Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
Én arra gondoltam hogy az olyanok miatt akik nyilvánvalóan tönkreteszik más játékát lehetne egy olyat berakni hogy a "szobafőnök"kickelhessen játék közben is.Szombaton volt egy TA egy
mecca
nevű állandóan keresztbe állt az út alján és ha jött valaki elindult keresztbe.Végig ezzel szórakozott.Az ilyeneket nem lehet kidobni így az egész fél órát tönkreteszi amíg a verseny tart,vagy kilépsz.És persze ma megint láttam a srácot be akart lépni a szobába,de csak akart.Nem is lett bannolva,bár ha bannolják úgyis csinál magának másikat és azzal jön majd így pár napot megint felbassza majd mások idegeit.az ilyen sose fog megváltozni de ha ki lehetne lökni menet közben legalább mehetne tovább a verseny az idióta nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák

- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kutya topik
- Mazda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mecca