-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
light0416
tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az utóbbi napokban észre vettem, hogy a telefonom passzív gombja 2 kattintást érzékelnek, vagy 1-et se, majd lenyomom a billentyűzárat, és vissza utána meg működik. Eddig csak szimplán sima szoftverrel használtam, nem is értek a moddoláshoz. Van valakinek valami ötlete?
U.i: Csak akkor nem reagál egyikre se ha előtte 1 kattintás helyett 2 érzékel és bejön a google keresés. (2-t rezeg)
Köszi. -
light0416
tag
Sziasztok!
Tokot szeretnék venni a telefonomra, mit ajánlotok? Valamit erről mi a véleményetek ? [link]
Valamint az ilyen ebay-ről rendelt 1k-1,5k közötti foliák jók?
Köszi -
light0416
tag
Van itt olyan emberke aki a HTC-t Gsm boltban vette és minden rendben van ?
Ha igen írja le hol vette köszi!
-
light0416
tag
Ha GSM boltos ONE-t veszek, amin 4.2.2 szoftver van, abban nyugodtan nyithatom a bootloadert ?
Gondolom ott nem nézik meg, vagy mégis?
-
light0416
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek róla, valakinek esetleg valami? [link]
HTC ONE-t árul elvileg Németországból behozott 2 év gyári garis a készülék, 145.000-ért. Vélemények? Megbízhatóbb lehet mint egy GSM boltos HTC one?Köszi
-
light0416
tag
Sziasztok!
Körbe hívtam 4-5 GSM boltot és HTC ONE-ból mindenütt csak ázsiai készülék van, európai nincs, nos ez érdekes, viszont ha ha 4.1.2-es akkor rootolható és telepíthető rá akár magyar nyelv is, ti mit javasoltok jó lesz az ázsiai modell is?
Köszi
-
light0416
tag
Sziasztok!
Ma vagy holnap szeretnék rendelni, egy HTC ONE-t, GSM boltból, 141.000 FT lenne, nézegettem a többi készüléket is, de ez tetszik leginkább, ti mit gondoltok róla? Megéri ennyiért? Olcsóbb nincs, és új telefont szeretnék.
Köszi előre is!
Üdv, -
light0416
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, és erősen gondolkodok a htc one-ban, de ahogy itt olvasom nem lehet bizonyos típusokra főzött romot rakni? Mai 150k-s árkategóriában mégis megérné egy ilyen telefonra beruházni?
Illetve megszeretném kérdezni, meghibásodás szempontjából "elég a 2 év bolti" garancia vagy inkább több pénz és gyártói?Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Windows Insider Program
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen TV-t vegyek?
- Léghűtés topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest