- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
Lehet úgy jártál, mint én: körbejártam mindent, de csak a játékbeállításnál kellett a parancsra kattintani (gáz, fék, balra, jobbra) és nyomni neki a kormányon, pedálon... :p Ha ez nem elég, a steam setupban van egy beállítás kormányra. Ne foglalkozz vele, hogy nem találja a kormányod, nekem se találja, pedig játszok ezzel, pCars-szal, meg mással.
-
Bekő Tóni
tag
Steam ... az egy bazi nagy játékbolt és ahhoz hogy pl. a mai fiatalok is rátaláljanak erre a játékra muszáj hogy a PT is ott legyen a virtuál polcon. (Most tényleg, ha belegondolok, van egy csomó ország ahonnan én még nem láttam játkost. pl svéde, finnek. Vagy éppen a déliek: olaszok, spanyolok is tök ritkák.)
Úgy értem, muszáj hogy folyamatosan rátaláljanak. Most még tele van a játék, dübörög a hype de mi lesz 2 hét múlva ha ez csillapodik? Rossz volt nézni az OPEN béta végén a játékmódonként 1-2 szobát még szombat este is. Hétköznap ha felnéztél, voltak 20-an (ebből 10 Thunder A-zott). Pedig az open béta olyan volt ahogy írod, hogy csak letöltöm a file-t, kitömörít és kész.
Aztán a pénz feltöltés: könnyebb volt megcsinálniuk a Steamen keresztül.Szóval belépni betudsz a játékba, de nincs kormány, jól értettem?
-
Attka85
tag
Csáó, rég láttalak!
Steamen regelsz, aztán go a PT fórumra, ott is regelsz, az lesz a játékbeli nicked, a PT-s profilon kérsz password resetet, azt elküldik emailre, ott linkre katt, jelszót beírod, kb ennyi, steamről letölt, kb 3 perc és mehet
Gyere, mert jó, már majdnem olyan, mint régen, remélem még meccselünk jókat, akár egy csapatban -
tomkatomi
tag
A migráció után elképzelhető, hogy Te is csak azután tudsz majd belépni a játékba, ha előtte kirúgatod magad a volt csapatodból (vagy a régi csapatvezetővel, vagy valamelyik GM-GS segítségével a fórumon keresztül). Én is csak ezután tudtam belépni a régi accountommal.
Hátránya, hogy a felhasználóneved elé a játékban beteszi a "pending:" előtagot. -
kekeeci
senior tag
Lényegében az a Heat Online, amiben játszottál megszűnt, de a karaktereddel folytathatod az 'új' Heat Online-ban, ami valójában egy régebbi Project Torque.
Ehhez az kell, hogy a felhasználói fiókodat költöztesd át az új játékba / fórumra.
Ezt az alábbi linken teheted meg:Itt ha a kitöltendő mezőkbe a régi HO-os adataidat (nick, e-mail, pass) írod be, akkor ott folytathatod, ahol tartottál. (a megadott címre kapsz egy aktiváló mailt, és az aktiválás után már játszhatsz is)
Az RP, CP, XP és a rating megmarad, a szint a fele a réginek (a PT-ban 50 volt a max szint), egy-két autó eltűnhet
(nekem pl. a Lionom, amivel kezdtem, meg a Panamám - ez kicsit érzékenyen érintett).
-
-
Attka85
tag
Szép volt! Örülök, hogy a csapatban vagy, remélem nem igazolsz el Tőlünk
Én Nevada vegyes eventen lettem 2., racerua mögött árkádban, nekem az felér egy győzelemmel
Vettem R35 WGT-t, de hiába balanszolom, chippelem, nem találom vele az összhangot, 2 másodperc a lemaradásom a rekordokhoz simben, árkádban meg duplája...
Néztem replay-t, a kanyarban úgy tűnik valamiért lassú vagyok egy-két ászhoz képest, valakinek van tippje erre? grip elöl, aero elöl, fék picit hátul, rövid váltó, meg a kanyarodássegítő, alul-felül-kormányzottságot enyhítő chip van maxon(neve passz)
Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepet kívánok, csak óvatosan az ivászattal, ha pedig autóba, motorra ültök, tudjátok, h zéró tolerancia van, ugye?
Legyetek jók, kanyarra fel -
Bekő Tóni
tag
áucs, bocs, képről még mindig nem tud a google-translator fordítani? de béna
Szóval - VS módban minden hétfőn 20:00 után van ilyen prime-time event a naptári eventeken kívül. Általában SIM-es, ritkábban arcade. Ugyanazon kocsikkal megy mindenki, speed itemeket nem lehet használni - verseny előtt-után az eventszervező (aki 8. résztvevőként végig jelen van) ezt ellenőrzi.
20:00-kor és közvetlenül utána kvalifikációs futam van - ha jelenkeztek annyian - akkor 7-7 versenyzővel.
Első három befutó (nem legjobb idő) mindkettőből megy a döntőbe. Még egy valaki jöhet: ez pedig a két 4. helyezett közül az, aki jöbb köridőt futott.
A döntőben aztán 5 verseny, mind max. körös. A helyezések pontokat érnek, végén összesítés. Díjak a fenti kiírásban.Nevezni a szervezőnek, Andatura-nak küldött privát üzenetben lehet a gamigos fórumon. Angolul, németül, ...
A válasz-üzenetben jön a jelszó a szobához.Üdv.
-
tomkatomi
tag
Nem az oprendszerrel van a probléma. A fák hiánya nálam is jelentkezik(XP/VISTA/WIN7...32/64bit, mindegy), de véletlenszerűen. Van, hogy egy héten egyszer, van, hogy egy hónapig sem. Csak az LR-ben jelentkezett a hiba, már akkor is, amikor a PT is ugyanazon a verzión ment.
-
Routeres94
csendes tag
Hát nem tudom segít e valamit de hátha.
Két gépen futattjuk itthon a Level-R-t. Az egyik gépben egy Ati HD4670, a másikban egy nVidia 9600GSO dolgozik. Mindkét VGA kari 1GB memóriával rendelkezik. (Egyik videokártya vezérlőpultjába sem lett belenyúlva.) Mindkét gépben 2GB RAM van, mindkét gépen 64 bites Win7 fut és mindkét gépben kétmagos processzor van. Az előbbiben Intel, az utóbbiban AMD. Mindkét gépen maximális beállításokon, szaggatás és textúra (vagy bármilyen más grafikai) hiba nélkül fut a játék.
Szerintem mélyebben van a hiba elásva. (Csak az "AMD szar az Intel jobb" és ennek ellentetje elkerülése érdekében)
-
Cr@c@
csendes tag
Igen amint látom nemrossz konfigod van!Ez egy kétmagos proci magonként 1,6Ghz azaz 3,2Ghz összesen.Cpu FSB azonban agaszt a 73,3Mhz nem passzol sem a ramhoz sem a CPU-hoz.Az FSB-t ugy kel értsd mintha párhuzamosan szeretnél futni valakivel és közben fontos dolgokról beszélgettek de az egyikötök mindig elöre siet és igy vagy nemértitek egymást vagy megkell a gyorsabb várja a lassabat,hogy folytathasátok a beszélgetést....de ha az FSB ugy van belőve hogy azonos a CPU és a Memoria frekvenciájával,egyfolytában tudnak komunikálni és igy nincs fenakadás,azaz felgyorsul a gép.
A memoriád mintha tul lenne huzva ott 146,6mhz en robog 13x-al amit az FSB lefojt közel 1Ghz alá mert efölöt anyira lemarad a CPU a magonkénti 791,5x2 Mhz-ével hogy szegény csak a ram puspökfalatját látná és az életben nem váltanának két szót sem!Magyarán a BIOS-ban hozd ezeket az értékeket FSB szerint a lehető legközelebb és ugrásszerü gyorsulást fogsz tapasztalni!A videokártyádnak pedig kellene legyen Manual lemeze azon rajta van amenyiben Chacet is használ "ha használ" hogy lehet kikapcsolni.U.I:Azt pontosan nem értettem LevelR-ezés közben mérted ezeket az adatokat vagy alap üresjáratban?Mert a videokari memoriánál vannak érdekes dolgok....ennek még utána járok!Más a swap memoriádat pedig nyugott szivvel emeld meg 4000Mb-ra az sosem árthat!
-
Cr@c@
csendes tag
Nos az Nvidia sok esetben szereti feltüntetni videokártyáira hogy 256x2 mb ram super fast chace de ezek sajnos nem valos kártya adatok mert ÁT 1:rendszer és az alaplap függő ÁT 2:nem valos idejü ramról beszélünk hanem egy chace-ről amit a rendszer ramból lop a videokártya sok esetben a beolvasás és kiirás lassab ilyen esetben mintha a videokártya csak a saját ramját használná.ÁT 3:sok esetben a háttérben futó +programok is elvesznek a ramból még akkor is ha nem futnak!Mert sok progi ugy irja be magát a registrybe hogy első induláskor automatikusan a Windos biztosit nekik szabad ramot a rendszerben azaz fizikailag van 2Gb ramunk a Windos alpbol 360-és400 mega közöt foglal magának majd jönnek az alap hátérben futo programok kb:200-400mega teljesen konfig függő pl:integrált videkari,hang kari,IDE vezérlők,északi hid vezérlők,és egyébb Pci vezérlők,telepitett programok : Winamp Agent 100-350 mega,tuning és atiliti toolsok,Ati vagy Nvidia driverek és a jóégtudja még mi minden lehet ez mind attól függ ki mire és hogy használja saját gépét.Az egyedüli megoldás még az lehet CTRL+ALT+DEL feladatkezelő futofolyamatok és ott megkukintani első inditáskor nyers gépen mennyi szabad hely maradt a gépen fizikai memoriában és mennyi foglalt.Ha nincs fenmaradó 1 Gb teljes fizikai memoria akkor lassabb a gép és közszeretettel laggol és hozzá kel füzni ez a minimum gépigénye a játéknak tehát ne is csodálkozunk 2Gb fizikai memori nem elég a játéknak,igen! igen! a játéknak nem a tényleges teljes memoria hanem a szabad memoria kell 1Gb legyen és itt van a kutya elásva,ez a minimumhoz elég!!!
Más:régen nagy Nvidia imádó voltam sokszor tapasztalttam hogy volt egy rossz szokása a kártyának,Pl: gépizasztó játéknak számitott 2003 környékén a Sim2 annyi kis látvány kütyüvel volt tele amit kilehetet még egy gyenguska konfigból is hozni de ha az ember nem figyelt oda hogy milyen DirectX van telepitve a gépére furcsa mod az Nvidia hajlamos volt pár efektett ugy jelölni hogy nem hajthato végre Pl:a tükörben nem látuk szimünket ha elé ált csak a nagy semmit,vagy a baloldalt az Avatarunk csak egy üres kocka volt és Stb.
Tehát érdemes keresni egy fullos DirectX et és telepiteni sok esetben ez is segithet mert sajnos nem minden DirectX 9.0c ugyanaz mint a másik.Nekem elöször egy 2008 as verzió volt telepitve ez okozott fenakadásokat a játékban a hajladozo fákra elég alergiás volt mindenféle csikok jelentek meg elentében nagy keresgélés után találtam egy DiretX10-9.0c verziót ami gyökeresen megoldotta a problémát azota grafikai gondom nincs!Csak gyenge konfigom..... -
SylarHUN
senior tag
Nekem egy DELL GX 745, C2D 6420, 4Gb ram és GF 240GT(1GB ram)-os gépen, full HD felbontás, minden maxon, Win7 64bit, hibátlanul, rezzenés nélkül fut a játék.
Pedig a procim 5-éves maga a gép 4. Egyedül a vga kártya új.
Soha semmilyen grafikai, vagy egyéb hibát nem érzékelek.Igaz most ismét hanyagolom az LR-t, mert megint eltévelyedtem Nfs: World-öt nyomom.
Nagyon szépek benne az autók. -
Attka85
tag
Neeeem
Hogyha többször is megcsinálod, hogy fékezés nélkül a falon végigrohansz és ezzel előnyt szerzel, versenyeken keresztül és nem adod vissza a pozíciót, amit ezzel szereztél, akkor írhat a vetélytársad a gamigónak, GS-nek aki elbírálja a replay alapján és akár bannolhat is pár napra...meg xp-ből, szintből levesz egy pár szintet. A gamigó oldalán megtalálod a büntetéseket, miért mennyit kaphatsz, ha rosszalkodsz
-
[HUN]Dani
őstag
Ez érdekes és minden nap szarakszik a szerver, és minden nap várjak órák hosszat, hogy jó legyen... Ez vicc! Nekem össz-vissz 4,35gb a játék.
Ma mentem egy TA-rookie eventen. 3 round, egy 25 körös, egy 20 körös és egy 10 körös futam volt. Az elsőt megnyertem, a másodikon 2. lettem, a harmadikon pedig 4. a sok lökdösődő miatt. Végére 9. lettem, sajnos nem nyertem semmit.
-
[HUN]Dani
őstag
Nekem is ez van. Tegnap reggel ment jól egészen este 8-ig. Délután 3-4 körül jelentkeztem is egy eventre. Mondom játszom még pár futamot amíg nem kezdődik, de miközben töltötte az egyik mapot egyszerűen kidobott az asztalra, utána próbálgattam de nem jött össze. Már a 2. eventet bukom el emiatt. Kijavíthatnák ezt az egészet..
-
Creative997
őstag
Ez tényleg idegesítő h mindig megváltozik a kocsi irányítása, nálam most a panamánál van vmi, mintha jobban csúszna, de attól még jól lehet menni vele, csak nem csúszott annyira.
Tegnap ctf-eztem egy kicsit és volt egy gyerek aki a levegőbe emelkedett aztán egyszercsak a földre zuhant, csak pislogtam mint szar a fűben...
-
csaba0223
senior tag
-
Karibaba
aktív tag
Ma du. én mutatok neked route 2-ön ha akarod hasonló időket.
ez csak próba volt nem olyan jó!!! -
-
Razin
csendes tag
-
MaciG
addikt
-
msgt.fubar
senior tag
-
msgt.fubar
senior tag
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok.
Uj vagyok itt is meg a jatekba is.Két napja regisztráltam.Összesen most az a Rating vagy mi az most asszem 1200 felett van és már 40k RP-t gyüjtöttem! 2 nap alatt az szerintem jo teljesitmény.Azt szeretném kérdezni,hogy mikor jön a Panama az uj auto. Ja és kb mennyi lessz az ára?
Üdv: Kisa -
Plokijuma
aktív tag
-
Plokijuma
aktív tag
Elméletileg nem lehet csalni. Nem túl sokat írtál a körülményekről. Néha előfordul speedbug, de azt főleg azonos körülményeknél lehet egyértelműen megállapítani, sok-sok kör után. (pl. a hibátlan köridejeid hirtelen egyik futamról másikra sokat romlik (másodperceket) minden ok nélkül, az általában speedbug okozza),
Szerintem most nem ez az eset lesz. Egyszerűen jobb voltál náluk
Sokszor van ez, hogy inkább csalónak nevezik a másikat, mint hogy bevallja, hogy most ő volt a gyengébb. (ugye senki se szeret veszíteni)
ui. Úgytűnik nem volt jó ideje CTD-m, pedig semmit nem csináltam a géppel. kb 15-20 CTF futam óta nem történt meg ez a szörnyű esemény. pedig 5-nél több versenyt mostanság nem bírt ki a játék windows asztal meglátogatása nélkül. Lehet Invictusék csináltak valamit?
CTF az utóbbi időben kicsit lagosabb lett. Ha a zászlóval átmegyek a kocsival a sárga füstök közt néha 2-3 másodpercbe tellik, hogy érzékelje a játék, hogy tényleg átmentem a megfelelő helyen, és csak ezután rakja ki az új pozícióba a kaput. Zászló átvételnél is néha lassú a játékreakció ideje. Régebben nem volt ilyen. Ez csak nálam van így, vagy másnak is vannak hasonló a tapasztalatai CTF-nél?
-
PepeDon
tag
Ha nem vagy 'izom' programozó, akkor nem nagyon tudom elképzelni, hogy csalnál. Olyan jól be vannak csomagolva a fájlok, hogy abba tuti nem nyúlsz bele, meg ott a gameguard, ami csalás ellen fut.
Belefutottál egy 'egyszerű speedbugba'. Majd talán egyszer javítják a fejlesztők. -
MaciG
addikt
Ez csak egy ötlet ha összejövünk legalább 6-an akkor csinálunk egy ilyen fun-t (ez nem event mielőtt valaki aszhinné.
)
Majd megdumáljuk hogy legye-e backpack.
Kommy :A hűtéssel csak óvatosan ,mert én azt hallottam, hogy valami izületi problémákhoz vezethet ha sokat használja úgy az ember, de lehet, hogy ebből egy szó se igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Spórolós topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged