- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
Mégcsak 91%.Máskor 8.5 mega pél perc sincs de most több lesz.
-
Pjotor1986
tag
Beszélni kellene a fejlesztőkkel legyen magyar mirror patchnek, sokkal gyorsabban jönne. Ha nincs komolyabb jelentkező akár én is tudok adni hozzá hardvert.
-
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano #3294 üzenetére
Eladtam..a helyére szánt 88GT meg 2 hetet késik. De holnap kapok kölcsön egy másik 73GTt
Igaz, az DDR2es és 500/1000ret bír, de bőven elég.
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Betegen, influenzásan szedem a patchet. Ha valakit kiütök, az a kettős látásomnak és orrfújásnak lesz köszönhető. -
Speed®
titán
Szedem a frissítést, de azzal sem fogok tudni nyomulni, Voodoo3 holnapig
~15kval jön..Jó lenne ha az alap telepítőbe beépítenék a frissítéseket
Vagy ha külön file formájában is elérhetővé tennék. Úgy kiírná az ember és ha valami nyűg van, gyorsan újra lehetne húzni a gamét.
-
PaJa1
őstag
Na végre...Elég rosszat sejtek, kb 1 perc után indította csak a letöltést, ebből is látszik h sokan szedik, a szerver meg kevés...
Na mégsem, jön baba 20-30K val
Szerintem megnézem addig a terminátor sorozat 3. részét -
erdol
senior tag
válasz
Dr. Romano #3289 üzenetére
Sajna igen "modemes" sebesség.
-
Dr. Romano
veterán
Végre egy jó hír!
Ha hazaérek szedem én is. A "szokásos" tempóval jön (qurvalassan)? -
erdol
senior tag
válasz
UnConnecteD #3286 üzenetére
Már nekem is!
-
Rageous
csendes tag
válasz
UnConnecteD #3286 üzenetére
Így van, lehet szedni a friss tartalmat.
-
havok
csendes tag
válasz
UnConnecteD #3267 üzenetére
Thx. Sikerült ;)
-
PaJa1
őstag
Hoppácska, mingyá, 3tól 7ig előreláthatólag lesz a szerverfrissítés. Utána lehet tölteni a foltot
most ezek lesznek:
Some more bug fixes. ---néhány hiba javítása
Elo system is optional.---- Ratinget ki lehet kapcsoln ia szobában
Test track improvements (added test drive track)----átdolgozott teszt pálya, ezen is lesznek útvonalak, asszem
New tracks (start of weekly new track publishes) ---- hetente új pályák
New track bonuses---új bonuszok a pályákra
License tests will be replayable --- újrajátszható jogsi tesztek
New room creation options (restricted to car class/type) ---- új opciok szoba készítésénél (meghatározott autó osztály/típus)
Holiday Content removed --- eltúnik a téli dekorácio
Új autók a márciusi nagyobb foltban várhatóak. A Cracert a Buggyt és a Destroyert is újrahangolják majd márciusban -
-=ZS=-
tag
válasz
UnConnecteD #3280 üzenetére
Quuuvajó! Már várom, hogy nyüstöljük őket!!
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Romeo23 #3281 üzenetére
igen, estefele majd le fog allni a szerver, mindenki ki fog lepni. ha kesz, inditaskor kiirja, hogy frissit, csak ha lejott a kb. 100 Mb, csak akkor tudsz ujra jatszani. Hat gondolom, egy uj kocsi nem lesz ingyenes, ezert valoszinu venni kell majd. De meg ne izgulj, kocsik csak a kovetkezo patch-ben lesznek ( marcius kozepe - vege), most meg csak a palyak az ujak.
-
Romeo23
tag
válasz
UnConnecteD #3280 üzenetére
Óóóódabasz! Ljön egy update a game-hoz, aztán elérhető csak? Ja és meg kell venni? Akkor mostmár vegyes autókkal is lehet TA-zni?
-
UnConnecteD
senior tag
az uj TA kocsi
-
Romeo23
tag
Igen Gear-ra emlékszek én is, előttem is laggolt , volt amikor csak a szélárnyékát lehetett látni, mintha egy anomália lenne a pályán.
Össze vissza ugrált, nem bírtam én se követni, hogyan térhetek ki előle. A végén volt egy skac akivel angolul beszéltel valamiről, szerintem rá is megorroltál valamiért. Pro szobához még gyenge vagyok a Kawana-mal...
-
PaJa1
őstag
válasz
Romeo23 #3276 üzenetére
Jaja, EMlékszek. ZSnek jól sikerült
Én meg összetalálkoztam azzal a hurkatöltelék GearFive-al össze vissza ugrált a pályán. Simán megyek, még "úgy látszik hogy messze van meg nem is előttem" Erre 1 fél másodperc elejéig beteleportál elém, persze álló helyzetben, pont addig hogy nekimenjek aztán felszívódik, persze hogy kaptam 1 drájv trút...
Tegnap este ahány TA-t nyomtam mindig valaki olyan mögé szorultam be akinek nem volt szélárnyéka...ááááhhhhh.
Ja meg persze valamelyik béna nem bírta megelőzni a mellett m haladó versenyzőt és persze hogy én mászok fel a falra....
