Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Csendben jelent meg, pedig egész érdekes ez az 5K-s ROG monitor
- Apple asztali gépek
- VR topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Talán most már mindegy ha elárulom, megkaptam az előzetes 2.0-ás módot tesztelésre (véglegest még nem töltöttem le) és így jó pár kört sikerült futnom minden addigi verdával a Mercedes-Benz C200 kivételével, játék adta alap beállításokon.
Nagyon minimális eltérések vannak ahogy Neuro is írta.
Fordulékonyságot ill. a fék hatást tudnám felhozni mint apróbb eltérések a kasznik közt.
Megéri jó pár kört autózni minden egyes verdával hogy kiderüljön melyik mire képes hogy nehogy úgy járjon valaki mint én az első szériában. Elsőre mind nagyon tuti.
Elárulom nem a TDi Leon fogom választani ha lesz rá lehetőségem hogy elinduljak a következő szezonban. -
Amíg automata váltóval mész, addig a féktávod ígyis-úgyis szar lesz, de a kocsik ettől függetlenül most teljesen egyforma fizikát használnak = ugyanaz a váltó, motor, felfüggesztés. Vagyis igen, csak a modellek különböznek, aminek csak minimális hatása van a dolgokra, pl. rövidebb tengelytáv = kicsit jobb fordulékonyság.
Új hozzászólás Aktív témák
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen videókártyát?
- Csendben jelent meg, pedig egész érdekes ez az 5K-s ROG monitor
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Yettel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD Nvme
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi