- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
f1RmW4r3
csendes tag
Azt az 53-as időt én futottam nepster előtt, de nem értem miért pont rajtam akadt ki mikor az előttem lévők meg 51 alatt mentek szintén tök egyedül...
Ez már sokszor lerágott csont, minden versenyen van valaki aki gyorsabb/lassabb a kelleténél. Ez a játék p2p mivolta és rossz netkódja miatt van, és amég Invictusék nem kezdenek vele valamit vagy a játék nem kap dedikált szervereket így is marad.
Addig is ha sokszor fordul elő, hogy 54-55-ös köröket megy valaki üres tankkal az nézzen be ide és ide, nekem segített.
A 3 kiállásos balekot pedig kikérem magamnak (no offense)
-
kisvardai
tag
Hello tudnátok segiteni:???Megvettem tegnap a Stalion-t a Harpoon mellé de ez mindeggy!!!!
Mit tegyek bele elsőnek:???
Fék:az 1 ső kettő
motor:1-ső
kaszni:1-ső,2-ik
egyenlőre ennyi!!!!Mit vegyek még bele a kasznit a végére akarom!!!csak azért hogy stabilagg legyen abba segitsetek%!!!!!légyszi
köszi!
Üdv:Alex -
Romeo23
tag
Ha C-ből átlépek B-be, kapok új autót?
-
erdol
senior tag
válasz
Piros köpeny
üzenetére
Köszi próbálom.

-
Piros köpeny
csendes tag
Az nem baj, hogy kiírja, attól még ráteheted. Csak simán kattints mindegyiknél a 4.-re és okézd le a kiírást. Ha jól megfigyeled engedi rátenni és a testdrive-ra kitudsz menni fullos kocsival

-
erdol
senior tag
Ez is egy érdekes kép jól látszik hogy előttem tök egyedül megy de milyen sebességgel!
[link] -
erdol
senior tag
Kicsit offolok bocsi érte szerencsétlenkedek egy képpel.

-
Shad0w
senior tag
válasz
pizzas84
üzenetére
Keresel 10 balekot a címlistádban (inkább egy picit többet, biztos, ami biztos) és elküldesz nekik egy e-mailt, hogy mennyire jó is az Aeria Games. Fontos, hogy az aeriagames.com vhol szerepeljen benne és a végére írd oda a profilod linkjét (az oldalon bejelentkezve jobb felül megtalálod), a tárgy pedig "Join Aeria Games" legyen. Valamint az összes címre egyszerre kell elkűldeni és egy "rejtett" vagy"titkos" másolatot kell küldeni a contest@aeriagames.com -ra. Ez azért kell, hogy ők is lássák kinek küldted el. Ez a "titkos" másolat azt jelenti, hogy akinek küldöd az látja azokat akik csak sima másolatot kaptak, de ők nem látják a titkos másolatot kapó címét.
-
erdol
senior tag

-
erdol
senior tag
Hogyan lehet olyat csinálni hogy kipróbálhassak egy fullra tuningolt autót pályákon de csak próbára?A shopban csak az első cuccot engedi rátenni a többit már nem mert azt írja nincs rajta az előző persze,mert nem vettem meg.Nem is akarom megvenni csak próbára kellene.Lehet egyáltalán ilyet?

-
pizzas84
tag
Sziasztok. Hogy is müködik ez az e-mailes AP-s dolog pontosan?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Piros köpeny
üzenetére
vettem hozza egy buggy-t. elcsesztem ra 140k RP-t, de nem bantam meg. nagyon jo az oda

-
mazda626
addikt
-
mazda626
addikt
Paja, mikor jön a nagy update?
Tetszik az új map, hangulatos lesz, a srácok korrekten használják a fizikát. A leomló oszlopvakolat ütközéskor egyszerűen frenomenális.

-
ABnormal
őstag
nem jó ez a pálya,olyan helyre rakott be ahonnan nem tudtam kijönni...

-
PaJa1
őstag
Nekem pl csak 1 kis kidő után mutatja aktívnak a Start gombot, addig a fileokat ellenőrzi. Sorszor próbáltad?
-
big_zsolt
csendes tag
-
MaciG
addikt
Ez a SmartSpin és az a NO Rollover mire jó??? (a miscs-nél van)
Az új pálya tényleg nagyon jó lett, főlef CTF-ben

-
Piros köpeny
csendes tag
Sziasztok!
Felkerült az új pálya CTF-be!!!
Construction Area. Nagyon ott van!!!
Hatalmas jókat lehet rajta nyomulni! -
Speed®
titán
Ma benéztem, hátha orbitális fejlődés volt. Hát nem
Ezt a játékot nem csak a bugok teszik rosszá..hanem a sz@r emberek
Első TA 10 fővel addig tartott amíg pitbe menet ki nem pörgettek. A másodikat megnyertem, de undorító volt, hogy szinte mindenki lagzott. Nem hiszem el, hogy ne direkt csinálná a nagy többség, ezzel előnyt remélve..
Miután ráuntam az >1:01 köridőkre (tiszta szégyen..régen bezzeg..), gondoltam lazázok egyet CTFben. Quadro kiválaszt, volt is egy OnlyQuadro szoba, mondom dejó. Bent C/B arcok, beköszönök, erre kickban..kivárom, hogy visszamehessek, belépek, megkérdezem mi a f@szér, erre a csicska beírja, hogy byebye és megint kirak. Nem lett vörös a búrám, á dehogy
Aztán fogtam a Buggyt, bementem egy Wizz/Quadro vegyesszobába és jól elvertem őket Hangarban, egyedül annyi pontot szedve mint a többiek együtt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A csúcson kell abbahagyni elvet követve most ismét szünet, majd egyszer Re. -
Plokijuma
aktív tag
válasz
PepeDon
üzenetére
Tényleg nem 0 pontod volt. Itt róla a bizonyíték:
kép
-706 pontod volt
Túl könnyen manipulálható a végeredményt mutató lista. (Painttel firkantottam át) Elgondolkoztató, mert több eventnél is ezt a listát szokták kérni, figyelembe venni. (pl. PT achievement, egyes eventekre való qualifikáláshoz is sokszor egy ilyet kell beküldeni a fórumba)
-
buvez
tag
nem igaz, hogy minden simán elfut a gépemen, ez meg szinte mindig kivág 1szer legalább asztalra

-
MaciG
addikt
Érdekes ez a suptropolis
nekem ma előjött az "nfs effektus". néha így teljesen belassúlt a játék, minth nfs-be betolnám az időlassítót 
-
PepeDon
tag
Két ctf meccs mind a kettő az asztalon ért véget. Azt hiszem inkább filmet nézek. Egyébként valaki már megkapta az ajándék AP-t. A múltkori email-esről már visszajött, hogy minden oké, de zsé az meg sehol.
-
Kommy
veterán
Nem tudom hogy összefügg e a Subtropilis szerverrel de ma két versenyből, az elsőn csontra fagyott a játék, a másiknál meg indulás után 5 másodpecel asztalon voltam, tegnap egyszersem domott le az eredeti szerver
-
Shad0w
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Harpoon is bugzik.
(van ilyen szó egyáltalán?
) -
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD
üzenetére
most kereken 150 000 -em van

-
Dr. Romano
veterán
válasz
mazda626
üzenetére
Az volt az egyetlen NFS ami nekem nagyon bejött anno. Bár játszani csak 1 hónapot tudtam vele és viszonylag ritkán (betárcsázós net rulz!
), de nagyon tetszett 
Ha a PT-be is beletennének azokból a "fícsörökből" párat.
Tényleg csak a Sub van nyitva? Kíváncsi leszek én is a tapasztalatokra a bugokkal kapcsolatban.
-
mazda626
addikt
Phoebus mióta nem érhető el? Subtrop van nyitva. Bugok tekintetében jobb? Össze is csinálnám magam, ha kiderülne, hogy a sok speedbug, meg a bugok nagy része a Phoebus miatt volt.
-
MaciG
addikt
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Motrocity Onlineról álmodoztam 5-6 éve. De mire lett netem lelőtték a szervereket és kútba veszett az a TÉNYLEG CSODÁS NFS. 
-
vizibal
tag
válasz
kisvardai
üzenetére
Stalliont ne vegyél, baromira csúszkál. Ha kicsúszol a fűre, vagy kavicságyra, kétszer-háromszor körbefordul, mire visszatereled az útra. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom, de lehet, hogy csak én vagyok kevés hozzá (nem, nem padlógázzal próbálok elindulni a füvön). Mindenesetre vesd alá egy alapos tesztvezetésnek a Circuit pályán, mielőtt megvennéd.
-
kisvardai
tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Nem de van 150 ezrem ugy hoyg stalion veszek majd de lehet hogy inkább uj autot ha jók lesznek!!!!de ha stalion akkor ugy hogy fullra tuningolva!!!!!300 bol kijön a stalion hogy full legyen!!!
-
Dr. Romano
veterán
-
Godimodi
tag
Na végre van hangja a játéknak.Köv kérdés
nekem nem csak egy autóm van hanem van a Lion mellett egy ilyen szöcske is.Rookie a neve...azzal mivan?az hogy kerül oda?vagy milyen versenyen tudom használni?nektek is van?(bocsi a hülye kérdésekért).Még annyi hogy autókat nem lehet valahogy eladni?:S
őő.ma olyat csinált a játék hogy gondoltam nyomok egy licencet...gyakoroltam..aztán megvettem a cuccost ami kell a licenchez és aztán beléptem mégegyszer a gyakorláshoz...betöltött a játék...még vissza sem számolt és azt írta ki hogy bocsika lejárt az idő:S..aztán megpróbáltam éleseben is...ugyanilyen eredménnyel....szóval elnyelte a garasaimat a gép
-
PaJa1
őstag
Van 1 tippem, hogy a Phoebuson játszottatok
Subtropolison minden rendben volt. Ha így marad a helyzet, akkor a következő, holnapi CRacerezések is ott fognak zajlani. Subtropolissal semmi gond nem volt, bezzeg a Phoebus sok galibát okozott ma este..zzzzzz.... Grat Stig! a második menetben sikerült jobb időt futnom -
Veg1ta
tag
Class-t nem tudom, ratinget lehet de az nem tükröz semmit se. Nekem 1350 körül van (C-V), sok olyan A osztályost láttam már akinek jóval kisebb a ratingje.
Most meg megállt a játék verseny közben. 6 emberből csak 1 tud menni!
Persze első helyen voltam, most meg állok a 3. körben a srác meg a 6.-ban jár... Üzenőfalra tudok írkálni, meg ő is vissza. Jobb oldalt látom a köridejeit is....

-
PaJa1
őstag
Modem, gép, tűzfal reset megoldotta problémát.
-
PaJa1
őstag
Nekem is annál a pontnál dobja le az ékszíjat a játék, meg lassan én is... Így nem lesz ebből Cracer-ezés

-
Plokijuma
aktív tag
A játék bosszúja, mert pár napja letöröltem.
újra lett telepítve nem rég, de innen nem hajlandó tovább jutni...
pedig a speedbuggal kapcsolatban szerettem volna tesztelni egy-két dolgot...
Veg1ta: én már kb. félórája nyomkodom az update gombot, de semmi ...
-
Plokijuma
aktív tag
Az új pályáról képek:
itt
úgytudom ctf pálya is egyben -
Veg1ta
tag
Igen, néha az is előfordul. Viszont engem a sok csicska jobban zavar. Nem szabadna engedni a TA-t mondjuk C-osztály alatt ( f,e,d). Persze
a kivételeknek. Mostanában állandóan kilök vki már az első körben, így persze az izgalomnak annyi és csak unottan játszom végig a 15/30 kört az rp/xp-ért.Ez biztos túl nagy kérés lenne az Invictus-tól de ha lenne egy roncsderbi játékmód biztos kevesebb idióta lenne TA-ban. Pontozás hasonló lenne a jó öreg Destruction Derby-ben látottakhoz. Új pálya sem kellene (eleinte), mert Kidney erre tökéletesen megfelelne.

-
Ombi5
őstag
Remelem az asztalra kidobos dologgal is kezdenek vmit,mert sokan ezert hagytak abba....

-
-=ZS=-
tag
válasz
Godimodi
üzenetére
Én kézi váltóval játszok minden játékot, sokkal jobban szeretem én megmondani, hogy mikor váltson. TA-ban taktikázni is lehet vele, egyéb versenymódokban pedig a kanyarvételt tudja javítani, ha megfelelő sebesség fokozatban veszi az ember. Én már régóta minden autós játékot kézivel nyomok, és idegesíteni is szokott, ha pl egy fékezési pont előtt öt méterrel kitalálja az automata, hogy akkor időszerű lenne feljebb kapcsolni egyel...
-
Amur
addikt
van új event: event ötleteket kell írni az adott fórumba,easy-medium-skilled kategóriába.
Attól függően hogy 1-2 vagy 3 eventet is összeütsz más más a nyeremény,valamint ha kiválasztják a tied jövő hétre akkor egy RP duplázos csajjal is megdobnak!
[link]sok szerencsét!
-
dokar
addikt
mostanában nem is játszom, mert már számomra is elviselhetetlen ez a sok bug.
bár az én speedbugjaim mindig olyanok voltak, hogy alig ment a verda. a legjobban a szélárnyék bugot utálom: ment előttem kettő verda. a bal oldali húzta a szép kék csíkot maga után. erre beállok mögé, abban a pillanatban a jobb oldali kezdte el húzni a szélárnyékot maga után. na mondom jól van, átnyargaltam mögé, de amint beértem a szélárnyékba egyből átváltott a másikra. 3x-4x megcsinálta ezt velem a játék, aztán alf+f4-el díjaztam.
-
MaciG
addikt
Bocsi srácok, de ez melyik pálya, mert én nem találtam meg "Qualifying Race – Construction/Yard Ride"

-
PepeDon
tag
A 4414-es hozzászólásomban van egy rapidos link egy 'enyhe' speedbugos csávóról. TA pro ban a döntött kanyarban a motor letiltásig felpörög. Végig amíg a kanyarban megy. Utána az egyenes részen visszaáll a normál fordulatszámra. De előtte 2 hozzászólással le van írva minden.
Ha az invictus-os srácok annyira gyakran olvassák a fórumot, már rég tudniuk kellene erről a speedbugról. Nem 2 hete beszélünk erről.
Most Ploki kezébe veszi a dolgokat és faragtat nekünk egy vérbeli szimulátort
.xfire-s event-et mikor kiírták, már rögtön gondolkodtam, hogy lehetne valahogy megbundázni
. A legegyszerűbb, hogy reggel elindítod a progit a játékkal, és hagyod egész nap futni. Az xfire nem tudja, hogy te most játszol is, vagy csak a menüben állsz egész nap. Így akár 2 nap alatt meglehet a 48 óra
. -
Godimodi
tag
sztem ez nagyon jó játék csak idő kell hozzá.Sajnos nekem csak sempron 3000+/Ge6200TC/512ram és egy 1280mbites netem van..szóval nem a leggyorsabb..dee határozottan élvezhető játék.Annyi bajom van hogy amikor versenyzem akkor a kocsinak egyáltalán nincs hangja.Install után még volt...de most nincs és nemtom miért...és idegesít..és különben is
Tud valaki valamit segíteni,vagy volt már ilyesmi? -
PaJa1
őstag
Jeer h kukkolnak az Invictustól errefele
Legalább látják magyur a problémákat, nem pedig az angol fordítást olvassák...
gmwrx mondta hogy lehet hogy szüksége lesz majd a magyarról angolra fordításra
Szerintem is egyszerűbb lenne ha 1 nyelven tudnánk továbbítani a problémákat. Legalább a fordításokból nem adódna félreértés.
Vége rush hournek!
Nekem Xfire telepítés óta(tegnap) nem állt meg, dobott ki a játék. De a pittyegést kezdem én is unni
-
PepeDon
tag
Van egy olyan érzésem, hogy ez az Xfire-s event egy xfire béta teszt
.
Sőt lehet az egész játék csak 'valami nagynak' a béta tesztje. Húúú de sok összeesküvés elméletes filmet nézek
. -
mazda626
addikt
Xfire érdekes, jaja, ki akarom lőni a hangját, de a program semmire sem reagál. Bemegyek optionsba, rákattintok valamire és onnastól csak pittyeg, fekadatkezelőben kilövöm, de a gépet újra kell indítani, mert semmit sem lehet utána megnyitni. Régen sokkal stabilabb volt.
-
Veg1ta
tag
Mazda626! Próbáltad már +10% tapadással? Nagyon sokat jelent!
Mentem 3 béródot miután kikapcsoltam az Xfire-t. Mind a 3 7körös volt. (és mindet nyertem...
) Szóval nem tudom az xfire zavar-e be, de érdekes, hogy kikapcsolása után 45 percet is játszottam folyamatosan.

-
mazda626
addikt
válasz
Plokijuma
üzenetére
Becsülendő a hozzáállásuk!!!
Végre egy csapat, aki figyelembe is vesz a célközönség igényeit.Szerintem lennénk itt páran, akik szívesen közvetítenék a hibákat közvetlenül az Invictiusnak, log fileban, írásban, képekben, mindegy, a lényeg, hogy "első kézből" kapnák az információt!

Amúgy a fejlesztés hogyan zajlik? Netes távkapcsolaton keresztül kommunkiálnak AeriaGamesszel? Debrecenben programoznak, nagy sávszélességen meg kapcsolatot tartanak a megbízóval?

kisvardai: Hmm, én nem tudom vezetni a Quadrot ezek szerint. Mindenki lenyom Quadroval, Wizzel, Kawaval.
Pedig majdnem fullos. Megint kezdhetek balancézni. 
-
Veg1ta
tag
Annyira törvényszerűen szakad meg az internetem. Órákig semmi, minden oké. Gondolok egyet, hogy na most játszok.... leteszem a hátsóm a székre egyből az újratárcsázós ablak jön elő.
Persze utána már félek elkezdeni játszani, mert most is odáig jutottam, hogy elstartoltam....Eddig is előfordultak szakadozások de már vagy 2 napja nem tudok egy versenyt végigjátszani. Lehet az Xfire zavar be?

-
erdol
senior tag
válasz
Plokijuma
üzenetére
Most sajnálom igazán hogy szombatom nem vettem fel azt a TA-t amikor KING-el mentem és körönként vert rám 1 másodpercet.
Van egy képem még ségebbről mikor még sonic tartotta a rekordot azért is vettem fel egyedül ment ilyen időt.
http://kepfeltoltes.hu/080303/shot105_100_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Új hozzászólás Aktív témák

- 8GB DDR3 1600Mhz SO-DIMM , Laptop RAM
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)