A ProVs szobában nagy valószínűsséggel jelen leszek. Pro Vs legjobbTegnap ott róttam a köröket, csináltam tök jó videjókat belőle
-
PepeDon
tag
-
MaciG
addikt
válasz
Dr. Romano #3272 üzenetére
Hát ha tényleg szereted a gamet és van is időd játszani akkor az semmi
Ma este 7 körül csinálok egy szobát >>>>(PH)<<<< néven pass: prohardver a pro vs-be. aki akar jöjjön
Ha lenn vagyok winbe és néha felnézek attól a szoba aktív? Jah és az mért van ,hogy lerakom tácára ,de nem oda teszi hanem oda ahol az msn,stb van és onnan aztán az istenért se akar visszamenni a játékba?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #3270 üzenetére
Annyira nem gáz szerintem ez az összeg... bár tényleg jó sokat kell menni ahhoz hogy melegyen, de én többre számítottam
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #3270 üzenetére
Hú bazzeee, az rengeteg. Akkor ha maxon van az XPd és ugyan annyi RPt is gyujtottl mint Xpt akkor max 2 fullos harpoont tudsz venni... amit ugye nem lehet, de RXet mellé lehet, és akkor ott vagy a csúcson és ösz visz van 2 maxos autód, meg az alap, a Cracer meg a TA kocsi
-
Veg1ta
tag
Az a bajom a Quadro-val, hogy némelyik pályán simán nyerek máshol (ahol eddig mindig nagyon jól mentem) meg lazán megvernek. Még ki kell tapasztalnom!
Jó éjt!
-
Plokijuma
aktív tag
-
Veg1ta
tag
A p*csába! Lion-nal tudtam menni 2.21-et Broad-on, most meg a Quadro-val 2.15.....
Mi kell még ide?
A nitrót hogyan érdemes használni? Alacsony sebességnél vagy 100 felett nyomjam el???
Ja és ha ez ajándék, akkor meddig tudom használni a kocsit? Tuningoljam is?
-
havok
csendes tag
válasz
UnConnecteD #3239 üzenetére
@UnConnecteD
Hali. Tudnál nekem segteni?? Regeltem az MMO site-ra és ott van a kulcs, de utána nem tudom mit kell csinálni. :S
-
PaJa1
őstag
Ejj jezt nem hiszem el. Versenyen Béródon Kvaddal hátizsákkal nem bírtam 20.5nél jobbat menni, ezt nem igaz! Valami nagyon nagy kaki van a levesben!
-
Veg1ta
tag
válasz
UnConnecteD #3253 üzenetére
UnConnecteD!!!
Leírnád nekem pontosan hogyan is kell erre az ingyen Quadro-ra regelni, mert akárhogy próbálom azt írja: sorry there is no account.... Már majdnem elpukkan az agyam!
-
Amur
addikt
válasz
UnConnecteD #3249 üzenetére
egy tesztkört azért mentem a Quad-dal! egy nagy hajó! mint valami audiA6-os!
király! -
UnConnecteD
senior tag
igy van. ahogy corvette mondja. maris megjott. a garazsban, a GIFT-eknel, de ahhoz, hogy hasznalni tudd a quad-ot, E-2 -nek kell lenni minimum. mondjuk az nem nehez, nehany ezer XP eleg hozza, viszont az XP duplazo csajszit csak akkor vedd elo, ha tudod, hogy azon a heten sok idod lesz a programmal foglalkozni, mert csak 168 orad van ra.
-
Amur
addikt
válasz
UnConnecteD #3246 üzenetére
megcsináltam én is! thx! a shopban tudom aktiválni az "ajándékot"?
megvan:a garage-ban a gift menűben,de azt irja :price:level E-II,vagyis majd akkor tudom
"beváltani"? én csak F-V vagyok még.. -
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #3246 üzenetére
Oké megvan. Elküldtem kiírta hogy THX
Mkorra érkezik meg az autóm?
-
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #3244 üzenetére
Megvan, be is jelentkeztem, de kér valami Event key-t. Az milyen kód?
-
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #3239 üzenetére
Bocsi, de ezt most nem igazán értem :S Ingyenes?
-
PaJa1
őstag
Licenses papírt lehet venni bármikor. Nekem kb már 2 hónapja van 1 tarcsiban
szerintem már elég poros, remélem sikerül letenni majd a vizsgát
Nem találom hogy hol tudom szerkeszteni az alárásom... 1xer már megtaláltam, de most nem tudok rábukkani, valaki útbaigazítana? -
Dr. Romano
veterán
Így van jó lenne már egy jó kis PH-s TA.
MaciG
Ilyen autó eladásos dolog a playerek között létezik az NFS Motorcity Onlineban, már ide is betennék...corvette
Természetesen bármikor vehetsz bármennyit, de én azt javaslom mindig csak akkor vegyél egyet ha kell, így marad pénzed... -
Amur
addikt
license form-ot vehetek bármikor? Most F-IV-ben vagyok,vagy fel kell menni maxig F-ben és utána tehetek vizsgát pl.E kategóriából? (csak hogy ne költsek feleslegesen license form-ra.) ja és hogyan tudok gyakorolni rá?
-
PepeDon
tag
Nem lehet kocsit eladni. (bár sokan ácsingóznak(várnak) rá szerintem olyan sose lesz a játékba) Ha beleraknák mindenki el akarná adni a nem kedvelt kocsiját. Olyan lenne mint egy nagy piac
.
Össznépi TA-val az szokott lenni, hogyha összejön a 20 ember, akkor 5-nek már tuti nem bírja el a netje és 1: laggol mint állat, 2: neked azt jelzi ki a gép, hogy valahol parkol. Általában ezzel a valahol parkollal van a gond, ugyanis van aki a pálya olyan részén áll, ahol a forgalmat zavarja. Persze az 'álló' ember a saját monitorán meg a többieket látja állni. Ebből szokott lenni a végén nagy csodálkozás, hogy pl.'én most hogy lettem 4., mikor végig vezettem'.
Persze össze lehet szedni az embereket, meg néha van egy-egy ph szoba. Általában a szoba név a ph különböző alakjai (ph, (ph), [ph],...) a jelszó pediglen prohardver.
Ilyen paraméterkkel bárki csinálhat szobát és aki ide jár (és olvassa a fórumot), az be tud lépni. Ha valaki más szoba nevet csinál más kóddal (és szeretné, hogy többen csatlakozzanak) ide írja be a szoba nevét és kódját. Persze célszerű vagy a bejáratott ph-t alkalmazni, vagy 1-2 órával előtte beírni, hogy tudjanak is róla.
-
MaciG
addikt
válasz
Dr. Romano #3230 üzenetére
valamikor majd össze kéne dobni egy össznépi nascart
Amőgy kocsikat lehet eladni? És ha igen akkor hol? mert én még nem leltem rá
-
Amur
addikt
pro vs-ben egy 8fős csapatban nyomtam,mindenki ilyen A,meg B osztályos volt,ennek ellenére komolytalanul ütközött mindenki mindenkivel,a verseny végén mindenkinek azt írta ki hogy did not finish,nekem is egy teljesített kört írt ki a 7.-ből,és így rakott a 4.helyre.
miért volt DNF? ha ütközöl egy körben akkor az nem számit? szándékosan belémjöttek hátulról úgy hogy hármat fordultam a kocsival.. -
Amur
addikt
én kawa-val nyomtam.11 verseny,3 győzelem.de vs amateur-ban igen gyér xp-ket ad.
megyek a pro-ba.elvertem én alfát is a tunning nélküli alapgéppel gyüjtve a clean sector-okat.Azt hol látom hogy ki milyen nemzetiségű?
Ja és hol tudom felvenni a felbontást? -
PaJa1
őstag
NA kipróbáztam az LFS-t is újra... hát sokkal bénább vagyok mint PTben... azért utolsó nem lettem. Szerintem maradok PTnél, az LFShez kevés vagyok jelent pillanatban, nem tudok finoman kanyarodni :s
Sam köszi a felajánlást de tárgytalan
Egész jó versenyeket toltam ma megintélvezetes volt, össze is jött 1 kis lé, vettem új motorháztetőt az RXre
Festésen is gondolkoztam, de a minta nem ér 7000 valamennyit
-
PaJa1
őstag
NA egy kis versengésben benne vagyok én is! Csavarok játszani.
-
dragonfx
veterán
kezd totál uncis lenni gém..semmi kihívás...kéne már más pálya olyna mint a broad ami sokat ad de sokkal nehezbb taktikásabb....és uj sok RP-s gyors autó....
-
PaJa1
őstag
Az jó a hiba nélkül mész. Ha eléggé megbízható vagy, szal hibátlanul vezetsz, még ha nem is gyorsan akkor meg tudod verni azokat akik amúgy gyorsabbak de nem tudnak hozni 1 jó stabil eredményt. Bár sztem a Lion trééé. Kawa vagy Wizz a sirály, persze kezdő autók közül. Mingyá megvan a Wizzre való, lehet beújítok 1be
-
Veg1ta
tag
Van egy két jó pálya, ált. hiba nélkül megyek és sokszor ott még a gyorsabbakat is meg tudom előzni. (pl. kidney) Meg B-road rally-t szeretem még, sok xp.
Ezzel a Lion tuninggal még nem tudom mi legyen. Megyek néhány 7 körös b-road rally-t és könnyen meg lesz az új autó.
-
Veg1ta
tag
Na megyek is fel. Mai célkitűzés: meg kell szerezni a 2. licenszet (asszem a D) .... 1500 xp kell már csak hozzá.
Ja! Még 1 kérdés: érdemes-e fejlesztgetni a Lion-t vagy gyűjtögessek a köv. autóra? (pl. destroyer)
-
csige791
tag
akinek megvan a live for speed demoja az jöjjön:
szerver: www.vsr.hu
pálya: blackwood
auto: formula bmwbocs az offért
-
MaciG
addikt
Hali
Mit kell ahhoz tenni ,hogy tudjak licens "versenyt" menni? MErt mikor rámegyek engem folyamatosan a boltba dobál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Asus Rog Strix G16
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest