Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
Ha jól emlékszem a füvön kevésbé gyorsul a kocsid, így kevesebb picit lendülettel kezded meg az új kört.
Ürestankkal sose tudtam 58,4-58,0-nál jobbat menni egyedül és nem tudom, hogy az a kicsi levágás jelent-e majd egy másodpercet. csak az utóbbi napokban kezdett el jó időket produkálni a kocsi.szerk. Ez volt a 3000. bejegyzés ide.
szerk2.: Aki volt TA eventet (quali/final) az tapasztalt bárkinél is speedbugot? mert nem emlékszem ilyenesetre, és akkor pont nem lehetet füvet használni...
-
-=ZS=-
tag
válasz
Plokijuma #2997 üzenetére
Hát nem tudom ezt a speedbug dolgot... Szerintem a fű miatt csak azért lett jobb időd, mert levágtad, az sokat számít, mert nagyobb kezdősebességgel indítod a kört, és hamarabb fejezed be. Az 57.x-es idő meg szerintem hozható bármi bug nélkül is, csak finoman kell kormányozgatni. Bárki kipróbálhatja, hogy ha a kanyarban hirtelen mozdulatokat tesz, akkor több MPHt is esik a sebesség, ami nem elhanyagolható. Ellenben ha finom kormánymozdulattal, "lágy íven" teszi be a kocsit, akkor minimális sebességvesztéssel át lehet menni a kanyarokon, és ez több tizedet is számíthat.
-
Plokijuma
aktív tag
Csak pályák lesznek. Kocsikat már korábban is március közepe/végi patchbe ígérték
Kiskandur: Nemcsak a TA-ban, hanem máshol is van sajnos "speedbug", valószínűleg akkor jó időben, jó helyen voltál... de a speedbug miatt gyakorlatilag sajnos nincs sok értelme a rekordok listájának. Úgy emlékszem a patch megjelenésekor törlődni fog az összes rekord (legalábbis ezt ígérték).
Kezdem unni, hogy a harpoonomat minden honnan kickelik. Legviccesebb az volt, mikor a "come all" nevű szobából kickeltek
... Tegnap költöttem rá 400+k RP (még így is hiányzik jópár upgrade
) és szeretnék kiélvezni, de nem tudom...
Egyébként érzésem szerint TA-ban levő speedbug a sok füvezés után jön elő. Az utóbbi napokban elkezdtem elég aktívan használni a fűvet (eddig kerültem), és azóta visznylag sokszor volt nálam kisebb speedbug (57,4 - 57,6 körüli ürestankos idők). Lehet, hogy csak véletlen egybeesés...
-
-=ZS=-
tag
válasz
Plokijuma #2993 üzenetére
TA-ban a füvezés nem fogja megérni, mert lelassul erősen majd a kocsi.
Utolsó körben "zárva" lesz a pit, így ha valaki piten át akar célbaérni, az automatikusan fekete zászlót kap majd
ez nagyon jól hangzik! Remélem még sok hasonló okosságot beleépítettek!
Meg az is jól hangzik, hogy jövő hét! Hátha lesznek új kocsik, pályák!! -
BaliJack
aktív tag
válasz
Dr. Romano #2992 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, és a tanácsot.
Azt az 54-et elég nehéz betartani, amikor nagyon lelkes az ember
.
Tegnap pitbe be, fék a kannánál, tőtti, gondoltam, hogy nem fullra zúzom, fullgáz, erre bünti, mert túl gyorsan mentem.
Billentyűzettel még nem megy olyan jól, így oda-vissza előzgettük egymást egy körelőnyben levővel, és inkább elengedtem, mert már kettő kék zászlót lengedtek.
Szerk: majd ma kipróbálom kormánnyal legalább a TA-t.Viszont azt marhára nem értem, hogy miért lökdösnek. Hátulról főleg és eléggé finoman. És ilyenkor kezdik el lengetni a piros zászlót
!
Még egy kérdés: ha el szeretnék engedni gyorsabb embereket, akkor a belső ívre húzzam be a kocsit?
-
Plokijuma
aktív tag
Mi a pékért adnak ennyi XP bonuszt??? Szerencsétlenek ott lesznek h elérik az A szintet és még csak a kezdő autójuk van meg, mert RP-t aztán baxottul nem kapnak hozzáá.
hát ez így van... ha megfigyeled, akkor az RP duplázó itemet is kivették a játékból.
Amit írtál majdnem igaz rámGyakorlatilag majdnem elértem a maximum XP-t (6-8 TA-val verseny) és a Harpoonom (ez az egyetlen kocsi, amit vásároltam) messze nincs teljesen feltuningolva, sok 4-es upgrade hiányzik.
Valószínűleg ennek több oka is van:
1. Így próobálnak több játékost (főleg a türelmetlenebbeket) rábírni fizetésre.
2. Így többet kell játszani egy jobb autó megszerzéséért
3. Gyorsabb fejlődés nagyobb lelkesedést okoz.Szerk. Most írták a hivatalos fórumon, hogy a következő patcht valamikor jövőhétre tervezik kiadni.
TA-ban a füvezés nem fogja megérni, mert lelassul erősen majd a kocsi.
Utolsó körben "zárva" lesz a pit, így ha valaki piten át akar célbaérni, az automatikusan fekete zászlót kap majd. -
Dr. Romano
veterán
válasz
BaliJack #2991 üzenetére
Szia!
1. Ha a piros zászlóból kijön 4 vagy 5 db (soha nem számoltam
) akkor kapsz egy szép kis boxutca áthajtásos büntetést
2. nosza olyankor előzd vissz vagy maradj le, mert ha sokáig lengetik a kék zászlót akkor egy idő után az is büntit von maga utánLényeg még hogy a boxban max 54-el menjél.
-
BaliJack
aktív tag
Sziasztok!
Mentem párszor TA-ban, és lenne pár kérdésem.
1. A piros zászlót miért lengetik?
Volt olyan, hogy a mögöttem levő folyamatosan lökdösött meg nekemjött, de nekem bevillant először egy, majd kettő piros zászló...
2. Az miért van, hogy kék zászlót lengetnek olyankor is, amikor a mögöttem levő ugyan már egy körrel előrébb van (evvan), de vissza tudnám előzni, mert éppen pitből jött vissza/bénázott/kilökték?
Egyelőre ennyi, előre is köszönöm a válaszokat, tanácsokat.
Üdv.
-
PaJa1
őstag
Mi a pékért adnak ennyi XP bonuszt??? Szerencsétlenek ott lesznek h elérik az A szintet és még csak a kezdő autójuk van meg, mert RP-t aztán baxottul nem kapnak hozzáá.
Ma esti TA katasztrófa volt! 1edül az első futam volt úgy ahogy normális, repültem pörögtem nyertem. De a többin...kb 20 mázsás penaltyval mentem végig... körönként több mint 1 mp-t kaptam mindenkitől. Még az első tankolás előtt vagyunk de már a kezdeti nagyon nehézség után. Tök egyedül jön és megy el mellettem Pilgrim aztán meg Limit 60 is, és semmi, szélárnyékból is kiestem.... Aztán volt olyan is hogy a szélárnyék megszűnt létezni, kivételesen msot nem a szokásos, hogy 2en mennek előtted te meg 2 szélárnyék helyett 1et sem kapsz, hanem egyszerúen nem volt! megyek a tag mögött és semmi... próbáltam jobbra balra cikázni hogy hátha visszajön...semmi. Ekkora a tag már rég lelépett a hatótávolságból és többet se láttam. Valami hülye szerelőm a mecs elején behúzhatta a kézifékem...
Most versenyeztem először a Corollámmal...az is 1 katasztrófa volt, talán grip R+al lehet kezelni. -
Plokijuma
aktív tag
válasz
msgt.fubar #2986 üzenetére
jaj bocsi, akkor a tied használom ?
szerk.:
egyébként volt már, hogy tűnt el pár item magától... (gas treatment, grip +10%)
előre bevásároltam mindegyikből 20db-ot... 2 nap múlva meg egyse volt... és emlékszem, hogy annyit biztos nem mentem akkor. -
Plokijuma
aktív tag
válasz
msgt.fubar #2984 üzenetére
Felhasználtam a rush hourban 4-5 XP duplázó itemet...de úgylátszik nem vonta le
Rush Hour előtt is 25db volt... és most is 25db van
(sztem később levonja...csak ez valami átmeneti bug) -
msgt.fubar
senior tag
Annyira, de annyira tipikus hogy akkor kell lebontania ennek a szarfos t-onlájnnak amikor rush hour kellős közepén vagyok első helyen, és persze hogy ilyenkor használom el az utolsó xp duplázóm
Egy héten belül már sokadszor kapok agyvérzést emiatt a játék miatt...
-
dokar
addikt
autót el lehet adni?
-
PaJa1
őstag
Ejjj, ez nemigaz....Jobban élek mint 4éve
már megint vettem egy autót
Nevezetesen a Hácsi RokutToyota Corolla GT-S AE86-ot
Nagyon jól lehet vele driftelni. Az eventeken szerzett APbol vettem és még maradt is pár száz
-
pisti
őstag
válasz
csige791 #2975 üzenetére
1. Szerintem ez több problémát csinálna (ebben a formában), mint ami megoldana.
Gondolj mondjuk csak arra az esetre, ha balszélen mész messze a felezővonaltól, a hosszú egyenesben meg valaki balról melléd jön, kilök és te kapod a büntetést... Vagy nem legszélen mész, valaki hátulról belédbikáz egyet, de ő kintebb volt ezért megintcsak a vétlen kapja a büntetést.
Egyébként az ötlet jó, de sokat kellene rajta csiszolni, hogy rendesen működjön minden esetben.2. Olvassatok figyelmesen. Azt mondtam, hogy komoly megrendezett versenyek esetén lenne ez jó. Tehát ahol tétje van a dolognak és event szintű. Oda mindenképp kéne.
3. Na ez egy jó ötlet szerintem is.
4. Ha bugmentesítik rendesen a TA-t, akkor jólesz az.
-
csige791
tag
Én tudok erre a büntetéses dologra egy elég egyszerü megoldást:
1. Ha két autó ütközik mindig az kapja a büntetést aki a felező vonalhoz közelebb van. A bevezetés után picit fura lenne de lassan mindenki rájönne hogy a külső íen haladó jobb ha a fal mellet megy a belső iven haladó pedig a sárga vonal melett. Így az oldalrol ütközéses balesetek kilőve, illetve a hátulról kiforgatósok nagyrésze is.
2. arra nincs esély hogy majd versenybírók figyelnek egy ingyenes online játékot meg vissza nézegessék a replayt kifizeti azt meg ? Szerintem ígysem lehet túl nyereséges ez a játék.
3. A barátlistához hasonlóan lehetne egy ban lista is melynél pl a névmelett nem szív hanem valami más pl citrom lenne, így ha belép egy ilyen a szobába akkor lehet kick-elni vagy szolni a szobafőnöknek ,hogy kickelje, így hamar eltünnének a köcsögök.
4. Igazábol sokan csak az RP miatt TA-znak meglehetne oldani hogy a többi versenyen is lehessen normalisan rp-t szerezni és akkor igazábol le is szarnám a sok köcsögöt TA-n.
5. Akár az egyes pontban leirt módon működö rendszer után pl 3 baleset okozás után banolni egy időre a barmokat.
-
pisti
őstag
válasz
msgt.fubar #2954 üzenetére
A játékot megrendelésre fejleszti az Invictus és a megrendelő üzemelteti (Ageia Games). Szerintem legalábbis ez a felállás. Tehát ha valami nyűgje van az embernek azzal az Ageia adminja (ezek a GameSage-s srácok ha minden igaz) foglalkoznak, tehát az üzemeltetők intézik ezt és nem a fejlesztők.
-
Plokijuma
aktív tag
Tegnap volt olyan 6 egymásutáni futamom, hogy mindegyik futamban az első 3 kör valamelyikében (ált. rajtnál) mindig kipörgettek és jelentősen lemaradtam (általában még penaltyt is kaptam mellé) Nagyon felidegesített, mert volt egy-két eset, ami egyértelműen a mások óriási hülyesége miatt alakult ki.
Pl.: ketten mentünk a kanyarban egymás mellett... de valaki köztünk akart elmenni... természetesen nem fért el a 3 kocsi egymásmellett, kipörgetett és a fél mezőny eltalálta a pörgő-forgó kocsim... dupla penaltyt kaptam (ez is egy érdekes bug) ... mert valaki nem tudott várni picit...
Inkább töröljék el az "agresszív vezetés" büntit... Nem emlékszem olyan esetre, hogy valaha jogosan kaptam volna ilyen büntetést, pedig napi 3-4-t sajnos kapok.
-
dokar
addikt
válasz
Dr. Romano #2967 üzenetére
Az idő itt a legfontosabb infó (főleg a TA-ban, amióta sajna megszűnt a távolságmérő
)
de hát ez a szerencsétlen HUD köridőt mutat, nem pedig azt, hogy hány másodpercre van tőlem.
-
Dirtyz
őstag
válasz
Dr. Romano #2967 üzenetére
Jólvanna, nem mindenbe belekötni
-
Dr. Romano
veterán
"Ez van, a nagy patch előtt TA-ban a többi versenyző hozzád viszonyított távolságát írta ki méterben."
De attól még akkor is MPH-val írta a sebességet
dokar
Egyébként tök mindegy hogy km/ó vagy m/ó van kiírva, információ tartalma lényegében nincs a játékban (max a különbség hogy mennyivel mész te és egy másik, de ezt m/ó-ban is meg lehet adni)
Az idő itt a legfontosabb infó (főleg a TA-ban, amióta sajna megszűnt a távolságmérő
)
-
Dirtyz
őstag
Ez van, a nagy patch előtt TA-ban a többi versenyző hozzád viszonyított távolságát írta ki méterben.
Más: tegnap nekiálltam kicsit TA-zni, talán 4 vagy 5 futamot mehettem, mindben kaptam penalty-t agresszív vezetésért, de mindannyiszor a kiforgatott és pörgő kocsimat verték telibe. A f@sz kivolt
-
dokar
addikt
Segítsetek plz!
1. hogyan lehet átváltani a HUD-ot MPH-ról KPH-ra?
2. hogyan lehet átválatni a HUD-ot, hogy jobb oldalt a listában ne az előttem lévő köridejét mutassa, hanem a lemaradásomat secben?
-
PepeDon
tag
A vote rendszerrel azt löknék ki adott szobából akit akarnak. Vann fenn 3 haver az arra szavaz lökjék ki, a többiek tartózkodnak, és kilökik az illetőt. A kilökött pedig már nem tehet semmi panaszt se, hiszen neki nincs replay, hogy bizonyítsa, pont az aki megszavazta a kilökést volt a hibás.
Lassú auto bünti, meg azért nem jó, mert mi van, ha valakit kicsit megforgatnak (de aki kiforgatta nem kap büntetést), és az így pörgő kocsiba belerongyol valaki. Most a forgó kocsi (aki nem tehet a történtekről) kapná a büntetést, hiszen az volt lassabb.
Ilyen esetekre nem lehet mesterséges intelligenciát írni. Az meg hogy minden versenyt realtime figyelje valaki megint nem sok esélyt látok. Marad ez a kicsit esetlen rendszer meg a fogszívás. Esetleg olyat tudnék elképzelni, hogy azt figyelné egy rutin, ki milyen gyorsan megy, és ha az bizony érték alatt lenne Pl:80 akkor szépen kapná a zászlókat és a felhívást, hogy gyorsítson. Persze már itt is figyelni kellene, esetleg nem fogyott-e ki a benzin és azért megy lassan. Vagy egyszerűen zászló(k) és egy figyelmeztetés menjen a sárga vonalon túlra. -
-
smisa
őstag
Akkor legyen a 50 v. 100 km/h eltérés a két autó között szabálya mert az már elég direkt koccolás
A szavazás miért jó az lehet nagyon inkorrekt is. Ki dönti el az első kanyarban történő balesetben ki miért ment keresztbe majd a 18 helyen lévő ember aki még a cél egyenesben megy és emiatt bannolnak
. Azért így is gondold át a szavazást
-
-=ZS=-
tag
Ez igaz, de akkor vesztene az élethűségéből a program.. Jó ez így, hogy izgalmas a lekörözés, ha normális versenyben zajlik. Viszont amint lökdösődő barmokat kell kerülgetni, onnantól bukik az egész.. A legjobb megoldás a VoteKick - VoteBan lenne
, szerintem. Nem sokáig kellene kerülgetni a gyökereket.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
msgt.fubar #2954 üzenetére
Szerinted mire valók a Game Sage-k (GS)?
-
msgt.fubar
senior tag
Már az is elég ha csak egy körrel le van maradva. Illetve jó lenne ha vágni lehetne a replayt, és egy tetszőleges szeletet (1-5-10 perc) beküldeni bevizsgálásra. Az alapján döntenék el ki volt a hibás, és utána jönne a bünti. És mondjuk ezzel teljes egészében kiváltani az aggressive driving penalty-t. Persze a beküldött repek vizsgálatához is emberek kellenek, amiből gondolom most egy szabad sincs az Invictus-nak.
-
-=ZS=-
tag
"a replayt úgyis menti a játék, tehát elvileg tárolja visszamenőleg a játékosok mozgásának rekonstruálásához szükséges adatokat, amiket aztán lehet elemezgetni utólag is"
A replayt csak a lokális gépen menti. Ha megnézel egy lementett replay-t, 15körös verseny 3-4MB, 30 körös 6-8 lehet, gondolod mennyi tárhelyet jelentene az összes verseny tárolása mondjuk egy hónapra visszamenőleg...
A "döntőbíró" mesterséges intelligenciát megvalósítani tényleg nagy falat lenne, szerintem a jelen helyzetben közel lehetetlen, külön team-et kellene erre felállítania az Invictusnak, és biztos van egyéb gondjuk is ezen felül (bugok, optimalizálás, fejlesztés).. Viszont a jelenlegi logikát lehetne bővíteni, hogy ha pl a karambolban résztvevő felek közül az egyik 6-8 körrel le van maradva (mert egy barom, aki azt élvezi, hogy lehetetlenné teszi a többiek versenyét), akkor lehet, hogy nem az őt elgázoló első helyezettnek kellene a penaltyt adni.. (mint ahogy én jártam tegnap, 29. körben, jól el is vesztettem a versenyt) -
dokar
addikt
tegnap TA-ban 9. körben tankolni akartam, de vki kilökött a pitből, visszatolatni meg nem lehet, közben pedig kiírta, hogy penalty vár rám. na mondom jól van, mentem, egy tiszteletkört min sebességgel 0 benzinnel, aztán mentem volna be tankolni, de nem lehetett, mert a büntetést kellett letöltenem egy áthaladással. ez után még egy tiszteletkör 0 benzinnel ahhoz, hogy tankolni tudjak.
-
pisti
őstag
válasz
Plokijuma #2950 üzenetére
Ez sajnos bőven nem ilyen egyértelmű. Gondolj bele pl., kipörget vmi b@ßom és nekedmennek (akár többen is) miközben irányíthatatlanul sodródsz. Sokan kaphatnak büntetést, ami mind visszavezethető egy személyre, azt az egyet kéne bütnetni, nem azokat akik egyébként is szívnak a tömegkarambol miatt.
Ezen felül még szerintem azt kéne büntetni, aki hátulról nekimegy az előtte menőnek (egy bizonyos sebesség felett), egyrészt. Másrészt meg azt, aki nem tartja az ívet és/vagy a sebességet és emiatt valakit kipörget vagy kilök (itt az esemény amihez ezt nézni lehetne az két autó ütközése), a legtöbb baleset ilyenek miatt van. Ha belegondolsz, hogy itt miket kéne figyelnie a játéknak ezekhez, szerintem rájössz, hogy elég komplex dolog ez. Persze nem lenne muszáj rögtön jönnie az ítéletnek sem, a replayt úgyis menti a játék, tehát elvileg tárolja visszamenőleg a játékosok mozgásának rekonstruálásához szükséges adatokat, amiket aztán lehet elemezgetni utólag is. A versenybírók is egy-egy érdekes esetnél nem azonnal hoznak ítéletet általában, szóval még reális is lenne ez a fajta módszer. Esetleg még meg lehet fűszerezni a dolgot annyival, hogyha véletlen volt a dolog és békésen folyik tovább a verseny, akkor a sértett fél/felek belátására lehetne bízni a büntetés foganatosítását.
Szinte rendes bíráskodó mesterséges intelligenciát kéne írni kifejezetten erre a célra, hogy legalább valamivel jobban működjön a rendszer -> nem biztos, hogy megéri.Mindesetre annyi mindenképp kéne, ha az ilyenfajta MI nem is megvalósítható valamilyen ok miatt, hogy komolyabb versenyek alatt menet közben tudják az emberi versenybírák (admin/-ok) visszanézni a gyanús eseteket és ők osztogathassanak a helyzetelemzés eredményének fényében büntetéseket verseny közben. Komoly megrendezett versenyhez szerintem ez mindenképp kell.
Remélem eljut a játék arra a szintre, hogy megérje fejleszteni ezt a részét is. Nemkicsit szükség lenne rá már most is, addig meg marad az önbíráskodás, amitől ugyan jobban érzi magát az ember, ha valaki direkt kitol vele verseny közben és visszavághat, viszont a játék színvonala látja ennek kárát.De jól elkalandoztam. Szóval tuti tudnának szerintem jobb rendszabályozási rendszert csinálni, kérdés, hogy akarnak-e (a megrendelő elsősorban).
szerk.: Jah és az is bonyolítja az egészet, sőt kissé talán el is lehetetleníti az épkézláb mesterséges büntetési rendszer létrehozását, az az, hogy sok baleset a lagg miatt történik (két szereplő gépén, két különböző dolog történik).
-
Plokijuma
aktív tag
Nagy sebességkülönbségű ütközéskor szinte mindig a vétlen kap penaltyt...
Ilyen esetekben a lassabbat kéne büntetni... mert az esetek 98%-ában a lassabb jármű a hibás (hirtelen fékezés, pit elhagyásakor beront a pályára, bukás után nem gyorsító sávban próbál felgyorsulni (és emiatt valaki nagy sebességgel telibe találja valaki más) stb.) -
HofEE
csendes tag
Ú ma nem kicsit húztam fel magam, TA-zok szokás szerint, első helyen megyek szorosan a nyomomban a második helyezett sráccal mikor elérkeztem a második boxkiállásomhoz. Megállok tankolok , srác pont előttem ugyanezt teszi, egyszerre elindulunk kigyorsitani erre mit csinál?? Satufék!! A PITBEN!!!! Én meg megkaptam a penaltyt agressziv vezetésért....
-
kiskandur
csendes tag
Az új rekord kihírdetett BRoad-on (természetesen a hihetők közül): 1:51.249 Quadro......
PT-ben macsek vagyok...
-
-=ZS=-
tag
Feketelista: blackboy egyértelműen destruktív volt még amíg versenyben volt addig is, aztán pedig szokásos megáll, rombol.. Tetemes előnnyel vezettem 29. körben, mikor beállt elém, elütöttem, penalty, elbuktam a 30körös versenyt... Quuuurvára felidegesített!!!
-
pappen
tag
Sziasztok!
Nem tudom megszerezni az ingyen Quadrot. Az MMOsite nem küldi el az aktiváló emailt. Már többször is megpróbáltam, 3 email címmel is.
Mit csinálok rosszul?
Mindig ez a kép fogad: [link]Üdv.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
ABnormal #2939 üzenetére
Ha top10 körüli időt akarsz, akkor quadroval viszonylag könnyen meg lehet tenni mudon.
Pl. Short and Simple pályán csak 6-7 század hiányzik nekem az első helyhez, ami roppant idegesítő, de jobbat egyszerűen nem tudok a quadroval menni... (a csúcstartó egy Harpoon)u.i: Lehet este nekiesek pár mud pályának a quadrommal
-
ABnormal
őstag
végre.
-
dokar
addikt
válasz
Dr. Romano #2931 üzenetére
Egyébként milyen nickel vagy a játékban?
amilyennel itt, csak ott van előtte, hogy HUN
-
Plokijuma
aktív tag
Heti Project Torque-s program... Már megint több XP-t lehet gyűjteni, mint RP-t
Lassan elérem a limitet XP-ből... (a héten szerintem meglesz) Főleg, hogy van még 30 darab XP duplázó itememLefordítottam és átírtam Közép-európai időzónára.
(eredeti szöveg itt olvasható)Ezen a héten kevesebb esemény lesz a patch teszelése miatt.
Jövő héttől újra megrendezésre kerülnek a hetente megszokott díjazásos versenyek.Hétfő: 2/04
Kedd: 2/05 • +50% XP 22:00 - 01:00
Szerda: 2/06
Csütörtök: 2/07 • +50% RP 21:00 - 23:00
Péntek: 2/08
Saturday 2/09: +50% XP 04:00 - 06:00 ; +25% XP/RP 09:00 - 12:00
Sunday 2/10: -
Romeo23
tag
válasz
Dr. Romano #2920 üzenetére
Ha magyar fejlesztés, miért nincs benne magyar nyelv? Vagy van?
Bezzeg a stalker oroszul is megjelent. -
Sam8888
tag
válasz
Dr. Romano #2914 üzenetére
Sztem a többi szerver a japán verzióval működik csak (Level-R néven futt ott a gáma)
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #2931 üzenetére
Ma reggel. Úgytűnik, hogy a netszolgáltatóm okozta a gondot.
-
dokar
addikt
válasz
Dr. Romano #2923 üzenetére
hű kösz, megnyugodtam, már majd nem megijedtem, hogy homokszem került a gépezetbe
-
Plokijuma
aktív tag
ehh... közvetlen célbaérés után veszett el a kapcsolat a serverrel.
kép
Kicsit mérges lettem...
De szerencsére úgylátom, mintha megkaptam volna a megfelelő RP/XP-tPedig a "kiértékelő" lapot nem is láttam
-
-=ZS=-
tag
válasz
msgt.fubar #2927 üzenetére
lol, részvétem.. Én egyszer a telefonnal jártam így, hogy kábé 10 kör volt hátra egy harmincasból, jól álltam, erre elkezd rezegni a zsebemben. Gémpaddal, két analóg karral nyomom, ezért esélyem nem volt felvenni, csak annyira értem rá, hogy az egyik egyenesben kibogarásszam, és megnézzem ki volt az. Aztán öt körrel később bevillan a skype ablak, hogy ott is hív, de azt se vettem fel, gondolván még öt percet csak kibír
Aztán megnyertem, és visszahívtam. És kiderült, hogy tényleg fontos volt, de szerencsére nem életbevágó.
-
msgt.fubar
senior tag
Annyira szerencsétlen vagyok... hétvégi rush utolsó órái, na nyomjunk még egy 30 köröset. Explorer eventen nyert xp duplázó berak, 8-an elkezdünk versenyezni, zsír. Már a hatodik körben járok mikor valaki elkezdi veszettül nyomni a csengőt... odamenjek ne menjek? Ha odamegyek akkor a versenynek annyi, ratingem zuhanórepülésbe kezd és kárbavész egy xp duplázó. Ha meg nem megyek akkor nemtudom ki volt az és mit akart, nem mellesleg pedig idegesít a csengőnk.
Persze hogy odamentem... és persze hogy rossz helyre csengetett be valami holdkóros
Azt hittem felrobbanok... Ennyi, kész KO.
-
Romeo23
tag
Alig várom hogy melóbol hazaérjek, és nyomulás
Bár én még csak Amatőr VS-ban versenyzek, egyéb módokat gondolom csak jobb járgánnyal érdemes megpróbálni nem?
-
-=ZS=-
tag
válasz
Dr. Romano #2922 üzenetére
Köszi! Autó még soká lesz belőle, de mindenképpen összerakok majd rá szép kasztnit, festést, és teszek fel fotót
-
Dr. Romano
veterán
Egy upgrade-t csak 1x tudsz megvenni. Ha a shopban ráklikkelsz arra az itemre ami már megvan, akkor "leveszi" így azt látod hogy mennyit tud a kocsi nélküle, ha ismét ráklikkelsz visszateszi, így megint az itemes értékeket látod.
De próbáld ki: klikk a már megvett itemre és próbáld meg megvenni... nem fogod tudni mert a cart gomb ugyanúgy szürke marad.
Tehát a válasz: nem -
Dr. Romano
veterán
Most olvasom a hírt!!
GRATULA -=ZS=-!!!!
-
dokar
addikt
hogy is van ez az upgrade?
ha többször megveszed ugyanazt akkor nő a teljesítmény!?
konkrét példa:
vettem 1-es szintű motorupgarde-et, nőttem 2 lóval.
következő vásárlásnál venni akartam 2-es szintű motorupgrade-et, de nem voltam elég tapasztalt ahhoz. csak úgy kíváncsiságból ráklikkeltem az 1-es szintűre (ami természetesen már meg van véve) és kiírta, hogy ezzel további 2 lóval fog nőni a teljesítmény. ennek most lehet hinni? elég vad lenne ha igaz? -
Dr. Romano
veterán
válasz
Romeo23 #2915 üzenetére
De a fejlesztők magyar arcok, az Invictus cég (asszem debreceni) csinálta.
BiG G3ry
Amióta te játszol azóta már rég "kész" státuszban van a játék
Az OpenBéta még szeptember elején volt és mivel akkor én már javában nyomultam (nézd meg az 1-es hsz keltezését) emlékszem hogy a Phoe melletti (Subtropolis a neve asszem) is nyitva volt (gondolom valami teszt volt, de fel lehetett menni mindkettőre (igaz akkor még mindkettőn nagyon kevesen voltak)
Azonban tény hogy jelenleg sok értelme nem lenne megnyitni a többit, mert a Phoe csúcsidőben is csak max 25-30%-ra van terhelve.
-
-=ZS=-
tag
válasz
msgt.fubar #2918 üzenetére
Mák: attól függ, honnan nézzük. Tényleg mák volt, mert több sebből is vérzett a dolog, nem volt hibátlan verseny, de mégis én értem be elsőnek, pedig a többieknek is megvolt minden esélyük, nemde?
Verda: annyira nem egyértelmű a dolog, ugyanis megkérdeztem a GMet, hogy most kell választanom, azt mondta, hogy ha akarom, várjam meg a patch-et, úgyhogy nekem nem sürgősúgyis többnyire csak TAzok, nem égető a verda, inkább megvárom, ezek közül mi kerül be márciusra, akkorra igérték az új patchet.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Akkor is maximum csak létezett, mivel azóta hogy játszom eltelt 1,5 hónap és soha nem volt online, üresen meg nem hagynak szervergépeket. Szvsz nagyon nagyon sokat kell még promózni hogy a TA átlépje a Phoebus határait. Esténként a nagyon maximum 250-300 főt éri el a szerver, napközben néha meg 100-at sem. És ha belegondoltok ez egy online játéknak írtó kevés főleg hogy ráadásul bárhonnan lehet játszani (a Földről) - lásd EU, US és ausztrál rush. Ennek ellenére kívánom hogy nője ki magát, mert üde színfolt.
-
-=ZS=-
tag
válasz
Plokijuma #2901 üzenetére
Köszi a grat-okat srácok! Én se hittem el egészen tegnap este, hogy nyertem. Az utolsó kör kezdetekor első helyen nekem jött a második, kiforogtunk, ekkor ment el Ploki, mi meg kaparhattunk (a külföldi sráccal), hogy utolérjük. Aztán láttam, hogy Ploki lassul, gondoltam, hogy fél gázon megy, hogy beérjen, de azt nem, hogy ki is fog fogyni. A cél előtt kb 10-20m-rel értem utol, és gondoltam, hogy a gyorsítósávban elmegyek mellette, ő ekkor kanyarodott ki a fűre, és elég rendeset csattantunk, a füvön forogva kerestem a helyes irányt, és úgy mentem át a célon. A másodiknak +00:00.000 volt az ideje énnálam, gondolom ideges volt...
-
Romeo23
tag
válasz
Kösz az infót mindenkinek!
A nevem a játékban PeArp80 (azt hiszem
)
Ez a Project Torque nem egy magyar játék? Valahol azt olvastam. -
Dr. Romano
veterán
válasz
Romeo23 #2911 üzenetére
Üdv Romeo!
Nekem is lenne egy kérdésem: mi a nicked a játékban?
Azért csak a Phoebus létezik, mert az is bőven elegendő a mostani játékosmennyiségnek (nevezzük így: sajnos)
BiG G3ry
A többi szerver is létezik szerintem, mert a játék OpenBéta változatában még a Phoe melletti szerverre is fel lehetett menni. -
pisti
őstag
válasz
Romeo23 #2911 üzenetére
Az F-V az a te szinted, nem az autóé. Ebből kifolyólag a legjobb szintre is el tudsz jutni akár a Kawanával is. A járgányt ha teljesen feltuningolod, akkor 115mph helyett majd megy 125mph-t, jobban kanyarodik stb., de a közepes vagy jó járgányokkal így se nagyon tudja felvenni a versenyt.
Ha ezt ami itt le van írva elolvasod és megcsinálod, akkor kaphatsz egy közepes járgányt (Quadro SF-6, meg egyéb cuccokat is), igaz azon is tuningolni kell, hogy normálisan el lehessen terelgetni, de legalább ingyen van. -
msgt.fubar
senior tag
-
Romeo23
tag
Szevasztok!
Nemrégen én is elkezdtem ezt a játékot. Lenne pár kérdésem. Miért csak a Phobeus szerverre lehet csak bejelentkezni? A többin mi van, vagy kik használják? A Kawana-t milyen szintig lehet feltuningolni, úgy értem F-V-ről milyen szintig lehet vele eljutni?
-
PaJa1
őstag
A ma esti TA átlagom nem rossz, igaz egyet sem nyertem, de a részvétel a fontos
3 mérkőzés, 3db 2. hely
jobban tetszik az ezőst szín mint az arany
-
PaJa1
őstag
Ottkörül. 990K - 1299999K ig.
Nekem sincs gempám, balance itemekre költöm msotanság a pénzem, RXre meg 10K felett van 1. Már kb 1 hónapja mondom h elkezdek gyűjteni az új kocsira, de mindig veszek vmi aparóságotLegalább mind a 7 autóm maxon van, és dizájn elemek és szép festés borítja
-
Plokijuma
aktív tag
Pont most jutottam el odáig és hidd el nincs annyim
(igaz, van egy fullos quadrom és egy fullos wizzem, de ezek nélkül se lenne meg a 500-600k)
Most van 350k. Valószínűleg mostanság többségében XP-s rush hour van és emiatt lehet az, hogy ilyen szintre jutottam ilyen szegéynen
(ráadásul versenyeken is dupla XP-s itemeket osztanak mostanság... dupla RP itemet ha jól tudom kb. 1 hete abszolút kiszedték a shopból) -
Plokijuma
aktív tag
Grat ZS!
Megnyerte a TA döntőt... Nagyon mozgalmas 15 kör volt...Utolsó kör utolsó kanyar végénél még első voltam tök egyedül 3-5 mp-s előnnyel... aztán hirtelen elfogyott az üzemanyag... és visszaestem a 3-ikra...
Szörnyű... nem sokon múlt, hogy nyerjek... kb. ha 1tized másodperccel többet tankolok, akkor bőven meglett volna...na de mindegy...sportban nincsenek "ha"-val kezdődő mondatok...Szerk.:
Bocs Zs mégegyszer... az utolsó körben a célegyenesben leakartam húzodni a fűre miután kifogyott a benzin, hogy ne zavarjak senkit... te meg pont ott akartál kikerülni és eltaláltál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-17IKB - i5-7G I 8GB I 128SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest