Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
Ted-Mosby #5411 üzenetére
Hú már ilyen közel van a nevezés
A csapat dolgot akkor lassan ki kéne találni, nem? Neuró mondott nekem egy jó ötletet, még régebben, hogy 2-3 fős csapatok, de csak a legjobb 2 pontjai számítanak a csapatversenyben. (gondolom az összetett állása szerint értve, nem minden versenyen külön) Szerintem ez jó, mert 2-esével rendeződni nem biztos, hogy egyszerű, ha egyforma autókkal szeretnénk csapatokat alkotni lehetőleg. Na meg ha esetleg páratlan a létszám, az a fix 2-t rögtön borítja.dugojancsi: wá, azt hittem már végzett, csak nálam nem frissül. Pedig már nekem HD is van rajta, meg is tudom nézni HD-ban, akkor nem értem mire várunk még, hogy más is megnézhesse
Annyit tudok akkor mondani csak, hogy türelem, sajnos. Vimeon a Macaura 13 órát kellett várnom
Dailyn 1-2 óra volt eddig max.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kerékpársportok
- Gitáros topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEHÉR
- Számítógép összeszerelés Gyorsan, precízen, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest