- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
Stig20 #25701 üzenetére
tényleg megtaláltam,meg is vettem,miután a 150 tiszta szektoros eventet teljesítettem röpke 40perc alatt(hangár).
PT-Level-R kérdés: én igazság szerint meg sem próbáltam volna a Level-R-t ha nem kezdett volna el fagyni CTF-ezés közben igen nagy gyakorisággal a PT,de azóta rákattantam.
Tény hogy ha nincs senki PT-n akkor még akár jobb és stabilabb is lehetne,akkor sem játszanék ott,elvégre nem azért megyek fel hogy 20 perceket várjak még találok egy szobát ahol nyomhatom.Sokszor akartam CTF-ezni de ott nem volt senki,irány a drift mód,ott is csak jelszavas szoba,irány sim vs,ott szinte senki,végül pár baromarcúval voltam kénytelen arcacade vs-ben lökdösődni,az sem érdekelt hogy lecseréltették az EVO-m Lionra,aztán ucso pillában átváltottak pl.panama-ra...
Tehát IP ban törlése és szabad választás,mindenkinek jó lenne,versenyezzenek értünk!!
Aki jobbat nyujt,oda megyünk mi is versenyezni!
Most nem nyomok PT-t,mert a Level-R tömve van.Ott percek alatt találok magamnak futamot! -
PaJa1
őstag
válasz
Stig20 #19721 üzenetére
Az integrált intel vga chipeket nem komálja a játék, legalábbis eleanor kezdetén voltak vele bajok. Játszani tudtál, de a feliratok nagyon nehezen voltak olvashatóak. Nem tudom, hogy azóta változott e a helyzet. Nekem ati x1600 mobility radeon van a laptopomban. 2 éves driverrel fut a játék gond nélkül.
-
MaciG
addikt
válasz
Stig20 #13263 üzenetére
Nem szól erről minden hsz.Én 1x megjegyeztem egy hzs-ben amiben válsz is volt..
Erre jött a felháborodás, hogy őt mindenki „lenézi”. Hát ha egyszer baromságokat ír, akkor ne csodálkozzon. DE hogy ez a hsz se maradjon válsz nélkül.(#13252) [HUN]-Kisa : Ha akarsz egy gyors cl6-os verdát és kevés az RP-d akkor fejezd be a vette tuningolását. DE ha úgy látod ,hogy neked a vette nem jön be, de a camaro meg nagyon tetszik (kipróbáltad test drive-ban is) akkor vedd meg azt és tuningolt fel, de az több lové lesz, mint befejezni a vettété.
-
Isten88
senior tag
válasz
Stig20 #12892 üzenetére
Test Drive módban nem csak driften lehet velük menni, ez összezavart, azért érdeklődtem. Szóval azzal a 4 drift kocsival csak driften lehet menni. Köszi a segítséget, akkor nem veszek ilyen dudut.
(#12893) [pH]Lacika: Nagyobb patch óta ilyen, nincs mit tenni, BP-t kell használni, ha leugatnak, akkor is... =)
(#12898) Creative997: A legtöbb combo-t összegyűjthetnénk, ezzel is megkönnyítve PT-s társaink életét, és a sajátunkat is, hátha találunk újat...eddig általam ismert a "red-red-blue-blue-green-green" kombináció, "nos-nos-tire-tire" és az alap 3-at egymás után mix. Valaki esetleg tudna még párral gazdagabbá tenni? Köszönöm előre!
-
PaJa1
őstag
Lancia Itegrale / Delta adta az ihletet a Speido Forte autóhoz. Rally felépítés, összkerék, könnyű, és mocskos erős
Tegnap teszteltük az alap5ös autókat sajnos csak 2 futamot tudtam lefutni, elég szoros volt a küzdelem. Bár az RXemmel megnyertem mind a 2t, de ez nem biztos hogy csak az autón múlt szerintem.Ez a 20 mega körüli pár fixet pl: chat miatt nem lesz CTD-remélem (pár óra teszt alatt nem volt) nem lehet birizgálni a táskát és a style illetve performance preseteket ha startra kész vagy sem az autót vagy a visszaszámlálás megkezdődött, meg új dolgokat is: pl.: PC órától függő napszak a szobában, tartalmaz
A top autok harcában alulmaradok egyelőre. Vette is under construction!
-
Target78hu
aktív tag
Vette-t nem tok venni mert nemvan annyi ap-m sajna (lekopott az s bötüm a bilentyűzetről ááá
D az a sok fps).Phoenixel meg simben megyek szívesebben azért ápgrédelem(ném) ,de mikor 40k volt nem volt annyim ,azért bosszankodom.Amennyire nem tetszett a corolla elöszőr annyira imádom most már -driftre és racéra is fájn!
-
-
UnConnecteD
senior tag
gamepad-dal nyomod? egyszeruen nem tudok driftelni a panamaval. egyaltalan nem csuszik, akarhova teszem a balance-ot. ma jatszottam panamasokkal, azok nyomtak 3-4 milliot, es mindegyik azt mondta, hogy gamepad.
tud olyat valaki, hogy panama - hangar - 10perc - billentyuzet - sokmillio pont ?
-
-
Plokijuma
aktív tag
Nagyon sokan ragadtak meg A-V szinten... Friendlistemen 60-70%-a A-V-s (ebből nem biztos,hogy mind max XP-s, de sokan biztos azok)
Én már 3 hónapja vagyok megragadva max. xp szinten... Azóta mennyi XP "veszhetett kárba"...
Egyébként hova tűntek a régi 50%-os rush hourok?
Mostanában általában csak 15%-ok vannak... és általában XP-t preferálva...(igaz, ezek hosszabbak) -
Dr. Romano
veterán
Ez igaz, ugyanúgy kell továbbmenni penalty után is előre + gáz stb...
Azonban sokkal többször kell a kanyarban kormányozgatni (és nagyobbakat kell rántani is rajta) ami ugye időveszteség...Most töltöm, kíváncsi vagyok mik az újjítások
A profilom és a pontjaim megmaradnak benne? Tehát ugyanazzal a felh/jelszóval kell bejelentkeznem mint a TNM-nél vagy teljesen tiszta lappal indul mindenki és minden ország?
-
Amur
addikt
nem szoktam nagyon figyelni,de gyanús hogy én is kaptam!
az update óta megint van CTD-m,sok CTD-m.és az irányitás bug is elöjön néha.bár mostanság ritkábban(minden help nullán,kormányzás foka 250-ről 680-ra tekerve),így nagyon jól irányitható a panama(most nyertem zsinorban 5 CTF-et.onnan nem volt CTD-m,aztán a medusán quickone?-nal(2.legjobb idős corvette-s srác) nyomtam a sarat,erre kidob,de nem is simán hanem hibát észlelt dumával.. -
[HUN]-Kisa
aktív tag
Tudom nem a pénzel van a baj hanem az,hogy pl nekem a szüleim nem engedik,hogy ilyenekre költsek pénzt!!!De akkor ez is hülyeség amit mondtam ez az even-t!!!Máskor nem fogom elmondani,hogy mi lenne jó!!Na de mindeggy
Irj:
Ja attol,hogy neked van AP-d attol nekem nem lessz! -
erdol
senior tag
Van olyan aki csak ezért versenyez hogy játszon egyet őt nem érdekli a speedbug.Van viszont olyan is aki fair küzdelemben szeret játszani és esetleg nyerni is na őt idegesíti a nem tudással szerzett előny.Ez szerintem ilyen egyszerű.Szóval őt is meg lehet érteni.Nem tudom kik vannak többen de engem is zavar hogy nem egyforma esélyek vannak főként egy TA-ban ahol ez ugye nagyon fontos és szembetűnő.Meg persze az eventeken is.
-
Plokijuma
aktív tag
"úgyis van mindenük a játékban, akkor meg minek happolják el előlünk ezt a kicsi kis nyereményt is."
Nah, rátapintottál a lényegre."jól jáccanak"
Tudok ellenpéldát mondani, nem is egyet
Ahhoz, hogy GS legyen valaki, nem muszáj jó versenyzőnek lenni, "csak" jól informáltnak és segítőkésznek lenni és ez így van jól. Csak sajnos az utóbbi sokszor hiányzik. -
vizibal
tag
Volt ilyen event?
Nem csaptak neki túl nagy hírverést. Gondolom az elődöntők már lezajlottak. Vagy lehet még indulni?
Azért vicces, hogy úgy kell összevadászni az eventeket. A múltkori Pro-racecar nyerős versenyről is innen, a PH-s fórumból értesültem (utólag is köszönet érte Stig-nek).
Az Xfire First to Finish-ről sincs még semmi hír. Ennyi ideig tart kisorsolni 3x10 játékost? -
Plokijuma
aktív tag
Nekem nem voltak oly pro-k a társaim, de így is sima menet volt.
Szerintem a legtöbb verseny GS vereséggel érhetett végig, mert ez volt kb. az 5-6 exploreres futamom a PT-ben, és eddig nem volt oly eset, hogy lejárjon az idő.
Szóval aki bejutott, az már gyakorlatilag nyert.Paja:
Hányszor nyertek a GS-ek a futamotokban? (hányból?)
Tanács, legközelebbi eventekre előjelentkezés (vagy pre-quali) legyen kötelező, mely alapján lehet csinálni futam beosztást (az egy futamon levők kapjanak azonos pass-t, megadott időpontban, megadott szobába könnyűebb lesz bejutni.
Marha nehéz volt belépni... 2 órás próbálkozás kellett hozzá..ami kissé sok.
(Múltkori ctf eventre be se jutottam)
(Ráadásul magyaroknak jóval nehezebb a bejutás jelenleg, mivel amerikában van(nak) a PT server(ei), és ha keletkezik egy üres hely egy szobában, egy amerikai vagy amerikához közeli játékos és kliense is sokkal előbb meglátja, azt a helyet (így ők könnyebben bejutnak)
Szóval mostantól passos eveteket tessék csinálni! -
PaJa1
őstag
Így volt! Amint szabad lett a gazda egyből megtelt a szoba. Iszonyat...
Sajnos kb a 2. óránál lelépett Sonora, és 3an vittuk vásárra a bőrünket, aztán 2en maradtunk RCvel, mókás volt 2v4ben tolni
Ha lett volna sérülés mérő a játékban, akkor az alatt a 3 óra alatt jó eséllyel nyertem volna a Legtöbb Sebzés díjat
Lehet készöl majd kis videjó is belőle, majd látom hogy lesz időm és akaratom.
Nem találkoztam 1ikőtökkel sem a #2 szobában... -
vizibal
tag
Szerintem ajándékosztásnál találomra kattintgatnak a srácok
. Én is tegnap megreklamáltam (kulturáltan persze
) a múlt heti week long ach.-et, erre ma kaptam 1.5x nitrót, gas treatment-et, no roll kitet, 10 dupla XP-t, szponzor csajszit meg valamennyi RP-t. Akárhogy néztem, ez se a challenge ötlet-beküldősből, se a múltkori week long-ból nem jön össze sehogy. Na mindegy, lényeg hogy szponzor csajszit kaptam
, meg legalább a szándék megvan bennük, csak kicsit szétszórtak.
-
Plokijuma
aktív tag
Szintén hasonló gondokkal küzdök.
Akik bent voltak, azokat nem rakta ki a server, de viszont csatlakozni nem lehet, így lehet látni, hogy szépen csökken a bent lévő játékosok száma. (hűde magyartalanra sikeredett ez a mondat
)
Szerk1: most le ne írja mindenki, hogy nem megy a csatlakozás
elhisszük/tudjuk.
-
Plokijuma
aktív tag
Km/h nem lenne rossz, de nélküle is el van az ember. (könnyen megtippelhető km/h-ban a sebesség (1,6-tal kell megszorozni))
Szerintem vannak ennél jóval nagyobb prioritású dolgok is jelenleg.
Lehet, hogy nem nehéz átírni, de akkor elég sok helyen változtatást igényel majd. (stat, hud, kocsik statja stb.) Ha jól van megírva a játék akkor nem hinném, hogy túl nagy gond lenne az Invictusnak. -
Veg1ta
tag
Van egy két jó pálya, ált. hiba nélkül megyek és sokszor ott még a gyorsabbakat is meg tudom előzni. (pl. kidney) Meg B-road rally-t szeretem még, sok xp.
Ezzel a Lion tuninggal még nem tudom mi legyen. Megyek néhány 7 körös b-road rally-t és könnyen meg lesz az új autó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Path of Exile (ARPG)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest