Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
[HUN]Mark
csendes tag
válasz
csige791 #23922 üzenetére
'azokat meg lealázom és kilépnek"...
Nem mintha nagyon érdekelne a dolog, de tegnap stock cl4-5-6 szobám volt, általában voltunk 3-4en, és Te ahányszor bejöttél, mindig le is léptél azonnal...Én legalábbis nem emlékszem rá, hogy lealáztál volna 1x is, vagy csak hogy esetleg el is indultál volna velünk -
Karibaba
aktív tag
válasz
csige791 #23917 üzenetére
Ezért mondtam hogy vegyél 1 cobra coupe-t és azt fullra tudod tuningolni.Az OBB csapat majdnem mindennap, cobrával versenyzik, általában tele a szoba, van mikor 2 szobát is nyitnak. És jelenleg ezek a legjobb szobák.
A többi room csak 1-2-3 emberkés azok is 1-2 verseny után lelépnek.
Én is szeretem a buggyt csak nem sok emberkének van fullos példány belőle.
-
PaJa1
őstag
válasz
csige791 #23886 üzenetére
Fél év inaktivitás után az accokat kivonják a forgalomból.
UK-ból hotspotshield-del vagy proxifier-rel tudsz belépni.
Előbbi leírást, magyarázatot nem igényel, talán csak annyit, hogy telepít és connect.
Utóbi viszont macerásabb, mert neked kell megadni, hogy melyik proxin keresztül csatlakozz, azt persze előbb tesztelni kell, hogy milyen. Leírás
Arkád irányítás került driftbe, ctfbe, explorerbe, TAba és dragbe is szerintem. -
pappen
tag
-
Kommy
veterán
válasz
csige791 #7764 üzenetére
Ha , jól értelmezem akkor véga az open bétának is.
Our Beta Test Server will be shut down soon as the Open Beta period finishes. Thank you for your participation and all of your bug reports. Watch out for the recent updates on the Official Project Torque Site and fire up your updaters.
See ya on the track!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
csige791 #7715 üzenetére
ne törődj vele csige! Majd ha relase lessz, akkor menj 055.-öt! Bár tök mind1, én is voltam 1. itt-ott, de majd jön gsxr13k és mindenhol mindenkinél fél órával jobb időket fog menni...
MÁS egyébként az acceleration girl szerintem qrvára nem kéne az uj relasebe, és minden pályának a rekordját nullázni kéne! Akkor lehetne megmutatni igazán, hogy ki mit tud!! Pár tizedek lennének a rekord különbségek! És pl. nem verném hülyére a mezőnyt egy kavanával, némi bekpakkal, meg egy accel. girl-el.. És nem hallgatnám, hogy csíter vagyok..hehe
És persze AP-be kerül a csaj.. ugye.. De csak azért, hogy 72 óráig gyorsabb legyél, esetleg nagyon sok gyakorlás után 1 pályán elérj egy 1.,2.,3. helyet.. ÉS ha nincs rá lóvéd?? Esélytelen looserként szedegeted a pontjaidat, és nem érted, hogy cső gázon menve, miért nem éred el az 52. helyet sem..Nameg ugye az áldott speed bug.. tegnap megint volt hozzá szerencsém, és TA Rookie-ban az 1. körben 2 draft után kerek 1 perces kört mentem.. aztán 59-58 mp-eket.. és a 14. kör után hallottam "azt a hangot" (valami olyasmi, mintha összeakadnának a hangok) és természetesen kilépett a PT..
Na mind1..Legyetek rosszak, sok driftet/draftot nektek!
Ave, SSP. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
csige791 #7713 üzenetére
Sziasztok!
Van abban valami amit mondasz csige!
Ezt én is láttam pár arctól, főleg Tokyon. Kipróbáltam én is, de nagyobbat lassulsz, mintha megpróbálsz rövid féktávval,maximális íven kicsit driftelve bemenni a kanyarba!! Ütközés nélkül átlag 1 sec.-el jobb időt mentem, mint egy csavarkulcsos backpackkal, szalagkotlátnak ütközve (kanyarodva)
Üdv, SSP -
Dr. Romano
veterán
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
csige791 #6507 üzenetére
szeva Csige!
a Panama a jelenlegi legjobb nem-AP-s autók közül, vele egy súlycsoportban pedig az új Corvette mindössze 2300 pénzért, ha kicsit seggkitolósabb, amerikai vonalas verdára vágysz
másra igazán nem érdemes gyűjteni, azaz de: TA-Pro vagy TA-Intimidiator is jó vétel, de ne kövesd el azt a hibát mint én; ne vedd meg mindkettőt, felesleges
-
PaJa1
őstag
válasz
csige791 #4117 üzenetére
Nekem 16ról 64re emelés sem nem segített, azelőtt 32n volt
For what to select this Watkins Glen ??? Since many people cannot be going on the flat Oval Track normally throughout yet.
in this manner constant the collisions, what will be if to brake, it is necessary to bend ???
It would be necessary to think through this better before vote according to me
Ahogy értelmeztem és szerintem helyesebb angol fordításban így hangozna:
Why vote for Watkins Glen? Many people cant go straight on the current oval track, they collide a lot with others and with wall. What would happen if they need to break?
Think before you vote! Are you skilled enough for a really hard track, even harder with TA like car?
I think the rectangle track would give more points, you get more average speed on that. Shows much similar to NASCAR tracks.ennyivel egészíteném ki.
Amiket beküldözgettetek, feltölöttetek videjót azért mindenki kap pontot ha megcsinálta a nehézségi szintet, nincs verseny. Amúgy már ki van írva az eheti, neki is látok
-
BaliJack
aktív tag
válasz
csige791 #4117 üzenetére
Érthető, de azért írd le magyarul is, hogy mit akartál mondani
.
Én az Ovalra szavaztam, mert Bristol túl rövid ahhoz, hogy értelmesen lehessen előzni. Régebben, mikor NASCAR-oztunk öcsémmel, ott mondig bazinagy zúzások voltak, mert nem lehetett beférni a kanyarba.
Persze, az is lehet, hogy mi voltunk bénák... -
MaciG
addikt
válasz
csige791 #4113 üzenetére
SZia
Ezek szerint ha én csinálok pl egy 3-4 perces videót (amit felveszek fraps-el összevágom, zenét csapok alá), akkor én kapok 500 AP-t???Nem tudja valaki hogy az előző videókészítéses témához ,ahol ilyen 360 fordulás, 180-as parkolás ,stb kellett csinálni, az után mikor írják jóvá a cuccokat? Vagy csak 1 valaki kapott akinek a legjobb lett?
-
Veg1ta
tag
válasz
csige791 #4111 üzenetére
Egy jó 10 éve játszottam utoljára Nascar-játékkal, viszont a Bristol-i pályára nagyon tisztán emlékszem, mert ott mindig simán nyertem. Vhogy a gép nem tudott olyan gyors lenni a kanyarokban, mint én.
Személy szerint én örülnék egy éjszakai versenynek is....
500 AP engem is érdekelne. Milyen videót is kell csinálni?
-
pisti
őstag
válasz
csige791 #4043 üzenetére
A pro cart igen nehéz kormány nélkül egyenesben tartani, kanyarban meg még nehezebb íven maradni.
Próbáltam az egér+bill kombót. Nagyon kifinomult tényleg...
SEHOL semmilyen sensitivity állítási lehetőség nincs az egérhez, katasztrófális sajna, pedig ottvan a jó példa az LFS-ben ott egész jól lehet egérrel kormányozni. -
Speed®
titán
válasz
csige791 #4013 üzenetére
Győzd kivárni. Én már letettem róla. Klassz, hogy közösség meg fejlődés meg miegymás, de a sok gyökér helyett inkább egy klassz MI ellen nyomulok.
Majd visszanézek, ha el lehet adni a verdákat, mondjuk az eredeti vételár+a tuningra elvert pénz feléért. Amíg ez nincs megoldva, nem érzek ingerenciát a gyűjtögetéshez, a Pro TA verda miatt nem vagyok hajlandó 25x30 kör sz0pásra. -
Dr. Romano
veterán
válasz
csige791 #3875 üzenetére
Így van ahogyan Greg mondja... Aki azért összeszed min. 100K RP-t az már csak tapasztalt valamennyire (és normálisabb is)
Egyébként akikkel idáig mentem nem volt gond... Kezdeti pici bénázások vannak, de nincs az a direkt roncsderbi ami a simával elő szokott fordulni.
-
pisti
őstag
válasz
csige791 #3823 üzenetére
Pedig az új TA járgány egyfajta szűrő is. Aki csak törni zúzni akar az nem fogja megvenni jó eséllyel a drága TA járgányt, meg ugye eleve magasabb skill-level kell hozzá.
Ha kiforgatnak meg nem kell kilépni és akkor is lehet normálisan keresni RP-t ha nem elöl végzel. Mondjuk 1 óra alatt azt a 3 ezret nemtudom hogy gondoltad. -
ABnormal
őstag
-
Amur
addikt
válasz
csige791 #3814 üzenetére
nekem még nagyon alap a quadro,de még kell egy kis xp hogy telepakoljam(C-II-ben vagyok),de tény hogy több kanyart is nem ideális íven(vagyis elcseszve)vettem be,és úgy mentem 1:42-öt,aztán végig jó íven 1:44..tény hogy vannak érdekességek,de ettől eltekintve szinte függője lettem!
-
PepeDon
tag
válasz
csige791 #3814 üzenetére
Azért érdekes milyen (bugos) a játék. Ma úgye mentem azt az 1:35.903-as időt, akkor úgy éreztem van még 1-2 kanyar, amit javítani lehetne. Most vettem minden földi jót a gépbe és 1:40 alá alig estem be. Nem is annyira az a 10e rp izgat (van még 600e a TA pro vásárlás után
), hanem hogy egyszer így lehet menni máskor meg úgy. Versenyben még elmegy kicsit morcos vagyok, hogy "a francba most nem jött össze", de kezdek rájönni, hogy nem én 'felejtek' el vezetni néha, hanem a gépnek milyen kedve van.
Pedig egész jó játék (lenne), de ezek a pici hibák egyre idegesítőbbek. Legfeljebb arra jó az időeredmények, hogy azonos futamon belül ki volt a gyorsabb. De már két egymást követő futamot nem lehet összehasonlítani.
Azért annak örülök, hogy kifogtam azt az egy bugos versenyt, amikor megmentem az időt. Így legalább quadroval, a serpentinen az első három helyen magyar áll. -
PepeDon
tag
válasz
csige791 #3720 üzenetére
Úgylátom a vote kick rendszer csak nem akarják beleépíteni.
Mindenki a b-roadon gyakorol, attól jobban pályát nem utállok az egész játékban. Mindenki ott kezd, mert ugye alap pálya, és mikor már van vagy 30, akkor is csak erőltetik. Engem nagyon fel tud húzni, hogy egyszer ennyit, utánna meg annyit megyek rajta. Ráadásul az egyéni legjobbamat (2:01.100, quadro full tuning semmi backpack) meg se tudom közelíteni. Hol egy fűszál, hogy tábla, de mindig valami akadályoz. Inkább megyek 3 lagos, kezdőkkel tele levő TA-t mint, hogy a b-roadon gyakoroljam a legjobb időmet megdönteni. -
PepeDon
tag
válasz
csige791 #3085 üzenetére
Vazze csige. Én meg ezt a címet letöröltem és mindig a másikon várnálak, hogy bejelentkezz
. Egyébként, hogy a búsba ne érdekelne. Ott azért kicsit komolyabbat lehet pörögni, mint TA ban, bár igaz mióta leszedt egyszer indítottam el
. A kormányt furcsán kezeli, de rájöttem mi baja (énrajtam játék nem fog ki
).
Tehát engem vehetsz egy jelentkezőnek. -
pisti
őstag
válasz
csige791 #2975 üzenetére
1. Szerintem ez több problémát csinálna (ebben a formában), mint ami megoldana.
Gondolj mondjuk csak arra az esetre, ha balszélen mész messze a felezővonaltól, a hosszú egyenesben meg valaki balról melléd jön, kilök és te kapod a büntetést... Vagy nem legszélen mész, valaki hátulról belédbikáz egyet, de ő kintebb volt ezért megintcsak a vétlen kapja a büntetést.
Egyébként az ötlet jó, de sokat kellene rajta csiszolni, hogy rendesen működjön minden esetben.2. Olvassatok figyelmesen. Azt mondtam, hogy komoly megrendezett versenyek esetén lenne ez jó. Tehát ahol tétje van a dolognak és event szintű. Oda mindenképp kéne.
3. Na ez egy jó ötlet szerintem is.
4. Ha bugmentesítik rendesen a TA-t, akkor jólesz az.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
csige791 #2848 üzenetére
Patch után más lesz minden pályán az RP osztás... Jobban kiegyensúlyozottt lesz állítólag. Remélem minden pályán hasonló RP-t lehet majd szerezni, mert kezdem unni, hogy mindenki B-roadozni és TA-zni akar. Van sok remek pálya, de jelenleg a kutyának se kell, mert nem ad sok RP-t.
-
Sam8888
tag
válasz
csige791 #1723 üzenetére
Bwahahahahaaa! Driftről, mint olyan sportágról hallottál már? Az első nemzetközi D1 versenyt tudtommal Samuel Hübinette (asszem finn) fickó nyerte meg egy Viperral, amit azóta lecserélt vmi mopar blokkos gépre. (nemjut eszembe mire)
Persze japán autót vennék (Nissan 200SX), meg olaszt (Lancia Delta HF Integrale), de az amcsi musclecarok egyszerűen gyönyörűek (pés itthon szinte elérhetetlenek, kivéve: http://ekauto.hu/
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest