- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
őstag
-
Gee_-
tag
Ki milyen navigációt használ?
Melyik a legjobb? -
F_Gergely
őstag
válasz
pöttty #12387 üzenetére
Mindenképp rendes boltba ne partnerhez, mert azok tényleg 0 hozzáértéssel vannak. Én piros szolgáltatónál vagyok, ott pl van "okos sarok" ahol kifejezetten hozzáértő emberke van aki bármiben tud segíteni, adatmentés-beállítás stb. Telenornál nem tudom, hol van rendes márkabolt, ami nem partner hanem rendes volt. Neten kéne nézni hol van ilyen központi hely náluk (régen pl volt az Astoriánál)
-
Gabbo
aktív tag
Sziasztok!
Az állapotsáv színét, áttetszőségét lehet valahol állítani? Ugyanis a menübe lépve fekete, de egy fehér háttérnél zavar, hogy áttetsző.
-
NandorHUN
addikt
Tud esetleg valaki megoldást a problémámra:
Már régóta van egy "dead" pixel a képernyőm tetején, de ami nagyon fura, hogy dead pixel teszterrel nem látszik sehogy, hogy miről is van szó: ha a képernyő teljesen vagy nagyrésze fehér, DE a Statuszbar fekete, akkor látszik egy fehér pötty, de csak akkor, ha pl. a képernyő többi része is sötétebb, akkor ez is sötét lesz, ez a legjobban pl. akkor jön ki, ha lehúzom a statuszbart pl. egy fehér weboldal elé, ahogy húzom le, úgy tünik el a pötty.
Idáig azt hittem ROM bug, (insertcoin), de most tettem fel a legujabbat és még mindig ott van -
exelsior1
senior tag
válasz
Feribacsi555 #12390 üzenetére
Én úgy tudm hogy a HTC itthon garipapír nélkül pl azt nézi meg mikor gyártották a telót és onnantól veszi a 2 év garit, szal akor vszeg elfogadják a külföldi garipapírt ha meg nem akkor sincs gond, max 1-2 hónappal kurtítják a garit.
-
Next Win ®
tag
válasz
Feribacsi555 #12390 üzenetére
Köszönöm, ezt még megérdeklődöm.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Next Win ® #12389 üzenetére
Szia
Szerintem abban az esetben tudod, hogy ha gyári htc garanciát kaptál rá, nem pedig bolti garanciát, ami ebben az esetben a Holland bolthoz szól.
De javítsatok ki, ha tévednék
-
Next Win ®
tag
Sziasztok,
Ha, a teló Hollandiából származik, gyárilag független, megvan a számla, garanciapapír.
Esetleges hiba esetén tudom azt itthon érvényesíteni ?Köszönöm a segítséget előre is!
-
yodee_
őstag
Próbáltam utánaolvasni a készülékben található optikai képstabilizátornak. Tényleg ilyen jó és hasznos dolog ez vagy csak parasztvakítás? Hogyan tudnám legegyszerűbben tesztelni?
-
k.soma
senior tag
válasz
Dexter-2000 #12384 üzenetére
Hát.. ha megmondják és igazat mondanak akkor azzal lehet valamit kezdeni. De az is megoldás, hogy ott a boltban előttük kibontod, beteszed a SIM-et, bekapcsolod, letöltöd az alkalmazást és megnézed.
-
k.soma
senior tag
-
k.soma
senior tag
válasz
Dexter-2000 #12378 üzenetére
Nem, sajnos le kell tölteni Play-ről egy CID Getter nevű alkalmazást és az kiírja egyből.
MÁS
Szerintem sose állítsátok be a HTC-s zenelejátszóban, hogy az albumadatokat és számadatokat, borítókat keressen a számokhoz ha Wifi-n van a teló
-
pöttty
tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy kb. egy hete vettem egy HTC One-t magam is, de nem tud telenoros kártyámmal a hálózatra kapcsolódni. Kipróbáltam másik telenoros Microsimmel, ugyanez volt a problémám. Viszont két t-mobilossal meg simán megy. Van ötletetek mi lehet ez a hiba? Elvileg független a telefon és a sim lock kódot sem kéri a telenoros kártyával.
Előfordult már hasonló jelenség valakivel? Esetleg tud rá valaki megoldással szolgálni?Jelenleg szervízben van a motyó, de még nem kaptam infót mi lehet a baj.
Olvastam, hogy előfordult már hasonló jelenség egy bizonyos Akai telefonnal, de nekem egy hete cserélte a telenor a kártyámat simről MicroSim-re, így gondolom abból a legfrissebbet adták. -
F_Gergely
őstag
válasz
MerLinh #12374 üzenetére
Motorolám volt az első készülékem amin GG volt, de azt simán hordtam a kulcsommal együtt (az is teljesen fém telefon) és makulátlan állapotban adtam el, még a festése sem kopott meg, pedig tényleg nem vigyáztam rá, igaz nem is kellett. Én nagyon szerettem, és picit zavar is hogy a HTC ezt a szintet nem tudta hozni.
-
MerLinh
senior tag
válasz
F_Gergely #12373 üzenetére
hoxon is gg volt..azt szarakodott a bankártyám (chippes)...vagy csak elfelejtettem a pin kodomat =P, idegesen bevágtam a zsebembe, de egyből eszméltem hogy b.meg a telom...és szépen megkarcolta... szerencsére csak a tetején úgyhogy annyira nem volt zavaró, de mi lett volna ha közepén nyomta volna meg?
-
MerLinh
senior tag
elgondolkoztam egy ilyen fólia vásárlásán =) van-e valakinek hasonló tapasztalata?
-
BalaG
aktív tag
sziasztok
Hamarosan "klán-tag" leszek én is, kérdés van e itt olyan aki nem szolgáltatónál vette.
...az tudna segíteni abba hol érdemes megvenni melyek a megbízható üzletek Bp-n??előre is köszi
-
Caaabi
senior tag
Ha minden jól megy szeptember eleje körül már nálam lesz a készülék, addig pedig figyelgetem a fórumot, meg olvasgatok sokat, a rootolas muszáj lesz efs mappa menteshez, hiszen a készülék Vodafone UK én pedig magyar vodas vagyok, és elvileg nem fog menni itthoni vodas karival... :S ha menne semmi gondom nem lenne...
-
kdennis
aktív tag
válasz
nikilauda #12362 üzenetére
Szerintem ez fölösleges, legalább is nekem. Most megspórolok 1 gombnyomást. Van NFC tappancsom is, azzal se nagyon tudok mit kezdeni... elsőre tök jó, de igazából macerásabb oda tologatni a gépet a tappancshoz mint hogy meg nyomjak 2 gombot. Amúgy is mindig a kezembe van a telefon, 5 percenként nyomkodom, akkor meg fölösleges. Aki nem használja a mobilját, annak jo. Nem kell elővenni.
(akkor minek van?
) na mindegy, ez csak az én véleményem.
-
nikilauda
senior tag
válasz
Feribacsi555 #12359 üzenetére
Igen ezt.
Egy kis kedvcsináló. -
NandorHUN
addikt
válasz
Feribacsi555 #12352 üzenetére
Jó neked, én már másfél hónapja megrendeltem ThorsHUN - tól, de még semmi... :/
-
mumk1
addikt
válasz
Caaabi #12358 üzenetére
Az más tészta. Ott a Tegra miatt nem is lesz soha.
Hozzáteszem, hogy a ONE esetében nagyon kevés érv szól a rootolásra romolásra. Szerintem, az egyik, hanem a legjobb gyári rommal bír az összes Androidos HTC-t idevéve. Ha nem sütnék rám az elfogultság bélyegét, talán még a teljes Androidos mezőnyben is.Sebességben és stabilitásban legalábbis biztosan.
-
adodaniel
őstag
válasz
Feribacsi555 #12355 üzenetére
Ne vedd le! Egyszer levettem és el is engedett az egyik saroknál a gumi ragasztása. Mondjuk elküldtem a képet róla a poeticnek és küldtek újat.
-
-
adodaniel
őstag
válasz
Feribacsi555 #12352 üzenetére
Jó választás.
-
törölt tag
Tegnap bevittem a htc oneomat gariba a t-hez...
Hát amilyen értetlen hüly...e emberek vannak... megpróbálta bemagyaázni nekem h normális az 50%ról 15%ra ugrik vagy 20%ról 1p altt 10%ra.... -
Feribacsi555
senior tag
Na mit hozott ma a posta amazóniából?
(Asszem hétfőn este rendeltem. Kicsit gyorsak voltak.)
nikilauda:
Köszi! Tegnap kerestem egy csomót ezt a hsz-edet itt, de nem találtam. Most meglett
-
Caaabi
senior tag
Köszönöm a gyors válaszokat, nekem is jobban tetszik a fekete, de lehet ezüst lesz belőle... Bőrtokkal gondoltam én is hordani, ezt a telefont nem szabad szilikonba bujtatni
fólia alap nekem is..
Egy buta kérdés : rootolni lehet e úgy h nyom nélkül vissza tudjam zárni? Csak a custom romhoz kell nyitni a telefon bootloaderét ugye? Tudom h van s off de ha gyárilag 4.2.2 vel jutnék hozzá, ahhoz talán még nincs, vagy az is lehet h nem is lesz? -
nikilauda
senior tag
válasz
Caaabi #12338 üzenetére
Messze nem annyira,mint az i5. Nekem 2 db pici pont van a bal felső sarokban. Egy bőr tokban tartom és tettem rá kijelző védő fóliát. Nem vagyok hajlandó szilikon vagy más fix tokkal elcsúnyítani. Full body fóliát is néztem, de ahol például a kopás van, ott nem védte volna az sem. Most mindenképpen az ezüstöt venném, bár a fekete mérföldekkel jobban tetszik nekem.
Más:
Az éjszakai hangjelzésekre: Már írtam itt is, hogy a Tasker alkalmazást használom. Automatikus éjszakai profillal. Nekem is fontos, hogy elérhető legyek éjjel, de pl, wifi kikapcsolva,Szinkronizálás kikapcs., fényerő levéve, hangok halkabbra véve, stb. Úgy szabod kedvedre,ahogyan akarod. Egy másik fórumon írták, hogy ha egy programért fizetsz csak,akkor az a Tasker legyen. Ezzel teljesen egyetértek. (Persze a kipróbált és hasznos programokat megveszem természetesen) -
ferrari1
őstag
Ne bántsátok szegényeket, Ők is beszélhetnek álmukban mint az emberek, vagy nem?
-
istnag
addikt
válasz
Feribacsi555 #12331 üzenetére
Én kiváncsiságból csak ráengedném ezt:
[link]
Hátha talál valami kis appot. -
mumk1
addikt
válasz
Avicularia #12341 üzenetére
Nekem is csak igen ritkán és nem is köthető napszakhoz, mert nem csak éjszakai jelenség. Nálam minden értesítési hang le van tiltva, facebook, flickr, G+, egyedül a Gmail, sms, Viber tud jelezni. Még esetleg arra gyanakszom, hogy nem-e a HTC backup jelez be, amikor végzett a dropbox-os szinkronnal.
@k.soma
Én is ARHD-t használok. -
k.soma
senior tag
válasz
Avicularia #12341 üzenetére
Android Revolutionnal nekem nem csinálta soha. Mindig valami alkalmazás pittyog nekem.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
NandorHUN #12336 üzenetére
Vagy csak nem ébredtél fel rá
Régen talán a market tudta hogy küldött mailra egy alkalmazás listát, hogy mik vannak. Erre van most vmi progi? És akkor össze tudnánk hasonlítani, hogy mik az egyező programok, amik okozhatják a gondot.
Sajnos én nem engedhetem meg magamnak hogy éjszakára lenémítsam a telefont
Esetleg GSAM? Azt eléggé sokan használjuk... -
Caaabi
senior tag
Sziasztok, akinek fekete modell van, azokon fordulok olyan kérdéssel, hogy pattog e le a festék róla ip5 höz hasonlóan?
-
NandorHUN
addikt
válasz
Szerintem alkalmazás lehet, mert nekem egyszer se csinálta pl.
-
mumk1
addikt
válasz
Szintén zenész.
Még nem jöttem rá mi lehet az oka, de mivel csak az utóbbi időben kezdte el csinálni, gyanítom hogy valami alkalmazás lehet a ludas. Már csak azért is gondolom, mert nekem nem gyári rom van rajta. -
MerLinh
senior tag
válasz
jah nekem is, le kell venni a hangot éjszakára =)
-
GALARDO
addikt
válasz
Igen, előfordul.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
ferrari1 #12330 üzenetére
Sziasztok!
Tapasztalta-e már valaki, hogy a One indokolatlanul néha bejátssza mondjuk azt a hangot hogy e-mail jött. És közben nem jött. Már több napja panaszkodnak a házban, hogy valakinek mindig csipog a telefonja fél 5 kor.
Eddig tagadtam a témát, mert nem hittem hogy a one lehet a ludas, mivel ébresztő nincs, reggel értesítés nem volt, hogy jött volna fb üzenet vagy mail. Ennek ellenére ma hajnalban (fél egykor) lefeküdtem aludni és ahogy behunytam a szemem csippant egy jó hangosat, hogy üzenet jött. Na mondom ki a fene zaklat itt éjnek évadján, ránéztem a kijelzőre éééééés, semmi. Se üzenet se semmi.
Volt már valakinek hasonló? Gyári 4.2-t használok.
-
Juliuska
senior tag
Sziasztok. Megnézné valamelyik Kedves User (akinek 4.2.2-je van), h mennyi az igazságalapja ennek...? ->
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #12322 üzenetére
Bocs.
Már többször is megtanultam, hogy nem szabad gép elé ülnöm, ha iszok..
Ennek ellenére mindig azt teszem.
Most megyek, és megnézem a facebookomat. -
k.soma
senior tag
-
exelsior1
senior tag
Hali. Hogyan lehet megnézni a One-ban hogy mennyit ment a kijelző? Ahogy nézem csak a programok fogyasztását mutatja a kijelzőt nem.
-
Nuada herceg
őstag
dzsászt giv mí a rízön.....
sáááálálálááá -
toeki
senior tag
válasz
Laca1212 #12293 üzenetére
próbáltad már takarékmódban vagy csak leirtad amit gondolsz róla?
ha dobsz egy videót arról hogy neked takarékban megakadt bármilyen alapfunkció használata közben ( nem, az asphalt 8 nem alapfunkció) akkor jövök neked egy sörrelÉjszaka, alvás közben egyébként őszintén nem tudom elképzelni mire kellhet neked net (akár wifi akár mobilnet)
De abban megegyezhetünk, hogy mindenki izlése szerint csinálja
-
Avicularia
veterán
Remélem nem barmolták szét
Szervizben hazudtak szokás szerint, ígértek 2 napja visszahívást, persze nem hívtak. A másik, hogy azt mondták ha beküldöm hozzájuk akkor 2-3 nap alatt megcsinálják. Ehhez képest a szerviz is továbbküldi valahova külső javitásra, tehát sehogy sem ment volna az a 2-3 nap.
Előző hét hétfőn adtam le, ha szerencsém van akkor hétfőn ha nincs akkor kedd-szerdán kapom vissza. -
migabi24
nagyúr
válasz
Avicularia #12310 üzenetére
Szerintem a kamera modul külön cserélhető
-
Bilux
veterán
válasz
Avicularia #12310 üzenetére
Külön lehet cserélni a kameramodul sosincs integrálva.
-
Avicularia
veterán
Kérdezném, hogy ha kamerát cseréltek a telefonomban (annyit látok hogy alkatrész kicserélve, szoftver frissítve a szervizoldalon) akkor az csak alaplapcserével megvalósítható, vagy külön lehet cserélni a szóban forgó alkatrészt?
-
Valkűr
addikt
Azért elég vicces, h nagyvárosban mint Szeged nincs 4G, de kissebbekben meg ott figyel... Ez inkább szomorú ez egyben roppant bosszantó, valamint érthetetlen számomra...
-
Szpisti
addikt
GPRS: az elméleti adatátviteli sebessége 53 kbit/s...
EDGE: akár 236 kbit/s-os adatátviteli sebességre is képes...
3G: a névleges adatátviteli sebessége 384 kbit/s...
HSPDA: elméleti adatátviteli sebessége akár 14,4 Mbit/s...
HSPA+: legfeljebb 21 Mbit/s letöltési sebesség a T-Mobile-nál, elméleti max. 42 Mbit/s a Telenornál és a Vodafone-nál...
4G/LTE: maximum 60Mbit/s a T-Mobile-nál elméletileg... (de a technológia akár 100Mbit/s-t is tud...)(forrás: innen-onnan...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest