Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
igen, Togue.
nem hinném, hogy a játék újtatelepítése elég lesz.
Van gamepadod? mert, ha rosszul van lerakva, vagy valami hozzáér az egyik tengelyéhez, akkor az is megtudja szépen viccelni a embert. Engem tréfált meg egyszer, és hasonló tüneteket okozott.
Ha van mindenképp húzd ki... -
Amur
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
jaja,ahogy mondod nem rögtön,hanem egy idő után.újratelepítést próbálta az ismi?
mert ha utána is megmarad akkor én hanyagolom. -
Amur
addikt
válasz
Ricco_hun
üzenetére
töltöm le a PT telepítőt,egyenlőre csak a game-t rakom újra.a win-t egy játékért nem szívesen,még ha nagyon szeretem se. Pedig a PT elsőszámú kedvencé lépett elő.a
need for speed most wanted óta nem nyomtam egy játékkal sem ennyit.
jó lenne holnapra az ausztrál bajnokságra megoldani,mert így esélyem se lesz!
aztán irány a togue pálya gyakorolni!
Ploki:ugye ott lesz most a futam? -
Amur
addikt
köszi stig!
Ploki: most teszteltem a proc terheltséget PT közben,semmi..
a memoptimizer méri a háttérben a proc.terheltséget,még grafikont is készít róla,vagyis vissza tudom nézni,nincs vele gond..más lesz! -
Plokijuma
aktív tag
-
Amur
addikt
mostanában nekem játszthatatlan a PT az irányitás miatt.nem tudom mi okozza,késve reagál kanyarodáskor van úgy hogy már rég elengedtem a balra nyilat és még mindig balra kanyarodik,vagy már rég a jobbra nyilat nyomom a kövi kanyarban és a kocsi még mindig balra tekert kerekekkel közlekedik...azt hittem a billentyűm öregedett ki,hát lecseréltem,vettem egy vezetéknélküli geniust,de a hiba megmaradt..hiába állitom a game options-ben a response-t,a keyboard steering help stb.. bárhová ,
a hiba megmarad,egyszerüen nem tudom irányitani a kocsit! tipp?

-
LACyCA
csendes tag
Sziasztok!!!!Miért dobál ki mostanában állandóan????

-
Ricco_hun
senior tag
Nah végre linkeltem én is képet az aeriagames fórumába. Egy képbe vágtam össze a friendlist-et meg az ingame fotót (apropó köszi a replay-t mert abból van a kép).
-
SylarHUN
senior tag
Köszi a segítséget és bocsi a maceráért!
-
-
Shad0w
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Creative és Sylar, akkor egy picit a linkelésről:
A hozzászólás írásánál a sok kis szines fej fölött rögtön van egy csomó gomb. Ezen gombok között can egy olyan, hogy "Link". Ha erre rányomtok, akkor bejön egy kis ablak amibe belehet szúrni a linket amit be akartok linkelni és utána autómatikusan a link neve (tehát amilyen néven akarjátok látni a linketek) lesz kijelölve és egyből át is lehet írni. Csak mer elég macerás kijelölgetni és a címsorba beszúrni, főleg ha kiis lóg az ablakból.. Sok sikert.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Üdv itt!

-
Creative997
őstag
a tegnapi fotózkodásról:
http://i267.photobucket.com/albums/ii284/Creative997/shot112_110.jpg
http://i267.photobucket.com/albums/ii284/Creative997/shot112_104.jpg -
Creative997
őstag
Hali! Én nem vagyok már új játékos a PT-ben, csak itt vagyok új!
A nevem a játékban: Creative A-IV-es vagyok jelenleg, de igyekszem az A-V felé és most Panama-val tolom
-
vizibal
tag
Ha jól sejtem eleve rossz szerverre léptél (léptetek) be. Világosan leírtam, hogy a Subtropolison leszünk. Egyébként 22:30-kor még valóban a Pro VS szobában vártunk rátok. 35-40 körül mentünk át a TA lobbyba, végül 22:50 után egy-két perccel meguntuk a várakozást és elrajtoltunk.
-
Amur
addikt
holnap ausztrál bajnokság 4.forduló,és sajna 2öt kihagytam meló miatt,most nem akarok kimaradni:
races will be in Subtropilis Server
AMA VS Lobby on the right
you are in race 1
your room name will be race 1
2AM PST = 5AM EST = 9AM GMT = 8PM AEDT = 7PM AEST
any drivers not in room 5 mins after this time will get DNS result9am gmt az nekünk 10óra ugye?
-
Viszlát
addikt
Micsoda versenyem volt most... három idióta a hosszú egyenes szakaszon (TA) egymás mellé beállva akasztottak meg mindenkit akit csak tudtak... nekem mindössze 2x nem sikerült kikerülni őket, így én nyertem
Mondjuk a 18 ezer xp-nek eléggé örültem 
-
erdol
senior tag
Szép szép csak kár hogy ketté szakadtunk nem volt jó az összhang.

Mikor felléptem 22.30-kor még senki sem volt TA-n. -
e=mc²
őstag
válasz
mazda626
üzenetére
Max keto perces videot kell kesziteni, amit olyan helyre lehet feltolteni, ahol a megnezesehez nem kell regisztracio,
Mutatnia kell a PT logojat es 3 masodpercig a weboldal cimet.
Csak Explorer modban lehet kesziteni a videot, hogy mas jatekat ne zavarjuk (?).
Palyavalasztas: lehet vagy csak egy, vagy az osszes.
A zene nem fontos, de eleg jol fel tudja dobni a hangulatot/nyomatekosabba tudja tenni a videot.
Minden versenyzonek kovetnie kell valami ToS-t a PT es az Aeriagames fele.
3 hetig fog futni az event, ma kezdodik.3 temaban lehet ksziteni a videot:
Kreativitas - milyen kreativ tudsz lenni.
Osszetettseg - milyen trukkoket lehet elerni/csinalni jatek alatt
Kameraman - hogy tudod kezelni a kamerat.1. dij 1000ap,
2. 500,
3. 250.Lehet hasznalni barmilyen videokeszitot, viszont Fraphoz linkelve van a how-to.
Vagashoz a Windows Movie makert ajanljak.ennyi
-
mazda626
addikt
Új AP-s event. Valaki le tudná teljesen fordítani? Pár sor nem tiszta.
-
wesker24
senior tag
Na én is rakok fel egy képet !! Mondhatni nem a legjobb kép de verseny közben van !!
És a háttérben valaki igencsak nagyot bukott !!
-
SylarHUN
senior tag
Köszi mindenkinek! Nálam így néz ki a gamma! 1600*1200-ban nyomom, full grafikával.
Pappen: nagyon jó a képed!!

Itt a kész fotóm:
http://i306.photobucket.com/albums/nn246/SylarHun/fotozas04.jpg
-
Plokijuma
aktív tag
Kép - Talán ez a legjobban sikerült kép azok közül, amiket most csináltam.
-
wesker24
senior tag
Nagyon jók lettek a képek !! Grat !!

-
pappen
tag
-
e=mc²
őstag
-
SylarHUN
senior tag
Itt van 3db jó kép a fotózásról!
http://i306.photobucket.com/albums/nn246/SylarHun/fotozas03.jpg
http://i306.photobucket.com/albums/nn246/SylarHun/fotozas02.jpg
http://i306.photobucket.com/albums/nn246/SylarHun/Fotozas01.jpg -
vizibal
tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Be kell linkelni ide. Csak tegyél mellé képet a friendlist-ről is szerintem.
-
Dr. Romano
veterán
Jók a képek!

Most akkor mit is kell csinálni velük hogy miénk legyen az AP?

-
mazda626
addikt
-
vizibal
tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Innen tölthető a replay.
A fotózás pedig a Subtropolison volt a kiírtaknak megfelelően (a Phoebus csak B tervként szerepelt). -
buvez
tag
xar f0s az egész, minden bug megtalál, még véletlenül se marad ugyanaz az irányítás és még ctd is.....bazz
szórakozás helyett inkább felidegesítem magam ezzel a mocsokkal! -
Ricco_hun
senior tag
Ahh francba én hülye nem mentettem replayt. Remélem valaki majd közzéteszi a replayt.
Nekem a képeim nem nagyon sikerültek, remélem nektek összejött egy két normális shot.
Nah jó éjt! -
-=ZS=-
tag
FOTÓZÁS, PHOEBUS JOBB OLDALI PRO-VS, PH SZOBA!
-
SylarHUN
senior tag
Ezt látnotok kell!!!!!
http://video.msn.com/?mkt=en-us&vid=668a6183-8bb8-41e0-bc08-c1182b5f0763&playlist=videoByUuids:uuids:e49d441a-ed26-46ea-b914-ed539528cb37&from=MSNHP&tab=m1204156147177>1=28114 -
-=ZS=-
tag
gyertek jobb oldali pro vs-be, ott gyakorlatilag csak mi leszünk

-
wesker24
senior tag
Na pontosan hova is kell menni melyik serverre ??
-
e=mc²
őstag
Na valahol valami?
Amugy mindenki ap-t a csoportkeprol ha csak egy ember kuldi be? Vagy mindenkinek be kell kuldeni kulon kulon?
-
mazda626
addikt
Eszméletlen az emberek naivitása. Csinálok szobát vmilyen névvel, senki, beírom, hogy Big RP, teli van.

-
vizibal
tag
válasz
Benedicht
üzenetére
A tesztelésben tudtommal a GS-ek is részt vesznek, az pedig elég fontos része bármilyen továbbfejlesztésnek/javításnak. Bár fizut ők nem kapnak érte, az tény.
A jelenlegi törésmodell pedig tényleg elég jó lett, a Panamának simán be lehet gyűrni az elejét (mivel a motor középen van). -
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Szerencsére elment a villám, csendesen esik.
Régi törésmodellt visszahozzák állítólag!!! Topikja Payden írta.
Képek még a törésről:
Hexan
Quadro
Quadro 2
Hexan durvaEzek nem az én képeim!!
-
mazda626
addikt
Rohadtul villámlik. Gépet nyomom is ki. -
Ricco_hun
senior tag
Amúgy van a PT-nek beépített "fényképezőgépe" (mondjuk egy F9 vagy valami, amivel akármikor lehet screenshotolni) vagy csak a replay-ben lehet fotózni?
-
erdol
senior tag
Mint írtam 22.30 körül érek haza szóval lehet hogy csak a TA szobába érek már oda.Egy csókot azért a feleségnek nyomnom kell előtte,meg meghallgatni hogy most jöttél és már gép elé is ülsz!

Nem kinevetni!!!
-
vizibal
tag
wesker24 a PT-t milyen néven tolod?

-
Ricco_hun
senior tag
Együttérzek Dr. Romanoval. Sajnos késő este már csak a szarabbik számítógépnél tudok lenni. Szóval én már 5 player fölött is laggolok, vagyis a gép nem bírja a sok playert; P3 1Ghz 384MB SDRAM
Már várom a fotózást
-
wesker24
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Amugy egy valamit nem értek ebbe a Ta-ban ?? Itt hogy megy a pozició elosztás ??
Asszerint rangsorolja a gép őket ki milyen időt megy ?? Vagyis minél jobb időt kell menni ahhoz hogy elörébb juss ??
-
SylarHUN
senior tag
mazda626 : Nem még nem kaptam meg a nyereményt. Sajnos nem modták meg, kik voltak a tolvajok.
Jövök én is az esti hacacáréra ha nem gond.
Kaptam 10db RP duplázót!!!!!!

-
wesker24
senior tag
Amugy én is ott leszek ha tudok !!
-
e=mc²
őstag
vicc az egesz...
Eddig sosem volt ctd-m, most egybol 2x is.
Pedig vegre PH-sok is voltak a szobaban...a fenykepezesben ott szeretnek lenni, ha eszembejut...
-
wesker24
senior tag
Gondolom full kezdő versenyző mint én nem lehet a listán !! Mert én még csak E-IV-es kategoriába vagyok !! Amugy sok sikert az esti fotozáshoz !! És Jó szórakozást !!
-
vizibal
tag
[HUN]-Kisa Sajnos nagyon nehéz olyan időpontot találni, ami mindenkinek megfelel. Próbáld meggyőzni a szüleidet, hogy mégiscsak péntek van, holnap nem lesz suli, stb.
PH családi fotó
- tudnivalókA menetrend PepeDon javaslatát is figyelembe véve a következő lesz:
Ma (ápr. 11. péntek) 22:15-től gyülekező a Subtropolison (ha az nem elérhető, akkor a Phoebuson, ha az sem, akkor ígyjárás esete forog fenn
) a jobb oldali(!) Pro VS(!) lobbyban. Tekintve, hogy ott a versenyzők száma általában a 0-hoz konvergál, sokkal könnyebben fel tudjuk venni egymást a friendlist-re, nem kell a görgetéssel bohóckodni.Ezután, kb. 22:35 körül átvonulunk a Thunder Alley lobbyba (ugyanazon a szerveren), ahol nyitok egy rookie szobát ph szobanévvel és prohardver jelszóval. Szépen felsorakozunk a pályán (vagy a füvön, majd meglátjuk), aztán villanhatnak a vakuk. Mentek replay tape-et is, amit ide belinkelek (arra az esetre, ha valakinek nem sikerül megfelelő kameraállást találnia).
Hogy kissé gördülékenyebben menjenek a dolgok, az eddigi jelentkezők listája:

Ha bárki lemaradt a listáról, vagy elírtam valamit, szóljatok és kijavítom.
Ja és az is jöhet nyugodtan, aki nincs a listán, de lelkes olvasója a prohardver.hu-nak. -
Ricco_hun
senior tag
Nah szemezgettem a topik elején lévő listából. Felvettem jópár emberkét barátnak. Ha nem veszitek tolakodásnak megtennétek, hogy visszaigazoltok.
-
MaciG
addikt
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Majd akkor téged belevágun PS-al

-
Ricco_hun
senior tag
A fotózkodáshoz felvennétek barátnak, mert nekem sajna egy ph-s barátom sincs felvéve PT-ben (azért ti vegyetek fel mert sokaknak nem tudom a nick-jét; enyém az aláírásban)
Köszi és majd várom az infót a fotózkodás mikéntjéről.
-
-=ZS=-
tag
Nem tudom, hányan lesznek ott az én friend listámról, lehet, nekem még fel kell vennem majd valakiket, hogy kilegyen az öt. Igyekszem én is jelen lenni fél tizenegy körül, barátnőtől függ majd a dolog.
-
vizibal
tag
Plokijuma Ha már elkezdtem szervezni az összejövetelt, miért maradnék le róla? Minél többen vagyunk rajta a képen, annál jobb. Ráadásul ezzel nem fosztok meg senkit az AP-szerzés lehetőségétől, akkor meg miért ne? Meg az a 200AP is jól jöhet még valamikor...

Dr. Romano Netre igen, na de mozivászon közelébe...

-
wesker24
senior tag
Tessék megyek még egy TA-t és a játék felénél most meg az internet kapcsolat szakad meg !
Mi jöhet még máma ?? 
-
wesker24
senior tag
Na asszem most kapok idegbajt !!

Mentem egy Thunder Alley-t 30 köröset !! 18-an voltunk és én voltam a 6-dik már több mint 2800 RP-m volt már csak 3 kör lett volna hátra a versenyből !! Erre kidob a Login képernyőre és a 2800 Rp-nek löttek !! Hogy szakadna széjjel !!

-
-
Ricco_hun
senior tag
Szevasztok!
Tudnátok nekem többet mondani erről a "baráti" fotózkodásról. Pl: ajándékozás, kell-e még valami mást is csinálni vagy elég a fotót belinkelni.
Ezúton szeretnék jelentkezni a PH-s fotózkodásra. Apropó felvennétek barátnak.
Köszi előre mindent!
-
vizibal
tag
Ez nagyon off-topic, de nemes ügy érdekében teszem:
Uwe Boll ne készítsen több filmet petíció.
Új hozzászólás Aktív témák

- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

a hiba megmarad,egyszerüen nem tudom irányitani a kocsit! tipp?

Mondjuk a 18 ezer xp-nek eléggé örültem