- Philips LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
begrimisu
aktív tag
Sziasztok! Mi alapján tudom megàllapitani hogy gyàri a room nem mokolt mit kell nèzni 4.2 room?
-
Nem tudjátok mitől/miért emelkedett meg a One ára a T-mobilnál? Mozaik S-ben vettem két hónapja 143.000 Ft-ért és most már 167.700 Ft, tesómnak így nem lesz
Annak viszont örülök, hogy értékálló -
hurrikan
addikt
Nem tudom volt e már ha igen bocsi...
Jön a 8magos HTC One+ 3GB RAM-mal
de ki lesz a 8magos cucc beszállítója? Nvidiának nincs, Qualcommnak még nincs.... ha Exynos akkor.... ha meg MediaTek akkor még inkább ...
-
Tűzkígyó
tag
Sziasztok!
Nemsokára veszek egy HTC One-t. Mit javasoltok, hol vegyem? Kártyafüggetlenben gondolkodom, egyékbként Telenor-os vagyok. Az ár az kevésbé számít, az a lényeg közvetlenül HTC szervízbe is be tudjam adni, illetve azt olvastam a nyitó hozzászólásban, hogy a HAAC mic-kel szerelt készülékek május vagy az előttiek. Fekete készülékek is jöttek ki május előtt? Úgy tudom, ezüst volt hamarabb, azért kérdezem, én pedig feketét szeretnék. edigital-t és pdastore-t néztem, melyik boltot javasoljátok?
Köszönöm.
Első komolyabb telefonom lesz, bocs ha alapvetőek a kérdések (illetve a rájuk adott válaszok), nincs tapasztalatom.
-
TheProb
veterán
válasz
Loboda #13988 üzenetére
csak a 3rd party appokat akarom visszarakni és adatokat nem akarok. bár most nem mondtál hülyeséget. lockolom, ruu és visszaküdöm csupaszom. ha visszajött meg visszaállítom a dolgokat. viszont hboot-ra akkor downgrade kell. csak simán flashelem a régebbi verziót vagy van vmi különlges procedúra?
-
Loboda
senior tag
válasz
TheProb #13987 üzenetére
Ezzel vissza teszed a Titaniummal lementett appokat, és a hozzájuk tartozó beállításokat mentéseket!
Rendszer mentéseket nem szabad vissza tenni mentésből!
Majd folytatod a gyári vissza állítást!Bár nem tudom mennyire jó ötlet szervizbe adni a készüléket, tele személyes adatokkal!
-
Loboda
senior tag
válasz
TheProb #13985 üzenetére
Ha a hboot verziód nem 1.44-es akkor először azt kell vissza tenni 1.44-re!
Ezután feltenni egy gyári RUU-t (az előbb linkeltem)
Majd vissza zárni a bootloadert, és vissza állítani az S-ON-t!
[link]Gyári rom vissza rakása után, feltehetsz egy custom recoveryt, és rootolhatod a készüléket, így vissza tudod tenni a Titanium mentést, ezután vissza kell tenni a gyári recoveryt, és lehet folytatni a zárást!
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Szeretném teljes mértékben visszaállítani a gyári állapotra a telefont (stock rom, recovery, minden), mivel garanciába akarom küldeni, meg nem is voltam/vagyok teljes mértékben megelégedve a custom rommal (de ebbe most ne menjünk bele). A kérdésem az lenne, hogy ha a legújabb fw van rajta (ebből következik h legújabb hboot, etc.) akkor kell-e valamit downgradelnem vagy elég ha ezt a leírást követem? Esetleg van-e mód arra, hogy elsöbb felrakom a stock rom-ot titaniummal visszaállítom a szükséges appokat majd utána lockolom a telót, stock recovery, stb. vagy csakik ez a módser marad h elsöbb lock és utána ruu?
-
pedro7
tag
Alvó üzemmódból a telefon felélesztése csak a ki-bekapcs gombbal lehetséges ?
Vagy van valami megoldás, hogy ne ott fent kelljen nyomogatni ? -
blt.62
őstag
Szebb,élethűbb az ONE kijelzője mint az LG Optimus G kijelzője?
-
mumk1
addikt
válasz
k.arnold #13970 üzenetére
Ahogy Xaels is írta, ez egy Orange szolgáltatós ONE. Ilyen verziójú RUU-t nem találok, amivel tudnál frissíteni, de még olyan verziót sem, ami jelenleg rajta van.
Két dolgot tehetsz így hirtelen.1. Csinálsz egy factory resetet (minden adatot töröl a telefonról, ami kell, azt előtte le kell menteni!!!) és utána újra próbálod az OTA frissítést.
2. Mivel 4.1 van rajta, garanciavesztés nélkül ki lehet nyitni és utána olyan romot teszel rá amit akarsz.
-
Laca1212
őstag
Ha a kamerát átállítom HDR-re és kilépek, akkor újbóli indításnál visszaáll normálra. Nálatok is? Lehet ezzel valamit kezdeni, hogy megjegyezze a HDR beállítást?
-
zack
nagyúr
válasz
turika86 #13949 üzenetére
Sokat használtam GE romot. Persze főzötteket. Összességében nem rossz, de nagyon fapados. Pl nincs benne az aksi energiagazdálkodási funkciója se, ami ugye hasznos dolog ha úton vagy, és ki kell bírnia míg hazaérsz. A Sense ROM-ok kamera szoftvere is jobb, és szebb képeket csinál.
Annak jó a GE ROM aki ezekről le tud mondani egy kis sebességtöbbletért. Nekem most egy darabig elég volt.(#13963) k.arnold
Nehogy tolj rá gyári update-et, mert bukni fogod az S-OFF-ot. Ez így jó, hogy 1.44-es a Hboot-od.
Csináld meg az S-OFF-ot, tolj rá egy TWRP-t, és mehetnek fel a főzött romok. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
F_Gergely #13929 üzenetére
Nekem egyszer már nem tudom milyen telefonnál volt egy olyan eset, hogy csajomnak írtam egy sms-t hogy "10-re ott vagyok", erre azt az sms-t kapta meg hogy "10-re ott vagyok, voltam fodrásznál is"
Jó megyek hozzá, mondja nincs is levágva a hajad, mondom mi van? Erre megnéztem a telefonján tényleg azt az üzenetet kapta, nekem meg az elküldöttbe ugye csak annyi volt amennyit írtam...
Na ezt magyarázd meg...Azóta se tudom hogy történhetett... -
Xaels
félisten
válasz
k.arnold #13955 üzenetére
Ha S-OFF akkor az visszacsinálható, nem bukod a garit bár az 1év arra utal amúgy sem gyári garis. Megnézni úgy tudod, hogy kikapcsolod a telefont teljesen(gyorsboot-ot kikapcsolva) és hangerő le + bekapcs ott írni fogja fent. De csinálj Screenshotot a telefon névjegyén belül bekapcs+home és tedd be ide, hogy milyen rom van még is rajta. Hol vetted?
-
k.arnold
tag
Üdv Mindenkinek! 19.-én vásároltam meg a telefonomat, mely szerintem a legjobb gyártás. Segítséget szeretnék kérni HTC One telómhoz. Android 4.1.2 és 5.0-s SENSE van rajta. Szeretnék felrakni egy újabb rendszert, hogy lehetséges ez? Automatikusan nem engedi telepíteni, azt írja, hogy nem eredeti szoftver van rajta és a frissítés biztonsági okokból nem lehetséges. Köszönöm ha segítetek.
-
g.gergo
senior tag
Üdv,
Használt HTC One vásárláson gondolkozom. Tudtok abban tanácsokkal ellátni, hogy mire érdemes különösen figyelni, hogy ne legyen bukta a végén, gondolok itt pl. a s-off miatti gar. vesztésre és a többiekre. Kösz
-
turika86
aktív tag
Gyors kérdés a topiclakóktól?! Valaki megpróbálta már a google edition-romot feltenni?!
-
begrimisu
aktív tag
A háttérben futó programokat hogyan tudom kikapcsolni?
-
Hegasus
senior tag
válasz
ez más készüléknél is jelentkezik, haverom a gyári lg l9-ével kétszer is (más-más napokon) hívott engem, de gyanús volt mert semmi csörgés nem volt, csak egyszer csak ott volt a nem fogadott hívás, és persze neki sincs semmi nyoma a híváslistában.
Ez igen lehet vírus is, de szerintem ha nem warezolsz, akkor ez nem valószínű (ő sem warezol azt hiszem)
Szóval a szolgáltatók ügyeskednek szerintem. -
zack
nagyúr
válasz
F_Gergely #13934 üzenetére
Mintha nekem is lett volna hasonló ahogy utánagondolok...De ott nem ilyen automata hívásról volt szó, csak annyi történt, hogy akit hívtam, nem jelent meg kimenőként a híváslistában. Ilyen automata hívás pl simán lehet valamilyen vírustól is akár. Másra nem tudok gondolni. Teljesen pucold le a telefon SD tartalmát, és csinálj egy gyári beállítások visszaállítását, és kezd el elölről belakni a telefont.
-
borkarico
aktív tag
Sziasztok!
A recsegő hangszóróra valami megoldást talált már valaki?
Vagy csak szervízeléssel javítható?
nagyon idegesítő hogy hívás közben 3-4 másodpercenként recseg a hangszóró...
-
begrimisu
aktív tag
Valaki megtudja mondani hogy a kijelző az karc álló gorilla glass vagy hasonló fólia azért nem árt igaz? Köszönöm
-
F_Gergely
őstag
válasz
spawn21 #13932 üzenetére
Teljesen gyári 4.2.2 van rajta, programból sincsen mókolt, playről van az összes progi.
De hogy tudnám kideríteni, mi intézte a hivást? Hiváslistában nem szerepel :SZack:
Én csak azért kérdezem, mert előfizetésem van, és ha ez a háttérben nekiáll telefonálni csak a telefonszámlán fogom észrevenni... Ezért szeretnék utánajárni hogy ez most hogy történhetett meg. -
zack
nagyúr
válasz
WTF, mert még azt se tudtad leírni, hogy gyári vagy főzött rommal történt, ami alap.
Ha főzött, akkor fel kell rakni egy másikat. Ha gyári, akkor meg lehet valamelyik progi vagy folyamat gabalyodott meg. Itt a topikban biztos nem volt hasonló, ez valami egyedi eset lesz.
Egyébként azért mert 1x előfordult, közel se biztos hogy meg kell oldani a problémát. Lehet magától elmúlik. -
lofagi
addikt
válasz
Véleményem szerint nem biztos, hogy ez a telefon hibája. Kb egy hete volt, hogy egyik ismerősömet akartam felhívni és teljesen más emberkéhez kapcsolt, meg is ijedtem, hogy biztos ellopták a telefont és azért veszi fel más. Állították, hogy nem-nem ez nem így van, most vették és miért zaklatom őket ilyennel. Bár ebben az esetben pont én kereste és nem fordítva. T kékségnek betelefonál, ők még nem hallottak ilyenről, hogy ez történt volna, mondom én se láttam még a piramisokat mégis léteznek. De ezt a helyzetet ők képtelenek voltak elképzelni. Az ismerősöm akit fel akartam hívni egy olyan helyen volt, ahol abszolút nem volt térerő. Érdekes, hogy ezek után még sem foglaltat, vagy nem elérhetőt jelzett a telefon, hanem egy másik számot hívott fel. Esetleg valaki használta a telódat és kitörölte a híváslistából!
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Tegnap szólt egy ismerősöm hogy felhívtam őt telefonon, amit én meglepődve konstatáltam mivel nem tudok róla. Megnéztem a kimenő hívásokat ott sem szerepel, sőt semmilyen nyomát nem találtam annak hogy én hívtam volna őt. De nála tényleg ott van a bejövő hívások között az én számom. Most ez WTF?
Találkoztatok már ilyen jelenséggel? -
Xaels
félisten
Szerintem a kamera sem olyan vészes, mint azt egyesek felfestik a falra.
(#13921) enginev3.0: engem nem igazán érdekel már, hogy ki "ver" kit. Úgy is egyéni elképzelések/érzelmek alapján választ az ember. Az életben maradást meg a piac határozza meg és lehet egy telefon "tökéletes" ha nem adnak el belőle annyit amennyit kell akkor megy a cég a kukába előbb utóbb.
-
enginev3.0
félisten
Sensationra is volt bőven rom, épp most készül a Sense 5 rám, nézz bele a topicjába
Mai napig nincs feladva a telefon, a maga idejében pedig rengeteg rom volt ráHOX 4-5 órát elment kijelzőhasználatban, és nálam 2 nap is megvolt ha nem használtam, vagy csak keveset, szerintem jól bírta az akksija
Tegra nagyon nem kellett volna bele -
Laca1212
őstag
válasz
ForRedGlory #13919 üzenetére
Köszi! Szuperül működik.
-
Land
veterán
válasz
enginev3.0 #13921 üzenetére
Azért ez erős.
S2 jól optimalizált, kiválóan ROM-olható telefon volt, Sensation nem érte el a szintjét. Talán jelenleg is a 4.0.3 szintjén van ragadva.
A HOX szép telefon volt, de kicsi volt az aksija és a Tegra sajnos baklövés volt. S3 jobban fotózott, aksival jobban bírta és a Wolfson miatt jól is szólt. Idén a One valóban veri a konkurenciát. írom ezeket úgy, hogy volt S3-m, LG 4X-em, HOX-om, S2-m, One-m. Egyértelműen a legjobb telefonom eddig a One miatt. Igazából egy korrekt kamerát érdemelt volna és akkor minden téren a csúcsot képviselné. -
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13921 üzenetére
Így utólag az x a kelleténél lassabbnak érződik néha+baromi gyorsan merül, mintha nem is lenne neki egy plusz energiatakarékos magja, illetve én a fémet is hiányoltam a házból.
Amúgy régen volt egy olyan opció a gyári böngészőben, hogy ha kétszer a status barra nyomtál, akkor felpörgött az oldal a legtetejére, elég hasznos volt, de úgy látom kivették, csak tudnám miért. :S
Amit viszont a one-ból hiányolok, azok a pogo pinek, kár értük.
-
enginev3.0
félisten
Szerintem már tavaly is a HOX-nál, bár ott nem volt fém, de az S3-at tuti verte, meg nálam mondjuk a Sensation / s2 sem volt kérdés, csak ott az s2 akkora sztár telefon lett, hogy eltörpült mellette a HTC
Viszont ha nem lenne ennyiagyhalott, simán kijelenthető hogy tavaly és idén is verte a samsungot a tajvani -
jacis
nagyúr
Nagyon minőségi telefon ez a One srácok. Két napja használom és nagyon tetszik eddig.
-
Laca1212
őstag
válasz
Nuada herceg #13902 üzenetére
Régebbi tv-vel is megy? Vagy csak az újabb "lap"-okkal?
-
Koris
aktív tag
válasz
pedro7 #13911 üzenetére
Ezt próbáld:
PIMrestore -
pedro7
tag
Új One tulajként szeretném mihamarább használhatóvá tenni a gépet.
A jó öreg win mo-t használva idáig a legegyszerűbb lenne a Pimbackup mentésemet áthozni az Androidra.
Megoldható valahogy vagy tudtok javasolni valamilyen egyszerű módszert ?
Google fiók szinkronizálást nem szeretném.
A névjegyeket, naptárbejegyzéseket,sms-ket szeretnék átköltöztetni. -
zack
nagyúr
Levettem a hirdetést....Néztem ezt a G Pro-t, és bench eredményekben nagyon elmarad a One-tól pedig elméletileg egyezik a hardver, tehát valószínű az optimalizáláson és a drivereken csúszott el. Így viszont nekem nem érné meg 1 az 1-ben cserélni, hiába lenne új a G Pro. Az újak drágák lesznek, szóval nagy valószínűség szerint maradni fog a One.
-
TheProb
veterán
Van már valakinek tapasztalata a one szervízelésével kapcsolatban? Mert szerintem muszáj lesz szervízbe küldenem ezt a "nem hall a másik" fél gondot...
-
WinZol
aktív tag
-
WinZol
aktív tag
Lehet, hogy valamit elrontok CWM-nél, de mit.
Kezdjük a környezettel:
HTC One S-OFF
InsertCoin 3.0-4
Firmware: 2.24.401.1 CL211355 release-key
CWR v6.0.3.1Ahogy csinálom:
1. Új ROM felmásolva az SDCARD-ra
2. Reboot / Recovery (directly to recovery)
3 (újraindul és bejön a CWR)
4. kiválasztom install zip fromsdcard
5. chose zip from sdcard
6. kiválasztom a filet (/sdcard/0/insertcoin-m7-3.4-2.zip
7.Kiválaszot : Yes - Install insertcoin-m7-3.4-2.zip
8.ekkor elindul a telepítő és megjelenik a grafikus felület (Welcome You're about to flesh Insercoin by ...)
Itt kellene a NEXT-re pacsiznom, de a képernyő érzéketlen.
A 3 gombbal (Power, + 2 hangerő) tovább nagy nehezen tovább tudok lépni, de a licence felételeket
ezekkel már nem tudom elfogadtatni.
9. Igy hát a 3 gomb segítségével visszalépek a recoverybe.
10 Majd reboot és már fut is a régi ROMPS: Ugyanezt csinálja az ARHD 21 esetében is.
Köszi a segítséget!
WinZol
-
adodaniel
őstag
Én az egész rendszert tudom vele alapszinten kezelni. TV-t csak ki-/bekapcsolásra, set-top boxot csatornaváltásra, házimozi erősítőn pedig hangerő állításra. Mindent alapfunkciót arra állított, ahol annak lennie kell.
Nyilván a komolyabb műveletekhez kevés ez (pl. erősítőn hangkimenet állítgatás), de átlagos napi használatot bőven kiszolgálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest