- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
F_Gergely #13929 üzenetére
Nekem egyszer már nem tudom milyen telefonnál volt egy olyan eset, hogy csajomnak írtam egy sms-t hogy "10-re ott vagyok", erre azt az sms-t kapta meg hogy "10-re ott vagyok, voltam fodrásznál is"
Jó megyek hozzá, mondja nincs is levágva a hajad, mondom mi van? Erre megnéztem a telefonján tényleg azt az üzenetet kapta, nekem meg az elküldöttbe ugye csak annyi volt amennyit írtam...
Na ezt magyarázd meg...Azóta se tudom hogy történhetett... -
B-L-A-C-K
titán
Van itthon Note2 is, ha már olyan lesz már nem zavar, az a baj nekem is jobban tetszik az One háza jóval, viszont ez az illesztés meg a kopás eltántorít tőle... S4-nek meg ha összeb@szom a hátlapját 3 ezerért veszek új gyárit rá...De még tényleg nem fogtam ONE-t, lehet tényleg annyira megtetszik hogy az lesz...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
istnag #13808 üzenetére
Ha megerősítést keresnék S4-ről hidd el nem az ONE topikba tenném...
Viszont még 100%-ra nem döntöttem el, de most már ott tartok látnom kell mind2t, mert olyan kicsi köztük a különbség hogy úgyis csak az adott felhasználó tudja majd eldönteni melyiket akarja választani.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
migabi24 #13800 üzenetére
Majd megnézem vásárlás előtt mind2t azért, kíváncsi vagyok milyen szinten akad a görgetés lapozás S4-en, mert elvileg ahogy írod nagyon gáz lehet. Viszont az nagyon tetszik S4-nél ha van valami baja házhoz jönnek és helyben megcsinálják neked...
Illetve mikor váltottál? Mert ugye ahogy olvasom nem mind1 mikor, ha az új firmware verzió előtt akkor megértem hogy szarabbnak tűnik...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nikilauda #13792 üzenetére
2-en rám írtak olyanok is akik ONE után mentek S4-re...Ami nem tetszik az ONE-n az sérülékeny hátlap, a kopás, némelyiknél illesztési problémák, a sok pixelhibás darab, és a gyengébb garanciális háttér. Valamint a ONE ugye sokkal jobban romolható, de mivel engem ez a része abszolút nem érdekel, így ez sem előny. Valamint S4-en a régi firmware verziók valóban rosszak voltak, de most már teljesen jól használhatóak. Akkor elvileg azt hallottam hogy azért gördülékenyebb az One mert az ablak animáció 1-ről 0,5-re van álltba szemben az s4 gyári 1 értékével, de ezt is lehet állítani S4-en (ez nem tudom mennyire igaz.) Szóval szerintem S4 lesz belőle...
És most ezek után kövezettek meg...
-
B-L-A-C-K
titán
zack, toeki: Azt hittem ez nem menő téma itt, így nem is olvasgattam utána, de ezek szerint igen, így nekifekszek. Köszönöm mindkettőtöknek az infót.
Még annyit hogy ezek az illesztési hibák mindegyik készüléknél megtalálhatóak, vagy csak némelyiken?
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Új telefont tervezek venni...Galaxy S4, illetve ez a típus között vacillálok. Van itt esetleg olyan akinek mind2 típussal volt már dolga. Használt piaci árat nézve kb ~25 ezres differencia van a kettő között (One ugye a drágább). Na most megér ennyivel többet? Gondolom itt mindenkinek az ONE a legjobb telefon, és azt fogja preferálni, de ha tényleg lenne itt olyan akinek mind2vel volt már dolga, és leírná a tapasztalati röviden megköszönném...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest