Új hozzászólás Aktív témák
-
DRPCDoki
tag
-
erdol
senior tag
válasz
Benedicht #25967 üzenetére
Egy citromsarga bukosisak jeloli a szoba infojan ha sim-es a szoba.
Elnézést akkor tudatlan voltam.
Ha már ennyien belefogtak a levelbe akkor el kellene indítani egy vonalat valakinek hogy ha mindenki átmegy akkor mit engedne a gamigo átvinni.Addig amíg van értelme egy idő után már nem lesz és akkor bukik mindenki mindent.Már látom hogy a pt úgyis halott ha már a kemény mag is inkább ott van,kevés az ellenzője. -
Plokijuma
aktív tag
válasz
Benedicht #9677 üzenetére
VGA-val nincs gond, más játékoknál semmi gond nincs. Ezért nem értem. Valószínűleg a driver vacakol. igen, első ránézésre tényleg olyan, mint ha a VGA memória döglene, mert akkor szokott ilyen módon szemetelni, de semilyen más játékban nem fordul elő, míg PT-ben viszonylag gyakran
A fent belinkelt kép óta sokat javult, mióta új drivert raktam fel, de így is van néha egy-egy eltévedt poligon, ami a végtelenbe nyúlik.
u.i.: Másik driverrel majd még megpróbálom, ha lesz időm rá.
-
ABnormal
őstag
válasz
Benedicht #9677 üzenetére
én is egyből vga memoria hibát mondtam volna...
nekem semmi gondom nincs most a PT-vel,mármint semmi grafikai bug,semmi CTD,semmi connection error,semmi semmi
DE
azt nem tudom megérteni,hogy a sima stock forte gyorsabb egyenesben mint a szinte fullos kocsim...egyedül lvl4 body nincs az enyémen...ha ez nem bug akkor mi?(nem volt rajta balance,megkérdeztem direkt) -
Shad0w
senior tag
válasz
Benedicht #7631 üzenetére
Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy az egész szoba rendszer kényelmetlen. Mert ugye voltak olyan problémák, hogy a lobby-ban nemlátszódtak a szoba jellemzői. Ezt sztm maradéktalanul megoldották (ráadásul egész jól
), viszont amit itt hozzáadtak azt a szobában elis vették. Akármit akarok megtudni akkor kattintgatnom kell jobbra-balra, de ha mindent kikattintgattam, akkormeg nemlátszik semmi a háttérben álló kocsikból (amit eleve nemértek, hogy minek vannak), viszont a vidkártyámon meg visít a venti, mert számolgatja a kocsik grafikáját. Ezzel eggyüt azoknak akiknek lassabb gépe van jelentősen megnő azaz idő amialatt belépnek, mert sokat töltöget a gépük. A másik pedighogy a cset ablak nem jelenik meg automatikusan, ha vki ír, kínomban végignyomtam minden gombot mire rájöttem hogy a "z" a nyerő.
Vagy ezt a bugreportba kéne írni?
-
Shad0w
senior tag
válasz
Benedicht #7589 üzenetére
Lehethogy akkor inkább várok holnapig ezzel a bétával, egyrészt senki nincs fennt, másrészt lassú is. Kilépésnél inkább alt+f4-et nyomtam, remélem majd újra kell telepítenem ilyenkor, mint a simát...
De ha továbbra is ennyire körülményes lesz a használata, akkor lehethogy kimaradok a tesztből, vizsgaidőszakban nemvaló nekem az ilyen. -
Shad0w
senior tag
válasz
Benedicht #7586 üzenetére
Hova kell milyen üzit küldeni? Vagy akár veheted eztis üzinek
. St_Shadow lennék, pár százezer AP elég lesz.
Más: Azhogy ilyen dög lassú, az a teszt server miatt van? Mellesleg elsőre bűn ronda, másodszorra meg megis találtam az első bugomat, bár sztm már jelentve is van, demajd utána nézek, és ha nem akkor jelentem...
Ricco: Ne pipáld be, ha bepipálod akkor szűz accounttal kezdesz.
-
vizibal
tag
válasz
Benedicht #5742 üzenetére
A tesztelésben tudtommal a GS-ek is részt vesznek, az pedig elég fontos része bármilyen továbbfejlesztésnek/javításnak. Bár fizut ők nem kapnak érte, az tény.
A jelenlegi törésmodell pedig tényleg elég jó lett, a Panamának simán be lehet gyűrni az elejét (mivel a motor középen van). -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Benedicht #5607 üzenetére
Hali!
Nem tudja valaki,hogy a Panama-t milyen License-töl lehet megvenni:? C V vagyok kb 6kRp és megvan mehetek a B vizsgát letenni.De remélem nem ugy lessz mint az intimidátor bigyó autó.Mert ha A I-töl lehet csak Megvenni akkor inkább veszek egy Harpoon-t. 250k-bol azért már lehet tuningolni,vagy Stalion-t.Hátha tudja valaki.Irjatok.
Üdv: KisaJa és grat nekem nem sikerült mert még csak 14 éves vagyok sajna.
És a szüleim nem engedik,hogy annyit üljek a gép előtt pedig már nekem is vagy 4-5 ora keletett volna,hogy elérjem a 24 órát elég lett volna a 2k AP.Bőven.Na de se baj majd máskor.
-
wesker24
senior tag
válasz
Benedicht #5394 üzenetére
Jah szóval ez csak helyi hálozaton LAN-on keresztül müködik csak !!
Mivel egy proxy serverhez akar csatlakozni ez a Gameguard progi !!
Na szóval nekem akármi is van beirva a proxyhoz ugyse használ semmit mert oda van irva hogy Dial-upos internetnél nem lehet alkalmazni ezeket a beállitásokat !!
Akkor ugy látszik ez a játék is kimarad az életemből !!
-
Speed®
titán
válasz
Benedicht #3972 üzenetére
Onnan hogy felvillan a benyajelzés, ~2.5 kör bennevan simán. Ha árnyékban is tudsz néha menni, akkor 3. Én mindig 9. kör végén megyek ki, ezzel szépen el is szoktam húzni általában
Amúgy elég nagy sux, hogy TA Pro idők vegyítve vannak a Rookieval..meg ha már itt tartunk, másik pálya is illett volna szvsz. Mondjuk egy nagyobb/jobban bedöntött ovál a nagyobb kanyarsebességekhez. Ha már erősebb verda..
Bár ez számomra nem probléma, ahogy állnak a dolgok, nem egyhamar fogom megvenni a verdát..szívesebben Mudozok/CTFezek, még ProVSben sem igen járok más pályákon. Unalmas már..Ha valaki még nem játszott volna vele, próbálja ki a CRC 2005öt, nagyon klassz
-
kisvardai
tag
válasz
Benedicht #3910 üzenetére
hello
mizu:?
Mik történtek még nem voltam PH-en:?hehe:?
Ma játszottam és most 31.521 RP-van de ma megcsinálom azokat a feladatokat és azért is kapok majd 8000 meg asszem 1.5 nitrót meg stb... ja szerintetek meiket toljam a Harpoon-om vagy a Quadrom:?szerintetek jó az az uj pálya a kezdő szerveren:??? nem a TA-ba!!!És hogy sikerült a csaj segitségével a duplázós heted mennyit kaszáltál vele:?
Üdv:Alex
Ui: Asszem valami Francia pálya!!!oda szerintem jó a quadrom!!vagy a harpoon-om jobb:? -
kisvardai
tag
válasz
Benedicht #3711 üzenetére
én most játzttam 2 db 15 körös TA-t de hát nagyon keveset kaptam majdnem mindeki A 4 meg A6 volt és csak 30%-ot kaptam!!!na mindeggy nekem nem nagyon jön be a peccs!!!!nem tudja valaki,hogy holnap jön akkor a TA-s autó mert nekem azt mondták!!!meg azt,hogy 100 ezer körül lessz a közepső TA-s autó a legnagyobb meg 150-250 ig az kemény
és ha nekem a legjobb lessz valakinek meg az alap akkor nem versenyezhetünk eggyüt vagy igen:?azt nem tudja valaki:? -
mazda626
addikt
válasz
Benedicht #3155 üzenetére
Csomó új felni, festés, alkatrész van. Remélem ezek a játékban is így lesznek.
Ez a kép büntet Gyönyörű képek, vajon ingame, vagy PS?
ESETLEGES FORGALOM??????? -
PaJa1
őstag
válasz
Benedicht #1969 üzenetére
Üdv mindenkinek. Project Torque nickem: [HUN]This No All
Benedict kérdésére a válaszom: Megéri a pénzét! Kb 500K APt sporoljál rá...nagyából ennyiben van a full tuning, ja meg balance se árt azok 10K koröl vannak.
Most ugye lehet szerezni AP-t szal nem is kell igazából fizetni, csak sajna amit ezzel a bejánlós dologgal szerzel azt elég soká írják jóvá az egyenlegeden.
Ha most kell AP akkor szerencséd van, nagy most a bounsz a vásárolt APra
1000-ért 1500öt, 2000ért 3000et, 5000ért 7500 at kapsz.
Wandal/UnConnected - mostmár igyekszem olvasn ia forumot.
Eléggé meglepődtem hogy 2K+ hozzászólás van, naponta több tucat... Nem fogom végigolvasni mindent, ennyire nem érek ráHa valaki kérdezett, vagy érdeklődött valami iránt arra szívesen válaszolok ha újra felteszi. Benedict-et is csak azért találtam meg mert itt volt nem annyira régen a hozzászólása.
Páratokat már bejelöltem előzetesen a barátlistámra.
További jó forumozást. Remélem találkozunk a pályán.
UI: remélem elég tartalmas lett az 1. hszem -
EQMontoya
veterán
válasz
Benedicht #1969 üzenetére
én TA-ba nyomtam ellene, 2 versenyen (egyiken 12, másikon 9 körüli ember volt) a két versenyen összesen kb 2 tized mp volt közöttünk
és megmutattuk a világnak, hogy a magyarok tudnak vezetni
-
Speed®
titán
válasz
Benedicht #1915 üzenetére
Én megvettem egyszer, most meg ugye megkaptam Giftként.
Nem zavar ha nem tudom használni, de hogy tüntethetem el a Giftet?
Ugyanis minden bejelentkezéskor azzal fogad, hogy kaptam valamit.
És ha fel akarom rakni, Error szöveg kíséretében nem engedélyezi..Cayman, kösz a versenyt, mégha jó sz@r is lett a vége (retardáltak..)
Dr. Romano Windózt ~3havonta telepítek, a PTvel már 3 napja folyamatosan szívok (sötét képernyő szerverválasztás után). Error logban az van, hogy "Can't duplicate resolution". Miért (mit) nem tud felbontáson duplikálni? 1600x1200ra van állítva és az asztalom is annyin van, mit szivat??
-
törölt tag
válasz
Benedicht #504 üzenetére
Szia. A tesztet mikor megcsinálnám akkor a program elküld a shop-ba hogy vegyek előtte magamnak application form-ot, tök jó, vennék is csak nincs AP-m. Ha megcsinálom a myspace-es okosságot, akkor is csak 2 hét múlva lesz, akkor addig most helybenfutás van, nem tudok szintet lépni?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Benedicht #504 üzenetére
Jó ötlet!
Azonban lehet jobb lenne egy ilyen összefoglalást egy Logoutos cikkben megtenni, mert ott többen látnák és több embernek jöhetne meg a kedve a játékhoz.Ha valakinek lenne kedve hozzá szerintem nekieshetne a cikknek (nekem sajna nem valami jó az "írói vénám"
)
Mindenesetre az 1-es hsz-be akkor beleszövöm ezeket
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Benedicht #329 üzenetére
Köszi az infókat
Váááá! Nem mondod hogy 11 mp-t rátettek pluszba a C-re??! Szegény billentyűzetemet szanaszét ütöttem mire sikerült megcsinálni 62 alatt, most meg 73?? pffff...
Már szívesen nyomnám a játékot, de valamiért a patch 10K-val és az alatt jön csak
Hmmm... a táblázat még érdekes és jó látni hogy a csak AP-ba kerülő RX7-nél erősebb az RP-ért is megvehető Harpoon
(ha végre bent leszek a játékban már szaladok is megvenni -még jó hogy megvártam a patchet a kocsivásárlással-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest