Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Steam Deck
- Házimozi belépő szinten
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latitude
aktív tag
Köszönöm a választ, azóta én is egykicsit utána olvastam. Valószínűleg nem futna/nem tudna futni a kettő egy időben.
Más jellegű kérdés. Megérkezett az rpi4-hez az alu ház, ami egy nagy hűtőborada is egyben (én is a venntilátor nélküli verziót rendeltem). A kérdésem az, hogy az alsó borda kb mennyire melegszik át? Ugyan is egy farost lemez lapra szeretném ráfogatni az eszközt. Gondolom nem tud annyira átmelegedni, hogy az esetleg tüzet okozzon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Komplett PC - Ryzen 5 GTX1650 Super 32GB RAM + monitor
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- GAMER PC! Intel i5-14400 / RTX 4070 / 32GB 3200MHz / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann