Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, beszálltam én is! Az én nickem: SPiTTie01
-
Amur
addikt
válasz
UnConnecteD #5893 üzenetére
de,szerintem már játszottunk együtt,csak quadro-val nyomtam,rajta vagy a friend listámon is szerintem pont egy CTF után kerültél talán fel.
-
Azt hiszem, mától csatlakozom a játékhoz!
Megtetszett, hogy van értelme is az egésznek és olvasva a cikkeket egész jóra siekredett.
És ez komolyan magyar? Eddig miért nem halottam róla...
-
wesker24
senior tag
Na ezt is megértem most már D-I kategoriás lettem én is !!
Igaz hogy az E License vizsga nem ment elsöre de sikerült !!
De lenne egy kérdésem a Backpackbe hogy lehet ccuccokat pakolni ??
Elöre is köszi !!
-
Viszlát
addikt
És sikerült! Az utolsó versenyen nagyon felhúztak megint, de legalább meglett az xp és silver idővel sikerült a vizsga is elsőre
-
Amur
addikt
válasz
quadroracer #5879 üzenetére
ne csodálkozz,panama-val én is mindenkit verek CTF-ben, volt hogy irányitás buggal is.
-
Plokijuma
aktív tag
Valószínű, hogy a GS/GM-ek is tudták eleve, hogy bugos a jármű, mikor bekerült a játékba, de nem akartak még egy hetet halasztani.
Én se tapasztaltam, mivel nincs PanamámElső pillantásra nekem úgy tűnik, hogy a kormányzást segítő funkció hülyül meg. Egyébként az előző két kocsinál is voltak gondok
-
PaJa1
őstag
Lehet, hogy autószállító tréler lett hirtelen a Panama
Replay, vagy screenshotod nincsen? Elég hihetetlennek hangzik ez így.
Nekem most olyan volt hogy eltűnt előről a tapadás, lehet csak elemelkedett, szemből nem látom az autót. Fullos meg fullos-accel girl-es corvettek meg panamák ellen toltam a szekeret, tegnap esti utolsó mérkőzem volt, city tour 1 reverse, és kb az 5. körtől nem tudtam egyenesen menni, mintha úszott volna az autó orra... Akartam replayt menteni di amint vége lett tekertem is az ágyba szunyálni...hosszu volt a hétvége, de legalábbis kevés időt szántam alvásra. Nem sokkal maradtam el a top2-től (Qiuck0ne és R C KING), 3at magam mögött hagytam -
MaciG
addikt
válasz
[HUN]-Kisa #5883 üzenetére
Biztos elszabadúltak a pacik
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Hello az két kerék akart lenni!!mentem egy rx-7 es ellen nam mondom legyözöm,Hát elindultuinnk és két keréken mentem végig 7 kört nem 4 keréken a 2 hátsóra állt mindig a kocsi.És nem fordult a kocsi mert ugye az első két kerék fordul!!Nem tudja valaki,hogy miért volt ez???
Jóó boccs elirtam de az is jó lenne 21 kerekü Panny-s pók.
-
-=ZS=-
tag
válasz
[HUN]-Kisa #5880 üzenetére
21 kerék még egy kamionnak is sok
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
quadroracer #5879 üzenetére
Hello. csodálkozol??Én egy fullos Harpoon-t meg a multkor 4 rx-7 -et lenyomtam Circuit-on kivéve [HUN]This NO All őt nem tudom őt csak a rutinja menti meg pedig alap Panny.Nem tudja valaki,hogy volt már olyan valakinek,hogy ha 2 en mennek és egy rx-7 ellen akkor miért áll 21 kerékre a panny??
-
erdol
senior tag
válasz
quadroracer #5877 üzenetére
Akkor ebben maradunk remélve hogy nem te foglalkozol a témával egyedül.
-
quadroracer
tag
Nem akarok bizonygatni, ha elhiszed ha nem. Csak a speedbug erdekelt. En ugy vagyok/voltam vele hogy sokan csak dobaloztak ezzel a dologgal, es kivancsi voltam (a sajat szememmel latni a kulonbseget).
Most mar azert lattam egy par replayt, shotot, videot hogy atlassam a dolgot es eszrevegyem mennyire figyelmetlen voltam. Most mar latom hogy sokszor ha nyertem miert volt, es miert nem tudtam neha 1:04 ala menni TA-n ha vert izzadtam se. De amugy megtiszteltetekIgaz nem is ismertek meg... Ha megjon az uj gepem ezen valtoztatunk
-
pappen
tag
válasz
quadroracer #5873 üzenetére
Attól még, hogy replayeket nézel nem leszel sokkal jobb, főleg ha a hibák miatt nézed.
Bocsi a kérdésért, csak feltünt az ilyen irányú fokozott érdeklődésed, meg debreceni vagy.Erdol: én is örülnék, de szerintem is jobban jár az inkognitóval.
-
Shad0w
senior tag
Kooda új eventje!
Vki megmondaná, hogy az minálunk mikor is lesz? -
nike_
addikt
Sziasztok.
Az miért van, hogy felraktam a játékot, hozná be és megjelenik egy Themida nevű ablak és nem akar eltakarodni. Ráadásul pont a jel mögött van amit nem tudok mozgatni.
No most megoldódott, kb. 5 perc után bejött, de olyan hibaüzit ír (már a Project Torque ablaka), hogy please reboot the computer and look for other programs that can execute this.
Vagy valami ilyesmi.
Mit csináljak?
-
Viszlát
addikt
válasz
quadroracer #5866 üzenetére
Sajna nem, nem voltam rá felkészülve, meg el voltam foglalva a csettel... Én próbáltam már speedbugossal draftolni, de nagyon nehéz volt, egyet hibáztam és el is húzott. Amúgy szerintem itt mindketten azok voltak, mert amikor én csináltam (nekem nem volt speedbug), akkor a legjobb időnk 1.00.300 körül volt.
-
pappen
tag
válasz
quadroracer #5866 üzenetére
Szia!
"Véletlenül" nem az Invictus-nál dolgozol?
Üdv.
-
Viszlát
addikt
válasz
Dr. Romano #5864 üzenetére
Hja... 2x vagy 3x jött össze nekik, de a 1.00-ás idejük is csak közvetlen tankolás után volt, egyébként végig 0.59...
De nem baj, tegnap sokat játszottam, ma meglesz az A-I
-
Viszlát
addikt
Olyat láttatok már, hogy két speed bug-os van egy versenyen belül? Draftoltak 0.58-as időket mentek, elég súlyos volt, én voltam a harmadik és majdnem két kört vertek rám
-
Ricco_hun
senior tag
Help!
Mit csináljak, hogy a Quadro-m ne túrja annyira az orrát? Alig tudok vele elfordulni a kanyarokban.
Köszi minden segítségért!
-
MaciG
addikt
Aszondjamegnekem valaki, hogy ilyen festést honna lehet szedni?
-
wesker24
senior tag
Csórikám elment shopingolni !!
-
Amur
addikt
a mai ausztrál futamon megint kaptam egy irányitás bug-ot,egyszerüen mintha nem én irányítottam volna a kocsit,volt olyan hogy körbe körbe ment balra tekert kormánnyal,és még a rescue gombra sem reagált...teljesen paffon voltam.szóval még mindig nem tudom mitöl megy el az irányitás, mondjuk mikor előhoztam a chat-at ha már úgysem vagyok versenyben,és beírtam hogy mi történik velem akkor a betűk is több másodperc késéssel jelentek meg amit beütöttem,mintha laggolt volna a chat,de nem akadozott a játék,csak egyszerüen az irányitás ment el.szerintem stig meg paja láthatott belőle valamit mert 2x is leköröztek a togue-n..
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
[Ide kell feltölteni a képet!!]
ide kell feltölteni a bari képet én már feltöltöttem!!!!
ááá paja gyorsabb voltál!!!Válaszadásba!!
-
PaJa1
őstag
válasz
mazda626 #5849 üzenetére
kiböki a szemed
, nekem már videjóm is van, elég tré meg nagyon homméd de remélem adnak APt érte
Ez nem az én napom, simán bekerülhettem volna RXel a legjobb 21be, de nem tudtam screent csinálni, mert kilépett a jatek, amit meg feltöltöttem az meg nem felelt meg az elvárásoknak, így maradt benn 1 régi kép még quadroval. 2. legjobb quadros időJa és Kisa, szerintem semmi baxogatás nem volt vizibal válaszában
-
mazda626
addikt
Hova is kell linkelni a haverokkal való fotózás képét? Nem találom a topikot.
-
Creative997
őstag
a fullos panama mellé még kell egy rakéta is mert olyan időket futnak hogy pislantok egyet és végig is ért
-
MaciG
addikt
válasz
vizibal #5840 üzenetére
Én feljutottam a top 3-ba medusán, ott írta a nevem mikor töltött a map, de kb 5-6 óráig voltam ott aztán megjöttek a vadállatok
De amúgy nem lehetetlen, "fullos" panama kell hozzá meg bp, 4-es nitróval meg egy acc girl. ÉS ha "biztos" vagy benne hogy feljutsz akkor megéri az acc girl-t megvenni 3 napra.
Majd még várok pár napot ,azt megyek ott megint és ha netán véletlen
sikerűlne felzárkóznom akkor veszek egy acc girl-t
-
Creative997
őstag
TA-val kapcsolatban, nekem is szoktak gondjaim lenni. Olvastam kinek mi a gondja: nekem egy picit máshogy történik ugyanaz. Szokott lenni (ritkán a speedbug miatt megunom) hogy több 30 köröset tolok egymás után. Az első átlagos, 1:01:közepe tankolás előtt, ha nem löknek ki simán meg tudom nyerni. Ok, vége, következő futam, tetű lassú a kocsi egész végig. Király. Általában el szokták rontani a tankolást, így az élmezőnyben tudok zárni, de a győzelmet el lehet felejteni, mert minden körben gyök 2vel "száguldozom" és mindig utolérnek és rendszerint 2 futamonként jelentkezik. Ráadásul engem inább az bosszant a leges-legjobban hogy gyakran előfurdul hogy az előttem lévőknek nincs szélárnyéka és ő nem speedbugos és cseszhetem hogy valaha is utolérem. A másik szélárnyékos dolog hogyha ketten mennek előttem párhuzamosan, beállok az egyik mögé--> eltűnik a szélárnyéka, rendben, beállok a másik mögé, akkor annak tűnik el, vissza, megint eltűnik etc etc... de volt már olyan is hogy nem volt szélárnyék mégis gyorsultam. Miért nem lehetne már megcsinálni, hogy ne legyen ekkora különbség két verseny között???
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #5841 üzenetére
Hello!
Vizibal:Segitséget kérdtem,NEM BASZOGATÁST. -
vizibal
tag
válasz
[HUN]-Kisa #5841 üzenetére
Csak a szokásos "állíts fel világcsúcsot" event. Ezúttal a Mud/Medusa-n kell bizonyítani. Persze ehhez le kellene nyomnod GSXR13K-t, aki szerintem kormánnyal a kezében született
Bocs hogy MaciG helyett én válaszoltam...Egyébként fura, hogy RX-7 van az első helyen. Az EVO/WRX végre kimutathatná a foga fehérjét a dagonyázós pályákon
-
vizibal
tag
De szép is lenne...
Egyszer felkerülni a toplista élére
Csak sajnos labdába sem rúgok a "nagyok" mellett
[HUN]-Kisa Akkor még egyszer elmondom: ápr. 30-ig lehet jelentkezni a profilos eventre, utána kiválasztják a 20 döntőst, akikre szavazni lehet.
Attól, hogy ezerszer megkérdezed, nem lesz meg hamarabb az eredmény. -
MaciG
addikt
Itt egy AP-s event , 5000AP-t lehet nyerni vele
hajrá!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Viszlát #5837 üzenetére
Hello.Nem tudjátok mi van most a profilos event-el??Mikor lessz vége.És valaki nyert már ilyennel valamit??Valaki tudna adni ötleteket,hogy mit tegyk még bele??
my profil: [Itt a link a Profilomhoz.]
Nézzétek meg.És ha van valakinek ötlete mi kellene még bele az irjon.Nagyon megköszönném.
Üdv: KisaUi1:Még a Panny-rol fogok feltenni rá videot meg szerintem kibővitem az autos részleget még felveszem hozzá az uj verdákat.
Irjatok nagyon kellenének az ötletek.Légyszi
Kössz. -
e=mc²
őstag
válasz
vizibal #5834 üzenetére
En azt vettem eszre, hogy ha ketten mentek draftolva, es utolertek vkit, akkor az zavar be a szelarnyeknak, mert ugy veszi, minthao lenne az aki eddig te voltal. Tok mind1, hogy lekorozott, vagy versenyben levo emberke, de ha megelozod, akkor a mogotted levonek el fog tunni a te szelarnyekod, es a leelozottnek jelenik meg. Es igy tovabb.
-
MaciG
addikt
MEgint sikerűlt lekésnem a ligát
-
vizibal
tag
válasz
Plokijuma #5832 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled. Nálam egy óra TA után (kb. két 30 körös, vagy jó sok várakozás és egy 30 körös) után szinte menetrendszerűen jelentkezik a negatív bug. Első vagy második tankolás után rendkívül bosszantó tud lenni, hogy egyszerűen nem bírok 1:03 alá menni a tankolás előtti kör kivételével, holott előtte simán összejönnek az 1:02:xx-1:01:xx idők draft nélkül (utóbbi persze a tankolás előtti körökben, tehát nem pozitív bug eredménye).
Sokszor egyszerűen lemaradok, hiába megyek az előttem lévő szélárnyékában (már ha megjelenik egyáltalán, és nem járatja velem a bolondját, hogy mikor kívül vagyok, akkor látom, mikor belemennék a légüres járatba, akkor meg pikk-pakk eltűnik, nem csak vizuálisan, hanem a gyorsító hatása is). Lehet, hogy én vagyok naiv és nem ilyen egyszerű a megoldás, de nem tudnák simán egy trace-eléssel megállapítani, hogy ilyenkor melyik változónak nem annyi az értéke, amennyinek kb. lennie kellene? -
nike_
addikt
Sziasztok..
Én is most töltöm ezt a game-t, remélem zsír lesz!
Ahogy lejött és megcsináltam mondok nicknevet.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
PepeDon #5824 üzenetére
Akkor volt 1 vagy 2 nap amíg marha jók idők jöttek, de se előtte, se utána megközelíteni nem tudtam (több másodperces differenciával)... pár nap alatt az ember önmagától nem fog 3-4 másodpercet lassulni.
Nekem abszolút mindegy mi okozza, csak SZÜNTESSÉK meg.
Nem igaz, hogy tegnap mentem kb. 6 TA futamot (practice-okkal együtt) és a legjobb időm üres tankkal lassabb egy másodperccel a legtöbb játékosénál (draft nélkül)."más laggolása eredményezi"
nem hinném, practivceban is 1,02,4 üres tankkal, ami ugye siralmas, mert az átlag TA versenyközben simán megy 1,01 közepét.én csak ötleteket dobok be, az okokra, hátha nektek vagy az invictusnak eszébe jut róla valami. Ha van valami ötleteket, írjátok be mégha valószínűtlennek tűnik kicsit, mert lehet, hogy abból kiindulva valaki megtalálja a megoldást...
Úgylátom titeket kevésbé érdekel a speedbug...
Lehet, hogy kevésbé zavar titeket, amíg többet élvezitek a pozitív oldalát, mint a negatívat...
Szörnyű, hogy majd félév alatt az Invictus nem csinált semmit/nem találta meg a hiba okát.
Jó játék lenne, sok lehetőséggek, de egy autóversenyben ez egy nagyon rossz vicc.
Elvileg azonos körülmények közt minden kocsival ugyanolyan időket kéne menni...
TA a leglátványosabb ez, de mindenhol ott van ez a szörny.A negatív speedbug kicsit olyan, mintha Schumachert beültetnénk egy Minardiba... nem lett volna világbajnok egyszer sem... Az esélyt veszi el a győzelemre a negatív speedbug...
-
wesker24
senior tag
Még csak nem rég játszok a PT-vel de eddig csak a Login képernyőre való kilépés bugom volt nekem még sosem volt se pozitiv se negativ speedbugom !! De viszont láttam már speedbugot verseny közben !! Igaz még csak amatőr E-V kategóriába vagyok !!
-
e=mc²
őstag
Negativ speedbugom nekem is volt TA ban de mindig 30 koroson, es mindig a masodik tankolas utan egybol. Ilyenkor az a ciki, hogy ha nem loknek ki vmilyen veletlen folytan, akkor jo kis elonyom van, igy viszont buktam a meccset, mert behoznak. Billentyuzettel megyek normalisan tankolas utan 1.02.9xx-et, ures tankkal meg 1.01.7xx-et. Na most ha speedbugom van tankolas utan nem kizart az 1.04.xxx, uresen meg nem tudok lemenni 1.02.7xx ala.
Sosem volt meg pozitiv speedbugom. Gepem jo, nem panaszkodok ra, ugyhogy mas a gond.Ezek az idok termeszetesen draftolas nelkul ertendok.
-
PaJa1
őstag
Phoenixem van nekem is, ha gondolod ma összeereszthetjük a verebeket
-
Amur
addikt
a teljes újratelepítés(registry takaritás,komplett könyvtártörlés utána,máshová rakva)
megoldotta az irányitási bug-ot.) bár tegnap este is sikerült egy bérod-on a 4.körben egy olyat kifognom hogy mintha nem én irányitottam volna,elengedtem a bill.-t a kocsi meg forgott körbe!!de nem csak nekem! láttam a térképen hogy a többi player is szenved és néz ki a fejéből,szóval ez már más volt, mindenesetre mókás volt!
Panamasoknak: én CTF-ben sokat nyomtam vele, nincs ellenfél,mindenkit lenyomok vele, nem arra tervezték úgye az alap 186-os véggel(azt hiszem 168 a mazda vége),de kitünő rá,legalábbis nekem.
MaciG: én is megkaptam már régen a PM-met az versenyre,irj üzit Frank Zappa-nak hogy nem kaptál! -
Target78hu
aktív tag
Személy szerint nem találkoztam speedbuggal ,csak szimplán akadozik néha pl route 2 1 bizonyos szakaszán függetlenűl a résztvevők létszámától.
A dobozom ami villog előttem meg nem retro (c2de6300,8600gt,2gb) ,de mégis kénytelen vagyok lejjebb venni ,hogy élvezhető legyen /Fsaa-ki ,mert TA ban a szélárnyék akad(t) pl nálam).
Vagy ott van a másik zavaró dolog ,hogy az ellenfelek motorhangja enyhén hangos és ha nem kuksizom a speedometert ,akkor vigan megyek 2 esben míg lenem maradok.
A szobák szűrője nekem nem müxenek ,de lehet én vok láma pl beállítom ,hogy 4 es class vagy egykora tragacsok jöhetnek és szimplán becsorognak 6os szintű vontatóhajók.
A lobby-ban várok félórát mire bejutok valahova ,ha sikerűl is :
1. kidobnak mert HUN vagyok/túl gyors/csak (persze figyelve a szobanevet)
2. bejutok és kilép mindenki
3. tucat verda hegyek ne má' ,hogy mindig verve legyek -elfelemegyek
4. pályatöltéskor kurblis nettel+286 al rendelkező bushman kölökre várok 10 percet ,s mire végre menne kilép fele
Level-r óta követem a játékot és sok bug/bosszantó dolog volt benne ,de folyamatosan hoz újdonságot ,ezért bejövős nekem.Ez meg 1 mittoménminek: [link]
-
PepeDon
tag
válasz
Plokijuma #5823 üzenetére
Nem akarlak megsérteni Ploki, de amikor bejött a Serpentines pálya azon olyan időket mentél a quadroval, 'ami már nem emberi'. Jó utána téged is lenyomtak (talán), de akkor se mond, hogy mindig negatív speedbugod van, mert ez így nem helytálló. TA-ban lehet, de az egész PT-re nézve nem. (ez csak olyan kis megjegyzés).
Én személy szerint azt vettem észre, ha valaki speedbugos (plusszosan), akkor tuti van aki negatívan is. Pl a múltkor utolsó három köröm (a végén kb 2 körre való maradt) 1:03.5xx, 1:03.1xx, 1:02.9xx volt. A mögöttem levő meg futotta a szokásos 1:01.9xx-1:01.5xx időket. Ha lett volna még 2 kör el is veszítem a futamot. Az ellenkezője annyira nem fordult még elő vele, hogy egyedül fussak 1:00.xxx időket.
Régi gépről meg annyit, hogy Kisvárdai a következő konfigon tolta. Bár nem tudom volt-e speedbugja. 2,8 cerka, 256mb ram, 9250 radeon. Kész diavetités volt a start. Mostanában talán 3ghz p4, 1 gb ram, meg x1050 radeon ez se egy teljesítmény bajnok, de a múltkor driftelve futott 0:59.8xx időt tehát, vagy ő, vagy driftpartnere kicsit bugos volt, vagy csak simán annyi drfit jött össze, hogy ennyit lett.
Azt kijelenthetjük, hogy nem gép és nem net sebesség függő a speedbug. Az lehet, hogy más laggolása eredményezi, ezt ki kellene kisérletezni. 10-15 ember és 2-3 órán át TA-zni. Persze mind magyar lenne és akkor kb azonos lenne az esélye a speedbugnak. Ha valakinek lenne, akkor nem az EU-USA táv miatt van. Azért kellene annyi ember, mert akkor már valaki tuti laggolna. Esetleg kevesebb ember és a háttérben meg futtatni le és feltöltést. Lehet, hogy még így se jelentkezne a speedbug, de egy próbát megérne.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #5821 üzenetére
Jó, de akkor magyarázd meg, hogy egyeseknél miért fordul elő gyakrabban(pl. nálam), mint másoknál. 5mbit/512kbit még kevésbé optimalizált netkódnak is elégnek kellene lennie.
Practiceban mentem pár kört TA kocsival 1.02.4 volt üres tankkal. Szóval, ha gond van, akkor nem a p2p résszel, mert practiceban direktbe a serverrel kommunikál a program (elméletileg, mert nem tudni, hogy milyen programozói megoldásokat tartalmaz maga a program).
Ha lag okozza mindezt, akkor nem ártana egy EU-ban lévő server... talán enyhítene a gondon. (Aeria Gamesnek csak nem okozna gondot ez)
u.i:
Ha a speedbug miatt újra kell írni a játék jelentős részét, akkor tegyék, engem nem érdekel, ha hónapokig nincs kocsi/pálya... GSek sok eventtel úgyis gondoskodnának arról, hogy ne unatkozzanak a játékosok.
Nem hinném, hogy az aeria games egy bugos terméket akar támogatni.MaciG.:
Nekem kb. csütörtök jött pm az Aussie ligával kapcsolatban, ha arra gondolsz... -
Dr. Romano
veterán
válasz
Plokijuma #5817 üzenetére
Az én konfigom is A64 3200+-os CPU-ból áll (adatlap) és nálam viszonylag ritka az SB. Az ok tuti nem hardveres (egyébként meg természetes hogy a 100%-on dolgozik (minden)játék alatt //kivéve passziánsz és hasonlók
)
Tuti hogy valami hálózati kód optimalizáltatlanság/p2p/lag/stb... miatt lehet (azt meglesni hogy milyen "együttállás" kell ahhoz hogy a SB megjelenjen szerintem nem lehet, de jó lenne tudni, hogy mik a feltételei)Ezt a hibát a fejlesztőknek kell orvosolniuk, ami már nagyon!!! időszerű lenne...
-
erdol
senior tag
[link]
Macinak!Szerintem fekete. -
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #5812 üzenetére
Nade miért állandóan negatív nálam? netem nem rossz, nem is lagolok.
Emlékszem régebben, mikor TA-ztam akkor is általában lassabb körök jöttek, mint a többieknek. Tehát lehet, hogy végig speedbugos voltam, csak hol jobban, hol kevésbé?Említettem korábban, hogy többen azt gyanítják, hogy gépfüggő ez a "feature". Nekem kissé öreg gépem van (3-4 éves legalább) jó VGA-val(7900GS). Nálam egyértelműen a teljesítményben a proci (3200+ Athlon) a szűkkersztmetszet. Játék közben végig 100%-os terhelésen fut a proci. Lehet, hogy nem tud minden számítást a proci időben elvégezni, így egy-egy paramétert a játékközben csak megbecsül (tévesen!)? pl a grip értékét is?
Tudom, hogy egyeseket elkerül a speedbug vagy csak nagyon ritkán kapnak belőle. Azok meg tudnák nézni, hogy játék közben mekkora a proci átlagos terheltsége? eléri-e a 100%-t?
u.i0.: Úgy veszem észre, hogy a pH-n csak engem érint jelentősebben/rendszeresen ez a speedbug. Másokat nem nagyon látok panaszkodni ezügyben.
u.i1. Azt a legszomorúbb látni, hogy szinte senki nem foglalkozik a speedbuggal vagy legalábbis nyomát nem nagyon látom, hogy GS/GMek csinálnának érte valamit. Az is eredmény, hogy több hónapos nyomás után beismerték a dolgot, de szerintem ott az Invictus szólt rájuk, hogy ne tagadják a tagadhatatlant.
u.i2:
Másik zavaró dolog, hogy nem látom nagyon írásos nyomát, hogy egy-egy patch mit változtatott a játékban. (pl. egy-egy bug javítása)u.i3.: Talán nyárra össze tudok kaparni megfelelő mennyiségű pénzt ahhoz, hogy egy normális procit+alaplapot tudjak venni. Kiváncsi leszek, annál a masinánál lesz-e hasonló speedbug gondom, mert az sok mindenre választ adhat. pl. a speedbug hardverfüggő-e (ha nem változik a speedbug gyakorisága és súlyossága az esetemben, akkor mégis a netem nem tökéletes, hiába gyors)
Macig:
A váltóáttételezést tudod állítani. Rövid vagy hosszú fokozatokat használsz-e.
A+ legjobb a gyorsulás, de a végsebesség nem túl magas
T+ rossz kigyorsítás, de magasabb végsebesség -
MaciG
addikt
A balance-nál az acceleration az mit takar? MErt az tom, hogy pl. a grip-nél jobban tapad pl a hátulja, de az accnál meg gyorsabban megy az eleje/hátulja
vagy mi?
-
Amur
addikt
válasz
Target78hu #5811 üzenetére
meguntam az állítgatásokat.full uninstall(registry kitakaritva,save könyvtár delete),és még máshová is telepítettem újra,most szedi a frissitéseket,majd beszámolok mit értem el vele!
-
erdol
senior tag
válasz
Dr. Romano #5812 üzenetére
Hát ha valaki tudja mi a speedbug akkor ploki tudja,volt már része benne párszor.
Nem tudom lesz-e egyáltalán javítás rá.Én változatlanul azt mondom hogy aki laggol az valamiért gyorsabb a többinél már többször tapasztaltam.Annyira nem értek hozzá hogy miért de így láttam.
-
Dr. Romano
veterán
-
Plokijuma
aktív tag
Érdekes...
Ma kivételesen mentem több TA-t. Végig az volt az érzésem, hogy a kocsim jóval lassabb a többiekénél. Szélárnyékból sokszor le is maradtam...
Többször is tudtam egyedül menni üres tankkal, de 1,02,5xx-nél jobb nem sikerült... Egyesek simán mentek 1,01 alját 1,00-s időket is egyedül. Nem értem miért. Nem hibáztam, nem csináltam semmi különöst, ugyanazokat az íveket használom, mint más... csak egyszerűen nagyon lassú volt a jármű, amit vezettem.... szélárnyékban sem maradt meg... no comment...Az utóbbi időben az az érzésem, hogy szinte mindig erős negatív speedbugom van, legyen TA , event vagy bármi más. Kezd elegem lenni, mert ez nagyon nem fair. Főleg az én szempontomból. Nem tudom, hogy az Invictus most min dolgozik, de nagyon remélem a speedbug kijavításán. Tarthatatlan ez az állapot.
u.i:
Nem hinném, hogy én vagyok ennyire "béna". TA pálya full gázzal teljesítendő pálya, így nem indokolt ekkora különbség, még akkor sem, ha más íveket használnék. -
Amur
addikt
válasz
Target78hu #5806 üzenetére
már kb.10 féle beállitást próbáltam...neked hol áll most a response?
én 0.3 és 6.0 között próbálgattam.
Más bill.-el hová állította? 0.3 az alapbeállítás. -
Target78hu
aktív tag
Próbáld az opcióknál -> controls asszem a response -t állítgatni ,elvileg az érzékenységét variálja (nekem is bibis volt ,hogy billel lassan reagált)
Valaki vett még rajtam kívűl Phoenixet? Mert csak panamásokkal futok össze és valahogy rém izgi velük "versenyezni"
(csak a kiváncsiság hajt ,hogy mennyire vagyok béna vagy ügyetlen vele)
Azért láttam már 1-2 hasonszőrűt ,csak akkor én nem voltam izomkocsival...
quadro vs tüzesveréb kombót mentem haverokkal és egész kiegyenlített ,persze ha sikerűl viszonylag kevés 360 asból megúsznom a futamokat.
Nem bántam meg azért a választást ,mint ahogy a Destroyert és Cracer-tuningot sem ,sztem kihívás velük menni(maz maz). -
Perosz
csendes tag
Sziasztok!
Vki meg tudná mondani, hogy hogy lehet megváltoztatni a race numbert (TA)? Azt sejtem, h valahol a vynil fülnél, de nem tudom, h hol. Köszi
Ja, igen; Perosz néven játszok. üdv
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Hello
http://kepfeltoltes.hu/view/080412/shot134_117_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[Screan Shot1]
http://kepfeltoltes.hu/view/080412/shot134_122_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[Screan Shot2]
ezt a 2 képet tettem fel remélem jóklettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba áron GIGABYTE AORUS/ I7-10870H 32GB 512 SSD Nvidia RTX 3070 8GB 300 Hz FHD IPS/
- ÚJ KIJELZŐVEL ! Samsung Galaxy Flip 4 DS 128 GB Grafitszürke.
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Macbook Pro 16' Spacegray i9 2.3Ghz /16Gb ram/ 1Tb SSD CTO Új Akksi!
- Eladó Xbox One
- Sapphire NITRO+ RX 590 8GB !!!Foxpost az árban!!!
- PlayStation 5. (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Lemezes konzol (CFI-2016.) Kiváló/Karcmentes állapot. CSERE IS.
- Alaplap takarólemez, hátlap, IO shield - ASROCK / ASUS / GIGABYTE / MSI
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest