- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
kisvardai #4078 üzenetére
Tuning után sokkal jobb lesz a Harpoon. (én se vezettem addig, míg közel full tuningos állapotba került.)
Egyenesben jól megy, de kanyarodni nagyon nem tud (kanyar a ellensége), de mégis csak 1-2 pálya van talán, ahol esetleg van esélye (nem sok) a stallionnak egy harpoon ellen. (Pl. serpentine)Serpentine top30-as ideiből 5 kivételével mind rx-7es kocsival lett futva (ebből 2 harpoon)...
Harpoon szvsz túl nagy súlyú kocsi lett, de gondolom ez a motiváció, hogy minél többen vegyenek rx-7es járművet.(paja, az új kocsik áráról tudni valamit? / rx-7es full tuningja nagyságrendileg hasonló a harpoonéhoz (alapautó ára + 660 K)?)
Szerk. 10 perc a módosításra tényleg jobb lenne, mert így este fele elég lassan jutnak a dolgok az eszembe
-
Stig20
tag
válasz
kisvardai #4078 üzenetére
Hát szerintem ne vegyél, mert nekem majdnem fullos a Stallionom, és az igaz hogy a bénább Harpoonosokat ott lehet hagyni vele de semmi több. Szerintem tartsd meg és spórolj a tuningra. Jah, és ha van kedved akkor balanceold ki a járgányt, és úgy a vezetési stílusodhoz állíthatod a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest