- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Rageous #3508 üzenetére
Tévedsz. A world record bonuszt totál random adja ha a tied a leggyorsabb kör a versenyen. Én tartom a Wrt(9 vmennyivel) és 10. idővel is kaptam WR bonuszt... És más is mondja h kap, akár több ezer RPt...
A TA verdák mivel asszem nem licenszeltek hanem Fantasy-k ezért RP vagy APból lehet kifizetni -
Shad0w
senior tag
-
csige791
tag
válasz
Rageous #1709 üzenetére
Na azért...:
1: A Corvette-k csúnyán verik a Ferrarikat a GT-ben.
2: Az F1 szar. Mutass nekem Bourdais-en kívül még 1 európai vb-t, a Champ Carban.
Vagy az IRL-ben. Vagy a NASCAR-ban. Na? Izom motor előre, hajtás hátra. igen , ez van mindent így csinálnak. ezért aggódsz? vagy azért mert nekünk csak a szuzka jut? Amit itt lefikáztál, az az USA-ban természetes, minden kocsit így csinálnak, nálunk meg LUXUSKÉNT adja a merci meg a bmw. Tényleg szar, ha a "naaagy" európai nevek, kuriózumként gyártják azt, mi ott mindennapos.És igen az amcsik azt tudják: mozdonymotor, kazánlemez, hátsóhajtás. Az európai, meg ezt is csak lenyúlni tudja, és k...a drágán adni. ;)
Jézus !
Nyilván való hogy a motor előre hajtás hátra a lehető legroszabb megoldás ami lehet egy sportautóban mivel nincs súly a hajtott keréken, a legjobb pedig a hátsó tengely elé helyezett motor a súlyelosztás végett, szépen lehet forgatni körbe körbe egy amcsi batár szart de verseny pályán esélyük nincs.
F1 ben se sokan lettek bajnokok akik az amcsi szériákban. talán villeneuve
-
ABnormal
őstag
válasz
Rageous #1284 üzenetére
köszi,az infót,de ha megnézed az összes ide belinkelt képemet látni fogod,hogy mind az általad leírt módszerrel készült...
én most mozgóképre gondoltam...
légyszives nyugtass már meg,hogy lesz valamiféle hibajvítás a következő patch-ban,mert ez a CTD nagyon idegesítő...tegnap visszamentem és kiderült,hogy nemcsak nekem volt ez hanem donpachit is kivágta,tehát az első két helyezett repült,biztosan túl jók voltunk vagy this no all aki éppen harmadik volt megnyomott egy titkos gombot...pl én szivesen megnézném,hogy miként futott 0:49-es kört miyatóval az amoeba pályán a mostani csúcstartó aki szintén hazánkfia...
-
Speed®
titán
válasz
Rageous #1296 üzenetére
Namost akkor állj
A kérdés arra irányult, hogy ha nem akarok újat venni, akkor a régebbi replayek törlésével szabadul-e fel hely újaknak a 10es pakkban?
Mint egy memóriakártya, vagy mittudomén, így már gondolom vágod.feel good
Rengetegszer van, hogy 15en vannak, abból 5 friss és anyázik, a másik 10 meg akkor fejezett be egy 30as versenyt és kicsit pihizne. Namost ilyenkor tele a szoba a friss 5ös anyázásával. És igen, ilyenkor magam is szivesen kickelek, miután szólok vagy 3x, hogy relax van 2-3 percig és nem értik. Teljesen jó ez így szvsz.
Mellesleg téged raktalak már ki én is TA futam után és nem a semmiért -
Speed®
titán
válasz
Rageous #1284 üzenetére
Ha ezt nem mondod..eddig azért nem screeneltem, mert vágólapra csak elég érdekes képek kerültek ki..csak az autó volt rajtuk meg ilyesmi.
Őő, a fentebb fejtegetett balanceolással kapcsolatban vélemény esetleg?
Mármint hogy miként lehetséges az, hogy véletlenszerűen jönnek az idők?
A tegnapi nap folyamán mikor elkezdtem TAzni, alig tudtam 58as időt futni.
Aztán éjjel mikor kevesen voltunk, nagyon durva időket mentem (54.855..)
Hangsúly az egyedül szón, sehol senki, nuku szélárnyék.
Ha nem nézem amit lényegében falsul csináltam (utána elfogyott a benya), akkoris van/volt egy 55.369, amit sokan vonatozva sem mennekMeg az el-eltünedező szélárnyék és az ütközések elbírálása..
Utóbbira elég hajtépős példa mikor 20 fős mezőnyben valaki megpörget, nekemjönnek utána vagy 10en és engem rak ki csak büntire..kicsit fájtMeg arra is volt példa, hogy egy fél körrel előttem lévő emberke lag miatt "elémteleportált", nekimentem, agresszív vezetés miatti bünti hopp, ő meg közben "visszateleportált" és vígan ment tovább..bár közben volt csuklás bizonyosan
Zárásként: jön valami komolyabb javítás mostanában ezekre a problémákra?
+terveztek votekick rendszert beépíteni? Nagyon elférne 1-2 barom miattBocsmá' hogy ennyi kérdéssel zargatlak
üdv.b-type
Nelegyé' gonoszOtt voltak jópáran, nem tehetek róla hogy játék közben nem ment a replay bigyó meg fraps meg vidkamera a hátam megett
Tessék szkrínshot meg replay majd ha megtanulom miként is megy. -
csige791
tag
válasz
Rageous #1198 üzenetére
én már gyűjtöm a normalis emberek e-mail címeit, már kb 14 van, eddig egy verseny volt , de kevessen tudtak jönni, ezért most nyilvánoságra hozom a dolgot és nálam lehet jelentkezni teszt versenyre a listára kerüléshez.
msn: csige791@hotmail.com
e-mail: csige791@advancedsimracing.comSzerintem a megoldás arra hogy ne a szenvedő fél kapjon büntit az az hogy, baleset esetén a középső szaggatott vonalhoz közelebb levő legyen a hibás, eleinte fura lesz de ha hozzászoknak a versenyzők akkor jó lesz mert a bal oldali balra megy a jobb oldali jobbra húzódok, igy nem lesz baleset. ha pedig 2 autó van egy sávban és az egyik kiakarja lökni oldalra a masikat vagy felpaszirozni a falra akkor is az a hibás aki a szemét mert ő van közelebb a vonalhoz.
-
ABnormal
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged