- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
ventri marad, accountért lehet jelentkezni, van benne 300.000 RP, ha unbanolják, vihető.
-
Backspace
tag
Gyertek ventrire és játszani!
Most mentem fel! -
Plokijuma
aktív tag
Én se kaptam még semmit, de a fórumon ezt találaltam:
Sunday 1/27
• Thunder Alley Licensed Car Give Away Final Race
Thunder Alley 1race/15 laps (2pm PST | 10pm GMT | 9am 1/28 AEDT)Szóval vasárnap este 11 körül. De ha jól tudom, küldeni fognak pm/e-mailt a döntővel kapcsoaltban.
Szerk.
Kaptam pm-t. A PT-honlapján loginolj be az accountoddal, és fennt lesz egy inbox feliratú link... ott tudod meg lesni mit írtak. -
-=ZS=-
tag
Akik tegnap este továbbjutottak a qualifier event-ből, közülük valaki már kapott infót, hogy mikor lesz a verseny? Én még semmit, pedig fontos lenne, mert úgy kell időzítenem a visszautamat Pestre, Szegedről...
-
smisa
őstag
Sziasztok!
Van fejlemégy a MMOSite-s ajándékkal mert én még mindig nem kaptam semmit és ez azért durva mert az alap+50%+50%az ügye 2x szorzó és az elmúlt héten akkor szereztem volna kb 200k RP-t
-
törölt tag
Meg kell szokni, én nagyjából a kívánt mennyiség előtt egy "fél rubrikányi" idővel már nyomom a gázt, rászámolom azt a kicsit amit még beletol, annyival előbb indulok. Általában elég gyorsan tankolok, 1.16 körüli pitköröket megyek, de tegnap láttam 1.14-et is, meg gondolom vannak még ettől is jobbak!
-
Shad0w
senior tag
Nekem TA-val azaz egy bajom van, hogy amikor kimegyek tankolni, és esetleg nem teli tankot akarok, akkor elég nehéz eltalálni aztaz üzemanyag mennyiséget amit kigondoltam magamnak, mert addig tankol amíg a kijelölt helyen tartózkodom. Szal amikor már 5-10 Mph-val megyek, még akkoris tankol. Nem lehetne megcsinálni úgy, hogy akkor hagyja abba, amikor elindulok? Vagy csak nekem van bajom ezzel?
Asszem olvastam itt ilyent, hogy PT-sek is figyelik ezt a fórumot, és angol tudás híján csak ez a fórum maradt.
-
Sam8888
tag
válasz
nofreenick #2388 üzenetére
Asszem a japcsiknál már befutott játék. Level-R néven fut náluk. Vannak benne reklámok meg mittomén. EU verzióban még nincsenek reklámok. (Pedig sztem autótuning cégeknek nagyon megérné. Érdemes lenne a fejlesztőknek pár e-maillel megbombázni a tuningcégeket, akár még a magyarokat is
)
-
nofreenick
aktív tag
válasz
Dr. Romano #2386 üzenetére
nem sok autóversenyes játékkal játszottam, amivel igen azok persze pont az NFS-ek voltak, szóval azokhoz képest volt furcsa az irányítás
a grafika nem nagy durranás btw, de az ilyen free2play játékoknál ez jobb is így sztem, sokkal szélesebb körben játszható
az, h magyarok fejlesztik ezt a játékot (ha jól értem), mit jelent nekünk? gondolom a kiadó nem magyar, és a szerverek sem itthon vannak... ez csak a ping miatt érdekel (bár nem volt lag gondom még úgy sem, h a kimenő sávom teljesen foglalt volt
)
-
Rageous
csendes tag
válasz
Dr. Romano #2386 üzenetére
Tibiajax: profiler-nek nem lennél jó
De igaza van Dr Romanonak: PEACE
-
Dr. Romano
veterán
válasz
nofreenick #2385 üzenetére
Üdv!
Nem kell nagy fannak lenni, én is csak párszor játszom a játékkal naponta. Az irányításhoz meg hozzá lehet szokni (szerintem nagyon jó).
//A multkor havernál játszottam az NFS MW-el újra és a PT után nagyon gyerekes játéknak tűnik irányítás szempontjábólTibiajax & Rageous
Szerintem semmi gond nem volt azzal a poénnal (ami ráadásul offba volt téve). Valaki szerint vicces, valaki szerint felháborító. Ilyen világban élünk ahol a vélemények ütköznek, különböznek (szerencsére!!).
Peace! -
nofreenick
aktív tag
üdv újra!
sant0s78 a nickem
tegnap éjjel már csak 1 derbit tudtam menni (5-ből 3. totál kezdőként), de tetszett amit láttam... nem hiszem, h őrült nagy fanatik leszek, de játszogatni fogok néha az tuti... az irányítás kicsit furcsa elsőre (bill), de gondolom meg lehet szokni...go magyarock!
-
-
törölt tag
Öcsém az amatőrök 2.07-2.10-es időkkel aláztak le a broad-on, TA-ban is szarrávert ma akárki, jól megyek ma este
-
PaJa1
őstag
Legújabb szerzeményem
Stallion annyira tetszik... nem bírok betelni vele, úgy érzem mostmár uralhatóbb mint volt
-
EQMontoya
veterán
válasz
Plokijuma #2375 üzenetére
Dear EQMontoya, This is a notice of a ban placed on the Aeria Games account assigned to this e-mail address. It was found that a character under the account was 'Foul Language in a race room'. With this behavior confirmed we have placed a 'temporary' ban on the account starting on Thu, 2008-01-24 16:23. If you wish to discuss this ban further please contact us at info@aeriagames.com to receive a request ticket. -- Aeria Games Team
Ok, én abbahagytam, ha ilyen f@szok, hogy az admin látja, ami a versenyen történik, és utána én kapok bant, mert anyázok, akkor ebből nem kérek. Pedig gondolkoztam a fizetésen, de ezek után egy centet nem fogok, az biztos.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
EQMontoya #2374 üzenetére
Hát igen... TA-ban mindig benne van ez
Itt legtöbbször a szerencse számít és nem (csak) a gyorsaság... A legszerencsésebb fog nyeni a döntőben, ami ha jól tudom 15 körös, így nem lesz akkora taktikázás.Sajnos a TA gyakran bugos és 1-2 mp különbség van a kocsik közt körönként, ami kissé unfair) remélem a döntőben nem lesznek ekkora különbségek...
-
EQMontoya
veterán
nah, engem meg egy sima győzelemtől ütöttek el. 5 kör vége, 2. hely, még benzin 5 körre (!!), jolvan, akkor lépjünk. megelőzöm az elsőt, jön mögöttem, látom a hátsó egyenesbe, hogy előz vissza, kihúzódok teljesen jobbra, erre a kanyarban belső ivről kiüt úgy, hogy még ki is húzódtam. a kurva anyját az ilyen retardált pöcsnek. visszaestem a 8. helyre, de ugye nekem volt benyám, elkezdtem nyomni, jöttem fel, végülis 2 vagy 3mp-el vertek meg, 2. lettem...
mod: megyjegyzem a benzin annyira profin volt kiszámolva, hogy a cél előtt 1 másodpercel kezdett el az autó köhögni... de a retardált-faktort sajnos én sem tudom bekalkulálni
-
PaJa1
őstag
Grat minden résztvevőnek!
Nekem nem volt ilyen mákom, igaz bejutottam de parkolópályára tettek a 2. körben szal kissé visszaestem 8. helyre. Onnantól meg nem nagyon tudtam szélárnyékban menni. Akkora mákom sem volt h mindenki kiálljon előlem, így muszáj volt félgázon mennem, hogy aki mégis kiáll azt megelőzzem, siekrült...4. hely. Mostanában totál szerencsétlen vagyok. Sose jön össze semmi főleg TAban és ez nem az én hibám mert béna nem vagyok csak 1xerűen nem...minden ellenem dolgozik. MACSEKot leszámítva, ma megint nyertem 1et mikor vele játszottam -
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #2369 üzenetére
Köszi!
Remélem a döntőn is ekkora mákom lesz, mint most voltDe azzal is elégedett lennék, ha magyar nyerne a döntőben.
3-4.körben szépen kilöktek és le is maradtam picit az elsőkhöz képest (talán 6. helyre estem vissza). A 10 körös verseny 9. körében kivétel nélkül mindenki kiállt a pitbe, aki előttem volt. Először nem hittem a szememnek. Csak én mertem bevállalni azon a futamon pit nélkül...igaz, az utolsó körben szószerint be kellett imádkozni a kocsit a finishig, mert utolsó kanyar közepe fele kifogyott a benzin...és a többiek rohamléptekkel jöttek fel.
-
-=ZS=-
tag
válasz
Dr. Romano #2369 üzenetére
Köszike, azon leszünk szerintem mindnyájan
-
Dr. Romano
veterán
Grat minden földinek és győzzetek majd a versenyen!
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #2366 üzenetére
Röviden, tömören:
Sikerült, nyertem.Szerk.:
Ha jól tudom még két magyar nyert szintén, grat nekik -
-=ZS=-
tag
Három event-versenyt láttam, abból hármat magyar nyert! Köztük egyet én is,
szóval találkozunk vasárnap!!
Grat a többieknek is!
Üdv ;) Plokijuma -
Dr. Romano
veterán
Hát erre a TA eventre esélytelen volt a bejutás (11 előtt 130 ember volt TA-n
).
Sikerült valakinek egyáltalán és ha igen hol végzett?
-
Plokijuma
aktív tag
Üdv! (Hun)Ploki néven vagyok megtalálható a PT világában. De sztem nem nagyon kell bemutatkoznom, mivel szinte mindenkit ismerek közületek
-
pisti
őstag
Igen és összevissza változik? Nemtudom így hogy lehet komoly versenyt csinálni egyébként. Hol lehet menni 57 másodperces köridőt, hol meg 59 alá se lehet bemenni. Egyedül körözve persze és ugyanannyi üzemanyaggal.
Azért ez nagyon nem mind1.Legjobb mikor ketten mennek előttem egymás mellett, látom az egyik mögött a kék szélcsatorna effektet, na beállok mögé, mire beállok mögé átugrik a másikra, megyek át amögé, akkor visszaugrik, mintha direkt szivatna és így ugrál...
-
Dr. Romano
veterán
Váá már megint ez az időszámításosdi.
Anno ABnormallal mennyit találgattunk hogy mikor is lesznek az evetek(én még most sem tudom
)
Screammm
Rageous tagja az Invictusnak és dolgozott is a játékon.
-
EQMontoya
veterán
9PM GMT az 22:00 vagy 23:00 magyar idő szerint most éppen? Jön amúgy valaki?
megnéztem, 22:00.
-
No-kia
addikt
nekem a fék semmit nem ér szinte egyáltalám nem állít meg,ezt majd lehet fejleszteni?
-
ABnormal
őstag
...én már azzal is teljesen elégedett lennék,ha a lobbyban rendesen látszódnának az userek..most ha húzom lefelé akkor egy idő múlva az elsőket listázza megint...most pl csak az A betűsüket láttam...3* egymás alatt...
-
csige791
tag
Kellene egy olyan rendsszer ami a friend lista ellentétje lenne azaz Ban lista és szív helyett mondjuk citrom lenne az emberke mellet így kapasból kickelhetőek a f_sszopók.
-
törölt tag
Egy darab explorer versenyen tudtam menni, kb 5x fagytam ki negyed óra alatt. Nem tudom mit csináltak éjjel a szerverrel... A netem tuti nem gáz.
-
Rageous
csendes tag
válasz
Stirlitz #2342 üzenetére
A játékmód a NASCAR leszármazottja, és a körörzgetés a másik mögött teljesen elfogadott dolog.
Persze nem teljes a szimuláció sajnos, mert meg lehetne oldani, hogy ha mögötted megy veleki, akkor forrósodjon túl a mototr szélárnyékban, és ki kellene jönnie onnan, hogy lehűtse.
Így elérhető lenne amit a NASCAR autók csinálnak, mikor valaki az élről kiáll, és beáll a sorba, mert hideg a motorja, vagy kiáll szélárnyékból, mert forró, és inkább előz és hűt. -
Stirlitz
senior tag
Mert boszantja a másikat, ezért megteszik. A gond csak ott van, hogy utána aki kilökte fel van háborodva, hogy a másik milyen szemét, holott ő is az volt amikor kilökte. És akit kilöktek, legközelebb valószinüleg törleszteni fog. Senkinek nem lesz jó versenye. Megoldás talán az lenne, ha kírná a szobában, hogy nincs szélárnyékban körözés, vagy menjen a haverjaival, a saját szabályai szerint. Egyébként szerintem az egymást kerülgetés sokkal hatékonyabb, mint ez az üzemanyag sporolosdi.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
nofreenick #2338 üzenetére
Üdv!
Ha a sorok között üres sor szerepel akkor nem megy az off, csak összefüggő szöveg esetén.
-
törölt tag
válasz
nofreenick #2338 üzenetére
Van amikor érthetetlen okból nem kerül off-ba az elkerített szövegrész...
-
nofreenick
aktív tag
válasz
msgt.fubar #2336 üzenetére
ez a gép ilyen shelby mustang gt utánzat? mert akkor ilyen kell nekem
(ahogy néztem itt a neveket nem licenszelték)[OFF]
üdv mindenkinek btw!este szedem a klienst, és ha tetszik jelentkezem
[/OFF]mod: nem megy a hsz-en belüli off?
-
törölt tag
válasz
msgt.fubar #2336 üzenetére
Használható
-
törölt tag
Nem tudom mi van ma, jönni akarok a tesóm gépéról egykét kanyarra, de a szobáknál már kis idő múlva kifagy az egész játék merev lesz a kép, és a fraps is, úgy hogy a zene megy tovább csak, se kilépni nem lehet, se feladatkezelő, se semmi, csak a reset segít. Próbáltzam lelőni minden háttérben futó alkalmazást, csak a fraps maradt. Korábban pedig minden jó volt. Valaki tapasztal rajtam kívül ilyen hibát?
-
-=ZS=-
tag
válasz
msgt.fubar #2331 üzenetére
Én félek attól a Cien nevű izétől, az ilyen concept-carokat szokás túl isteníteni (pl lásd: TDU), lehet itt is az lesz, hogy megy majd mint az őrült, meg sínen húzzák, meg minden...
-
msgt.fubar
senior tag
Dettó, imádom a Stalliont
Olyan kis muscle car hangulata van, nem olyan böszme nagy izé mint a Harpoon. Persze egy RX7 lenne az igazi
Már várom a három új verdát amit biztosan beleraknak ('68 Pontiac Firebird, '02 Cadillac Cien, '77 Pontiac Trans-Am), ezekből már valamelyiket tuti meg fogom venni AP-re
-
PaJa1
őstag
Na ja...van h bennem is elpattan az ideg...de akkor jön elő a racionális gondolkodás
bár ez nem segít abban hogy mások is normálisan versenyezzenek, van hogy nem változnak a looserek. Aki változik az meg már nem looser.
Ez akkor nem jött elő mikor megvettem a stalliont csak azért mert tetszikde nagyon jóóól néz ki, szeretem...
-
msgt.fubar
senior tag
Pont erről beszélek. Előzgessük egymást! Haladjunk normális tempóban, és érjük be az előttünk lévőket, vagy hagyjuk le jócskán a mögöttünk lévőket! De ne szarakodjunk ilyen pitiáner dolgokkal. Lehet hogy bennem van a hiba, de ez nagyon fel szokta bennem nyomni az ideget.
ui: félreértés ne essék, a legritkább esetekben szoktam kilökéshez folyamodni. mikor már 2-3 körön keresztül mögöttem van, és lassításokkal sem tudom kirázni magam mögül. legtöbb esetben chatben írok neki h előzz, vagy lelassítok hogy észrevegye magát. tegnap egy gyengébb pillanatomban kapott el a srác...
-
PaJa1
őstag
Greg, nem értek veled egyet. Azzal ha kilököd valószínűleg mind a ketten rosszul jártok és direktbe teszel a másiknak keresztbe. Ha valaki lopakodik mögötted azzal neked nem árt, DE nem is használ... hasznosabb időtöltés lenne, ha előzgetnétek egymást. Amúgy a lopakodásnak egy 30 körös versenyen csak akkor van értelme ha kb 20 körön kersztül tudja csinálni. Ugyanis 3 körre elegendő bengát kell spórolnia, mert csak így van értelme! Ha lopakodik és 3 kiállást csinál akkor az olyan mintha nem csinált volna semmit.
-
msgt.fubar
senior tag
A kilökés kb annyira fairplay megoldás mint a benzinspórolás másokon, szóval ha valaki eljátssza velem a másodikat körökön keresztül akkor jogosnak érzem visszaadni a kölcsönt. Most lehet hogy emiatt sokan köcsögnek meg egyebeknek fognak tartani, de sajnálom ez az igazság.
-
PaJa1
őstag
-
PaJa1
őstag
Ja még az jutott eszembe, hogy megcsinálhatod az elveszett jelszós marhaságot is.
-
Benedicht
tag
Probalj meg belepni a hivatalos oldalon(http://project-torque.aeriagames.com/), ha ott sikerul, akkor probalj meg belepni a jatekban.
Ha megint nem sikerul, akkor irj a forumba(meg ide is).Jo bill. kiosztas van beallitva amikor irod a jelszot(nem nezlek hulyenek, de barkivel elofordulhat
)?
A regisztralas minden pontjat megcsinaltad? -
-=ZS=-
tag
Én ezzel a hozzáállással sose fogok egyetérteni.. Mit zavar, hogy jön mögötted? Úgyse ezen fog múlni a verseny...
-
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy elindítom a játékot, kér egy nevet-jelszót, de nem fogadja el az oldalon regisztrált nevemet-jelszavamat.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #2316 üzenetére
Pont ezt csináltam tegnap
Elegem lett belőle hogy lejmol, szóval satufék, durr! Kapta is a penaltyt, utána félóráig anyázott nekem
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #2315 üzenetére
Ha látod hogy nagyon nem akar lekopni, akkor egy előrehozott kiállás segíthet talán (igaz ha kiállás után full tankkal kapod magadmögé, akkor inkább ne
)
De ha mindenképp le akarod rázni és boxba sem akarsz kimenni, akkor gyorsulj fel szépen és várd meg amíg mögéd ér, majd hirtelen sima+kézifék egyszerre és ha minden jól meg kap egy szép kis penaltyt (ha hátulról mész másnak, szinte egyből ad a játék)
Párszor már összejött, szidott utánna egész verseny alatt a gyerek, de ilyen az élet...
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #2314 üzenetére
Na ezaz amit legjobban tudok utálni, mikor 2-3 körön keresztül rajtam spórolnak, majd lassítok... ő is lassít... én mégjobban lassítok... ő is... a végén lehagynak 5-en, de csak nem előzne meg... és ezzel a balfaszkodással el van baszva egy egész verseny. Mert ha azt mondom hogy 1 körön keresztül én spórolok, majd váltunk és 1 körön keresztül pedig ő, akkor az úgy oké. De így nem, ez számomra már-már vérlázító.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #2313 üzenetére
Csak velem kerüljön össze egyszer!
Én sem szeretem amikor rajtam spórolan benyát a külföldiek (ti nyugodtan). OIyankor lelassulok én is, általában ez be szokott jönni és inkább továbbáll
-
msgt.fubar
senior tag
Sejtem ki lehetett, Nightmare-HUN. Kis b*zi az a gyerek az az igazság, állandóan rajtam spórolta a benzinjét, majd mikor visszavettem a sebességből hogy én is beálljak mögé akkor fellökött mint a szarosbilit. Persze meg is kapta a penalty-t, aztán mikor leköröztem akkor próbált bosszúból kilökni, persze nem sikerült neki. Utána vagy fél órán keresztül anyázott nekem privát chatben, meg elküldött mindennek, mocskos aljas rohadnéknak, meg hogy ki fog engem bannoltatni és stb.
-
PaJa1
őstag
Na ez a rush hour is megvolt. Montyval versenyeztem, vagyis csak 1pályán voltunk, de távol 1mástól. Szarul sikerült a rajtom aztán meg nem volt kivel menjek...sok béna. Aztán a következő 2 verseny ugyan ilyen f0s volt ... boooaaaa. Majd megjött "macsek" névre hallgató játékos, aki mellesleg 1.53.0xx időt meg B ródon nem fullos kvadjával hátizsákkal. Na vele nyomtam 1 30 köröset és 2 15 köröset. Az uccsó 15 körösön csak mi 2en voltunk. Az összeset megnyertem, az utolsón meg 54.813-at futottam. Utána még maradtam még 15 körre, azon is nyertem. Macsek meghozta a szerencsém
57.016 -et mentem szélárnyék nélkül billentyuzettel! 56.729 is volt de az már a boxutcában áthaladva! -
PaJa1
őstag
Köszi a ventrilo szervert,szobákat!
Na már csak belépni nem enged...
Remélem ki lesz bővítve a rohanás a késés miatt
Lehet véletlen szóltam bele...rajtam maradt a miki.
Nem nagyon fogok most beszélni, fülessel hallgatozok, alszanak a szobatársak.
Mi ez a page(lap) küldés? -
PaJa1
őstag
Szerintem egy szoba a ventrilon jó lenne VS módra is.
Még mindig nem fut a szerver vagy nálam van a hiba? -
EQMontoya
veterán
Nah, megcsináltam a ventrit, van 3 jelszavas szoba, lehet nyomulni. Nevükből adódóan kettő TA-ra, egy Exp-re, máshoz úgyse nagyon kell, de felőlem használhatjátok másra is.
Ventri cim: eqmontoya.hu
Pass a szobákhoz: mobilarena -
buvez
tag
Ilyen még nem történt velem
Circuit-Ghost pálya helyett berakott vmi másikra, ahol csak én voltam, mire vhogy visszakeveredtem az eredeti versenyre, persze, hogy utolsó lettem
BiG G3ry: valaki pont téged szídott TA-n. Állitólag folyton kiakartad lökni.
-
törölt tag
Nekem 55.367 a rekordom, és egyedül mentem az élen álltam, kb lehetett vagy hajnal 4, és 5-en versenyeztünk
Azóta még vonatban sem mentem annyit soha!
-
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano #2301 üzenetére
Ha TA zol és valamiért nem fog kedvelni a játék akkor veled is elő fog fordulni
De mi van akkor ha ez a lassitás a rating miatt van? Magas ratin - nagy lassítás? -
Dr. Romano
veterán
válasz
EQMontoya #2299 üzenetére
Nekem ilyen még soha nem volt (pedig általában mindig kicentizem a dolgokat
).
Ha üres tank környékén nyomulok akkor általában akár picivel 58 alá is le tudok menni. De hogy üres tankal csak 59-et fussak olyan még nem volt.Rageous
Vááá ez nagyon üt!!
(a felirat vajon mit jelent?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest