Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
mi a pék... időlimit 00:15 ? juhhé, most tényleg én voltam akkor nagoyn elbambulva... na amit mondani akartam még az előzőben:
Lehet szavazni miféle legyen a kövi TA pálya! L:http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?t=83891][link][/L]
Letoltam a járdáról azt a kawás abc03 nevű játékost
B valahanyas, 400 versenyt sem futott, kevesebb mint a 4edét nyerte és ő a leggyorsabb kawás... nekem ez furcsa. Ráadásul nem is kevéssel verte el a sejhajom. Kawáwal max 1.31et tudnék, legalábbis így érzem, de ehhez is kb 1 nap folyamatos vezetés kéne... Előszedtem a kvadot a suftniból
Nyomás alatt nagyon megy. Először macsekkal, most meg Laproval (igaz ő RXel jött) de beértem a végén 30 mp-n belül 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Fogyjunk le!
- Nintendo Switch 2
- Projektor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

B valahanyas, 400 versenyt sem futott, kevesebb mint a 4edét nyerte és ő a leggyorsabb kawás... nekem ez furcsa. Ráadásul nem is kevéssel verte el a sejhajom. Kawáwal max 1.31et tudnék, legalábbis így érzem, de ehhez is kb 1 nap folyamatos vezetés kéne... Előszedtem a kvadot a suftniból