-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.soma
senior tag
Az a baj, hogy T-nél pluszba kell fizetni azthiszem / illetve más díjcsomagok vannak az LTE hálózatra, mint a normál 3G-s hálózatra. :/ Pedig én budapesti vagyok, tudnám élvezni olykor.
-
Laca1212
őstag
válasz
Kai_Rong #12292 üzenetére
Oké, ezeket olvasva Nálad indokolt a 2G! Ez speciális szitu. De nem ez az általános.
A 4G valóban még gyerekcipőben jár, de ahol van, ott hasít a net. A térereje viszont nem mindenhol tuti, eléggé ingadozó. Megyeszékhelyről beszélek, ahol nemrég kapcsolták be. Amúgy milyen szolgáltatók? Csak T-nek van LTE-je jelenleg, az is kevés helyen vidéken. -
k.soma
senior tag
válasz
Dexter-2000 #12275 üzenetére
Megveheted ott, de előbb ezeket kérdezd meg még mielőtt kifizetnéd. Illetve kérd meg őket, hogy előbb a CID-et had ellenőrizd le gyorsba, mert az talán nem mindegy. Tavaly One X-et vett GSM boltban egy barátom és CID alapján Dél-Afrikába szánták a Vodafone-nak... 1-2 hónappal később kap minden frissítést mint az EU-s modellek.
-
Laca1212
őstag
Jó kapcsolgatást akkor. Mindenki ízlése szerint csinálja...
Bár úgy tudom, ha a telefon készenlétben van(nincs tapizva, zsebben), akkor energiatakarékos mód nélkül is alapra teszi a procit. Minek is pörgetné a semmiért? Kijelző fényerőről meg ugye nem beszélünk ebben az esetben. Viszont ha használom, akkor nehogy már ne lássam rendesen a kijelzőt, meg akadozzon a teló, mert a procik vissza vannak fogva. Ha csak egy sms-re használom épp, akkor se akadjon. Ugyanis pont ettől több a telefon, mint egy alap vagy középkategóriás akármi. 2g-3g állítgatással meg nem jelentős a spórolás szvsz. A másik meg, ha valaki beállítja, hogy alvó módban kikapcsolja a wifit. Oké, spóroljunk...nade a wifi kevesebbet fogyaszt mint a mobilnet... Oké, kapcsoljuk ki mobilnetet is, de akkor meg az okostelefont fosztjuk meg az okosságától? Szvsz el kell fogadni, hogy ezek ilyenek...reggel levesz a töltőről, este feltesz...ennyi. Már rég nem Nokiák, amik elmentek 1 hetet telefonálással együtt.
Peace! -
Kai_Rong
senior tag
válasz
Laca1212 #12279 üzenetére
Tudod, annak ellenére, hogy megy itthon a szolgáltatóknál a parasztvakítás LTE-ről meg új generációs, gyors hálózatról, sok helyen még a 3G sem működik normálisan... Én pl. egy megyeszékhely kertvárosában lakom, még bőven a várostáblán belül, de itt már nincs normális 3G, nagyon kicsi a térerő, és gyakran dobálja a hálózatot, visszaváltva 2G-re. 3G-vel a telefonbeszélgetés is problémás, mert szakaszosan hallom, mit mond a másik. Így szerintem nincs értelme 3G-n járatni, főleg hogy az automatikus beállítások miatt váltogatna a kettő között, szívná feleslegesen az akksit. Ja, meg itthon van wifi, szóval a net az gyors
Az energiatakarékos mód pedig nekem a normál használat mellett bőven elég. Rengeteget használom az érintőképernyőt, mert a kínai írásjegyeket jobban szeretem kézzel beírni, mint pötyögni az angol átírást. WeChatelés meg szótárhasználat közben nincs értelme pörgetni mind a négy magot, energiatakarékos módban is röccenésmentesen megy minden, amire szükségem van, nyilván filmnézés, játék, YouTube meg hasonló tartalom mellett normál módban megy.
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, ha van köztetek olyan aki s4 ről váltott, megkérném pár mondatban egy pro/kontra érvelést írhatna nekem, miért éri meg lecserélni vagy éppen miért nem... előre is köszönöm !
-
toeki
senior tag
válasz
a dolog marha egyszerű.
Amikor nincs szükség a 3g-re, vagy arra hogy mind a 4 proci fullgázon teperjen akkor énis energiatakarékra teszem és 2g-re. Értesitéseket igy is megkapom, viszont nem zabáltatom az akksit feleslegesen.
Nálam a munkaidő nem azzal telik hogy a telefonon nézegetem a prohardvert vagy a youtube-ot ( ha ezek kellenek akkor ott laptop), és asphalt8-at sem nyomatok a kollégáknak prezentációképpen, napközben csak a telefonfunkció a lényeges az pedig tapasztalataim szerint minimálisan fogyaszt.
Éjjel alszom, ekkor is feleslegesnek tartom az állandó akksipörgetést.
Egy olyan napon amikor a napi rutin mellett van egy kis idő játszani, vagy utazás közben el kell foglalni magam akkor mehet teljes gázon a kijelző meg procik de ezis max 2-3 óra és ezzel együtt bőven kibirja a teljes napot 1 feltöltéssel. -
NandorHUN
addikt
válasz
Én nem értek annyira a mobilnethez, (mert még várom hogy elkészüljön az uj személyim . utána tudok csak előfizetni) , de a "g 7,2 a 3G meg 21... most komolyan a honlapok betöltésekor mekkora a különbség? Bármint szerintem mind2 villám gyors lehet (nyilván nem 7,2-vel jön, mert ugye az itthoni 25MBs-os net se annyival jön, de pl. 10MBS és 30MBs között se láttam még laptopon különbséget (nyilván youtube v töltésnél van, de 500-1000 Mb meg nem arra fogok pazarolni.
-
mumk1
addikt
Tegnap megjelent Telekom-os lakossági ügyfeleknek egy alkalmazás. Akit érdekel töltögesse. [link]
Sajna én üzletivel nem tudom használni. -
Dexter-2000
őstag
vip-phone tól szeretném a telót függetlenül megvenni mivel ott biztosítást is tudok rá kötni...
érdemes ott?
esetleg ez esetleges pixelhibákért/illesztési hibákért cserélnék? (aztán lehet csak túl sokat rágódom ezeken és már odafigyelnek rájuk) -
Kai_Rong
senior tag
válasz
Nuada herceg #12262 üzenetére
"Szerintem az a baj, hogy ha nem a gép előtt ülök, akkor
állandóan nyomkodom a telefont. Ha nem is játszok vele, mármint játékokkal,
valamiért mindig buzerálom."Ezt úgy hívják, hogy függőség
Nekem továbbra is hozza ezt az 5 és fél óra körüli képernyőidőt, 2G-vel, energiatakarékos módban, készenlétben pedig két estét is kibír töltés nélkül, igaz, akkor délelőtt már 10% alatt vagyok.
Mondjuk szeptembertől kíváncsi leszek, hogy milyen változás lesz, a munkába történő összesen kb. másfél óra ingázás, az utazás alatti WeChat + 3G + zene/podcast mennyire fogja leszívni. Eddig tényleg nem panaszkodhatom rá, sokszor mondtam már, de a ZTE Blade után ilyen kijelzőidő nekem megváltás, az a vége felé már másfél órát alig bírt, ha ment a 3G, a WeChat meg a kínai szótár, akkor a kaja utáni két órás szünetben már töltőre kellett raknom, ha a délutáni órán is akartam használni.Más: a GSAM Battery-ben ti is kaptatok már olyat, hogy Figyelmeztetés: Túl meleg akkumulátor (26 C fok). Talán az utolsó előtti update óta kapom ezt a nonszensz üzenetet... Meg múltkor rajtakaptam, hogy ez az üzenet tesz úgy, mintha sms vagy e-mail lenne, és aktiválja a notification hangot. Ezt mintha más is írta volna korábban, hogy nem kapott se sms-t, se e-mailt, mégis zenél a telefon. Kicsit idegesítő, két-háromnaponta egyszer bejátssza.
-
mumk1
addikt
Nem is a létjogosultsága miatt érdekel, pusztán csak az, hogy mennyire megbízható/stabil a megoldás.
A Xiaomi MI2-öm ugye alapból két system partícióval működik, de nagyon eltérő romoknál (AOSP/MIUI) a közös, egy data partíció nem működik. Igazából az érdekelne, hogy ez a része hogy van megoldva működés közben.Aztán lehet, hogy kénytelen leszek magam meglesni.
-
blt.62
őstag
Lehet erőseb aksit venni a HOX-ba? Érdemes?
-
blt.62
őstag
Mennyi a reális ár most egy független ONE-ért?
-
mumk1
addikt
Csak kíváncsiságból, valaki próbálta már PaulOBrien alkotását?
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nuada herceg #12262 üzenetére
Elvileg is am az tesz jót az aksinak, ha keveset merül. De azért az jó lenne ha 1-1,5 év múlva lenne lehetoseg aksicserére htc gariból ráfizetéssel egy 3200as nem lenne rossz
-
Nuada herceg
őstag
Hát nekem állandóan a töltőn lóg. :/
Feltöltöm reggel, délután és kb. este.Jó persze ez nem azt jelenti, hogy csontra lemerül.
Mert nem tudom, hogy éppen megyek e valahova, ezért szeretem,
ha mindig toppon van az aksi.Nekem semmilyen energiatakarékos funkció nem megy.
Valaki írta, hogy az a fényerő (energiatakarékos, automatikus)
neki bőven elég. Hát nekem szűken sem. Fényerő max.-on, úgy
már tud valamit. Szerintem az a baj, hogy ha nem a gép előtt ülök, akkor
állandóan nyomkodom a telefont. Ha nem is játszok vele, mármint játékokkal,
valamiért mindig buzerálom. Szinte zavar, ha a képernyő sötét.
Csak akkor nem bántom, ha töltőn van, mint pl. most. -
PiE137
senior tag
értem.
Ez azért okos húzás a htc-től!
Van jó pár dolog a készülékben, amin meglepődök, h milyen kreatív ez a cég! A sense számomra egy álom a sima droid felület helyett.
A szövegbevitel is jó, csak a z és y nálam fordítva lenne kényelmes.
Azt be tudom állítani, h automatikusan ne javítsa a szavakat, de a szótárt azért mutassa? -
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #12253 üzenetére
Hogyan használja itt pár ember ezt a telefont, hogy folyton töltőn kell lennie?
-
PiE137
senior tag
-
g0n21
senior tag
válasz
Nuada herceg #12253 üzenetére
Én nem tudom, hogy ki miként használja, de pont a napokban volt egy elég dolgos napom:
Szerintem ez bőven elég. a 14 órából 6-ot voltam wifin, és ebben volt kb. 50 fénykép fél óra alatt is.
Szóval az "állandóan töltőn kell legyen", meg alig bír valamit az aksi gondolatokat tényleg nehezen értem, ennél aktívabb felhasználásra lehet a táblagép megfelelőbb lenne (gsm modul nélkül akármi, nagyon nagy aksival) -
Nuada herceg
őstag
Az nem tetszik ebben a telefonban, hogy állandóan töltőn kell hogy legyen. :/
-
törölt tag
válasz
Ed Parker #12234 üzenetére
(#12234) Ed Parker
"én azért vettem ilyen telefont,mert jó a kijelzője és jó rajta olvasni."
Idővel egyre fontosabbá válik az ember számára a többi szempont is, mára a felhőből elérhető file-ok, a naptár, a jó fotós képességek, a navigáció szerepe is erősen felértékelődött.
(#12235) jános
"Hívás közben nem kapcsol ki automatikusan a kijelző?"
Attól függ, hogyan telefonálsz vele. Én például sokszor az asztalra téve, kihangosítva, vagy éppen a fülessel használom, beszélgetés közben is babrálva a készüléket.
-
trane08
tag
Sziasztok!
Ha mar akku tema, akkor szeretnek tippeket kerni, hogy hogyan tudom a leheto legjobb uzem idot elerni(vagom, ne hasznaljam xd). Beallitasokra lennek kivancsi. Gyari 4.2.2 van rajta. Azert kerdezem, mert latom eleg sok beallitasi lehetoseg van, de nekem ez teljesen uj. Szifonom volt eddig. A masik, hogy chrome-ban nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy ha oldalra akarok gorgetni, akkor ne masik lapra akarjon dobni? Valaszokat elore is koszonom! -
spawn21
veterán
Akuban a Nokia e6-om király. Majd 1 hét
Ed Parker: dolgozom nap közben
viszont reggelente kb 7:30-tól 11 ig kisebb szünetekkel netezek, youtubozok.Sms- hívás
napközben sok hívás, majd zene kb 2 óra.Most 30%-on tettem fel töltőre
-
capulet75
addikt
Hogyan tudom elérni hogy ne minden képeket tartalmazó mappát olvasson be a zárolási képernyőre?
-
törölt tag
válasz
Ed Parker #12226 üzenetére
Ez erősen felhasználótól függő dolog is. Én például ma is két órán át beszéltem telefonon, jellemzően működő kijelzővel, elég sokat kihangosítva. Nemrég esett 11% körülire a töltöttség, de ezt az intenzív használatot elég kevés telefon bírja estig.
(#12231) Redplee
Bosszantó lehet...
Nekem két mappa van kitéve a főképernyőre, bennük a gyakran hívott számok és azok, amelyeknek gyakran sms-ezem. Megnyitom a mappát és akinek az arcára bökök, azt már hívom is.
Gyors és célravezető módszer.
-
Redplee
senior tag
Érdekes jelenséget tapasztaltam, nem tudom volt-e már rá példa, és ha igen, mi a megoldás?
A kezdőlapomon van 3 parancsikon, melyek személyek névjegyére mutatnak. Nevezzük őket A, B, C személynek.
ugye ha rákatt 1ikre, akkor az adatlapját hozza ki, és még1 kattintással már hívhatom is. De néha, random módon "összekeverednek".
Tehát, tegyük fel rányomok A személyre, és valamiért a B személy adatlapját hozza ki. Ha rányomok B-re, C-re akkor is B jön ki...
Ez néha marha idegesítő, mert csak tárcsáznék, aztán mikor már tárcsázom, akkor veszem észre, hogy nem is A személyt, hanem B-t hívom. És tök random jön elő, valamikor jó...
Ja, és a megoldás is az, ha mind a 3 parancsikont törlöm, és újra kirakosgatom őket... Ez mi lehet?
-
Bdanyy
addikt
Nekem utoljára a Nokia 3650 bírt ki 1 napnál többet, azon még nem neteztem
Note 2-höz képest szerintem kevésbé bírja akkuval a One.
-
Valkűr
addikt
válasz
Giovanny #12227 üzenetére
Dehogy bántottál, hisz csak beszélgetünk...Egy általános használat alatt nekem kibirt másfél napot...Ha nem nyomkodom akkor elmegy 2 napig is...Aktiv használattal egy délutánt bir ki.. Ha mondjuk nekiállsz játszani és folyamatosan tolod mondjuk 5 óránál többet nem bir ki, de akkor folyamatosan terheled és megy a kijelző is 5 órán keresztül megállás nélkül..
-
Giovanny
őstag
válasz
Ed Parker #12226 üzenetére
Persze értem,mindenkinek más a felhasználási szokások,én nem játszok telefonon,inkább net és telefonálás napi szinten.Lehet hogy kukackodásnak tűnnek a kérdéseim,de nem azok,csak eddig almás voltam,aztán samsung,htc még nem volt,és most szimpla cseréről van szó részemről Note2->ONE és szeretnék többet megtudni a készülékről. Akit esetleg megbántottam a kérdéseimmel,elnézést kérek,nem volt szándékos
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Giovanny #12218 üzenetére
nos,nem.
nekem egy napot egy telefonom sem bírt ki.
hogy mennyire gázos ez mindenki maga döntse el.
van itt akinek sokáig bírja van akinek kevésbé,nem csak nekem.
ez nem tudom mitől függ,nekem minden gyári,nem mókolt a telefon.
az a tapasztalat,hogy nagyjából ilyen mind, a lumia, az iphone 5,a one,mind kb ugyanaddig bírták nálam,talán az iphone picit tovább,ott ugye csak két mag van és a kijelző is kisebb.
ha nem vagy hardcore júzer,akkor kibírhat egy napot.
én sokat netezek,ami sok kijelzővel jár,így nekem hamar elfogy. -
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #12221 üzenetére
Köszönöm szépen!
Ezeken valahogy átsiklott a tekintetem.
Vettem OTG kábelt, de csak mSD-t látja a one, pendrivot nem. Mi lehet az oka? Vagy mire kell formázni?
-
Feribacsi555
senior tag
S-off és hasonló nyalánkságok.
És a másik:
6 hozzászólással fentebb megvan a másik kérdésre is a válaszod
-
Kocsó
aktív tag
Sziasztok!
Július közepe óta én is boldog ONE tulaj vagyok. Előtte egy Nokia 5800XM volt. Hát el sem tudom mondani, mekkora a különbség.
Egész eddig csak olvasgattam a Fórumot. Most viszont kérdeznék is:
4.1.2 van egyelőre rajta, nem akartam addig frissíteni amíg az S-OFF-t nem csinálom meg rajta.
De mivel a Symbian után az Android ég és föld, ezért keresek valami fapados leírást.
Tudtok ajánlani valamit?
Vagy esetleg tudtok arról valamit, hogy a 4.2.2-re is van már S-OFF? Mert akkor lehet először frissítenék és utána csinálnám meg az S-OFF-t.
Köszi a válaszokat előre is. -
Xaels
félisten
válasz
Red Bull fan #12216 üzenetére
Ezek lényegében olyan Pendrive-ok amik OTG képesek és van rajtuk egy mUSB csati is. Nem rosszak kicsit drágábbra jönnek ki mint egy olvasó+mSD, de ezeket gépbe is tudod dugni gond nélkül
-
Red Bull fan
aktív tag
http://viewitem.eim.ebay.hu/PQI-Connect-201-32GB-32G-USB-Flash-Drive-2-Heads-Disk-Mobile-OTG-Android-PC-Mac/151094263214/item
http://viewitem.eim.ebay.hu/Verbatim-OTG-32GB-32G-USB-30-Flash-Drive-Disk-Mobile-Android-PC-Tablet-Black/350859564791/item
Rem. most sikerűlt.
Ezek jónak tűnnek. -
Giovanny
őstag
válasz
Avicularia #12213 üzenetére
Értem,egy kicsit elbizonytalanodtam a root miatt..Nemtom hogy megéri váltani vagy nem
-
Avicularia
veterán
válasz
Giovanny #12209 üzenetére
Ha találsz olyan készüléket amin még 4.1.2 fut azt lehet S-OFF-olni, ekkor tudsz rootolni, custom romot felrakni és a gyári állapot maradéktalanul visszaállítható
Ha már telepítették a 4.2.2-t akkor azon egyelőre nem megoldató az S-OFF, ott csak a hivatalos htc-n keresztüli bootloader nyitással lehet rootolni ami garanciavesztést okoz. -
g0n21
senior tag
válasz
Feribacsi555 #12200 üzenetére
+1
Van jópár megvett progim, játékom, csak még lusta voltam újra telepíteni One-on, de play nem az árát írja ki, hanem hogy purchased
Red Bull Fan - nem akartál linkelni?
-
Red Bull fan
aktív tag
PQI Connect 201 32GB 32G USB Flash Drive 2 Heads Disk Mobile OTG Android PC Mac
Verbatim OTG 32GB 32G USB 3.0 Flash Drive Disk Mobile Android PC Tablet Black
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Valkűr #12202 üzenetére
Én a tabletemen is a fő gmail fiókomat használom, amit a one-on is használok, meg amit használtam a dhd-n is. Jósok fizetős progim van és tudom mindegyiken használni őket. Valószínűleg tényleg egyedi probléma lehetett, gondolom nem véletlenül vették le az alkalmazást a palettáról, lehet túl támadható volt vagy vírust hordozott magában. Lehet hogy inkább jól jártál vele hogy levették.
-
Valkűr
addikt
válasz
Na hát nálam ez nem jött össze, főleg mivel ahogy írom a termék már nem volt megtalálható a playen, vagy ha volt is más néven, utána pedig teljesen megszünt...Akkor az én esetem lehet valami egyedi volt, de akkor ez 2000 forintomba fájt amit pár hétig élvezhettem.
-
Szpisti
addikt
válasz
Így van. Sőt a fiam ugyanúgy az én google fiókomat használja, és amiket megvettem, azokat ő is le tudja szedni a telójára... Gondolom ma észreveszi, hogy már az Asphalt 8 is ott figyel a megvett appok között...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest