Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Merrefelé tárolja a game a felbontás adatokat? Mert most egy olyan moncsim van átmenetileg, ami csak 800*600 -at tud, és nem jutok be vele optionsba...
-
Amur
addikt
Pappen:
igen,bill-el nyomom.azért sikerült néhányszor meglöknöm téged,nem szándékos volt,
a végén meg sikerült a box utcában gyorsabban hajtani és kaptam egy kis büntit azért maradtam annyira le,aztán mire begyorsultam kidobott a winbe..
majd legközelebb(ma este?) nyomunk egy visszavágót! -
PaJa1
őstag
Csináltam valós pályarekordot hangáron, aztán meg is döntöttem a sajátom és egyszer sem kaptam RP bonuszt. De amikor csak simán enyém a legjobb kör a futamon akkor ad... totál randomnak tűnik. van hogy 1más után 3xor4xer, de van hogy soha. próbáltam a táskát, másnál legyen táska, drift, DNF, és nem tudom hogy működik...
-
PaJa1
őstag
Új fejlemények. GMWrx elújságolja a kamerarázós effektet Invictuséknak illetve kér egy opciot a nagy zöld lézetfüstökre. Nekem 1 helyen jól jött a nagy züld cucc. Tokyo: BW4en a 2. kanyarba tudtam hogy hol kell betenni az autót, mert a zöld felhő a pálya szélén a korlát mellet van, na azt kellett becélozni.
Pappen: nekem cotromailra kb 10 mp-alatt megérkezett az aktiváló levél. -
pappen
tag
válasz
UnConnecteD #3490 üzenetére
Azt a levelet több napi próbálkozás után kaptam meg a 3. megadott e-mail címre. A 2. kép jelenik meg, ha a hivatkozásra kattintok a levélben.
TNA, emlékeim szerint mindent kitöltöttem, utólag is lehet pótolni, vagy kezdjem előlről?
Köszi.
-
PaJa1
őstag
Mostmár a feeling miatt érdemes TAzni, nem pedig azért mert csak ott lehet rendesen keresni. bár sztem a 8as explorer még mindig odabax
ki kéne probálni, remélem ez is jobb lett a patch után.
-
Veg1ta
tag
Ha megszakad a kapcsolat akkor az addig elért RP-ből kapok vmennyit? Csak mert jót mókáztam mikor broad-on 7. körben ledobott a T-fosline!
-
-
Plutor
aktív tag
válasz
Dr. Romano #3483 üzenetére
automata váltóval megyek,és szélárnyék nélkül.
-
Dr. Romano
veterán
Milyen váltoval mész? Automata vagy manuális?
Mert automatán 167-172 mp/ó-nál 5.-ben megy a kocsi és így igen magas fordulatszámon pörög ezért eszik többet (persze manuálisnál már itt be teheted 6.-ba és akkor no gond -gondolom én... manuallal még nem mentem-)
Persze automatával is lehet menni 9 kört, de akkor szélárnyékozni kell...
PaJa1
Grat a rekodhoz!! -
Plutor
aktív tag
válasz
Dr. Romano #3458 üzenetére
én most mentem egy TA futamot,de nem tapasztaltam,hogy többet fogyaszt a kocsi.
igaz lassabb lett,de ugyan ugy 9 kört bir ki.
a szokásos taktikámmal mentem(9-16-25)1-2 tankolás 3/4 3.1/2 -
Shad0w
senior tag
Köszönöm.
Jut eszembe. Van még egy bug ami kellemetlen, mégpedig az, hogy a játékból kilépve (de igazából az elindítása után) már nem működik az egér görgője és csak egy reboot segít rajta. Picit kellemetlen minden játék után reboot-olni... A4Tech egerem van, driver telepítve van hozzá.
-
PaJa1
őstag
Neee, ilyen üza zabálálás közepedte is meg tudtad csinálni 2 kiállással? Gratula! Ha nem figyelsz és egyedül mész könnyen csak 8 körre elég a benya...
Nekem sikerült pályarekordot állítani
A belső nézetes kamarerázkódásra már sokan panaszkodnak, szóval valószínűleg ez ki lesz iktatva, vagy egy opcio lesz rá készítve a következő patchben vagy hamarabb. Na csináltam 1 topicot ennek a kamerarázás effektusnak.
Na mostmár nem csak TAzni lehet ha RPt akarsz gyűjteni -
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #3477 üzenetére
Köszi!
Jaja, sajnos annak a balesetnek egyik fő okozója voltam.Pjotr volt előttem, de kicsit lassabban rajtotl, nem bírtam kikerülni, bont a jobb hátsó kerekét kaptam el.
Azt a versenyt én is megörökítettem, az eredménytáblázatot.
El sem hiszem, furcsa látni, hogy a szerver majdnem 3/4-ig terhelt! 340 player, AMA VS.-ben 270+ játékos! -
Dr. Romano
veterán
G@bi
Cool versenyeket nyomtunk
A második 30-asban nagyon eltűntél (gondolom te is belefutottál a rajtbalesetbe...).
Mindenesetre az első verseny végét meg is örökítettem, gratula mégegyszerMaciG
Igen szélárnyékozva tényleg meg lehet csinálni, de ha egyedül mész automatával, akkor csak 8 kört bír....
-
PepeDon
tag
csige a shift-x az véletlenül nem a 10?
Egyébként TA-ban a fogyasztás semmit nem változott. Úgyan úgy lehet kiállni nem kell korábban. Új taktikai fegyverem van. 3 bolyba rajt után. 2-en előzgetik egymást míg én végig szélárnyékban. Így kijön hogy csak a 10-11kör között kell kiállni tankolni. Az egy extra körön meg lehet annyit nyerni, hogy a ne érjen utol senki (kivéve, ha 2-en segítik egymást). Igen speedbug szerintem is van még. Ma mentem 2 versenyt is. Mind a kettőn 1:01 alá nem mentem egyedül, de körönként 0.5- 0.6 gyorsabb voltam mint a mögöttem érkező. Nekem ez az új TA nagyon fekszik
.
kisvárdai-ról: tényleg 15 éves, most nyolcadikos. Őt is meg az egész családját ismerem. Faterjával együtt zenélek, meg dolgozok. Az avatart meg persze, hogy cserélni kell, hiszen ki a menő csávó?
-
Dirtyz
őstag
A patch óta lassultam vagy 3 mp-et (b-roadon pölö), Ti tapasztaltatok ilyet, vagy csak én bénázok?
Sokkal jobban csúszkál a Quadro
-
MaciG
addikt
válasz
Én ma toltam 2 ,30 körös TA-t és simány meg lehet csinálni 2 kiálással (nyilván szélárnyék)
DE a legjobban az tetszett, mikor a végén ott magyaráztak ,hogy fuel hack
és hogy ő ezt jelenit és én brutál bann-t kapok
-
csige791
tag
volt ma egy csako , szandékossan kilokott mindenkit meg befékezett hosszu egyenesben, ha megvan a replay , eltudom valahova küldeni ?
-
Amur
addikt
kérdés,a dupla xp-s szponzor csajszi nem üt vissza később? nem fogok magasabb szinten kevesebb xp-t kapni ugyanazokon a pályákon? magyarul később annyival belassul a fejlődésem,amivel most begyorsul?
-
Shad0w
senior tag
Ez a patch sok kis apró javítást hozott (bár inkább csak lecserélték a skineket), és kevés, de annál súlyosabb hibákat is. Ugye van most ez a TA dolog, ezt majd kitárgyaljátok, nekem amúgysem tetszett annyira. Viszont az, hogy tök sima úton jobban ráz mint a kavicságyban, az kivisz engem a világból. Így egyszerűen élvezhetetlen belső nézetből a játék, külső nézetben meg nemlátom, hogy merre néz az orra, és hogy akkor merre is kell korrigálni. Megköszönném az illetékeseknek, ha lefordítanák angolra a lényeget (tehát ezt a sima aszfalton rázkódást) és továbbítanák a megfelelő helyre. Addig is én pihentetem ezt a játékot. Fórumot természetesen követni fogom továbbra is.
-
csige791
tag
lehet uj patch tol szamit a balance és hogy mit raksz rá a kocsira
-
erdol
senior tag
válasz
Ugyanezt tapasztaltam én is ma egy sráccal azt hittem két körrel kevesebb üzemanyaga van mert 1 mp-el jobb időket ment,és egyszerre álltunk ki tankolni.Kezdem ezt már útálni.
Az ilyen ellen semmi esélyed főleg most hogy a tankkal sem nagyon lehet játszani most már többet fogyaszt mint eddig.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
RIP TA
-
Dr. Romano
veterán
válasz
mazda626 #3456 üzenetére
Így van remélem közvetíti nekik a problémákat
(sajna az angol nem az én asztalom...)
Nah a TA-ban a taktikázást agyon is csapták ezzel a lassításos húzással:
Mivel már csak 167-172-ig pörög a moci azért végig 5.-ben kell menni ahol jobban zabál így csak 8 kört bír már csak ki... (szélárnyék nélküli példa)
Ezzel a 8 körrel a 22. végén kell még kiállni ha 3 kiállással akarod befejezni a versenyt... teját ha végig fullal mész akkor ez van 8/16/24: látható hogy csak 2 szabad köröd marad a
"játékra.." tehát lényegében mindig megtankolva kell menni (egyszer elég csak a 3/4-ig...) ennyit a boxtaktikárólEsetleg ezen még a balanceok visszapakolása segíthet...
szert.: lehet kipróbálom manuálisan és meglesem ha 6-osba tolom végig mi lesz...
A speedbug igen erősen jelen van!!! Eddig a patchig én szerencsés voltam mert egyetlen egyszer sem találkoztam ezzel a misztikus jelenséggel...
Azonban ma két TA-n is volt egy ember (mindkettőn más) akik elképesztő időket mentek...
Íme (a köröm hibátlan volt tök üres tankkal ő meg tök egyedül ment)Azért durva...
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #3454 üzenetére
Soroljad szépen This No-nak, majd ő kommentálja a fejlesztők felé. Nem kell végre angollal szarozni, ha gondunk van.
-
csige791
tag
kérdés: még mindig csak TA-zni érdemes RP ügyben vagy mar kilett egyensulyozva?
kisvardai szerintem azt kérdi hogy hogy hozza ki pl a római 1 est: shift+i , romai 5-ös: shift+x , mondjuk aki ezt nem érti az minek ül számitógép elé.
-
Dr. Romano
veterán
Nyomtam egy 12-es TA-t... kíváncsi voltam hogy a netkódban változtattak e valamit.
12 playernél én már erősen lagzódok, tehát pont jó volt tesztnek...
Nagy meglepődésemre a verseny szinte pillanatok alatt "betöltött", majd a rajtnál sem ugrált seni és mentem a tömeggel.
Már örömömben nyomtam a yeah gombot 1000-el, amikor a kör végére elkezdett ismét mindenki lerepülni a pályáról stb...Tehát sajna a netkódon nem finomítottak és megvan még a szélárnyék bug is...
-
Romeo23
tag
válasz
kisvardai #3448 üzenetére
Azonnali kérések órája topik, ahol kérdezhetsz. Itt egy másik topik, ami a kezdő fórumozóknak szinte kötelező. Továbbá olvad el a fenti fekete csíkban az alapelveket. A római számok az ABC egyes betűinek felelnek meg.
-
PaJa1
őstag
válasz
kisvardai #3446 üzenetére
te vak vagy??? ugyan úgy kell írni mint a játékban... I II III IV V mi ebben a bonyulult? Másolni már az óvodások tudnak...
Sírnom kéne a fenti hozzászólásodon nem nevetni
Pojjén: A játék az olaszoknál készült, rómában, ezért vannak benne római számok. Az arab számokat a római araboknak köszönhetjük. Az összes billentyűzet, telefon stb beviteli eszköz az ő nevüket öregbíti, persze a jogdíjról ne is beszéljekHa igazi jó római számot akrsz írni rómaába kell menned, vagy eredeti római billentyűzetet kell szerezned
Ja meg nekem jobban tetszett a régebbi avatarod, ez nagyon hajaz PepeDonéra -
HofEE
csendes tag
Kisvardai nem hiszem hogy 15 éves vagy, ilyet nem kérdez meg egy 15 éves gyerek , római számokat kb ált. isk. alsó tagozatában tanitják.
tessék római számok: I, II, III, IV , V ,VI , VII , VIII , IX , X nem kellet lenyomjak hozzá semmit sőt még speckó billentyűzet se kellett hozzá akármilyen meglepő. -
-
kisvardai
tag
-
ABnormal
őstag
-
Dr. Romano
veterán
Üdv itt GYURMESZ!
Milyen néven vagy a játékban?
PaJa1
Értem és köszi az infókat!Akkor már csak annyi kérdésem lenne, hogy a TA-ban mikor nullázzák le az körrekordok listáját (hiszen a mostani sebességgel már lehetetlen 50-es időket menni...)?
Jah és még annyi hogy hogyan lettél GS? Írtak egy privit hogy akarsz e GS lenni vagy hogy?
(tehát mi kellett hozzá?)
-
kisvardai
tag
válasz
Pjotor1986 #3442 üzenetére
15 persze miért??
nekem B 1 esnél járok romai számmal 1 est hogy lehet irni???
-
Pjotor1986
tag
Kisvárdai elárulod nekem a korodat?
-
kisvardai
tag
válasz
Romeo23 #3439 üzenetére
aha és még annyit,hogy római számot,hogy tudok irni????
meg hogy irjam
License test
1 vagy a license test helyett mást szoktak használni???
és mi az a 7900GTO??
mazda626 azt mondom hamar gyogyulj meg és gyere verjünk el mi magyarok mindenkit!!!!
És mennyi??? mert venni akarok most én is!!és mennyire jó???jobbb mint az Ati 9200???
-
Romeo23
tag
válasz
kisvardai #3437 üzenetére
Fenn az oldal fekete sávjában van egy olyan, hogy "adataim". Ha arra ráklikkelsz, megjelennek az adataid, amiket szerkeszthetsz. Van egy olyan felirat, hogy "aláírás", ott megadhatod az aláírásodat, ami a pH!-s alapelveken belül bármi lehet. Egy idézet, géped konfigja, aranyköpés, stb... Én azért adtam meg az eladó 7900GTO-t, mert tényleg eladó, és nagyon nehezen fogom tudni eladni, így az aláírásomban pedig talán felfigyel rá valaki. Szóval ha elmented az aláírásodat, az a korábbi hsz-edinél is és természetesen az újaknál is autómatice megjelenik.
-
PaJa1
őstag
válasz
GYURMESZ #3434 üzenetére
az a baja h tettál a nevedbe szóközt
kisvardai: a Poont érdems fejleszteni, jó auto. Márciusig meg lesz lovéd, bár a poon fejlesztés 550K RPben fáj. Amint írtam a kövi TA kocsikat valszeg meg kell majd venni.
Az aláírásodat a lap tetején az "adataim" nál tudod szerkeszteni -
-
kisvardai
tag
válasz
GYURMESZ #3434 üzenetére
szerintem vagy már van ilyen felhasználó vagy rossz ne irj bele., [] ilyen jeleket csak találj ki 1 nagyon 1 szerü nevet a jatekba majd ott 1 szer az elején lehet változtatni!!!és ott lehet majd [].,.?%!"%!/% minden jel csak a regg be nem lehet pl: a neved kis betüvel pl:sanyi
vagy ilyesmi
Remélem sikerükül!! -
GYURMESZ
csendes tag
ki töltöm rendesen de nem regisztrál most meg probálom még 1x . most ezt irta ki :
The username cannot contain spaces.
-
GYURMESZ
csendes tag
Sziasztok ! le szedtem ajátékot most frissiti,ahonnan afrissitést szedi ott kel regisztrálni hogy tugyak játszani ? mert hiába probálok regelni nem sikerül. segitene valaki !!!! köszi !!
-
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano #3426 üzenetére
A távolságmérőt a Game Suggestions-ben kell kérrvényezni, nekem nincs nagyobb szavam a forumban mint másnak. Lehet hogy már van ott ilyen. Ha van akkor AGREET kell hozzá szólni.
A GS-ek nem különbek a mezei játékosoknál. Kiemelten zaklathatóak a kérdésekkel, szervezhetnek jutalmazós eventet, látják a GS forumot, kapnak 1 listát a többi GS és GM illetve moderator elérhetőségeiről és tesztelik az új patchet. Ja meg fasza sárga színt a chatbensemmi egyéb. Játékon belül és a forumon bárki írhat privát üzit bárkinek. A GSek és a GMek valószínűleg válaszolni fognak rá, legalábbis nekem válaszoltak eddig
-
kisvardai
tag
válasz
Dr. Romano #3426 üzenetére
Szia
Nekem nagyon tetszik.Nem tudja valaki,hogy a többi TA-s autot mikor lehet majd használni???Pro Auto!!!Ja és azt szeretném kérdezni,hogy most van 1 Harpoon-om szerintetek azt fejlesztjem vagy várjak és majd vegyek másikat??Mert ez nagyon jó és gyors csak nagyon csúszkál!!!!
-
Dr. Romano
veterán
Na lefutottam az első 30köröset és ezek a tapasztalatok:
Az autó ugyan lassabb lett, de a "rázkódás" effektnek köszönhetően szerintem nőtt a sebesség érzet.
Azonban a full tank és üres tank között szinte semmi különbség... full tankkal 1:02 felett lehet menni, üressel meg 1:01 közepe (szélárnyék nélkül).
Sebesség különbség is: full tank 167m/ó üres 172 m/ó...Jah és PaJa1 lényszi szólj már rájuk hogy tegyék már vissza (akár választhatónak) a távolságmérőt, szerintem nem lehet olyan bonyolult újra berakni
-
PaJa1
őstag
Köszönöm a gratuláciokat. Mostmár "hivatalosan" is kedvesen kell válaszolnom a feltett kérdésekre
Akikről tudok hogy most februárban GameSage-ek lettek: R C KING, Payden, Ally Cat
-
PaJa1
őstag
TA autó lassabb lett, mert kell a "hely" az új autóknak. A Rookie a leglassab, hiába erősebb mint a Pro de lassabb, a Pro áramvonalasabb és N A S C A R osan néz ki.
Az új szintek a TAban majd a pecsekkel leszek elérhetők, szintkorlátról még nem tudok. Az autókat meg lehet majd venni RPért is.
Eddigi minden infom a forumrol származott, plusz személyes tapasztalatból nyertem.
Nyomtam pár tesztet az új bonuszokkal kapcsolatban (Drit, Legjobb köridő a versenyen és Overtake/előzés)
Vs módban kapsz plusz pontot a driftért. Verseny közen csak a kiírás látod, azt nem hogy hozzáadták volna az aktuális RPdhez. A jóváírás verseny végén történik.
A Perfect Driftnek van külön mezője is, ezek 10 pontot érnek és csak RP-t ad.
A Nice Driftnek nincs külön mezője a pontozós képernyőn. Ezek 2 pontot érnek mind RPhez és XPhez. Ez a pontmennyiség az END GAME BONUShoz van hozzáadva, az XPd RPd legalább ennyivel több...
Ha a tied a legjobb kör a futamon akkor a pályától függően kapsz érte pontot, ezt is csak a végén látod hogy mennyit, ennek is van külön rublikája. Ez is ad XPt és RPt is.
Az előzésért 1 pontot kapsz, ezt is csak a végén látod, nincs külön mezője. RPt és XPt egyaránt eredményez. Az End Game Bonushoz adódik hozzá, tehát legaább ennyivel több RPt és XPt ír a végén.
Ezt a hszt kiteszem aláírásban, remélem nem fogjátok "sokszor" megkérdezni hogy mik ezek az új cuccok, micsinálnak, meg mé írja de nem számolja... stb -
Dr. Romano
veterán
Én is bedobom tapasztalataimat:
Én még csak egy amateurt nyomtam... A Harpoonom egy picit jobban ugrál nagy sebességnél, de jobban irányíthatónak tűnik.
Sajna nekem ez a patch grafikai bugot is hozott. Az autón lévő árnyékok eléggé érdekesek (kb. mint amikor túlhúzod a karin a memóriát és egy picit szemetel) és iszonyú recések...
a patch előtt ezzel nem volt gond)
ATi karisok ez nálatok is ilyen? (ha nem akkor melyik Catalystet használjátok hozzá?)Mindjárt nyomok egy TA-t és meglesem ott mi a helyzet...
(jah és ezeket az új ikonokat a lobbyban eléggé meg kell majd szokni...)
Most klikkeltem a TA-ra...
PRO és INTIMIDATOR szitekre mikor lehet lehetőséget kapni... milyen szinteket kell elérni stb... -
Pjotor1986
tag
TA tapasztalatok:
lassabb lett sokkal, egyenesben nem megy 170 felé egyedül, vonatozással 188-190 ment nekem. Füvet nem lehet használni. Lehet én lamultam el de nekem sokkal jobban csúszik kanyarokban.
Idióták megmaradtak, első helyről lökött egy ki lekörözött, penalty persze enyém! -
ABnormal
őstag
gratulálok TNA-nak a GS címhez
-
Pjotor1986
tag
Elindítom áll szegénykém nem akar semmiféle patch jönni
Kellett neki 5-6-7 perc de done!
-
Dr. Romano
veterán
YES, akkor mindjárt benézek én is
Grat This-nek, de miér lett GS?
-
mazda626
addikt
This no GS lett!
-
mazda626
addikt
Lejött egy pár Kb-os patch! Működik!
-
Doki16
addikt
Ez meg milyen hiba, tegnap óta ezt csinálja.
UI.:Jah ok látom már más is írta meg van halva a szerver
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #3411 üzenetére
Köszi!
Orrvérzés. -
Amur
addikt
válasz
Dr. Romano #3408 üzenetére
Igen 9-11 között áll valamikor vissza a szerver, az invictus-os srácoknak szállt el a hálozat,és nem tudták javítani a bug-ot(legalábbis én valami ilyesmit forditottam a hírekből)
-
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #3408 üzenetére
igen,tegnap lekapcsolták a szervert,mert van a patch-ban egy nagy hiba,szerinted rageousék éjszaka összedobták a hotfix-et?
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #3406 üzenetére
Le van halva a szerver. Az update még tegnap lejött, login képernyőnél kapok egy üzit, hogy server determined ...
-
Dr. Romano
veterán
Én most nyomom és felmegy 140Kbit/s-re is
(azért érdekes mert csak 1Mbites netem van (128k)
)
Azért ez a tegnapihoz képest már emberesebb tempó
G@bi
Miért nem? Most frissítsd a játékot, most igen jó tempója van!Tehát aki tegnap inkább nem akart vele szenvedni az tényleg most frissítsen, nekem maxon jön.
-
mazda626
addikt
Itthon vagyok betegállományban, erre nem tudok kockulni. -
erdol
senior tag
válasz
Dr. Romano #3399 üzenetére
Na igen másik gépen ma reggel csináltam update-t és 50-60-al jött sokkal gyorsabban végzett mint tegnap este ezen.
-
erdol
senior tag
Találtatok már valamit arról hogy hogyan oldódik majd fel a TA-ban a másik két "pálya"ha egyáltalán másik pálya vagy csak másik autó?
-
Amur
addikt
Not very extensively tested since i don't really want to lose all of my consumables but it looks like if any one person in the room
is using backpack items they are deducted from all other players garage too.ezért.szerverleállás van egy kis bugjavitás miatt(vagy nem is kis bug)
vagyis ha valaki használt cuccot a hátizsákjából,akkor az a többiekéből is fogyott a szobában...
-
erdol
senior tag
Nekem is ez van ha be akarok lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN11
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest