- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Táp ventilátor csere
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loboda
senior tag
válasz
torrente777_ #13196 üzenetére
"Most vágom haza a telefonodat"
Kedves üzenet! -
kazsolt
tag
válasz
ForRedGlory #13191 üzenetére
Biztos? nekem nem megy vele
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #13195 üzenetére
.
-
torrente777_
aktív tag
Torrente777 Rom 1.0
Android 4.3 Base: 3.09.401.1
Aroma telepítő Magyar nagyon sok finomsággal.
Alapból Magyarul indul a rom.
Szines ikonok a status baron
% os akkukijelzés .
A hang kikapcsolt Beats Audio val tuningolva sokkal szebb a hangzás.
Crt animáció ki be kapcsolható.
Root, Busybox és init.d támogatás.
Telefonbeszélgetés felvétel engedélyezve.
Újraindítás menü tuningolva(Reboot,Hot Boot.Safe mode,Recovery,Bootloader)
3 pötty kikapcsolható.
Hangerő 30 lépésben állítható.
Xposed Framework
Alapból átlátszó a stausbar és a navigációs bar.
Sorolhatnám még de inkább próbáljátok ki:
Rom:[link]
Ha valaki szeretné használni aoubleTap2Wake,Logo2Wake,Logo2Menu,Sweep2Wake
Akkor működő kernel hozzá de még nem 100% os cwm mentés után ajánlom a felrakását:[link] -
MerLinh
senior tag
válasz
ForRedGlory #13188 üzenetére
Te milyen csomagban vagy?
Szpisti én 30at mértem mozaik s csomaggal még nincs bovitom, de így félelmetes az oldalak betöltési sebessége
Illetve telenornal nagyon limitalva vannak a sebességek a csomagoknal
-
NandorHUN
addikt
Srácok, egyik haverom miatt kérdezném, hogy a One-t hány pixelhibától kezdve cserélik? /javítják - illetve mennyi időt vesz igénybe?
Nándi -
Szpisti
addikt
válasz
Az az opcióm van. Mármint az a 1000ft-os 1GB-os LTE. De Mozaik S-el nem lesz több 20-nál...
-
kazsolt
tag
válasz
Mivel lehet prtsc-t nyomni a ONE-on?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Szpisti #13187 üzenetére
Csillaghegy (beltérben), T-Mobile.
Mondjuk lehet elfogult vagyok, de 4G-ben a Telekom a konkurencia előtt jár . Amúgy meg veszel forgalombővítő Net&Roll opciót és egyből 60 Mbit lesz az elméleti max.
A grafikonjaidnak egyszerű a magyarázata. Jóval leterheltebb a HSDPA hálózat, így nem éred el azt az elméleti maxot, mint 4G-vel, amit azért valljuk be, nem nagyon használnak még ki az emberek.
-
Xaels
félisten
válasz
Feribacsi555 #13180 üzenetére
Elvileg 4G-ként kéne jelezze.
(#13181) adam.zoltvai: nincs még végleges FOTA 4.3.
-
törölt tag
Sziasztok. 4.2.2ről miert nem tudok 4.3ra frissiteni? Vagy gyáriba még nincs frissítés? Mert itt néha lattam h 4.3 alapu romokrol volt szó
-
TheProb
veterán
Íme egy sebességteszt a Telenor féle LTE-ről. (Oroszlány)
-
Nuada herceg
őstag
válasz
torrente777_ #13172 üzenetére
ezt jó tudni....
-
Xaels
félisten
válasz
Vivien_1.0 #13173 üzenetére
Pedig a Pwr hosszannak működnie kéne.
-
Vivien_1.0
csendes tag
válasz
torrente777_ #13172 üzenetére
Sajnos nem reagál.
Blinkfeed alatt lefagyott. (pedig le sem esett) most úgy néz ki mintha beleégett volna a blinkfeed. Megvárom míg lemerül az aksi, utána rárakom a töltőre és akkor hátha beröffen. Hétfőn megy szervízbe ha nem tudom beröffenteni. Kár hogy nem lehet kivenni az aksi-t mint a régi Nokiámon.
azt hittem van billentyűkombináció, mert egy ismerős Iphone-ján ez segített.
Nagyon köszönöm azért a válaszokat!
-
torrente777_
aktív tag
válasz
Vivien_1.0 #13171 üzenetére
Megoldás rakd a fényérzékelőt erős fény alá és úgy nyomd a bekapcsoló gombot amíg ujraindul.
-
Bilux
veterán
válasz
Vivien_1.0 #13169 üzenetére
bekapcsgomb hosszan nyomod.
-
Vivien_1.0
csendes tag
Sziasztok,
abban szeretnék segítséget kérni, hogy lefagyott a 4 hónapos HTC One-om.
Kikapcs-bekapcs gombra nem reagál...
milyen billentyűkombinációval lehet újraindítani???
nagyon nagyon köszönöm a segítséget.
-
zack
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13149 üzenetére
Keret? Ha igen, matt körömlakk vékonyan.
(#13146) Xaels
Ennyit tudok én is. Specifikációkat én sem találtam, csak a Wolfsonokról.
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Szeretném feltenni a legujabb Insertcoint-ot, de elvileg már kijött egy 3.09.401.1 Firmware ...
Ezt hogy kéne feltennem itt azt irják, h ne FLASH-eljem.. ÉRdemes feltenni,? Fel kell tennem?
Köszi -
Takhanto
őstag
Tudja valaki hogy kell leszedni a google kereső sávot a kezdőképernyőről? Fix és nem widget alkalmazás
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #13151 üzenetére
Ahogy nézem ez "padlót" fogott. Én nem venném meg, mert ki tudja az esés/becsapódás milyen egyéb belső károsodást okozott.
(#13165) Takhanto: olyan nincs, hogy az fix...
-
migabi24
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13157 üzenetére
Ne vedd meg ha zavar, mert meg fogod bánni szerintem
-
Dexter-2000
őstag
skinomi techskin vagy zagg invisibleshield fóliát ajánlotok jobban?
-
nikilauda
senior tag
válasz
enginev3.0 #13160 üzenetére
Ha nagy az engedmény a "hiba" miatt,akkor akár meg is érheti.
-
nikilauda
senior tag
válasz
enginev3.0 #13155 üzenetére
Én is így vagyok a tokkal. Nem szeretem. Ezt kár rejtegetni. Ezért csak egy beledugós tokot használok. persze tok nélkül meg benne van mindig a kockázat. Örök dilemma ez, talán nagyobb is,mint Hamlet monológjának a kezdete.
-
migabi24
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13155 üzenetére
Miért vetted meg ha zavar a hiba?
-
GALARDO
addikt
válasz
enginev3.0 #13153 üzenetére
Vegyél rá tokot.
-
nikilauda
senior tag
válasz
enginev3.0 #13151 üzenetére
Szerintem ezzel nem lehet semmit sem kezdeni.
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #13149 üzenetére
Attól függ mi az, hol van?
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Ha One-on van pici esztétikai hiba, azt le lehet valamivel kezelni, hogy nagyjából eltűnjön
-
g0n21
senior tag
Erről a fülesről mit gondoltok?
Tudom, hogy ez a gyári, de hogy ez lehet h eredeti?
Nekem kéne 1 valszeg -
vkp
aktív tag
válasz
torrente777_ #13139 üzenetére
Mond, hogy 4.3, Sense, s2w, logo2menu, bt-hci
-
zack
nagyúr
válasz
Szupi!
(#13140) Xaels
DAC típus?
-
Koris
aktív tag
válasz
Valami kis info róla?
-
Xaels
félisten
Valaki nem találkozott pontos technikai leírással a HTC audió képességeiről?
-
torrente777_
aktív tag
Elkészült a Rom om ma vagy holnap feltöltöm.
-
joey04
titán
válasz
Nightfall75 #13135 üzenetére
720p mkv-t nézek szifonon felirattal. nincs vele gond. vlc-vel (még csak az itunes sem kell a felmásoláshoz). Ahhoz nem értek, hogy milyen kodeket stb-t támogat, de az ismert csapatok munkái mennek rajta. pl under the dome, breaking bad 720p verziói tökéletesen mennek rajta. Gondolom akkor iPad-en is.
-
Gee_-
tag
válasz
Nightfall75 #13135 üzenetére
Ez az infó hasznos. Köszi. Akkor lehet hogy Z lesz a végén belőle.
-
Nightfall75
tag
válasz
balika333 #13133 üzenetére
Kivéve ha szeretne pl. letöltött filmeket (720, 1080 mkv) is nézni, mert akkor nagyon nem jó választás az iPad. Elvileg még az AC3-as hang lejátszása terén is van most valamilyen licensz mizéria. Egy ismerősnek próbáltam volna ebben segíteni, de konvertálás nélkül az istennek sem tudtam rávenni a lejátszásra. És akkor is csak 1 hangsávval, felirat nélkül sikerült mp4-be konvertálni. Pedig az mkv-ban lévő több hang és feliratsáv sem lenne haszontalan.
-
Gee_-
tag
Hát még akkor átgondolom. Szeretnék az android vonalon maradni. Nekem annyira nem jött be az iOS
-
balika333
tag
Én is iPad-et támogatom. Nálam ugyanaz a felállás mint GALARDOnál, HTC One és iPad 4. Tökéletes kombó. Volt androidos táblagépem (Nexus 7, Galaxy Note 10.1) de egyik se jött be. Internetezésre, tartalomfogyasztásra, Tabra tervezett programok terén az iPad a nyerő! Ajánlom
Csúcs Android mellé - Csús iOs
TabPad -
F_Gergely
őstag
Ti találkoztatok-e olyan problémával, hogy a telefonra felmásolt zenei állomány sérül? Kb 20 giga zene van a telefonon, és tegnap illetve ma azt vettem észre hogy több szám sérült lett, pedig mikor felmásoltam semmi baja nem volt hallgattam is, de ami korábban szépen szólt ott most bele-bele akad a lejátszó (akármelyik nem csak a gyári) egyszerűen hallgathatatlan...
Találkoztatok már ilyennel? Én igen de csak mechanikus hdd esetén, szerintem ebben meg már teljesen elektronikus háttértár van, nem? -
-
Loboda
senior tag
válasz
NandorHUN #13122 üzenetére
Csinálj mentést! Ha rootolt akkor Titanium Backup, ha nem, Helium - App Sync and Backup!
-
Gee_-
tag
Milyen táblagépet vennétek a one mellé? Tablet z gondolkozom. Van jobb ötletetek, ha igen akkor miert azt venétek ?
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Arra esetleg van ötletetek, hogy wipe előtt mit csináljak, hogy az app állások, játékmentéseim megmaradjanak?
Köszi a segítséget, fontos lenne. -
törölt tag
-
NandorHUN
addikt
Sajnos az én telefonomon is van már. pl. sarkai kicsit kopnak, illetve 1x már le ejtettem szóval az egyik szélén egy kis részen kilátszik az aluminium + képernyőn is van egy kikapcsolt állapotban napfényben már észrevehető karc :/
Amugy képernyő karcokkal illetve kopással lehet valamit csinálni? Bármint nincs olyan hely ahol esetleg ezeket tudják "javítani" vagy legalábbis segíteni ezen? -
Kokufuu1986
tag
válasz
spawn21 #13111 üzenetére
Szerintem nem rossz, én is ilyet használok. Láttam már korábban hsz-eket, hogy lötyög, nehéz levenni, karcolja a hátlapot, stb.
Na, én ebből semmit sem tapasztaltam (szerencsére). Jól illeszkedik, nem nehéz leszedni, illetve visszarakni és egy pici karc sincs tőle. Hogy mennyit véd, azt nem tudom, eddig egyszer ejtettem le, azt sem túl magasról, nem is kőre.
-
csacsi67
addikt
válasz
ForRedGlory #13105 üzenetére
Ez tényleg rendes töled de ez ellen Te sem tudsz tenni semmitOvatosan a használt szolgáltatós készülék vásárlásakor.[link]
-
ttom26
csendes tag
Én egy Otterbox commuter-t vettem most a sérülések ellen
Sikerült a hozzá adott fóliát buborékmentesen felrakni, viszont lámpafénynél olyan szivárványos hatása van, ha sötét a képernyő... bekapcsolt kijelzővel és napfényben minden OK.
Ez normális? -
Laca1212
őstag
válasz
ForRedGlory #13105 üzenetére
A hirdetésben szereplő yello is hirdetett nemrég egy One-t. Amit megvett ettől.
Kicsit társalogtam vele kíváncsiságból(pár keresztkérdést tettem fel csak), volt ott duma rendesen.... -
Szakiii
addikt
Kipróbálom a sötét oldalt
de majd még lehet visszatérek itt jó a közösség nekem ez is számít egy androidos telónál
s4 topikban kicsit mogorvák az emberek egyelőre úgy érzem/látom
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Dreamie #13101 üzenetére
Gyerekek, aki a T-Mobile-tól (vagyis már izé...Telekomtól) függő telefont akar venni, szóljon nekem privátban, és segítek lecsekkolni a telefont/illetőt. Persze diszkréten, személyiségi jogokat nem sértve. Max azt tudom mondani, hogy vállalható-e a buli vagy sem.
Nem egy illető úszta meg ezt a balhét nekem köszönhetően...
-
Dexter-2000
őstag
biztosítást ti mennyire kötnétek a telefonra? ( 1 év kb 15K 2 év 30K körül)
Átgondolva a dolgokat a fekete telefont rendelem majd mivel mind a kettőn lesznek itt ott kopások a fekete meg marad fekete hosszútávon is remélem...
-
k.soma
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest