Új hozzászólás Aktív témák
-
Adon
csendes tag
válasz
Dr. Romano #1 üzenetére
na hali nemtom hogy mivan mert beregisztem a játék oldalára meg letöltötte a patchet az most nemtok belépni pedig a ventriben minden beálitottam
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Dr. Romano #1 üzenetére
Ez megfogott, le is töltöm!
-
Creative997
őstag
válasz
Dr. Romano #11698 üzenetére
Heya, visszatért adminunk!
Elég hülyén hangzana az hogy üdvözlünk újra itt!?
Kár hogy már nem vagy, se te, se a többiek. Macsek sokat melózik és ritkán játszik, néha beszélek vele. Speedy ő bejelentette h nem fog játszani, Szabi (lakótársam) meg szintén megunta, helyette is én tolom. Habár őszintén már én is kezdem unni, most Grid-ezek, meg Assasinozok egy kicsit, ill megkezdődött a tanév, kevés az órám és el kéne majd mennem dolgozni, dehát ki tudja.
Unom a sok wangan és class1 szobát, unom már a pályákat, nehéz összeszedni a tuningra valót, stb. Igazából már csak azért megyek fel néha h gyakoroljak a ligára, meg dumáljak a barátokkalCsabával mp pontosan egyszerre írtuk meg a hsz-t
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Dr. Romano #11700 üzenetére
Ezzel én is egyetértek!
-
ronika
csendes tag
válasz
Dr. Romano #1 üzenetére
Ja és a Phoebus on vagyok.
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
Dr. Romano #9853 üzenetére
köszi
amúgy igen, eléggé változott a játék, chat ablakot is kerestem amire rájöttem hogy most már nincs ott alapbol
mindegy, változik a világ is meg ez is -
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Dr. Romano #9843 üzenetére
Deriváljunk már, meg elő az exponenciális egyenletekkel...
-
csaba0223
senior tag
válasz
Dr. Romano #9843 üzenetére
Verselemzés
Boci boci tarka,
Se füle se farka,
Oda megyünk lakni,
Ahol tejet kapni.A vers szerkezetileg egyértelműen két részre tagolható. Az első egységet az első és a második sor alkotja, a másodikat a harmadik és a negyedik sor. Ez már a rímképletből is világosan kiderül: A A B B.
-
erdol
senior tag
válasz
Dr. Romano #9555 üzenetére
Bocsi akkor rossz az emlékezetem.Az én koromban......
-
Ofi1978
csendes tag
válasz
Dr. Romano #9539 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen!
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Dr. Romano #9412 üzenetére
Néhanapján, napi egy-két kör maximum, de úgy fogalmaznék, hogy hetente maximum 2 óra.
Nyári szünet lenne, ami nem is nyári.Semmilyen nyár érzésem sem volt még, hétköznap kerítést csiszolok meg olajjal kenegetem, filmezgetek, zenélek, ritkán elmegyek valahova. Semmi extra.
-
Shad0w
senior tag
válasz
Dr. Romano #9412 üzenetére
Az idiótás rész saját gondolatom volt, és csupán azon emberkékre értettem akiknek az jött le, hogy arcade kell. Az idő már eldöntötte, hogy tévedtek, szal innentől felesleges ebbe az irányba tovább haladni...
-
Shad0w
senior tag
válasz
Dr. Romano #9409 üzenetére
Én már abbahagytam, szal csak halkan jegyeznék meg pár dolgot.
Arcade mód nem létezett a patch előtt, mivelhogy minden módban ugyanaz volt az irányítás (kivéve néhány bugot ami megváltoztatta, de ez nem a mod-tól függött). Tehát semmilyen következtetést a patch előtti állapotból nem vonhattak le, ami arra vezetett volna, hogy a nép arcade-ot akarna. Amit mondasz, azon én is elgondolkoztam annak idején és arra jutottam magamban, hogy vagy volt egy max 100 fős 10 éves kort meg nem haladó kicsiny tömeg akik kitöltöttek vmilyen kérdőívet, vagy az elméleted szerint szimplán idióták dolgoznak az Invictus ezen részlegén. De én kiváncsi lennék arra is, hogy mi késztette a fejlesztőket arra, hogy az érdemi javítások helyett Sylvikére és a bugyuta léggömbökre pazarolják az idejüket...
Namind1, csak kikívánkozott.
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Dr. Romano #9409 üzenetére
Hali Krisz! Játszol még a PT-vel? Nem szoktalak látni.
Többiek is eltűntek. -
MaciG
addikt
válasz
Dr. Romano #9407 üzenetére
Ez igaz, de az amateur vs az nem aracade volt, hanem az a mostani sim...
-
MaciG
addikt
válasz
Dr. Romano #9401 üzenetére
Jah, ebben van az hogy a "játékosok 80%-a az arcade modot szereti". Én azóta sem tudom ezt honna vatték. Sim vs-be mindig jóval többen vannak, és akik arcade vs-ben kenik, azoknak a többségük is csak azért ,mert kezdő ,és máshova nem enged akkor még.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Dr. Romano #9401 üzenetére
Ezt a videót már valaki fel rakta régebben!
De azért jó -
Húsleves
csendes tag
válasz
Dr. Romano #8655 üzenetére
Krinolin88
..De mivel a phoebuson kívűl más szerverre nem tudok felmenni, ezért nem nagyon megy a játék még
Jah és köszi a gyors választ!!
-
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano #8297 üzenetére
Én is kiprobáltam wangát. Arányaiban téleg 1et éri meg meni, de az 5 gazdaságosab. Tob hasznot hajt az duplázo poper. Átlag 25kt szerzek 10perc alat, 600% bonuszal. Ezalat az autopilota majdnem alap pancsiwal ha megwárom 5kt, ha nem, eljut kb az alugut eloti kanyarig ugy 3,5 kt kap 300%al. Ez 5 felwonás alat
-
Coyot
őstag
válasz
Dr. Romano #8153 üzenetére
Haladunk na
látom még énsem vagyok benn az 1.hszben, akkor most majd:
Coyot - _zSo_
-
mackosajt
addikt
válasz
Dr. Romano #7962 üzenetére
neked nem, de emléxem, valaki írta, hogy sokat ctd-zik.
talán Csaba?mennem kéne PT-zni, de nem tudom. menjek, vagy ne menjek?
-
mackosajt
addikt
válasz
Dr. Romano #7946 üzenetére
ezért kérték a beta alatt, hogy a CTD eseti dmp-ket küldjük be. Hátha rájönnek, mi okozza.
-
mackosajt
addikt
válasz
Dr. Romano #7733 üzenetére
az a baj, hogy ez egy elhamarkodott nyílvánossá tétel volt az aeirától.
Invictus meg nem győzi a tempót.
Pedig mindent megtesznek.Mellesleg lfs-nek is van ugye ingyenes része, de nincsenek bug-ok. nincs kékhalál.
BF Heroes is ingyenes lesz, gondolom bugmentesen. (na jó, a mögött azért az EA áll) -
mackosajt
addikt
válasz
Dr. Romano #7731 üzenetére
höhö..
én sem akarok napi több órát játszani, de ilyen bug-ok mellet nem fizetek.
így marad a bosszankodás, hogy a sok hambizabáló veszi a dolgokat.
Jah, mellesleg biztos, hogy vannak ebben amcsik? elég kevés szerintem a számuk. vagy nem? -
Target78hu
aktív tag
válasz
Dr. Romano #7702 üzenetére
Én ott csíteltem ,mert sok próbálkozás után ,kínomban benyomtam a full helpet oszt usgyu nekije
-
mackosajt
addikt
válasz
Dr. Romano #7702 üzenetére
ahogy anno bindultunk, talán már AA lehetnék, meg Target is, na de ugye a fagyások+bug-ok végett háttérbe szorult.
Tegnap is rFactoroztunk inkább páran. -
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano #7671 üzenetére
"Autók + csajok... kell e más egy férfinak?"
Igen még TÖBB(nem a férfira gondolok
)
-
Creative997
őstag
válasz
Dr. Romano #7676 üzenetére
nem csak az NFS U2-ben, utána mindegyikben kivéve a Pro Street-ben, de a lényegen nem változtat, lakótársammal nyitás előtt percekkel Bódi cicát bámultuk úgy hogy alattunk már tócsa volt...
-
Coyot
őstag
válasz
Dr. Romano #7671 üzenetére
persze h ottvannak manapság ez alap, csak miért ebben a játékban és miért pont ő
nem szeressem nagyon szegény pöcécskét
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #7607 üzenetére
kb. 2 órája Phoebus kb. 5 percig nem működött. Mindenki átment subtropolisra. Gondolom az azóta belépő játékosok nagy része oda csatlakozott, mivel ott voltak többen
-
Geli
senior tag
válasz
Dr. Romano #7539 üzenetére
köszi, kiprobalom
erre tudsz vmit? "A nevek kijelzését és a chat-et hol lehet kikapcsolni? Baromira zavar amikora fél képernyőt eltakarja..."
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Dr. Romano #7450 üzenetére
Köszi DOKI!!
Akkor péntekig kipihenem magam a melóhelyen.. aztán game ezerrel..LOL
-
Shad0w
senior tag
válasz
Dr. Romano #7455 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy melyik verzió lesz majd, de ha mégis update-ként lesz, akkor nemcsak azzal a 600-700 MB-al kell számolni, mert mivan azokkal a fájlokkal amik csak módosulnak? Azokat is lekell újra tölteni... De persze figyelembe kell venni aztis, hogy tömörítenek, tehát aza 600-700 MB tömörítve akár 60-70 MB is lehet.
Asszem ZS írt olyant, hogy TA-ban ha vki büntivel fejezi be, akkor diszkvalifikálni kéne. Ez nem lenne szerencsés módszer, mert mivan, ha az utolsó körben a boxbejárat után vki belédrongyol, kapod a büntit és esélyed nincs utána befejezni.
-
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano #7393 üzenetére
Szélárnyék rendben volt nálam, ha többen mentek előttem akkro sem tűnt el, meg kilométer messziről sem kaptam draftot. És nem szaggatott, startnál kanyarban volt 30 FPS, ahol rengeteg volt a tunnel és sok auto. Amugy 60 körül volt. A váltóval voltak viszont gondjaim, pit után mintha nem akkor váltott volna az automata mint előtte.
-
Kommy
veterán
válasz
Dr. Romano #7391 üzenetére
Igen vissza lett téve a távolság mérő
Plokijuma: replay
-
csaba0223
senior tag
válasz
Dr. Romano #7348 üzenetére
Egyszer probáltam a TA-t de az első körben kilöktek ugyhogy azóta nem próbáltam!
-
csaba0223
senior tag
válasz
Dr. Romano #7309 üzenetére
Nálam saját zene szol de semmi gond
-
d_Gabesz007
csendes tag
válasz
Dr. Romano #7278 üzenetére
privibe
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #7278 üzenetére
érdekesek ezek a pt videók, jó nézni őket és belelátni a színfalak mögé. viszont le fogom valahogyan lopni onnét, mert magát a gémszar eléggé gyatrafos úgy zusammen, odajárni se nagyon szeretek.
-
Amur
addikt
válasz
Dr. Romano #7120 üzenetére
én chelloval pt-zek(14-22 között korlátozza a p2p jellegű adatforgalmat, este meg délelőtt semmi gond)
-
mackosajt
addikt
válasz
Dr. Romano #7120 üzenetére
belső infó, hogy nem "korlátozva" van, hanem a prioritások vannak manipulálva.
Elvileg elsődlegesek a http, és az online játék csomagok forgalma, a p2p meg a végére van sorolva. -
mackosajt
addikt
válasz
Dr. Romano #7118 üzenetére
Hát, sajnos ez van.
Gondolom saját gépükről nyomták az anyagot, és amint elérhető lett, egyből küldték az e-maileket. Aztán 100 ember majdnem egyből ráugrott.
Így persze 100-ból talán 1-2-nek jött le időben.Mellesleg Bódi néni tényleg benne van.
Már a login képen ott virít, csak sok a ruha rajta. -
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #7118 üzenetére
Nem értem,,,
Mindenki szidja P2P-t, mint letöltési lehetőséget, mert az így letöltött agyangok 98%-a illegális... De attól még lehet legális dolgokra is használni... pl. Most igazán jól jött volna. Amikor lehetne használni "jó" célokra is a P2P-t, akkor nem használják... Lehet emiatt is tart itt a P2P-ek megítélése, ahol van. -
Dr. Romano
veterán
válasz
Dr. Romano #7013 üzenetére
Yeah én is bent vagyok
Mindenesetre ha ilyen gyatra a tempó, akkor én még várok...
-
MaciG
addikt
válasz
Dr. Romano #6981 üzenetére
Hát ez a videjó nagyon kész
Ha már az invcitusék se tudják mi alapjén dől el a rajtsorrend.
Jah 1-2$ az autóra egy felni
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #6973 üzenetére
Ez a videó!
A GS kérdés és a GS minőség visszaköszön!Az Invictusos hapi jól beszél, elég sok dolog nincs még benne, kaszkadőrugratás.
30 játékos nascar módban? Végtelen playerszám?
Legyen így! -
DeepDish
őstag
válasz
Dr. Romano #6965 üzenetére
(#6966) [HUN]Dani neked is szol! Beneztem explorerbe ,de itt basszus 160/180 mph autok vannak enyem max 120 ez igy cink....
Amugy ennek milenne a lenyege? -
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano #6968 üzenetére
en latok harpoont. te nem ?
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #6968 üzenetére
'poon közép fent
-
ramihu
tag
válasz
Dr. Romano #6954 üzenetére
mint itt: ramihu
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #6882 üzenetére
Oké, csak pár napot említettek a végén és már féltem hogy kihagynak a mókából
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #6822 üzenetére
Főleg azon a winyon legyen hely, ahol a rendszer van. A telepítők általában a rendszermeghajtót szokták teleszemetelni a telepítés ideje alatt (temp).
Nem tudom, hogy a PT telepítője e szempontból hogyan viselkedik. -
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #6817 üzenetére
Bugok közül a speedbugot, kormányzás bugot írtam, meg még egyebeket, a többi nem jut eszembe.
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #6791 üzenetére
Ez a Diane patch, a következő nagy PT update! Csak lehet rá reggelni és beta módban tesztelni, mint annó a PT-t. Tegnap reggeltem, azt a nevet kell megadni PT néven, amit reggeltél PT-nél. Van egy kérdés, hogy miért szeretnél vele játszani, beírtam hogy a mostani bugokra fogok benne vadászni, remélem kijavították mert régóta tépjük a szánkat.
-
Benedicht
tag
válasz
Dr. Romano #6791 üzenetére
Felreerted. Nem uj verzio, ez a kovetkezo (nagy) update, viszont annyi minden valtozott(vagyis inkabb uj dolog kerult be), hogy szelesebb korben kell/lesz tesztelve. Masreszt igy nagyobb marketinget is tud kapni.
Tehat ez magaba foglalja a mostani verzio csiszolasat is. Nehany ezen a forumon kert otlet, javitas is van benne. ;) -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Dr. Romano #6787 üzenetére
Én tegnap (9-e) délután 5-kor adtam fel. Remélem azért még van esély, hogy visszaigazolnak. Egyébként freemail-en is be lehet rakni képet az aláírásba, úgy, ahogy azt a 6770. hozzászólásban leírtam.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #6796 üzenetére
Nem muszáj az ereditlieg beregelt e-mail címet használni?
Nah, akkor gyorsan megpróbálom hotmailről -
nike_
addikt
válasz
Dr. Romano #6736 üzenetére
Nekem is az van
-
superecneB
őstag
válasz
Dr. Romano #1 üzenetére
Hali én ecneB, bátyám pedig bazmeg néven játszunk!
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #6574 üzenetére
Wow, ez aztán a bug.
Ja, ami poén, ha aktiválod az rp duplázót már nem 200%-ot hanem, hanem rendesen 100%-at. Bezzeg ezt van idejük javítani, az orbitális hibákat meg leszarják. -
erdol
senior tag
válasz
Ilyen már nekem is volt csak nem volt róla videóm.Kétszer is egyszer mikor jöttem ki a boxból és akartam átlépni a sárga vonalat,úgy tűnt fal volt nem vonal.
Hát szépen lassan mindenkinek lesz intimje.Lehet mégis érdemes lesz venni?Nem tehetek róla mindig a betét jut eszembe erről.
-
bubu256
tag
válasz
Jó lett a videó.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Volt nagyon lagos játékos a pályán?
Nekem gyanús, hogy egy ilyen játékos kocsiját kapta telibe, csak a te gépeden épp nem ott volt a "teleportálos" játékos poziciója. (ezért van az, hogy lagos játékosok néha fél körnnyit ugranak/teleportálgatnak, mert nem mindenkihez jut el az pozíció-információ időben) -
Lui76
őstag
válasz
Dr. Romano #6556 üzenetére
Mit kellett fotózni ?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano #6556 üzenetére
mivel 30-ig tartott az event, ami elmult, elegge valoszinu
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Dr. Romano #6551 üzenetére
Én is
de ha hamarabb ott leszek akkor nyitok egy szobát!!szerintem 6 körül!! gyertek!!!!!!!!
-
csaba0223
senior tag
válasz
Dr. Romano #6541 üzenetére
csaba0223
-
válasz
Dr. Romano #6496 üzenetére
Hát az a noise egy baromság. Nem is értem az milyen effekt akar lenni...
Meg spec nekem az se jön be, mikor elmosódik a tér körülöttem a sebességtől. Idegesítő számomra, hogy nem látni jól mindent.
-
Amur
addikt
válasz
Dr. Romano #6487 üzenetére
a legfrissebb van fenn.(talán márciusi),de most látom hogy van 8.4-es catalyst,már töltöm is!
-
Lui76
őstag
válasz
Dr. Romano #6469 üzenetére
Pár kérdés , mert én sem értek mindent:
-. TA-ban mire irják hogy RAMMER(nem velem volt kapcsolatos) ?
- PASS LEFT , gondolom belső iven engedjük előzni a másikat.
- hogyan tudnak lényegesen jobb köröket menni ? vmi backpack itemnek köszönhető esetleg? még jó társat kifogva húzva egymást sem voltam sose első közelében...- A Body upgrade jó drága de fontos? - vagy csak egy könnyebb kasztnit jelent?
- gondolom nekem egy ilyen Phoenix-nél a futómú meg gumit kell előbb minél jobbá tennem ?
Ez lett most [link] -
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #6443 üzenetére
Újra fog, aszonták a GS-ek
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Dr. Romano #6434 üzenetére
Hello!
Akkor ez minket nem érint!!!Ja és az Ap-s event ha meghivol valakit és reggel kapsz 100Ap-t van 4 haverom akit beszerveztem milyen linket küldjek nekik??Hogy lássák a Pt-sek,hogy én szerveztem be???Hogy nekem kell majd a jutalom 100Ap/fő ???Milyen link et kell elküldeni??
Köszi!!Hát ja sajna!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Dr. Romano #6431 üzenetére
Hello!! Ez amit kiirtatok ez most mi??Event??Vagy it mit kell csinálni??
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #6405 üzenetére
Még lehet nevezni szerintem, ez csak az első verseny volt a hatból
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Dr. Romano #6387 üzenetére
Hello! tegnap este megcsináltam 45 öt most meg 40-et akkor az a 40 elküldött az nem érvényes???
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Dr. Romano #6366 üzenetére
Lehet hogy műxik, csak éppen az AP-t nem kapod meg az e-mailek után.
-
Shad0w
senior tag
válasz
Dr. Romano #6355 üzenetére
Én az iwiw-ben szemeltem ki az áldozataimat. Aki olyan balfasz, hogy oda megadja az emailjét az megis érdemli!
Amúgy a gmail és a freemail simán spam-nek veszi, tehát a többség észre sem veszi.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Dr. Romano #6345 üzenetére
Hello mikorra irják jóvá az AP-kat?? eddig 45 öt küldtem el!!!!!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Dr. Romano #6342 üzenetére
1.VALAKI TUD SEGITENI?????HA 50 CIMET 1 SZERRE KÜLDÖK EL AKKOR EZT IRJA KI!!
Email address 50 E-MAIL CIM! is not valid!
MIÉRT NEM ENGEDI elküldeni:???2. ha 1 esével küldöm akkor ezt irja ki!!
Email address is not valid! Miért nemm engedi:??Valaki tud segiteni??? pontos vessző kell közé vagy sima vessző vagy pont???
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Dr. Romano #6339 üzenetére
Hello! Ha 1 nek küldöm akkor is ezt irja csak akkor 1 mail cimet ir ki!!
MIÉRT????SEGITSETEK!!!!!!!
ha 1 esével küldöm vesszővel akkor ezt irja!!!!
Email address is not valid!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Dr. Romano #6336 üzenetére
Email address petegrego14@freemail.hu;mevelin1127@freemail.hu;b_atis@freemail.hu;csobitibi@citromail.hu; G.Era@freemail.hu;keseliza@citromail.hu;klili97@citromail.hu;skovacska@freemail.hu;magdolnagulyas@hotmail.com; tohati4@hotmail.com;peterbandi@freestart.hu;solsol@freemail.hu;zseeeeee@gmail.com;zsolt_sziraczki@yahoo.com; fruzsina.gulyas@freemail.hu;nemtok@citromail.hu;dodokacsa17@citromail.hu;bakszevics16@citromail.hu;marci1207@freemail.hu; nempucu@citromail.hu; muki17@freemail.hu;bgd54@freemail.hu;daviDflat@hotmail.com;robin@freemail.hu is not valid! ez mit jelent??? ugorjátok át a sok cimet csak az eleje és a vége érdekel!!!
-
Shad0w
senior tag
válasz
Dr. Romano #6336 üzenetére
Kiváncsi vagyok, hogy még hányszor kell leírni, hogy aza pending nem a levélre vonatkozik...
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #6234 üzenetére
Lehet felteszem én is újra, meg az összes előzőt
Mire végigjátszom őket, addigra itt lesz pc-re is a 4. rész
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #6212 üzenetére
Jaja, végre normális hangulatban lehetett játszani.
Ilyen külföldiekkel/idegenekkel 10-ből egyszer ha előfordul...
Bontott a Phoebus? Akkor mostmár tudjuk miért tűntek el oly' sokan... holnap is lehetne ám ugyanekkor, ugyanott!
-
ScouserHUN
tag
válasz
Dr. Romano #6199 üzenetére
mi az a TA, speedbug, rammerek?
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #6190 üzenetére
Zsír
Jó lesz megint együtt menni, elegem van már a random núbokból
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano #6169 üzenetére
ugy tudom, az event lezarasa utan jonnek az ilyen dolgok. tehat apr30 utan.
-
mazda626
addikt
válasz
Tegnap írták jóvá a levelezős event 400AP-ját, én június elejére tippelek.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Miiii? PH-s családi fotó?! Muti plz
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #6142 üzenetére
az meg csak 150 mph
-
Viszlát
addikt
válasz
Dr. Romano #6098 üzenetére
No meg tegyük hozzá, hogy ha csak rajtam múlna, hogy balesetet szenvedek vagy sem, akkor még oké lenne a dolog. De pl velem történt egyszer egy olyan, hogy egy velem szemben közlekedő teherautónak elszabadult a pótkocsija, átjött az én oldalamra és félig frontálisan, félig oldalba kapott, de úgy, hogy lerepültem az útról és egy villanyoszlop fogott meg... Abból az Audiból karcolás nélkül szálltam ki (a kocsi totálkáros lett), de ebből valszeg még a darabjaimat is csak nehezen tudták volna kiszedni...
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #6091 üzenetére
az a szép benne, hogy felniben/gumiban nem esett semmi kár...
-
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano #6063 üzenetére
Jah ez az érzés mindent megér, mikor azoknak rontják el a "játékát", akik másokénak a tönkretételén élvezkednek vagy legalábbis próbálkoznak vele...
Lehet tényleg felkerülsz watchlistre, bár ha kicsit tüzetesen nézik és látják, hogy te pont hogy akadályoztad őket, azért inkább vmi jutalom listára kéne kerülnöd... -
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #6037 üzenetére
Akinek volt TMU-s accja, annak a stadionbeli pontjai megmaradtak (nem volt ladder reset). Így pici handikappel indul, aki TMNF-ben csinálja az accját. (TMN-es accok itt már nem jók)
Ajánlom nektek az E05-ös pályát Soloban. 60 kör. kb. egy óra, de sajnos van egy kanyar/ugrató kombináció, amit lehetetlen 10ből 10szer jól megcsinálni... ha nem sikerül, akkor fél perc veszteség respawn miatt. Már csak szinte ez hiányzik, a többi pálya (3 kivételével) mind author idővel kivégezveSzerintem hanyagolni fogom a PT-t, mert sajnos sok kis hiba van a játékban, de sok javulást nem nagyon látok (van, csak sajnos nem elég gyors ütemű). Fél éves bugok vannak a játékban... Lehet, hogy nemcsak az Invictus hibája, mert a kiadó (aeria games) hajtja őket, hogy legyen több cucc... De az már az Invictus hibája, hogy egy kocsit nem tudnak úgy berakni a játékba, hogy ne legyen (újabb) bug... Ott valami erősen el van szúrva... Szerintem érdemes lenne a játék egyes részeit szépen újraírni... Tudom, hogy egy ekkora méretű programnál ez egyenesen őrültségnek látszik, de szerintem mindenki a bugmentes(ebb) PT-t preferálja és nem az új cuccokat és bugokkal teli PT-t. Lassítani kéne az új dolgok fejlesztési ütemébe...
Macig:
add nekem.Egyébként nem hinném, hogy minden kocsi meg van neked full tuninggal
Nem új autók kellenek ide... azt pár sorral feljebb kifejtettem -
Stig20
tag
válasz
Dr. Romano #6037 üzenetére
Úgy tudom, hogy minenkinek nullázzák az acc-ját, vagy újat kell csinálni. Én újat csináltam mert a réginek a jelszavára nem emlékeztem.
-
Stig20
tag
válasz
Dr. Romano #6034 üzenetére
Én nem nagyon éreztem különbséget, mikor penalty után off lett a rásegítés. Mintha kicsit más lett volna de ugyanúgy lehet haladni tovább. Jah, és próbáld csak ki az újat, nekem nagyon bejön.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #6027 üzenetére
Nekem sose tűnt fel, hogy penalty után nincs kormányrásegítés billentyűzetnél. Valószínűelg az igen komoly/hosszú TrackMania Nationsos múltam miatt eleve sok picit kormányzom és így mindegy számomra, hogy van-e rásegítés vagy sem
Gery: Hosszútávon statisztikailag ugyanannyit nyersz az ilyen noobok miatt, mint amennyit vesztesz miattuk (mivel az előtted lévőket is simán kilökhetik vagy éppen mögötted vonatozókat is)
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #6007 üzenetére
a red alert 2 után kicsit gyors ez nekem na
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #6005 üzenetére
magamtól 170 körül, szélárnyékból kilépve 185... nemtom, érzésre tűnik gyorsabbnak, ezért kérdem, mer lehet csak én szoktam el tőle..
-
Viszlát
addikt
válasz
Dr. Romano #5991 üzenetére
Ez komolyan így van? Ha kapsz egy büntetést, akkor oda a rásegítés?
Egyébként is csinálhatnának valamit ezekkel a büntetésekkel, vicc, hogy ha 1 mérfölddel túlléped a pitben a sebességhatárt, akkor ugyanakkora büntetést kapsz mint az aki szétkarambolozta a fél mezőnyt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest