Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
Én arra gondoltam hogy az olyanok miatt akik nyilvánvalóan tönkreteszik más játékát lehetne egy olyat berakni hogy a "szobafőnök"kickelhessen játék közben is.Szombaton volt egy TA egy
mecca
nevű állandóan keresztbe állt az út alján és ha jött valaki elindult keresztbe.Végig ezzel szórakozott.Az ilyeneket nem lehet kidobni így az egész fél órát tönkreteszi amíg a verseny tart,vagy kilépsz.És persze ma megint láttam a srácot be akart lépni a szobába,de csak akart.Nem is lett bannolva,bár ha bannolják úgyis csinál magának másikat és azzal jön majd így pár napot megint felbassza majd mások idegeit.az ilyen sose fog megváltozni de ha ki lehetne lökni menet közben legalább mehetne tovább a verseny az idióta nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Everest / AIDA64 topik
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Windows 11
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mecca