- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feribacsi555
senior tag
-
TaylorPro
addikt
Helyén való kérdés mivel az ONE-hoz ilyet csomagoltak. Szerintem. Minek kérdezném máshol? Azért hogy a kutya se válaszoljon rá? Mindenesetre köszi a választ.
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Egy ilyen töltőt tervezek venni ehez a telómhoz. Ha jól tudom ehez a telóhoz a linkelt töltő van. 5V 1A töltő árammal. Az én Aceremhez is ilyen töltőáramú töltő van, csak az adatkábele túl rövid és merev.
Az lenne a kérdésem hogy ennek a HTC töltőnek a kábele elég hajlékony és puha? Mert akkor vennék egy ilyen töltőt. Valószínű menni fog az Acerrel is igaz? Köszi a választ!
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,mennyit bír az aksi egy átlagos felhasználás mellett?Jelenleg Note2 használok.
-
Valkűr
addikt
OK ha megvesszük, de ha pld ujra kell tennem a telefont akkor ujra meg kell venni? Vagy hogy látja , h te már 1x megvetted? Jártam már ugy fényképező szoftverrel, h megvettem és felpakoltam ujra a telefont, még 1x megakarta vetetni velem..Utána rá nemsokára pedig megszünt ez a szoftver...Azóta nem merek vásárolni semmit...
-
Bilux
veterán
Egyébként marha jó ez az asphalt 8
-
toeki
senior tag
egyik érdeklődésemre most jött meg az előrendelői email miscrousb microsd otg témában,
ha gondolja valaki innen lehet előrendelni ( ez a már többek által linkelt kickstarter-es verzió) -
toeki
senior tag
válasz
migabi24 #12179 üzenetére
biztos egyről beszélünk?
[tigerteam linkje]ahogy én nézem az miniusb és a specifikációban 2 helyen leirva is az
-
migabi24
nagyúr
A gyári böngésző mostanában csinál olyat, hogy nem tölt be semmit, újraindítás vagy kényszerbezárás után ujra szárnyal
-
Kokufuu1986
tag
Tudna vki ajánlani vezeték nélküli fejhallgatót?
Most egy Sony MDR ZX300-ast használok, a minősége nekem megfelelő PowerAmp-el jól beállítva, csak néha idegesít már a kábel.
15e, max.20e körül gondolkodok. -
Xaels
félisten
válasz
Red Bull fan #12163 üzenetére
A minta szerint Kingston. Még 16$-ért rendeltem ebay-ről. Most már 20$ ugyanattól.
-
Valkűr
addikt
válasz
Feribacsi555 #12153 üzenetére
Mire gondolsz, mit szeretnél vezérelni? Vannak kimondott vézérlő alkalmazások...Én pld a rendszerem tv, cd, erősitő egy adott alkalmazással használom...VAn Samsung, Onkyo, Pioneer , Lg és még ki tudja milyen márkákhoz..
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Nem tudtok esetleg vmi widgetet a Távvezérlő funkcióhoz? Vagy esetleg egy olyan vezérlő appot ami bevált és van widgetje?
-
Gee_-
tag
Miért írja ki kétszer a szolgáltató nevét?
http://db.tt/dIIYFKlo
-
Xaels
félisten
[link] megjött a 32GB-os mSD. Simán viszo az OTG-s olvasóval a telefon.
-
Leafnshit
tag
Sziasztok!
Ilyen password megjegyző alkalmazásokat használ valaki? Pont a minap jutott eszembe, amikor több egymás követő helyre is cask nagy hercehurca árán tudtam bejelentkezni, mert képtelen vagyok fejben tartani a millió account nevet és hozzá tartozó pass-t és secret kérdést
Ezért gondoltam, hogy egy ilyen app megkönnyítené az életemet, csak kicsit bizonytalan vagyok abban, hogy ez mennyire biztonságos. Ha ehhez valaki hozzáfér akkor minden úszhat..
Keeper-t és aWalletet néztem eddig, esetleg ha tud valaki valami jobbat azt szívesen fogadom.
Valamint hogy jobb szerintetek, a felhőben vagy a készülékben legyen tárolva az adat (úgy látom ez a különbség csak a kettő között)?
Ha valakinek pedig van még türelme, lenne még pár app-os kérdésem
(ez az első androidos telóm)
-
Valkűr
addikt
válasz
Ed Parker #12137 üzenetére
Miért mondjam, hogy jó, ha az összes közül számomra egy ami ér valamit, a többi szemét?De csak ezért jöttél a telefonos topikba, hogy osszad az észt? Ezért kár volt, eltudom egyedül is dönteni, hogy mi tetszik, mit tartok jónak
Én sem rohanok leosztani senkit sem a hifi topikba, csak mert nem értek egyet az álláspontjával, pedig hidd el sok eset volt már rá, mégsem mentem és mondtam meg a frankót...
-
Juliuska
senior tag
válasz
akoska07 #12114 üzenetére
Motorosként igyexem' olyan telókat és/vagy tokokat választani, ami fémből/borításból van, elősegítve ezzel a rám lelőnek (egy esetleges baleset után), h értesíthesse a Szeretteimet, vagy legalább tudja, ki vagyok, mija' vércsoportom, álláspontom a belső szerveimet illetően, stb...
Írtad, h komoly volt a baleset, amiben a ONE, - a fotó alapján - nem kis részt vállalt... A külső borítás rongálódását leszámítva, van valami ami említést érdemelne a funkcionalitás tekintetében...?
Nem jó téma tudom, de örülnék, ha megosztanád velünk ezt az infót
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
lehet lecserélném az S4-em ONE-ra vélemények esetleg azoktól akik szintén váltottak?
Megérné váltani? -
mumk1
addikt
válasz
Ed Parker #12127 üzenetére
Jó képek, bár ezek inkább a fotóst dicsérik, mintsem azt, hogy mivel készültek.
@Bilux
Azt pont nem lehet.
"They can use apps like Hipstamatic or Camerabag to edit their photos however programmes like Photoshop are not allowed."
De ettől függetlenül a kép szerkesztők nem a sátántól való dolgok.
-
Ed Parker
nagyúr
Telefon fotósoknak egy érdekesség.
-
zack
nagyúr
válasz
akoska07 #12117 üzenetére
Miért kellene S4-et vennie?
Egy rakat megoldás van a Blinkfeed kiküszöbölésére. Root és nyitott bootloader nélkül elég egy launcher csere is ehhez. Ha pedig ki van nyitva, akkor kismillió ROM van aminek az Aroma telepítőjében kivehető a Sense, és ezzel együtt a Blinkfeed. Az ha biztosítanának opciót, és ne akarnák mindenáron ledugni a torkomon ha a Sense-et ugyanakkor szeretném használni, sokkal pozitívabb lenne, mint így.
Egyébként nem a Blinkfeed a fő gond, hanem az elérhető tartalom...Lényegében magyarul semmi. Elhiszem, hogy az angol lassan fontosabb mint az anyanyelvünk, de én magyar ember vagyok, magyarul beszélek, magyar nyelven használom a telefonjaimat, és nem akarok angolul olvasgatni a kezdőképernyőn ha egy mód van rá. Tehát ha már egyszer kötelezővé teszik Sense használatkor, akkor legyen elérhető a tartalom adott régióban, jelen esetben magyar nyelven.Engem nem zavar, csak példa volt, mert kb 1 percet se használtam még a Sense felületet Next Launcher mellett.
-
NandorHUN
addikt
Egy hasznos progi azoknak, akik csak 1 gomot használnak: Headset Button Controller
-
FeRRaR1
őstag
válasz
GALARDO #12119 üzenetére
Kamera alatt állítja magasabbra, és emiatt tűnik úgy, mint ha alacsonyabb lenne utána, de csak visszaáll az az előtti értékre. (azonos fénymennyiség esetén)
A 2. Vesztes
Ha maximumra állítottad, akkor értelem szerűen nem tudja magasabbra tenni, ezért nem látsz változást.
-
GALARDO
addikt
Észre vettem, egy furcsaságot. Ha kilépek a kamerából, alacsonyabb lesz a fényerő.
-
joey04
titán
válasz
Valkűr #12093 üzenetére
Félre lett értelmezve a dolog. Nem dealbreaker a kikapcsolhatatlan blinkfeed, csupán az váltott ki belőlünk fintorgást, hogy valaki direkt nem is akarja, hogy kikapcsolható legyen. Ami lássuk be: butaság. Én is inkább letiltottam benne mindent és beállítottam más kezdőlapot, mert a sense egyéb finomságai kellenek, más launcher meg nem. Ennyi. Eleve azért merült fel a dolog, mert a One X-ben meg kikapcsolható.
-
válasz
akoska07 #12112 üzenetére
A tokos teló az első példány,sajnos ő már részt vette egy komoly motor balesetben ami meg is látszik rajta,akkor még nem volt rajta tok. Ha visszamegyek szabiról akkor hivom is bankot,hogy cseréljük ki.
#12113 A 2. Vesztes : Semmi extra nem történt. (csak néha topicot is olvasni kellene
)
Akkor kaptam meg a várva várt telefont.Pirulát ne tőlem kérd,én csak az ajtót mutatom meg.
Addig is kövesd a fehér nyulat... -
+1Más (nem neked) :
Semmi baj a fülessel szépen és elég hangosan szól,viszont egyáltalán nem zavaró mások számára. Ez teljesen biztos. Március 15 óta abszolut biztos vagyok benne.Amugy meg még mindig legkirályabb teló,remélem igy marad még vagy 2 évig.
Samsungos csávó hamar ott hagyott mikor időtöltés képpen nyomkodtam a Note 10.1 tab-ot amig sorra kerültünk. Kérdezte segithet-e... mondtam igen,jöttem telót venni. Felcsillant a szeme egészen addig amig el nem mondtam,hogy HTC One veszek másodszor is.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Köszi a bókot a hallásomat illetően! De ez most mellé ment! Én az a fajta kutty vagyok, akinek a füle tele van cicakakival! Úgyhogy azt javaslom, hogy ha egyszer összefutunk személyesen, ne szólj hozzám inkább írj egy postit-ot és ragaszd a homlokomra! Köszi előre is!
Amúgy a hangerővel nincs gondom, mikor a gyári fülhallgatót használom! Szól mint állat! Az teccik.
-
g0n21
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #12108 üzenetére
Most nem azért, de perverz egy állat vagy, ha readerrel olvastatod a Magyar Közlönyt...(nooffense)
-
A 2. Vesztes
senior tag
-
Bdanyy
addikt
válasz
Nuada herceg #12104 üzenetére
Ha bal fulemhez teszem, néha én sem takarom ki a távolságerzekelot, és a gyorsbeallitasokat füllel állítgatom.
-
Nuada herceg
őstag
Ma estefele mikor hívtam 1 ismerősöm,
aztán fülemhez tettem a telefont, és mikor felvette, olyat rezgett, de elég sokáig,
hogy meg is ijedtem....
Aztán mikor leraktam, mutatja, hogy takarékos üzemmód (vagy micsoda) bekapcsolva.
A kép tök sötét volt. Tudom hogy van rajta ilyen funkció, de én nem kapcsoltam be.
Ezt valahogy magától csinálta. A töltöttség pedig még 80%on volt, szóval arra sem lehet ráfogni,
hogy alacsony volt, és azért "intézkedett így magától".Remélem többször nem kel önálló életre.
-
trane08
tag
Sziasztok! Ma szereztem egy ilyen keszuleket. Kerdesem az lenne, hogy nem lehet valahogy beallitani, hogy ne csak a bekapcs gombra ebredjen, hanem a hangerore? Nem nagyon esik kezre bal oldalt a szifon utan. Meg nehezen talalom ha a zsebembe nyulok erte :S elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Synology NAS
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest