- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
Valószínű, hogy a GS/GM-ek is tudták eleve, hogy bugos a jármű, mikor bekerült a játékba, de nem akartak még egy hetet halasztani.
Én se tapasztaltam, mivel nincs PanamámElső pillantásra nekem úgy tűnik, hogy a kormányzást segítő funkció hülyül meg. Egyébként az előző két kocsinál is voltak gondok
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Hello
http://kepfeltoltes.hu/view/080412/shot134_117_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[Screan Shot1]
http://kepfeltoltes.hu/view/080412/shot134_122_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[Screan Shot2]
ezt a 2 képet tettem fel remélem jóklettek.
-
MaciG
addikt
De ha valaki csak azért költ accgirl-re vagy 4-es nitro-ra, hogy megpróbáljon megnyerni egy ilyen event-et, akkor már jobban jár ha inkább megveszi az autót...
Alapjában véve ez egy "ingyenes" játék, de ha valaki nem csak azért játszik, hogy elbohóckodjon vele, hanem tényleg komolyan veszi a versenyt, játékot és mindenképpen nyerni akar (vagy csak olyan versenyben részt venni ahol nem azért veszít, mert a másik autója alapból "jobb"), annak bizony költeni kell rá! (Ap-s verdák,stb) És ha ezeket figyelembe vesszük, akkor már lassan jobban járunk, ha inkább megveszünk egy autós gamet eredetibe és toljuk online (pl.: TDU, de annyira nem ismerem a mostani felhozatalt ezért hülyeséget nem akarok írni, régen én a TocaRD3-at vetem még és elég sokat játszottam vele onlie és ott tényleg voltak nagyon szép meccsek )
Szerintem
-
erdol
senior tag
-
MaciG
addikt
Igen, tényle az ad most a legjobban ,csak nehéz rá játékosokat találni
(saját tapasztalat).
De én pl; azt nem értem, hogy minek kell némeik pályához olyan magas rang? Hogy kevesebb versenyző legyen rajta? Senki se fogja csak azért letölteni a játékot, hogy elérjen egy bizonyos rangot és kipróbáljon egy új mapot, szerintem, tehát nem tom ennek mi a lényege.
-
PaJa1
őstag
Hét elejére várjátok a jutalmat. A hét végén fog lezárulni az esemény, és aztuán küldöm a listát gmwrxnek.
Ricco A balance azért van hogy személyre tudjad szabni az autód viselkedését. Neked kell kitalálnod hogy mi jó neked. Más pályákon más beállítást is célszerű használni. Meg nehogymár 1400 RP olyan hatalmas gondot okozzon. Hétvégén szinte bármelyik normális 7körös versenyen össze lehet ennyit szedniSzerintem a Corusra minent előre: fék aero grip. Legalábbis én azt tenném. Még csak alap az enyém...
ui.: idő közben bővült a járműparkom 1 Wizzel
-
PaJa1
őstag
Egyzszerű, simán megsemmisítettem az addigi rekordot
Viccet félretéve, kaptam 1 fülest, hogy baj van a pályával, kipróbáltam és tényleg... Kb 20 másodpercet jelentett. RXel szerintem lehet menni 1 perc alá, nem is beszélve az evóról meg a wrxről, azok lehet jobban mennek ilyen kanyargós pályán.
A problémáról küldtem replayt gmnek, és kértem hogy töröltesse az időmet a destroyerrel. Sajnos csak az invictus tudja törölni.
Lassan úgy fest hogy minden pálya kap hamis rekord beírás másik pályáról. Tougeon 2 HEXAN van az élen :sui. Tougeon még mindig enyém a legjobb quados bejegyzés
de nem sokáig, rámegyek RXel
Amúgy nem az enyém a leggyorsabb quados idő, GSXR13K jobbat csinált...
-
PaJa1
őstag
Nekem ahhoz nem sok közöm van. Wyatt és asszem Gazob intézi az oldal karbantartását és a kód írását.
Elég viccesen alakultak a köridők a mai fejfölötti gyakorláson. Menetm mind a Subon és a Phoe-n is. Volt hogy ment konstans 19 a Phoebuson, volt hogy csak 21. Subon néha sikerült 20 is, általában 21. Elég furi. Meg láttam olyan liont aki kb fele akkora féktávon veszi a hajtűt mint én, és kicsivel jobban is jön ki belőle. Simán elúszott ott több mint fél mp. -
Dr. Romano
veterán
Jó elképzelések!
A mostani büntetéses rendszer nekem sem tetszik. Elküldtem egy emberke visszajátszását aki mást nem csinált egész verseny alatt, csak állt a pályán és azzal szórakozott hogy kiüsse a többieket.
Erre meg csak egyszerűen a watch list-re került fel
Én minimum perm bant adtam volna neki, hisz 30 körön keresztül szekált mindenkit... Szvsz nagyon gyenge büntiket osztanak az embereknek.Ricco_hun
Üdv!!
Sajna én nem tudom mi lehet a probléma... azonban mi a játékban a nicked?
-
PepeDon
tag
Hát ez a ghost módba való átrakás bonyolult, és teljességgel kivitelezhetetlen.
Mivel p2p van mindenki, így ha nem kapod meg az adatcsomagot, hogy ki hol áll, akkor kezdődik a galiba. De most a te géped nem kapja meg mindenkitől az adatot, akkor mi alapján dönti el a másik ember gépe, hogy te most kaptál vagy nem csomagot (kell-e ghost mód).
Adatcsomagok, ha megérkeznek akkor a vevő gép küld egy kisebb csomagot vissza, hogy igen adatok megérkeztek jöhet a következő. A te géped, ha rossz valakinek a kapcsolata akkor küldi neki a jelet, de sose érkezik vissza a visszajelzés, hogy megkapta. A másik gép is küldi a jelet neked, de mondjuk félúton valahol eltűnik mind a két jel, erre egy algoritmust nehéz írni. Sőt ezzel a plusz infoval, hogy mikor kihez ért a csomag és most váltson ghost módba, vagy ha visszaállt a kapcsolat váltson vissza normál módba, még jobban leterhelné, az amúgy is szűkös sávszélességet. Ráadásul ha mondjuk csak te nem kapsz csomagot de mindenki igen, akkor még válogatni is hogy neked csak ghost módba megy míg másoknak normálban. Ez így nem jó elképzelés.
Mondjuk tényleg jó lenne valami ami alapján történne az egész, de szerintem ezt már így kell elfogadni. Figyelni kell és pontosan vezetni. -
pisti
őstag
Mégvalami.
Ha az eredeti "AFK-s játékosokat szűrő" javaslat nem tetszik valakinek.Annyit mindenképp meg kéne csinálni, hogyha not ready állapotban van vki mikor elindul a verseny, akkor leghátra kéne őt/őket rakni a rajtsorrendben, így nem okoznának balesetet.
Illetve, ha nem jön be értékelhető információ a többi játékosról egy ideig (valamilyen kapcsolati probléma miatt), és az autóik csak sodródnak majd összevissza szétszórva megállnak a pályán, akkor tegye már őket a játék ghost módba, úgyse ott vannak ahol én látom őket a kapcsolat hiba miatt, egyáltalán nem jó hogy mégis nekik lehet menni ilyenkor, meg kerülgetni kell őket.
Nem bonyolult dologok ezek, de sokat segíthetnének néhány szituban. -
PepeDon
tag
Na ja. Csak azt nem tudom mitől félnek? A quadrótól vagy A-V-től?
Bár teljesen mindegy így is úgy is repülök, ha valakinek nem tetszik a festésem.
Most nézem a kis videót. Pöccre ilyen időket lehet menni, csak épp a járgány a Ta Pro. Most vagy valami eszméletlen bug, hogy a TA-pro hoz a rookie skint töltötte be, vagy a Rookie skinhez a TA- Pro 'beállításait', vagy egyszerűen a gyerek okoskodott a videóval. Nem hinném, hogy feltörte a programot és össze vissza cserélgeti a járgányok beállításait.
-
PaJa1
őstag
Legalább 9 órányira
Én a 2es szobába votlam beosztva, ott elég jól tartottuk magunkat. 3-1 es eredménynél hagytam abba a számolást. Kb eddig vezettünk és voltunk meg 4en. Rengeteg CTDből szinte minden futamra jutott 1 GSnek is. Engem kétszer pakolt ki. Sonorát is legalább ugyanennyiszer. RCt és Maxot is ledobta. Aztán mikor már alapból csak 3an kezdtünk neki 1 futamnak akkor már biztos volt a vereség. Végeredményben mindenki nyert, legalább 5k RPt. Én nagyon jókat mulattam. Vicces volt a téglával pakolni az autókatRemélem ha lesz video tetszeni fog nektek is
-
Plokijuma
aktív tag
Pont kicsúsztam az 5 percből
Remélem itt nem nyertes "csinálás" lesz, hanem rendes sorsolás. (hogy döntöd-e, hogy kicsalt-e vagy sem?) Elméletileg az event kiírása szerint egyenlő esélye van mindenkinek aki teljesíti a limitet, legyen az épp 48 óra vagy 175 óra. Aki 175 órát csinált az tök feleslegesen "csinált" ennyit. úgy kell neki... mást nem tudok mondani erre.
Én ezért tuti nem fogom éjjel-nappal járatni a gépet
főleg nem több gépet, mint egyesek
168 óra alatt 175 játékóra "kicsit" mókás...
Szerk. Most nézem, hogy nem is magyar akit említettem 175 órával. Csak az egyik magyar friend listáján volt rajta ő és emiatt gondoltam magyarnak.
-
Plokijuma
aktív tag
nem fogják kizárni, mivel ez egy reklám a PT-nek az xfire-ön. Jó helyre akarnak kerülni a legtöbbet játszott játékok listáján, amit a játékidő alapján mérnek. Ha jól tudom már bekerült a PT a top 50-be, ami szép eredmény. (igaz, nem ennyi a valós játékidő, mivel sokan csak a tálcára lerakják a játékot, hogy növekedjen a játékidő)
De mivel bekerült a top50-be sokan felfognak figyelni erre a játékra és ki is fogják próbálni, így nő a játékosok száma.Szóval nemhogy kizárnák az ilyeneket, hanem pont ez az érdekük...
-
Plokijuma
aktív tag
Amíg a chatben villog a kurzorod, addig nem csinál screenshotot, hiába nyomsz printscreent.
viszont, ha 'semleges' helyre kattintasz, akkor rögtön megcsinálja.Ez egy pici bug. A lényeg, amíg a chatben gépeled a szöveget nem veszi figyelembe a printscreent. Nem hinném, hogy túl nehezen javítható hiba.
Viszont a CTD kezd kiakasztani... ma már volt 4
A játék újratelepítése kicsit javít a hwelyzeten, de az sem tökéletes.
Ezért be van csomagolva a PT nálam egy friss feltelepítés utáni állapotában.
Ha picit hosszabb ideig CTF-ezni akarok, akkor azzal kezdem, hogy törlöm a játékot, majd kicsomagolom, hogy legyen egy 'frissen feltelepített' PT-m. -
MaciG
addikt
Ez nekem is nagyon hiányzik, hogy a barátlistába meg lehessen nézni ki hol van.
MEg még amit én hiányolok az az, hogy ha benn vagyok egy szobába akkor ott nem lehet autót váltani, hanem ki kell lépni. MErt pl bemegyek valahova ahol sok a quad akkor én is lecserélném, de mire visszajövök már elindultak,televan.
-
vizibal
tag
Igen, a lobby lista valóban nehezen (és akkor enyhén fogalmaztam) kezelhető. Igaz, ha nem scrollozok, hanem a le-fel nyilakat használom a csúszka alatt és felett, akkor a teljes listát végig lehet pörgetni (és nem csak egy adott rész ismétlődik újra meg újra), de ez így akkor sem állapot
.
Kéretik kijavítani.
Ja és jó lenne, ha lehetne látni, hogy a rating change be van-e kapcsolva az adott szobában vagy sem. -
pisti
őstag
Mivel átolvasva a hsz-em nem teljesen egyértelmű, de a PRO járgánnyal sikerült a fent leírt hiba folytán belépnem egy csak Rookie-knak hostolt szobába!
Csináltam volna screenshotot, de hiába nyomtam a prinstscreen-t, csak miután kickeltek volt hajlandó csinálni egy képet, jókora kivárással; azis érdekes volt. -
MaciG
addikt
Szerintem az evo nagyon jól megy, és nagyon is ki lehet pörgetni
bár én nem fogom megvenni mert a corvet-et várom(vagy a panamát, attól függ melyik ,hogy fog menni), az lesz az igaz muscli car
(reméllem). Valaki be tudna nekem linkelni ide egy képet, hogy melyik corvett lesz benne pontosan??? (tudom ,hogy már le volt írva ,de nem találtam meg
)
-
PaJa1
őstag
A quadra is kell a FF grip ha keresztbe akarsz vele állni, ezekre is. Azért nem fordul ki olyan könnyen mert AWD...
Nálam az irányítással nincs semmi baj. Ha van harpoon ha nincs, ha rescuet, ha repairt nyomok rendesen emgy tovább az autó
Amint az új autók besorolásából látszik, 5ös osztályban vannak, de csak 1 pöttyel. Az RXnek 2 pöttye van. Elméletileg azzal hamarabb le lehet tudni 1 kört. De nehezebb is vezetni. Az AWD sokat segít, de ez súlyban is jelentkezik. -
mazda626
addikt
Erősen fogalmaztam, de a tapasztalataimat továbbra is fennt tartom. Beleolvasgattam a Stig által linkelt fórumba. Az első között lévő legszebb post egy GS-é, mi szerint mi történt az irányítással? Nem vettem észre semmit.
Itt egyből jön az, hogy a mire valók a GS-ek? This teszi a dolgát, ellenben a többiek munkájából nem sokat látni. Jópofiznak a többi játékossal és kész. Számtalanszor láttam, hogy az userek kérdéseire nem tudtak mit nyögni, és a másik user segített neki. Technikai problémával zaklatom az egyiket, és elintéz annyival, hogy nálam nem ok valami.
Se füle, se farka hozzáállás. Állítólag nemsokára jön a gyógyír és jön a naturalisztikus állapot, na ha az bekövetkezett, visszavonok mindent.
Egyébként az ilyen kiadott patcheket nem tesztelik előtte? Elég nagy kaliberű bug ez, ahhoz hogy ne tűnjön fel.
A fejlesztőkkel semmi bajom, öregbítik a hazai fejlesztők hírnevét, teszik a dolgukat, a GS hálózat harmat gyenge. -
Dr. Romano
veterán
1.0-4.0 között tényleg okésabb a dolog...
Azonban még mindig nem értem hogy egy jól működő dolgot miért kellett lecserélni. Inkább az top idők kitaraítását vagy a speed és egyéb nyílvánvaló bugot csinálták volna meg. Az irányítással senkinek semmi baja nem volt (tudtommal).
-
mackosajt
addikt
érdekes, hogy kormányos ismerős is gyorsan kilépett, amikor elsz@ródott az irányítása.
Én még küzdöttem vele kicsit, de kísérletezni nincs kedvem újból.
1x végre belőttem, és nekem jó volt.Ülj be a valós kocsidba, állíts be mindent frankón... aztán add ide, elállítok mindent... és ülj be megint...
és ezt játszuk már a PT-vel, mióta megjelent... fárasztó. -
mackosajt
addikt
azért az elég nevetséges, hogy délután háromkor még gond nélkül megyek england b-road-on 2:10 alatt az adott gépemmel, 4 óra múlva meg sehogy sem bírok 2:20 alá menni.
Ez így nagyon erős... Az életben sem változik ennyit a kocsim, hogy 4 óra múlva ilyen szarul tudjak menni vele.
bocsánat a kifejezésekért. De éltem már meg pár dolgot ebben a játékban, és jelenleg igen közel állok az uninstallhoz, pedig asszem OB óta fent van a gépen...
meg 2,6 gigától jobbat várok... -
Dr. Romano
veterán
Engem (és még jópár embert) akkor is zavar hogy a játék egyik legjobb elemét -mondjuk úgy- változtatták meg (rontották el) és szvsz igen is zavaró.
Természetesen egy idő után bele lehet jönni, de senki nem örül szerintem annak, ha egy jó dologról egy sz@rabbra kényszerítik...PaJa1
Köszi a tippet, ezt megnézem... -
-
PaJa1
őstag
Azért vannak alul feszkózva és alacsonyabb órajelre állítva mert eze ka szílicium lap széléről kerültek ki és a biztonásg és stabilitás miatt vannak ilyenre beálíltva. A gyárilag erősebbek is ugyanarról a lapról érkeznek csak jóval közelebb az origótól. Pár éve még benne voltam a témában, de körülbelül 4 éve tojok a PCre...Minden játék elfut valahogy. A PC pénztemető - csak viszi a sok tízezrest. A PT megy a PCn is meg a laptopon is, jelenleg nekem ennyi elég
MaciG mostmár értem
Kezdem izzítani az Xplorer eventet. Aki már sokat nyert az legyen oly kedves nem nagyon belépegetni...a többinek is szeretnék helyet biztosítani -
MaciG
addikt
A fék az nagyon bugos. Betettem serpentinen és 5 mp-el lassabb időket tutam csak menni. Szerintem még a 10% -os "gyertyát" is érdemes belerakni
Apropó, nem tudja valaki ,hogy lehet kikapcsolni azokat az effekteket amit pl a 15%-os üzemanyagbónusz ad, mert engem nagyon idegesít
-
törölt tag
Nekem is nagyon tetszett a videó, jók a kameraállások, a villanások a képben a zenéhez mikor verik a dobot, a vágások, szép munka... Még laikusként is látom hogy nem könnyű egy ilyet összehozni, biztos sok rutin kell hozzá!
És ha már Chystal Method, akkor eszembe jutott egy zene, ami ilyen videókhoz szerintem még klasszul illene, az pedig a Born Too Slow (Nubreed remix) változat lenne, jó kis tört alappal, nagyon betekeri az agyat
-
kisvardai
tag
Sziasztok
Segitségeteket kérem a miatt,hogy nekem van egy Harpoon-om és egy srác nem is egy hanem sokan azt mondták.Akiknek Stalion-ja van,hogy haggyam a Harpoon-t és a Harpoon mellé vegyem meg a Stalion-t
Mi a véleményetek:???
Mert jobban lehet kezelni.Azoknak a segitségét várom akiknek vagy Harpoon vagy Stalion van,vagy mindkettő!!!!!És annyira a gatyám se megy rá!!!!De szerintem azért ha veszek másik autot akkor annyi tuti,hogy megvárom az ujjakat hátha lemegy az ára!!!!!!egy 20-as al
20.000 RP-vel
Segitsetek!!!! -
-=ZS=-
tag
A "nehéz egyenesben tartani" dologhoz annyit, hogy akkor mit akar TAn?? Menjen valami olyan versenyre, ahol nem kell egymástól fél méterre 250kph+ nál kanyart bevenni. Vagy vegyen 4000Ftért egy analóg gamepad-et. Szvsz. Engem is rohadtul szokott zavarni, ha valakit nem lehet megelőzni, (és tfh. le is van körözve) mert az egész pálya szélességében ugrál, szinte látom magam előtt, ahogy nyomkodja a gombokat.
megjött a 88GTm, végre nem 800x600Megvettem a TA-Prot is, este fel is lesz avatva, nagyon kíváncsi vagyok
-
PaJa1
őstag
A speedbugot már említettem, meg írtam is a a forumra evvel kapcsolatban, nem 1 topic foglalkozik ezzel. Írok wrxnek hogy mi van vele... Szerintem a speedbug nem az invictus v az eariagames hibája hanem azé aki a netkódot írta, asszem ez 1 másik cég, talán leeht látni az első töltőképernyőn nem tudom pontosan h az invictus csinálja, felelős e ezért a hibáért.
-
PaJa1
őstag
Egyre többen ragadnak meg A-V szinten. Asszem ez márciusban lesz emelve... Addig van még időd, szerintem aki most kezdene el játszani, részt venne az XPs rushokban, az simán elérheti az A szintet. Ha csak a barátlistámat nézem, a ajva része Bs vagy a fölötti. Képet még enm tudok. De szerintem már a megjelenés előtt lesz pár kép róla. Várhatóan az ára is magasabb elsz mint a PROé. De ezzel még inkább ki lehet szűrni a szándékos rosszakarókat.
-
Plokijuma
aktív tag
Én is írtam ezzel kapcsolatban már korábban ide a fórumba.
Egyértelműen tapadási bugnak tűnik.Tibee-nél is volt hasonló probléma pár napja.
Úgy vettem észre, hogy van amikor gyorsít, de sokszor lassít. Az utóbbi látványosabb és nagyon bosszantó. Szerintem a ranglistának így nem sok értelme van (főleg úgy, hogy az egyértelműen bugos időket se törlik ki onnan)
-
Dr. Romano
veterán
Igen ez egy játék és szórakozás amit tönkre lehet tenni, de idegeskedni rajta akkor sem érdemes... (mi idegesek leszünk a másik nem, előnyünk nincs belőle )
Aki direkt csinálja az elitélendő ezt teljesen természetes.
Így van a replayos dolog az valamiféle megoldást jelent, bár nem az igazi (remélem a patchban lesz valami ezirányú fejlesztés...) -
Dr. Romano
veterán
De relax!
Felesleges ezen idegeskedni... csak egy játék.
Egyébként meg mit tanácsolsz ezügyben a vote/kick rendszer nélkül? Ha kilökött lökjük ki mi is? Nem túl értelmes és hatásos megoldás... egyelőre a barmok ellen nem lehet mit tenni, ha nekiállunk mi is lökdösni akkor egy szinten leszünk velük -
Speed®
titán
Done.
Romeo23
"Hogyan lehet meglógni, vagy nagyobb előnyre szert tenni?"
A kanyarban annyira lemaradni, hogy a kijáratánál épphogy bennelegyél a szélárnyékban. Aztán az egyenesben végig az árnyékban gyorsulva jól el lehet lépni. Ha szerencséd van, a következő kanyarban elveszti a szélárnyékodat a követőd."Ha kiállok a slow sávba, akkor ott már tényleg lassan kell menni? "
Nem, 54mph a korlát a pitben lévő sárga vonaltól. Odáig csapathatod.
A pit bejáratától kicsit beljebb kell beleállni a fékbe. Gyakorold practiceben."Egy full tank kb hány körre elég?"
Szélárnyék nélkül 9. 9. végén tankolás. Szélárnyékban gázt el-elvéve 11 is lehet. Ha 10 körből 3mat széloárnyékban töltesz, a 30 meglehet 2 kiállással.
Persze ehhez partner kell, beragadni eléggé pofátlanság csak úgy.."Mi a pH!-s TA szoba neve?"
Változó, figyelni kell a fórumot, be szoktuk írni a nevet, jelszót, ha éppen van.PepeDon vazze, én előbb kezdtem el írni, csak bebambultam a Tvbe picit
-
Dr. Romano
veterán
Ez mondjuk igaz...
Lényeg hogy a netkód nem az igazi remélem a patchtől a legjobbakat.PaJa1
Én üres tankkal (füvezés, szélárnyék OFF) mindig 58.1-3 vagy picivel alatta szoktam menni szvsz ez normális.
A kormányos beállításra én is kíváncsi vok, majd írd meg mennyit javult (vagy romlott)
-
pisti
őstag
Jólvan mentem mégegyet, próbálgattam ezt-azt.
58.233 mp a volt a legjobb 9. körben, úgy hogy végig amennyire csak tudtam a belső íven mentem a kanyarokban (a döntött pályán szigorúan, a célegyenesben is). Ezen sokat már nem tudok faragni szerintem.Kíváncsian várom, hogy nálatok mi lesz az eredmény.
-
csige791
tag
"1. Szerintem ez több problémát csinálna (ebben a formában), mint ami megoldana.
Gondolj mondjuk csak arra az esetre, ha balszélen mész messze a felezővonaltól, a hosszú egyenesben meg valaki balról melléd jön, kilök és te kapod a büntetést..."hát azért több problémát nem okoz mint ami most van mert jelenleg az esetek 90% ban a vétlen kap büntit, a javaslatomal pedig ez az arány lemenne moindjuk 30% -ra, és ha úgynézed hogy kombinálva van a ban listes dologal akkor igen hamar eltünnének a majmok mert aki meg kívülről vagy hátulról lök azt ban listre rakod.
"2. Olvassatok figyelmesen. Azt mondtam, hogy komoly megrendezett versenyek esetén lenne ez jó. Tehát ahol tétje van a dolognak és event szintű. Oda mindenképp kéne."
Nagyon sokat kell még fejlődnie ennek a játéknak hogy komoly versenyeket lehessen menni, pl az extreme driftes eventen az event startjáig én tartottam a WR-t a Starter Car-ok között, majd a versenyen fennakadtam egy kidöntött vilanyoszlopon ami nem fordult elő még 1x sem velem elötte azon a palyan. Ez a játék még hosszu ideig egy nagyon jó szórakozást nyújtó arcade autós játék lesz de semmiképp nem komoly.
Igazából a megoldás az lenne hogy lehessen rendessen pénzt keresni a TA-n kívül is és akkor tényleg nem érdekel hogy menyi barom van TA-n. Vagy Zero Tolerance azaz 2 autó érintkzése esetén mind2 fél alapbol penality, igaz igy a vétlen is rábaszik viszont igy a bénák hamar megunják mert látják hogy állandoan penalitit kapnak és eltünnek igy megmaradnak a normalisan menni tudó emberek.
-
Plokijuma
aktív tag
mert a "speedbug" valójában tapadási bug... ha jól tapad az autó, akkor képes vagy TA-ban is nagyobb kanyarsebességre, de a topspeeded nem nagyon nő. (ha nő is az azért van, mert a kanyarkijáratánál nagyobb sebességről kezdesz gyorsítani)
Short and simple pályán egyik nap majdnem megdöntöttem a pályarekordot a quadrommal, ami 53,8xx körüli idő. Az autó nagyon jól fodult, balansszal se volt gond, szinte minden tökéletes volt. Nem sok hiányzott a rekord megdöntéséhez (6század), de aznap nem bírtam jobbat menni, így gondoltam, jólvan, majd másnap megpróbálom újra... de másnapra a quadro szinte irányítatlan lett ugyanazon a pályán, (változatlan balanszon mellett) Egyszerűen nem volt semmi tapadás, tolta a kocsi az orrát, nem bírt elforulni a szokásos sebességgel. legjobb köröm is 59,5 körüli volt. Többször is megnéztem, és rajta volt a balansz... állítottam rajta, de nem segített az sem. Egyik napról a másikra majdnem 6 másodpercet "lassultam", ami kissé fura változatlan beállítások mellett. Egyértelműen a tapadás hiánya okozta ezt.
-
csige791
tag
Én tudok erre a büntetéses dologra egy elég egyszerü megoldást:
1. Ha két autó ütközik mindig az kapja a büntetést aki a felező vonalhoz közelebb van. A bevezetés után picit fura lenne de lassan mindenki rájönne hogy a külső íen haladó jobb ha a fal mellet megy a belső iven haladó pedig a sárga vonal melett. Így az oldalrol ütközéses balesetek kilőve, illetve a hátulról kiforgatósok nagyrésze is.
2. arra nincs esély hogy majd versenybírók figyelnek egy ingyenes online játékot meg vissza nézegessék a replayt kifizeti azt meg ? Szerintem ígysem lehet túl nyereséges ez a játék.
3. A barátlistához hasonlóan lehetne egy ban lista is melynél pl a névmelett nem szív hanem valami más pl citrom lenne, így ha belép egy ilyen a szobába akkor lehet kick-elni vagy szolni a szobafőnöknek ,hogy kickelje, így hamar eltünnének a köcsögök.
4. Igazábol sokan csak az RP miatt TA-znak meglehetne oldani hogy a többi versenyen is lehessen normalisan rp-t szerezni és akkor igazábol le is szarnám a sok köcsögöt TA-n.
5. Akár az egyes pontban leirt módon működö rendszer után pl 3 baleset okozás után banolni egy időre a barmokat.
-
-=ZS=-
tag
"a replayt úgyis menti a játék, tehát elvileg tárolja visszamenőleg a játékosok mozgásának rekonstruálásához szükséges adatokat, amiket aztán lehet elemezgetni utólag is"
A replayt csak a lokális gépen menti. Ha megnézel egy lementett replay-t, 15körös verseny 3-4MB, 30 körös 6-8 lehet, gondolod mennyi tárhelyet jelentene az összes verseny tárolása mondjuk egy hónapra visszamenőleg...
A "döntőbíró" mesterséges intelligenciát megvalósítani tényleg nagy falat lenne, szerintem a jelen helyzetben közel lehetetlen, külön team-et kellene erre felállítania az Invictusnak, és biztos van egyéb gondjuk is ezen felül (bugok, optimalizálás, fejlesztés).. Viszont a jelenlegi logikát lehetne bővíteni, hogy ha pl a karambolban résztvevő felek közül az egyik 6-8 körrel le van maradva (mert egy barom, aki azt élvezi, hogy lehetetlenné teszi a többiek versenyét), akkor lehet, hogy nem az őt elgázoló első helyezettnek kellene a penaltyt adni.. (mint ahogy én jártam tegnap, 29. körben, jól el is vesztettem a versenyt) -
Plokijuma
aktív tag
Pont most jutottam el odáig és hidd el nincs annyim
(igaz, van egy fullos quadrom és egy fullos wizzem, de ezek nélkül se lenne meg a 500-600k)
Most van 350k. Valószínűleg mostanság többségében XP-s rush hour van és emiatt lehet az, hogy ilyen szintre jutottam ilyen szegéynen
(ráadásul versenyeken is dupla XP-s itemeket osztanak mostanság... dupla RP itemet ha jól tudom kb. 1 hete abszolút kiszedték a shopból) -
Speed®
titán
-
_Orbi_
aktív tag
köszi a fevilágosítást.
Igen azzal a rendszerrel van, annyi különbséggel, hogy a procc most "csak" 3.2-őn megy.
Hiába veszek vissza a grafikán, akkoris akad... bármennyire visszaveszem, akkoris akad, ha 2 vagy több szélárnyék van.
Tokyo-ba is akad egy pályán de csak 1 helyen. Máshol gyönyörűen megy.Cayman: komolyan mondom nemtudom meik versenyről beszélsz...
Egyszer csináltam olyat, hogy direkt felnyomtam egy embert a falra (lehet, hogy azt mondod) de azt azért csináltam, mert 3 körön keresztül löködött és mindíg belémjött hátulról, aztán meguntam...
Az elismerem, hogy nemtudok tökéletesen menni (billentyűzet rulz) de direk nekimenni a falnak és felkenni egy másik embert? Ennyire hülye azért énsem vagyok... -
Speed®
titán
Saitek P480 dizájnra tökugyanaz, olyanok mint a PShez kapható DualShock karok, csak rezgő nélkül. Ami a Logi kar mellett szól, az a két kis fekete gumírozás a fogantyún + a joyok is gumisak. Így nem csúszik ha izzad is a kéz.
Lordban van br. 5k ha jól emlékszemKedves Invictus teamnek meg adja át valaki üdvözletem. TA elindul, 1 perc alatt fél tanktól megyek, a "csúcs" 58.5 szélárnyékban. Valahogy az élen vagyok (csoda..), erre a 22. körben lefagy, de úgy, hogy a gépet is viszi. A gép atomstabil 24/7 minden progival..kivéve PT. Aha. Pápá..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest