Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
dugojancsi
üzenetére
Ted írta az egy fős csapatot, arra reagáltam
( a filmet nagyon szeretem
) A 3 főre azért lenne szükség szerintem, hogy ha akar mindenki biztosan tudjon csapatba rendeződni. Mert a 2-3 as variációval több a lehetőség, pl páratlan létszámnál is tud mindenki csapatban is lenni. De a fix 2 fővel sincs gondom, az tényleg a legegyszerűbb megoldás.Neuro: egyetértek, lehetőleg legyenek egyformák az autók csapaton belül, úgyis csak kinézetre térnek el. Aztán ha nagyon nem sikeredik úgy összehozni, mert biztos van aki nagyon ragaszkodik egy autóhoz, akkor kivételek lehessenek persze.
Hihetelten, elméletileg befejezte a publishinget dailymotion, röpke 4 óra alatt kb.
Elméletileg lehet nézni a videot. De mindjárt felér Youtub-ra is, hátha megeszi az audio tracket az is épp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Asztalos klub
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- JBL Live Flex 3 - Prémium Bluetooth Zajszűrős Fülhallgató - Kék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
( a filmet nagyon szeretem
) A 3 főre azért lenne szükség szerintem, hogy ha akar mindenki biztosan tudjon csapatba rendeződni. Mert a 2-3 as variációval több a lehetőség, pl páratlan létszámnál is tud mindenki csapatban is lenni. De a fix 2 fővel sincs gondom, az tényleg a legegyszerűbb megoldás.
Elméletileg lehet nézni a videot. De mindjárt felér Youtub-ra is, hátha megeszi az audio tracket az is épp.