- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Idén gondolom lesz még egy felturbózott One kiadva nem?
Minden évben jön egy ránctalanított csúcsmodell a HTC-től. -
jacis
nagyúr
válasz
Nuada herceg #14568 üzenetére
Nekem fent van már egy hete, de sztem kár miatta görcsölni, mert nem hoz semmit amit éreznél.
-
-
jacis
nagyúr
Srácok a héten megjött a 4.3 és már előtte is nagyon gyors volt a telefon, de most már tényleg nexus szinten intéz minden parancsot. Rég volt ennyire minőségi telefonom már. A kijelző a legszebb azok közül amit eddig láttam.
-
jacis
nagyúr
Nagyon minőségi telefon ez a One srácok. Két napja használom és nagyon tetszik eddig.
-
jacis
nagyúr
Mindent megcsináltam eddig a magyarosításhoz amit leír az utasítás, de nem tudom megoldani sajnos. Beírom a parancsokat meg minden, de a morelocal 2-ben továbbra sem csinál semmit ha a Magyar nyelvre kattintok.
-
jacis
nagyúr
Távirányító megy mindenkinek jól? Nem próbáltam csak érdeklődöm
-
jacis
nagyúr
válasz
ForRedGlory #13877 üzenetére
Nem teljesen tiszta hogyan kell megcsinálni. A leírásban fele szöveg angol fele magyar és nem tudok rajta eligazodni.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok Srácok,
Ma vettem egy One-t és amikor felraktam a 4.2.2-öt eltűnt a magyar nyelv. Sajnos nem tudom hogyan lehet visszaállítani. morelocal2-ről olvastam de az a megoldás nem szimpatikus van más? -
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Szerintetek a Google Edition kiadásban a TV távirányító funkció működik? -
jacis
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1739 üzenetére
Akksiról mondhatnál valamit... Nagyon érdekelne.
-
jacis
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1641 üzenetére
Addig is jöhet minden észrevétel
-
jacis
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1638 üzenetére
Milyen? Minden érdekes
-
jacis
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1273 üzenetére
Egy ideig nekem is a fekete jött be jobban, de most valamiért a szürke az ami nagyon megtetszett.
-
jacis
nagyúr
-
-
jacis
nagyúr
Tetszik nagyon ez a telefon. Ha most nem lennék ennyire megelégedve a N4-el szerintem megvenném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest