Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
kisvardai #4923 üzenetére
Most nem azért de ennek nagyon sok értelme volt amit írtál.
Én legalább tudom használni az off gombot ha nem szorosan fűződik ide , de te egyáltalán semmi értelme nincsenMegnéztem gamepaddal és billentyűzettel b-rodon a köridőmet van küztük egy jó 6-8 s különbség.
MaciG: nem is a kanyar az igazi bajom hanem a gáz adás , mert az első tűz gombot használom ,mert az olyan mint az analóg és íyg ha véletlenül kipörgök könnyebb visszajönni, de észrevehetően lassabban gyorsul fel az autó.
-
pisti
őstag
válasz
kisvardai #4845 üzenetére
Érdekes, karakter kódolásba kicsit belegabalyodott a wiki-s link.
Na mind1.
Ez az angol, de baloldalt alul abban a részben ami felett a languages szó van, ottvan a magyar válaszd ki azt és akkor olvashatsz magyarul az időzónákról, erre írtam, hogy nem árt képben lenni a témában.Még pár dolog, amire meg szeretnélek kérni:
- Kezd nagybetűvel a mondatokat.
- Egy mondatzáró írásjelet használj.
- Meg úgy általában írd úgy a hozzászólásaid, hogy minél érthetőbb legyen, ezzel mintegy megtisztelve a fórumozó társaid.
Kösz. -
vizibal
tag
válasz
kisvardai #4839 üzenetére
Egyáltalán nem hülyeség
. A napszakok váltakozása meg az esti TA is nagyon hangulatos lenne, csak az előbbit nem real-timeban, hanem mondjuk egy hosszabb versenyen alkonyatból éjszakába, hajnali derengésből reggeli napsütésbe váltással lehetne megoldani, így pl. a kezdő napszakot állítaná be a host. Esti TA-hoz pedig vmi ésszerű szűrés kellene rating vagy szint (pl. B+) alapján. Ennyi. Szerintem.
Ha 8 óra, hát 8 óra. Mint írtam is, nem számoltam utána
-
vizibal
tag
válasz
kisvardai #4835 üzenetére
A valós időhöz igazodó napszakokkal egyetlen nagy gond van: ha te leülsz este 10-11-kor játszani, lehet, hogy az ellenfelednél épp ebédidő van, mert teszem azt az USA-ban él (nem számoltam utána, hogy ott pont annyi-e az időeltolódás).
TA-ba meg a vakító fényszóró az, ami legkevésbé hiányzik szerintem, a legtöbben még fényes nappal sem képesek rendesen felmérni a távolságot (így is rengeteg az ütközés). Legfeljebb a Pro autókhoz lehetne ilyen beállítást, feltételezve, hogy aki beleölte azt a rakás RP-t (esetleg AP-t), az tudja is vezetni, és hallott már a fékről/visszapillantóról.
Különben is, először a létező hibákat hadd javítsák ki, addig nem kell újabb potenciális hibaforrás. -
mazda626
addikt
válasz
kisvardai #4812 üzenetére
Elsőnek is!
KVÁZI TAG vagy, ismerned kéne a fórum szabályait!
Nyugodj meg, fognak reagálni az emberek a hszedre. Ez fórum, nem chat, ha 2 napra rá, de válaszolnak.
Másodjára!
Kicsit bővebben fogalmazz. Jó lenne tudni, hogy a barátod mennyire van képben, milyen tárhelyen lenne az oldal, stb. -
MaciG
addikt
válasz
kisvardai #4543 üzenetére
Nekem van egy módszerem a CTD-re (nem az én ötletem, de bevállt)
Mikor felteszed a win-t és fenn van minden szükséges driver, akkor feltelepíted a játékot, és elindítod. Beállítod. Majd kilépsz és az egéssz mappát úgy ahogy van becsomagolod. És ha elkezd kidobálni, akkor fogod, letörlöd az eredetit és a becsomagoltat kicsomizod. Nekem friss win-nél kb 1 hétig ment aztán 1-2X ledobott, megcsináltam ezt és azóta megint jó
-
vizibal
tag
válasz
kisvardai #4448 üzenetére
Stalliont ne vegyél, baromira csúszkál. Ha kicsúszol a fűre, vagy kavicságyra, kétszer-háromszor körbefordul, mire visszatereled az útra. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom, de lehet, hogy csak én vagyok kevés hozzá (nem, nem padlógázzal próbálok elindulni a füvön). Mindenesetre vesd alá egy alapos tesztvezetésnek a Circuit pályán, mielőtt megvennéd.
-
vizibal
tag
válasz
kisvardai #4336 üzenetére
Bocsi, csak most néztem meg a privit. PH-tag vagy, tehát simán felveszlek a klánba. Regisztrálj be az Xfire-be (ha még nem tetted meg) és jelentkezz a klánunkba. Ja és add meg itt a fórumban az Xfire-ös azonosítód.
A versenyben való részvételhez tudomásom szerint egyetlen feltétel a klán-tagság, szóval nincs semmi extra feladat, és persze adott szint/autó előfeltétel sincs.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
kisvardai #4078 üzenetére
Tuning után sokkal jobb lesz a Harpoon. (én se vezettem addig, míg közel full tuningos állapotba került.)
Egyenesben jól megy, de kanyarodni nagyon nem tud (kanyar a ellensége), de mégis csak 1-2 pálya van talán, ahol esetleg van esélye (nem sok) a stallionnak egy harpoon ellen. (Pl. serpentine)Serpentine top30-as ideiből 5 kivételével mind rx-7es kocsival lett futva (ebből 2 harpoon)...
Harpoon szvsz túl nagy súlyú kocsi lett, de gondolom ez a motiváció, hogy minél többen vegyenek rx-7es járművet.(paja, az új kocsik áráról tudni valamit? / rx-7es full tuningja nagyságrendileg hasonló a harpoonéhoz (alapautó ára + 660 K)?)
Szerk. 10 perc a módosításra tényleg jobb lenne, mert így este fele elég lassan jutnak a dolgok az eszembe
-
Stig20
tag
válasz
kisvardai #4078 üzenetére
Hát szerintem ne vegyél, mert nekem majdnem fullos a Stallionom, és az igaz hogy a bénább Harpoonosokat ott lehet hagyni vele de semmi több. Szerintem tartsd meg és spórolj a tuningra. Jah, és ha van kedved akkor balanceold ki a járgányt, és úgy a vezetési stílusodhoz állíthatod a gépet.
-
MaciG
addikt
válasz
kisvardai #4055 üzenetére
Hali
Harpoon mellé Stallion-t most semmiképpen ne vegyél, várd meg az új autókat, hátha.
Én sokat vaciláltam ,hogy harpoon vagy stallion legyem (próbálgattam a tesztpályán tuniggal és anélkül is). Alapból mindkettő nagyon csúszkálós, de ha teszel rá handing és brake tuningot akkor jobb lesz. De a végén én a Stallion mellett döntöttem, mert olcsóbb (tuning is és csak kicsit lassabb) és szerintem sokkal jobb optikai tuningcumók vannak hozzá, meg úgy a kocsi is jobban néz ki (de ez szubjektív) -
PaJa1
őstag
válasz
kisvardai #3946 üzenetére
Ezt nem jó helyre tetted...ha kíváncsiak vagyunk rá akkor megnézzük a helyén. Van neki külön topicja. A General Discussionben.. Minek kell 2 replay 1 dolgoról, csak 1 kell...1 jó
[link]
Ide lehet a replayeket, képeket feltölteni a rosszalkodókrol: [link]A dontőben nem csak alap CRacerrel lehet majd menni. A selejtezőben pedig csak az alappal
-
kisvardai
tag
válasz
kisvardai #3945 üzenetére
Easy1:
http://www.youtube.com/watch?v=N4RkKsWY3wc
Easy2:
http://www.youtube.com/watch?v=UrNNezmigig
intermediate1:
http://www.youtube.com/watch?v=wolgyQ4V_As
intermediate2:
http://www.youtube.com/watch?v=prcelzlrNAc
advanced:
http://www.youtube.com/watch?v=-oUe8gYRSfk , http://www.youtube.com/watch?v=eA0iqt1WOagkész!!!!
-
PaJa1
őstag
válasz
kisvardai #3939 üzenetére
Na innen eszembejutott most h mit kérdeztél
Test drive-on volt a parkolós feladat
Szerintem az autóraugrós nehezebb volt...
Amúgy nem volt most sok...csak 5 feladat és mindet egyedül kellett megcsinálni, de élvezetesek voltak. Jo feladatokat fog kitalálni KrashSzerpentinre én is beneveznék
Quaddal még nem mentem rajta-gyorsan- Driftelni lehet vele nagyon jókat, ez a pálya erre van kitalálva
-
Romeo23
tag
válasz
kisvardai #3448 üzenetére
Azonnali kérések órája topik, ahol kérdezhetsz. Itt egy másik topik, ami a kezdő fórumozóknak szinte kötelező. Továbbá olvad el a fenti fekete csíkban az alapelveket. A római számok az ABC egyes betűinek felelnek meg.
-
PaJa1
őstag
válasz
kisvardai #3446 üzenetére
te vak vagy??? ugyan úgy kell írni mint a játékban... I II III IV V mi ebben a bonyulult? Másolni már az óvodások tudnak...
Sírnom kéne a fenti hozzászólásodon nem nevetni
Pojjén: A játék az olaszoknál készült, rómában, ezért vannak benne római számok. Az arab számokat a római araboknak köszönhetjük. Az összes billentyűzet, telefon stb beviteli eszköz az ő nevüket öregbíti, persze a jogdíjról ne is beszéljekHa igazi jó római számot akrsz írni rómaába kell menned, vagy eredeti római billentyűzetet kell szerezned
Ja meg nekem jobban tetszett a régebbi avatarod, ez nagyon hajaz PepeDonéra -
ABnormal
őstag
-
Romeo23
tag
válasz
kisvardai #3437 üzenetére
Fenn az oldal fekete sávjában van egy olyan, hogy "adataim". Ha arra ráklikkelsz, megjelennek az adataid, amiket szerkeszthetsz. Van egy olyan felirat, hogy "aláírás", ott megadhatod az aláírásodat, ami a pH!-s alapelveken belül bármi lehet. Egy idézet, géped konfigja, aranyköpés, stb... Én azért adtam meg az eladó 7900GTO-t, mert tényleg eladó, és nagyon nehezen fogom tudni eladni, így az aláírásomban pedig talán felfigyel rá valaki. Szóval ha elmented az aláírásodat, az a korábbi hsz-edinél is és természetesen az újaknál is autómatice megjelenik.
-
kisvardai
tag
válasz
kisvardai #3339 üzenetére
ja jó az nem baj,
hallod és arra a listára akkor leszek majd kinn????az elején van 1 nagy brutál lista!!!!ismerek 1 pár fazont!!!pl
epeDon[HUN] szomszédom!!!!
ja és akkor milyen lessz az uj Ta kocsi??marad ez????? kira már csak 12.7 Mb
jóóóóóóó megfelel??????amugy nem csak kérdem!!!hogy mikor vált majd át!!!!hh
erdol tán kész vagy?????
-
Shad0w
senior tag
válasz
kisvardai #3339 üzenetére
Alapelvek
Csak egy idézet: "ha 4 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a MOD gombot."
De ajánlom figyelmedbe a többi pontját is. Ezt pedig légyszives fejezd abba, mert nemhagysz helyet az információnak. Ha dühöngeni akarsz, arra is megvan a megfelelő topik. -
Dr. Romano
veterán
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
kisvardai #3335 üzenetére
ahh... ugye nem a rang miatt floodoltad teli a fórumot?
van szerkesztés gomb, tessék azt használniA rangok meg nemcsak hozzászólások számától függ, hanem a regisztrációtól eltelt idő is számít (hiába írsz még 1000 hozzászólást, akkor is újonc maradsz kb. 1 hónapig)
én is elkezdtem a patch letöltését... és 20-30kb/s nem túlzottan tempós...(pedig a kolis hálózat ennek a 100szorosát is simán bírná -
Dr. Romano
veterán
válasz
kisvardai #3307 üzenetére
Nah itthon...
LoL ha ennyire gáz a tempó akkor inkább várok vele...Vááááá most látom kisvardai hogy te is bereggeltél!
Üdv itt!
Ezt már hányszor le akartam neked írni és tessék, eljött a lehetőség
:
Hiába írkálod hogy várjalak meg nem foglak mert ez egy verseny! Ha várni akarok, akkor kimegyek a buszmegállóba vagy a vasútállomásra stb...
Tehát légyszi többször ne kérd tőlem (főleg ne egy TA-n mikor én 3. vagyok te meg 7.)
Köszi a megértést -
kisvardai
tag
válasz
kisvardai #3305 üzenetére
erdol akkor szerintem se neked se nekem nem lessz ma már játék nem???de lehet,hogy meglódul majd 1 kis idő mulva
REMÉLEM nekem 90 % de már vagy 15 perce
!!!Azt nem tudja valaki,hogy a TA-ba nem lett több körös???kb 45 vag 50 vagy 60????mert az sokkal jobb lenne nem????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged