Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pizzas84
tag
sziasztok.
lenne 1 pár kérdésem.
Meddig lehet videot beküldeni Ap-ért?
Aki beküld mindenki kp vagy csak aki nyer vele?
Mien progival szerkesztitek meg a fraps-al kivett videot? -
PaJa1
őstag
Sikerült, találtam 2 vállalkozó szellemű egyént
UnConnecteD és MaciG személyében
köszönöm nekik. Ha minden jól megy és siekrül a videjó akkor a végén a "credits" részben benne lesztek, megköszönöm azoknak akik időt szakítottak a hülyeségemre
-
PaJa1
őstag
Kéne nekem 2 vállalkozó szellemű egyén, akik csak állnak közel 1máshoz a pályán. Drift és kézifékes parkolás céljából. Ezeket akarom beletenni a sürgősen elkészítendő videomba
-
Stig20
tag
Na csináltam én is egy videót de igen gyenge eresztés lett, mivel nem sok időm volt rá, meg nem is vagyok profi... http://youtube.com/watch?v=YfRvTO9zX20
Remélem majd én is kapom az 500 AP-t. -
DeepDish
őstag
MA ismet desktop-ra kviagott ,sik ideg lettem! HA ezen nem javitanak,akkor igy felejtos! Fejlesztok tudjak ezt a bakit?!
Mikor veszek erosebb feket ,akkor mi a 4 kozott a kulonbseg(kanyar ivekben jelez vmi kulonbseget)?!
-
MaciG
addikt
A fék az nagyon bugos. Betettem serpentinen és 5 mp-el lassabb időket tutam csak menni. Szerintem még a 10% -os "gyertyát" is érdemes belerakni
Apropó, nem tudja valaki ,hogy lehet kikapcsolni azokat az effekteket amit pl a 15%-os üzemanyagbónusz ad, mert engem nagyon idegesít
-
pisti
őstag
-
csige791
tag
Menyit lehet keresni uj englnad palyan ?
-
mazda626
addikt
Hali!
Áááá!többet vártam az új pályától, ez egy Rev 2-es B-Road.
-
pisti
őstag
válasz
#31757056 #4172 üzenetére
Örülök, hogy tetszik ámberek.
Olyan hatalmas tapasztalat nem kell hozzá. Csináltam eddig egy CS 1.6 moviet abból van némi tapasztalatom.
Egy igazán tapasztalt movie készítő még sokkal többet is ki tud hozni ilyen kis moviekból is.
De jó lett ez, a contestre/eventre elég, jól szórakoztam míg elkészítettem és túl sok időm sem ment el rá.Azt a Born Too Slow (Nubreed remix) számot szerintem még nem hallottam, megpróbálom levadászni.
-
HubiTomi
csendes tag
Az mindegy, hogy melyik verseny lobby-jában vagy, én múltkor a TA-t nyomtam, erre verseny közben feldobta, hogy az amaVS baj oldali lobbyban nyitják a giveaway szobát. Szóval dont para, kezdet előtt jó negyed órával tudni fogsz róla...
-
HubiTomi
csendes tag
üdv.
"ebben részt vehetek a Stallion-al?"
no limit on car type, upgrades or consumables.Azaz nincs kikötés kocsira, fejlesztésekre, meg a backpack item-ekre. Illetve van, annyi, ha van már RX-7ed, akkor ne menj, mert a garázsodban csak egyetlen példány lehet.
Amúgy meg figyelgesd a lobby-kat előtte, sárga rendszerüzenetben fogják jelezni, mi merre hány méter. Sőt, ha épp versenyben vagy, felül egy piros csíkos "flash news"-szerűen is megy az "ismeretterjesztés".
Láttam ilyet, pl amikor lelőtték a servert karbantartás miatt, de eventek miatt is szoktak üzengetni.
-
MaciG
addikt
Az ilyen eventek hol szoktak lenni?
Thursday 2/28
• RX-7 Licensed Car Give Away Event Qualifier Rounds
Serpentine Touge, 6 races/3 laps(12pm PST | 8pm GMT | 7am 2/29 AEDT)
License Levels B + C only, no limit on car type, upgrades or consumables.
Remember if you already own an RX-7 please to not participate in this race as you can only have one in your garagepro vagy amateur?
jah és ebben részt vehetek a Stallion-al?
a 6 races/ 3 laps alatt azt értik ,hogy van 6 verseny egymás után és pontokat kapunk és a véágén összesítik, vagy 1 db 3 körös -ből van 6 egymás után mindik más játékosokkal?
-
-
törölt tag
Nekem is nagyon tetszett a videó, jók a kameraállások, a villanások a képben a zenéhez mikor verik a dobot, a vágások, szép munka... Még laikusként is látom hogy nem könnyű egy ilyet összehozni, biztos sok rutin kell hozzá!
És ha már Chystal Method, akkor eszembe jutott egy zene, ami ilyen videókhoz szerintem még klasszul illene, az pedig a Born Too Slow (Nubreed remix) változat lenne, jó kis tört alappal, nagyon betekeri az agyat
-
UnConnecteD
senior tag
hat, mentem az uj palyan, annyira nem vagyok tole elajulva, elegge nagy szakasz mar eddig is megvolt, azt hittem, tobb ujdonsagot latok. Vegulis nem rossz, foleg az a durva kanyar ott a kis szuk hid elott, az eleg gaaaaz
-
MaciG
addikt
Akinek ATI-ja van, és ledobálja csak úgy win-be, kékhalál,stb. Azoknak azt tudom javasolni, hogy tegyék fel a 8.2-es drivert a vga-hoz. Én kb 5 napja tettem fel és azóta tökéletesen megy,semmi gond nincs vele.
-
pisti
őstag
Én is bejelentkeztem az 500 AP-s youtube movie eventre:
Itt meg lehet csodálni a "remekművet".
-
HubiTomi
csendes tag
Emberek.
Tud valaki értelmes indokot arra, hogy TA-ban 25körben toronymagasan vezetek, és egyszer csak bejelentkező képernyő?
Se kocc, se semmi, a környéken nem volt autó...
gyorsan visszajelentkeztem, és sajnos a többiek meg mentek ....ezt miért? -
msgt.fubar
senior tag
LiveFastDieYoung-gal akcióztunk este 2 órát, ennek eredményeképpen ő 7. helyezett a TA-ranglistán, én meg huszonvalahanyadik^^ Holnap 4 emberes überdraftot rendezünk este 8-kor 51-es idő alá menés céljából, várunk tapasztalt játékosokat
-
Veg1ta
tag
Kicsit elment a kedvem a játéktól. Nem tudok rájönni hogyan is kéne menni béródon!? 2.09-en lehet tudnék még javítani 1-2mp-t de többet biztos nem tudnék kihozni a 2-es quad-dal, csomag nélkül. Persze nem tudom a csomagok mennyit javítana az időmön!?
Másik. Tegnap alig találtam egy béródos pályát, mert mindenhol "max. 120" meg hasonlók szobák voltak. (persze én lusta voltam/vagyok egy szobát készíteni) Na mind1, találtam egy "free 4 all" nevezetűt. Belépek, majd fél perc múlva mindenki azon van, hogy rúgd ki Tomó-t, mert túl gyors..... Beírom, hogy free 4 all a szoba neve.... Erre a szobakészítő is igazat ad a többieknek és kidobott. K*rva Anyját! Miért ad ilyen nevet akkor???
-
mazda626
addikt
Vannak valahol bemutató képek az új pályáról, contentről?
Hivatalos lap Game Info fülén ott virít a Nézz vissza 25-én felirat, de semmi. -
ABnormal
őstag
te kaptál
Prizes will include 3k RP, 10 Replay Tapes.
Prizes will include 5k RP, Nitro 1.5x 10 Pack, Gas Treatment 10 Pack and No Roll Kit.
Prizes will include a 3 day double rp sponsor girl and 10 challenge mode tickets.-et? mert én nem...viszont 20 replay mediumot adott...ki érti ezt..ki érti ezt ?
-
Benedicht
tag
Az oldal aljan lesz ket gomb, a Free-t kell kivalasztani. Ezutan egy visszaszamlalo elkezd szamolni. Ha kesz, ki kell valasztanod egy szervert(maradhat a defaulton is), be kell irnod a keprol amit latsz, majd a mellette levo gombra kattintani. Letoltes vezerlot nem szoktam hasznalni, neha nem sikerul veluk.
-
csige791
tag
Live for Speed bajnokság indul a VSR keretein belül. Március végétől indul az ingyenes Demo bajnokság valamint a nyári hónapokban egy ingyenes S2 nyári kupára is le lehet már adni a nevezéseket. A további tervekbe szerepel, ősztől egy komolyabb S2-es bajnokság indítása is. A VSR hivatalos oldala fejlesztés alatt áll így további információkat a [vsrlfs.extra.hu] ideiglenes oldalról tudhatok meg.
Bocsi az off-ért de lehet érdekel innen pár embert.
-
-=ZS=-
tag
válasz
DeepDish #4141 üzenetére
Ha jól emlékszek, akkor bátyám gépén előfordult olyan, hogy verseny indításkor középállásba kellett tekerni a kormányt, mert ha elfordítva felejtetted, akkor azt az állapotot vette középállásnak. Próbáld ki, hogy ha középre tekered a verseny indítása előtt, az megoldja-e a te problémádat is.
-
PepeDon
tag
Ma néztem meg a két napja felvett replay-t. Azért vettem fel, mert TA proban az utolsó tankolás után az előttem lévő tankolt, egy olyan speedbugot is, hogy csak néztem. A verseny elején mentünk egy kb.52.245 időt. Végig draftolva. A futam végére a speedbugos csávókám, egyedül kb.52.170 javította. Szóval egyedül volt jó 1 tizeddel gyorsabb, mint előtte ketten draftolva. A lényeg. A felvett replayben érdekesen tapasztaltam, hogy a csávó mikor a döntött kanyarra rámegy, nem hogy lassulna a gépe, hanem a fordulatszám addig pörög, míg a motor letilt már. 8-9e között végig a kanyarban. Hangból is lehet hallani, de belső nézetben gyönyörűen látszik a fordulatszám végig a piros zónában. (Egyszer még meg is csúszik az autó, de semmi, se lassulás, se ford.szám esés, semmi sem történik.) Mikor persze lejött az ívről a ford.szám is visszább esett, pedig akkor kellett volna nőni. Persze ez lehet csak az én gépemen van így, ha az ő replay-et néznénk, akkor minden 'normális lenne' (de attól függetlenül, túl gyorsan ment egyedül, hogy normális legyen).
Ezekután, ha versenyen tapasztalok valami speedbug gyanúsat felveszem, és ott is megnézem mitől lehet. -
DeepDish
őstag
Alternativ iranyitas az alatt mit ertesz?!
Mondjuk tegnap este eszrevettem 1 furcsasagot,hogy mivel 64 bites vistat hasznalok igy van 1 kulon xp-s vinyom ,amin fut ez a progi.... Utana atmentem vistaba es ott meg LFS-t elinditom es elvolt kalibralodva! Jo ki -be huzom ,majd okes minden! De erdekes modon ezt csak Project T. alatt jon elo 1 ido utan!! MAsnak nemvolt meg hasonlo gondja?!
MAsnak se megy Vista (64 bit) alatt?
-
e=mc²
őstag
Na jatszottam megint egy kicsit
[link] -
-
ttom26
csendes tag
Hali!
Lenne egy pár kérdésem.
Csak replay birtokában lehet report-olni valakit? [DJ]ZaNDeR a kedvencem...
Hogyan lehet vegyes szobát létrehozni TA-ban? Rookie és Pro verdákkal? -
msgt.fubar
senior tag
próbáltam ma délután-este összeütni valamit erre a videó konteszt dologra, de nem is megy olyan könnyen mint elsőre gondoltam. először régebbi mentett repekből próbáltam fraps-al videózni, de ott elég nehéz megtalálni azt hogy melyik kameraállásnál nem bugzódik a graf. motor (nem megy bele a falba, autóba a kamera...), aztán próbáltam élesben csinálni, ott meg annyira megrendítette a gépem hogy belaggoltam és életem legnagyobb karambolják sikerült okoznom -.- de dolgozunk rajta, kell az az 500 AP D:
-
Veg1ta
tag
válasz
DeepDish #4130 üzenetére
Viszont jobb oldalon a jó helyezést mutatja. Mondjuk nekem már arra is volt példa, hogy az is ugrált 7-9-ig....
Nem értem, hogy az alap quadro-val mentem 2.09-es időt Béródon. Gondoltam ha fejlesztek majd lesz az még jobb is. Az autó már 2-es szintű, néhány cucc már 3-as és nem vagyok képes 2.11-nél jobb időre. Pedig nem megyek rosszul. Az viszont nekem furcsa, hogy 124kph végsebességű és 8,8-as gyorsulású kawa 2.0-s időket megy!?
-
DeepDish
őstag
-Miert van az,hogy elso vagyok es 2ik helyet mutat? [link]
-Van mikor megyek versenyt tokeletes minden,majd kov versenyben ugy huz a kormany jobbra ,mint allat! Alig birok ellentartani! Megrongalodott elozo futam alatt vagy mi a tokomert ilyen szar?
-Mikor megyel elso helyen es kb 5 kanyarral mogottem levan maradva vki,hirtelen vagy elem ugrik vagy mogem az mi afranctol van?
THX
-
PaJa1
őstag
válasz
csige791 #4117 üzenetére
Nekem 16ról 64re emelés sem nem segített, azelőtt 32n volt
For what to select this Watkins Glen ??? Since many people cannot be going on the flat Oval Track normally throughout yet.
in this manner constant the collisions, what will be if to brake, it is necessary to bend ???
It would be necessary to think through this better before vote according to me
Ahogy értelmeztem és szerintem helyesebb angol fordításban így hangozna:
Why vote for Watkins Glen? Many people cant go straight on the current oval track, they collide a lot with others and with wall. What would happen if they need to break?
Think before you vote! Are you skilled enough for a really hard track, even harder with TA like car?
I think the rectangle track would give more points, you get more average speed on that. Shows much similar to NASCAR tracks.ennyivel egészíteném ki.
Amiket beküldözgettetek, feltölöttetek videjót azért mindenki kap pontot ha megcsinálta a nehézségi szintet, nincs verseny. Amúgy már ki van írva az eheti, neki is látok
-
BaliJack
aktív tag
válasz
csige791 #4117 üzenetére
Érthető, de azért írd le magyarul is, hogy mit akartál mondani
.
Én az Ovalra szavaztam, mert Bristol túl rövid ahhoz, hogy értelmesen lehessen előzni. Régebben, mikor NASCAR-oztunk öcsémmel, ott mondig bazinagy zúzások voltak, mert nem lehetett beférni a kanyarba.
Persze, az is lehet, hogy mi voltunk bénák... -
MaciG
addikt
válasz
csige791 #4113 üzenetére
SZia
Ezek szerint ha én csinálok pl egy 3-4 perces videót (amit felveszek fraps-el összevágom, zenét csapok alá), akkor én kapok 500 AP-t???Nem tudja valaki hogy az előző videókészítéses témához ,ahol ilyen 360 fordulás, 180-as parkolás ,stb kellett csinálni, az után mikor írják jóvá a cuccokat? Vagy csak 1 valaki kapott akinek a legjobb lett?
-
csige791
tag
LOL!
For what to select this Watkins Glen ??? Since many people cannot be going on the flat Oval Track normally throughout yet.
in this manner constant the collisions, what will be if to brake, it is necessary to bend ???
It would be necessary to think through this better before vote according to me.
Ezt irtan, a forumra, webforditoval forditottam magyar-ról. Érthető ? aki tud angolul plz segitsen.
-
erdol
senior tag
Én is szavaztam de úgy látom semmi esély a harmadik úgy tűnik esélytelen.
Jobbulást =ZS=. -
csige791
tag
-
Veg1ta
tag
válasz
csige791 #4111 üzenetére
Egy jó 10 éve játszottam utoljára Nascar-játékkal, viszont a Bristol-i pályára nagyon tisztán emlékszem, mert ott mindig simán nyertem. Vhogy a gép nem tudott olyan gyors lenni a kanyarokban, mint én.
Személy szerint én örülnék egy éjszakai versenynek is....
500 AP engem is érdekelne. Milyen videót is kell csinálni?
-
csige791
tag
Bristol az Quvajó kb 500méter egyenes-kanyar-500m egyenes.... iszonyat jó gáz-fék-gáz-fék.
és elég éles a kanyar, tehat kurvajó. Főleg azért jó mert rövidek a sectorok, ezért jobban jön az RP clean sector-ra és egy 30körös kb 10-15 perc.Amugy 500AP-t adnak ha felnyomsz videot youtube-ra, én most csinalom a videot.
-
-=ZS=-
tag
válasz
Dr. Romano #4109 üzenetére
Köszi a jókívánságokat! A kormány nem volt javítva, csak már tizenvalahány éves volt, megöregedhetett
Watkins Glen tényleg durva lenne ezekkel a kocsikkal, remélem majd változik a szavazás állása, szerintem is sokkal élvezetesebb lehetne egy Bristol. Fogjunk össze, irány mindenki szavazni! -
Dr. Romano
veterán
Elég durva hogy csak úgy kettétört a kormány
(volt már javítva, vagy full gyári állapotban volt?)
Mindenesetre még jó hogy nem lett komolyabb bajod...
Egyébként meg el nem tudom egyelőre képzelni hogy a WGI pályát hogyan fogjuk teljesíteni ezekkel a TA verdákkal...
Én az Indynek jobban örülnék. -
Piros köpeny
csendes tag
Nem tudom, nálatok beválik-e, de mióta levettem a hangsávot 32, re vagy 16-ra még egyszer sem dobott le az asztalra verseny közben
-
-=ZS=-
tag
Jó reggelt! Elég off hozzászólás lesz. Tegnap elmaradt a TA PRO-m felavatása, ugyanis hazafele menet egy járdára felhajtásnál egyszerűen kettétört a bringám kormánya, én meg 30km/h körüli sebességgel szétfejeltem a betont, aztán PT helyett inkább kiszedtem a homlokomba ágyazódott kavicsot, meg örültem, hogy élek, nem ment át rajtam egy kamion..
Bringa:
Fejem: [link] -
csige791
tag
Nah a sok okos egyből watkins glen-re szavazott, arra egyiksem gondol hogy a sok balfasz szarrázúz mindenkit, nem lehet majd menni egy értelmes versenyt ráadásul hosszu egy kör így még az RP is lassaban jön, hihetetlen mindenki azt hiszi hogy van elég skill-je watkins glenhez amikor valaki a boxbol nem tud ugy kimeni a pro verdával ,hogy ne áljon keresztbe...
Egyértelmü hogy Bristol-ra kell szavazni ugyanis ott egy kör kb 20-30 másodperc, és kurva élvezetes pálya még driftelni is lehet rajta, aki régen sokat nascarozott tudja ezt. Megkérnék mindenkit h. Bristolra szavazzon, bár tudom hogy nem illik ilyet kérni , de az észszerüség főleg RP gyüjtés szempntbol ezt kivánja.
Ha valaki ezt megfogalmazná angolul és beirná a szavazós topicba azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest