Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Amazon Fire TV stick/box
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
válasz
[HUN]Dani #11429 üzenetére
1. Írj egy blogot (blog bejegyzést) az Aeriagames-en szerzett pozitív tapasztalataidról. Legalább 6 mondatnak kell lennie és tartalmaznia kell az aeria linkjét. A blog linkjét pedig válaszban be kell szúrni oda a fórumba.
2. Csinálj egy képet magadról és másik 4 barátodról egy másik fórumon (igen, ez egy másik fórum), és válaszban tedd be oda a fórumba. Természetesen Aeriás emberkéknek kell lenniük.
3. Küldj legalább 10 embernek egy képet magadról a játékban és küldd el ugyanezt az e-mailt titkos másolatként az aeriának is. Ha a levélben véletlenül van egy aeriás banner aláírásként akkor további 100 AP-t kapol érte.
4. Csinálj egy posztert vagy bármilyen vizuális hirdetést az aeriáról és azt tedd ki egy nyilvános helyre (bolt, parkoló, pláza...) majd az erről készült képet szúrd be oda a fórumba.
Ha Szeptember 30-ig összejön a 4 milliós taglétszám akkor további 400 AP-t kap mindenki.
Tömören ennyi, a linkekért meg mittomén mikért olvassátok el az eredeti kiírást..
-
Shad0w
senior tag
-
Shad0w
senior tag
válasz
VladimirR #10985 üzenetére
Mivel lusta voltál számozni, ezért énis. Büntiből most bogarászhatod, hogy mi mi...
- Nemtom
- Minden 5.-nél
- Bug/cheat
- Plusz RP-t ad. Legjobb módszer ha feltolod a DPI-t az egéren (ha van rá mód) és átlósan egy ellipszist kezdesz el rajzolgatni eszeveszett gyorsasággal. Nálam 1 másodperc se kell, hogy maxon legyen.
- Elvileg random
- Fülön jobb klikk/Display/Popup ingame
- Fogalmam sincs. -
Shad0w
senior tag
válasz
VladimirR #10914 üzenetére
Ez azért van, mert lagolsz. Ha egy max két autó ragad be akkor nem nálad van a hiba, azonban ha az összes autó "beragad" akkor bizony kevés a sávszélességed. Körülbelül 1 kb/s feltöltés kell játékosonként. Tehát ehhez mérten kell létszámot választani. Természetesen nem szabad letölteni akármilyen mega giga sávszéled van letöltésre. Sokan nem tudják, hogy letöltés nincs feltöltés nélkül (kb 100 kb/s letöltéshez 10 kb/s feltöltés párosul).
-
Shad0w
senior tag
válasz
Karibaba #10892 üzenetére
Ha így volt akkor én kérek elnézést (én úgy emlékszem, hogy amikor paja belinkelte akkor is 2-3 hetet írtak). De reakciódból ítélve úgy olvasod a Magyart, mint én az Angolt, kiemelsz pár szót és abból akarod megérteni a mondatot (sikertelenül).
Attól mert többet kockulsz a játékkal még nem lesz igazad. (bár stock kawaval elkenném a szádat touge-n...)
ABnormal: Vhogy nem tudott meggyőzni.
Mellesleg kihasználtam ezt a 30%-os kedvezményt a buggy-ra. Hát én vagy nagyon régen játszottam a PT-vel vagy már sokat játszottam szimulátorokkal... A grafika pedig továbbra is ocsmány. Na de befejezem, mert lassan én is megérdemlek egy warn-t.
-
Shad0w
senior tag
válasz
Karibaba #10886 üzenetére
Most nem azért, de hogy a faszba lehet ilyen trehány módon írni?! Ha rejtvényt akarok fejteni akkor veszek egy Fülest az újságosnál, ide nem ezért járok...
Továbbá, hol vagyon az leírva, hogy huszadikára jön ez a patch? 12.-én írták be és minimum két hetet írnak a megjelenésre. Akárhogy számolom sehogy se jön ki 20.-ra.Jópáran el vannak itt kanászodva. Pár hónapja vmi ilyesmit jósoltam ha nem tévedek. Támadnak a 10 évesek...
-
Shad0w
senior tag
-
Shad0w
senior tag
válasz
[HUN]Dani #10668 üzenetére
Done.
De ha már úgyis válaszolok neked, akkor van egy gondolatom az egyik hozzászólásodra: Te kis naív!
-
Shad0w
senior tag
-
Shad0w
senior tag
-
Shad0w
senior tag
Áhh nem bírok szabadulni...
Ne haragudj, de nem érdekel. Én elhiszem, hogy belehet állítani, meg meg lehet tanulni, na de ezt minden patch után? Én becsülöm benned ezt a kitartást viszont engem mód felett bosszant az ilyen dolog. 1:15 közepét mentem, nemtudom, hogy ez a patch után milyen időnek számít, előző ligán 1:13-at mentem asszem, de bőven 1:15 alatt voltam, namind1.
A hangokkal annyit műveltek, hogy meghagyták ugyan a régi (mellesleg jó minőségű) hangokat, de minden kocsihoz vmi effekt társul, amit én személy szerint még soha egyetlen egy kocsiban se hallottam még, de ez lehet hogy csak a felvételek minőségéből fakad. Akkor sem kellettek/kellenek. -
Shad0w
senior tag
Akkor közkívánatra még egyszer megnyilvánulok, de nem vállalok érte felelősséget...
Hát kezdődött a Corolla hangjával. Most komolyan, tényleg ez hiányzott a játékból?! Többi kocsit meg se merem hallgatni. Aztán első kanyarnál gondoltam fékezek, hát ja, blokkolásig fékezett -> csatt (itt buktam el mindent...). Ezzel így alapvetően semmi probléma nincs. De! Kormánnyal ugye nem lehet játszani, bill-el elő jön ez a probléma (mer hogy a faszba nyomjak félig egy két állású gombot?) és sztm gémpaddal is hasonló a szitu. Szal mégis akkor mivel lehet ezt játszani? Semmivel? Nagyszerű. De itt még nem volt vége, következő körben megpróbáltam lassabban jönni (persze satu effekt nem maradt el) és be is vettem a kanyart ahogy a nagy könyvben meg vagyon írva, kicsit driftesen, na ekkor jött a poén. A kocsinak egy középső tengelye van, és ekörül forog a tütü. Kibaszott irreális! Ezek igazából annyira nem viccesek, de én már csak nevetni tudtam, mert ha sírtam volna, akkor most más elmeállapotban lennék.
Az, hogy ilyen fölénnyel lett enyém a BLT, figyelembe véve, hogy egy hónapja nem jártam a BW2 pályán, elég szomorú. Tele van kezdőkkel a játék és ők sem fognak már sokáig maradni...
Azóta átnyergeltem a szimulátorokra, persze a PT soha nem volt az és nem is vártam el tőle soha, de az elején még úgy éreztem, hogy elég jól eltalálták a sim és az arcade közti egyensúlyt. Szal jobb volt mint egy NFS, de nem kellett heteket tölteni azzal, hogy az ember megtanuljon bevenni egy kanyart. Konkrétan a GT Legends-el tolom most, és büszkén jelenthetem, hogy két hét után megtanultam fékezni és a következő lépés a kigyorsítás, az egy teljesen más műfaj lesz.
Én azért kívánom nektek, hogy leljétek örömötöket a játékban, de én a köv patchig leszámoltam vele. Bár nem hiszem, hogy valaha is fogok vele játszani, fél éve ez megy, folyamatosan rosszabbodik és nem igazán látok rá esélyt, hogy végre javítsanak is vmit ezen. Ennyi.
-
Shad0w
senior tag
Uram atyám! Mekkora szar már ez a játék! Ez volt az utolsó, hogy én ezzel mentem. Következő patchig ráse nézek (kíváncsi vagyok meddig süllyed még). És megígérem, hogy a fórumot is békén hagyom végre. Kész.
(effektíve végigröhögtem a ligafutamot, olyan szinten lett szétkurva a játék. Aztán pedig best lap-ot mentem, 1 másodperccel jobbat mint aki megnyerte. Kár hogy csak a 6. körben vettem fel a ritmust, de végül is tökmind1.) -
Shad0w
senior tag
Előzőben is úgy volt, hogy csak a bonus futamon résztvevők választhattak a bonus díjakból, a ligáért csak RP járt. Bár most lehethogy úgy lesz ahogy mondod, mégiscsak közelebb állsz a PT-hez, mint jómagam
. De nemsokára úgyis kiderül. Viszont egyeztethetnél Frank-el, minthogy "szerintem"-ekre alapozz.
-
Shad0w
senior tag
Az Ausztrál ligában az első 7 csap össze és itten vannak a nyeremények is:
Bonus prize pool for top 7 in leagues
- Any current car
- Any level body upgrade for any class of car
- Any engine up grade for any class of car
- Any handling upgrade for any class of car
- Any ecu upgrade for any class of car
- Any 7day sponsor girl
- Any 3 day sponsor girl -
Shad0w
senior tag
válasz
[HUN]Dani #10173 üzenetére
Vannak ezek az iGames játék központok, ahol ha személyesen regisztrálsz akkor kapsz egy kódot, ami 3000 AP értékben a felsorolt cuccokat adja. Ennyi. Kis hazánkban senki nem fog ebből kapni, hacsaknem egy ismerőse külföldön nem regisztrál be vmelyik ilyen központban. Itten vannak a városok ahol vannak ilyen központok.
-
Shad0w
senior tag
válasz
Ricco_hun #10169 üzenetére
Ööö, én viszont nem értek veled teljesen egyet. Mert ezt az rp/xp sírást kicsit hülyeségnek tartom, csak a hatás kedvéért írtam bele...
. Olyan szinten helyezed erre a témát mintha nem szólna másról a játék. Eleve ez egy olyan játék amit nem lehet végigtolni 1 nap alatt, mint az NFS-t, itt meg végig arról siránkoztok, hogy játszani kell. Aztakurva...
Szerintem a legeslegnagyobb probléma az a játékélmény, én személy szerint ezt hiányolom belőle, engem soha nem érdekelt, hogy mennyit kapok, mentem aztán ha összejött a zsé akkor vettem vmit a tütümhöz. Pont. És pont a játék élményét vették el, eza legnagyobb baj!Ugye kezdődött azzal, hogy azt hitték a ghost mód a különbség az arcade* és a szimuláció között és mivel mindenki ghost módban ment (nyilvánvaló okokból) ezért írtak egy teljes mértékben elbaszott fizikát, mindezt tették úgy, hogy a régit is elkúrták. Most meg kiszedték a ghost módot még a (kicsit elkúrt**) régi fizikát használó módbol is, mert továbbra is azt hiszik, hogy ettől lesz szimuláció. Hihetetlen mennyire gyökerek dolgoznak ott. De ha végre az invictus venné a fáradságot, hogy meghallgatja a játékosokat talán történne vmi. Nemtom, ezidáig az Invictus és a játékosok közötti kommunikáció egyenlő volt a nullával. Ja, nemis volt aza béta tesztelős hibajelentős oldalacska, oda beírtunk (mi játékosok) egy csomó durva hibát, aztán baszták kijavítani és kiadták úgy. Hát ennyi...
* erre várom a magyar megfellőt, talán "árkád"?
** de már ahhoz eléggé, hogy abbahagyjam -
Shad0w
senior tag
válasz
G@bi90MR #10167 üzenetére
Dehogynem bántottak. Fél éve az orrom alá toltak egy remek játékot. Sok kellemes órát töltöttem el vele, aztán elkezdték tönkre tenni, de én kitartottam, ők ezt látták és tovább romboltak. Ez igenis bántás! Fél éve még senki nem sírt, hogy nem fejlődik, senki nem sírt, hogy rossz az irányítás. Sőt még CTD sem volt. Aztán jöttek a "patchek" és minden rosszra fordult.
Tőlem jöhet a fekete autó, legfeljebb jól kiosztom majd őket. (rohadt jó, hogy anyum egy őrző-védő cégnek is könyvel
)
-
Shad0w
senior tag
válasz
Isten88 #10164 üzenetére
Nem csak az a baj, hogy akad, hanem ha vki kilép akkor egyenesbe teszi a kormányt. Ez TA-ban pont a kanyar közepén amikor jobbra melletted két pixelre van a másik, mert nem hajlandó kihúzódni rendesen a szélére, vicces helyzetet tud teremteni
.
De most tényleg mit vártatok? Javítást? Láttatok ti már olyat PT-ben? Nem? Sztm sem. Invictus lassan kiadhatna egy könyvet aminek az lenne a címe, hogy: "Hogyan tegyünk tönkre valamit - amit még meg sem csináltunk - módszeresen tönkre?"
Ha eddig nem is, most már biztos felkerültem a 10 leggyűlöltebb player listájára az Invictus-nál.
-
Shad0w
senior tag
Hát, annyi a különbség, hogy a rázókő nem a segged, hanem csak a kezedet rázza, satuféknél pedig nem feszül a mellkasodnak a biztonsági öv, amúgy egész korrekt a dolog (természetesen nem a PT-ben... Majd akkor unom meg a PT lehúzását ha megcsinálják végre).
Gamepaddal máriózni kell, nem autókázni... -
Shad0w
senior tag
válasz
ABnormal #10111 üzenetére
Privátban is meg lehet keresni egy moderátort. Sokan nem is tudnak arról a topicról.
De tökmind1, törölték. Pont.
És amíg az invictus a faszságokkal foglalkozik ahelyett, hogy kijavítanák a sok bugot, addig semmi nem lesz ebből, szvsz 1 max 2 évet fog élni.Csak csendben megkérdezem, hogy az előző patchnél amikor felmérték, hogy pontosan mire is lenne szükség kinek volt aza hülye ötlete, hogy léggömbök kellenek?! Egy autós játékba léggömb! Uramatyám. Természetesen ezzel párhuzamosan az irányítás is szét lett barmolva, hogy a sok falra kenődés közben legyen idő nézni a léggömböket... És a kormány támogatásának botrányos részéről még nem is szóltam. Ahh, megyek inkább tolok egy kis GT Legendset, az legalább azt nyújtja amit várok tőle. PT mindig csak felhúz.
-
Shad0w
senior tag
válasz
Creative997 #10074 üzenetére
Bruhaha. "THIS IS SPAP..." lebukott, most változtathat nevet.
-
Shad0w
senior tag
Izé, kormánynál hol lehet azt kikapcsolni, hogy a sebességtől ne függjön a kormány áttétel? És hol a force feedback? (ne mondjátok, hogy az optionsbe, mer hiába húzom 100%-ra akkorsenincs benne.)
-
Shad0w
senior tag
válasz
SylarHUN #9705 üzenetére
Jéé, én is rákerültem. Meglepett a dolog, tekintve, hogy folyton fikázom a játékot és hangoztatom, hogy nem is játszok vele csak a következő peccsre várok (aztán az az utánira...
). De hogyha már rákerültem (köszönöm
) és végre rájöttem hogyan csinálod az ingame képeket, megtudnád azt tenni, hogy lekapod a bubumat (átváltottam arra) és a következő verzióba már azt teszed be? Mégiscsak az áll hozzám közel. Ha a következő peccs megüti a szintet akkor az is előfordulhat, hogy küldök majd IRL képet magamról. Köszi.
-
-
Shad0w
senior tag
Hát, pedig még mindig piros, nemtom nálad mi nem látszik, ráadásul sima szövegként szerepel, nem linkként. Mind1 az a lényeg, hogy te is megkapd a 300 AP-t (most talán már jó lesz, ha tudod mi volt a baj). Nekem még nem válaszoltak, de remélem ez csak azt jelenti, hogy nemvolt probléma.
-
Shad0w
senior tag
Egyrészt a mintában egyértelműen kivan emelve pirossal az egész link. Másrészt pedig a kepfeltoltes.hu és más hasonló, magyar feltöltőket kerülni kell, mert külfödlről nembiztos, hogy elérhetőek. Javaslom használd az imageshack.us-t.
-
Shad0w
senior tag
-
-
Shad0w
senior tag
Még mindig tartom magam ahhoz, hogy amíg nem csinálják vissza amit elkúrtak, addig nem játszódom vele, mivel ebben a formájában engemet nem szórakoztat, sőt...
Ha most játszanánk nem lenne olyan élvezetes, mint réges régen volt vala, mivel kijöttem már a gyakorlatból...Csakhogy ne rázza meg itt a népet inkább én szólok előre. Elfogok indulni az Ausztrál ligán, mert továbbra is bízom benne, hogy megembereli végre magát az Invictus és nem kúrja szét tovább és ha eljön ez a pillanat akkor biza visszatérek. Addig is kell gyűjteni a javakat, hetente 20 percet pedig megér. Akik azon aggódnának, hogy ezzel mástól veszem el a lehetőséget/nyereményt azoknak felhívnám a figyelmüket, hogy az előző ligán (UK-n vettem részt, de a többin se volt más a helyzet) mindössze 8-an maradtunk az utolsó futamra. Ráadásul most nem fogok rá készülni, szal esélyem se lesz tütüt nyerni, de ha mégis, akkor megígérem (hát még meggondolom
), hogy az aktív játékosoknak hagyom.
Most nézem, hogy van vmi patch. Megyek megnézem történt-e érdemi változás.
-
Shad0w
senior tag
válasz
Dr. Romano #9412 üzenetére
Az idiótás rész saját gondolatom volt, és csupán azon emberkékre értettem akiknek az jött le, hogy arcade kell. Az idő már eldöntötte, hogy tévedtek, szal innentől felesleges ebbe az irányba tovább haladni...
-
Shad0w
senior tag
válasz
Dr. Romano #9409 üzenetére
Én már abbahagytam, szal csak halkan jegyeznék meg pár dolgot.
Arcade mód nem létezett a patch előtt, mivelhogy minden módban ugyanaz volt az irányítás (kivéve néhány bugot ami megváltoztatta, de ez nem a mod-tól függött). Tehát semmilyen következtetést a patch előtti állapotból nem vonhattak le, ami arra vezetett volna, hogy a nép arcade-ot akarna. Amit mondasz, azon én is elgondolkoztam annak idején és arra jutottam magamban, hogy vagy volt egy max 100 fős 10 éves kort meg nem haladó kicsiny tömeg akik kitöltöttek vmilyen kérdőívet, vagy az elméleted szerint szimplán idióták dolgoznak az Invictus ezen részlegén. De én kiváncsi lennék arra is, hogy mi késztette a fejlesztőket arra, hogy az érdemi javítások helyett Sylvikére és a bugyuta léggömbökre pazarolják az idejüket...
Namind1, csak kikívánkozott.
-
Shad0w
senior tag
Hát ez másodszorra se lett jobb.
Vmit a fényeknél nagyon elkúrtak. Csúnya lett na. Itt egy képecske, így néz ki a szélárnyék, de az egész játék olyan sötét, nem érzem, hogy ott lennék, mint patch előtt. Ráadásul ez a screenshot 40 feet-be került, mert közben megakad a kocsi. Ez jelentve volt bétában is, nemlett megoldva. Írtam bétába olyat, hogy testreszabhatóbb legyen, mert semmit nemlehet optionsba beállítani, nemlett megoldva. Van benne egy buzi hang (a tulajdonosát nemakarom megsérteni, biztos a hangmérnök hibája...) aki állandóan pofázza a dolgokat, csak aztnem értem hogy miafasznak? van két szemem, látom mi történik a pályán... TA-ban eddig amikor kiálltam boxba akkor a speedlimitet lehetett hallani faszásan, demost csak aza buzi pofázik helyette, hogy nincs benzin, meghogy menjek már tankolni amikor régen a box bejáratánál vagyok, ahh...
Egyszerűen nemkellett volna így felfújni ezt a béta lufit hanem szép csendben csinálni, és miután kiderült a sok bug simán arrébb tenni egy hónappal a megjelenést és megoldani őket, akkor talán nempukkant volna így ki, mint most.SylarHUN(#8065): Erre még akartam válaszolni, csak kiment a fejemből. Kurvára nem komplex ez a játék. Inkább elég egyszerű. Komplexitásban a NFS-el áll egy szinten kb. Ebből az írásodból nekem az szűrődik le, mintha az Invictus jó kedvéből csinálná ezt a játékot, holott egyáltalán nem így van. Ez a játék megrendelésre készül és az aeria szerzi a sponsorokat és a pénzt amiből kifizeti az Invictust. Nehezen tudom elképzelni, hogy közel 50 ember (asszem az egyik gamestaros interjúban ennyi hangzott el, nemtom már) csupán unalomból, vagy jóakaratból dobna össze egy ilyen játékot, nemmellesleg komoly pénzekbe kerül az egész rendszer üzemben tartása is (serverek ugye). Tehát az aeria érdeke, hogy minél több játékos legyen, annál több pénz folyik be. Ezt a gondolatmenetet követve én azzal támogatom a játékot, hogy játszom. És attól mert ingyen van még nemfogok vele játszani, ahoz alkotni is kell vmit. Azhogy ezen kívűl egy rakás igénytelenebb játék van nem azt jelenti, hogy akkor ez jó. Aza 10% pedig mind fizetős (mármint havi szinten).
Ez már nem neked, Sylar.
Most a fejlesztőknek biztos fáj egy kicsit amit írok, dehát ezvan. Megígérem, hogy néha visszanézek (mértne tenném patch előtt nekem nagyon tetszett ezaz egész) és ha látom a javulást (effektíve meglesz oldva minden) akkor szivesen játszok vele megint. Addigis jó időtöltés volt fél éven keresztül. (basszus fél éve kezdtem játszani ezzel, kevés játék mondhatja el magáról, hogy fél évig kibírta nálam...)
Amúgy kezd kivilágosodni előttem, hogy a célcsoport erősen a 14 év alattiakra irányul, a sok arcade dolog, meg minden. Csak azt felejtik el, hogy ennek a csoportnak csak kis százaléka fog pénzt is invesztálni a dologba. Egy részüknek nincsis bankkártyája, másik részénél pedig van szülői felügyelet és nemhagyja. Nemmintha én szándékoztam volna pénzt költeni rá.
-
Shad0w
senior tag
Na lejött nekem is. Szerencsére nemlett igazam és viszonylag elég gyorsan lejött a patch, ezt a részét jól megoldották.
Viszont! Irányítást teljesen átírták, már megint, ráadásul minden mód másikat kapott. Előző patchnél hangot adtam azon véleményemnek, hogy egy olyan jatékban ahol gyakorolni kell, sokat számít a skill, fél évente átírni az irányítást nem jó ötlet. De úgylátszik nemfigyelt fel rám senkise. Maga a szoba úgy ahogy van szar. Legalább 10 mp mire betölt. Semmi informatív dolgot nem lehet benne jól látni, ugyan van sok, de nem lehet látni... Akármi történik a pályán azt bekell pofáznia, ÉNIS ÉSZREVESZE TUDOM VENNI HA MEGELŐZTEM VKIT! könyörgöm. Ha vki nekiáll írni vmit akkor a fél pályát nemlátom mer bevillan a cset, pedig 22"-os wide monitoron 1680x1050-es felbontásban lenne neki hely vhol a sarokban... Még nem mélyedtem el az optionsban, lehethogy lehet ezeket állítani, abban az esetben visszaszívom
. Most egyelőre elég volt ennyi, inkább nézek vmi vidámat aztán majd mégegyszer nekifutok később. De egyelőre törlésre van ítélve...
szerk.: Ja kifelejtettem, hogy fakóak lettek a színek, Stallion úgy néz ki mintha teszkó gazdaságos festékkel lenne fújva, panny felnije szintén. Biztos van több is, de elsőre csak ezek tűntek fel.
-
Shad0w
senior tag
De hiába izgultok rá ennyire, ebből ma még nemlesz semmise. Egyrészt már régen lekellett volna állniuk, de ahogy eddigse, mostse tudták betartani a határidőket amiket maguk szabtak. Ráadásul most több százezer ember fog nekiesni az update-nek tehát megint 1-2 kb/s-el kell majd letölteni, ésha leis jött akkor majd 5-10 ember fog lézengeni a lagos serveren. Ittmeg majd megy a flame, hogy "nekem 5 kb-al jön", "jajj az semmi nekem 6-al", "na lejött már nektek?!", "csináljon már képet akinek lennt van!" és ehez hasonlók. De nemlehetne eztmost kihagyni a változatosság kedvéért?
ZS nevedd személyesnek, mindenkinek szólt..
-
Shad0w
senior tag
válasz
Target78hu #7927 üzenetére
Már énis szóltam erről, csak én a stallionnal jártam így. De majd az akció után megveheted normál áron a feléért...
-
Shad0w
senior tag
Úgylátszik megint gondom akadt az angollal...
Szal, ugye megnyertem egy ligát és kooda küldött egy üzit: "Please check the forum post under UK league posts about bonus prizes......you have first pick. Thanks." Nekem ebből az szűrődött le, hogy ellenőrizzem a fórum hsz-t a többi alatt (effektíve az első hsz-t), mert én választok elsőnek. Viszont abban meg nincsen semmilyen lista amiből választhatnék, vagy mit nem értek?. Vki segítsen nékem (már megint
)! Itt a fórum linkje.
-
Shad0w
senior tag
Jut eszembe, megnyertem a UK ligát!
(öröm bódottá)
A zárófutam viszonylag könnyen ment, de a shootout (vagymi) már nem annyira. Ploki megint végig a nyomomban volt aztán sikerült megint elis rontania az utolsó körben... De nembaj.
Most nincsenek replayek, mert a zárófutamról nemmentettem a másikat meg lusta vagyok feltölteni. Esetleg ha lesz érdeklődés akkor felrakom.
-
-
Shad0w
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #7832 üzenetére
Kisa és rsx kapott tőlem. Ha többet kaptok akkor jelezzétek vissza annak aki adta, hogy nevésszen kárba egyse. Vagy nemes egyszerűséggel adjátok tovább.
-
Shad0w
senior tag
Na, írok pár gondolatot a challenge módról, hátha lesz eredménye, de legalább jó vita alapot fog képezni.
Tehát, hogy mi a bajom a challenge móddal? Sokminden, de ahelyett, hogy minden hibáját kirészletezném egyszerűen csak leírom, hogy szerintem milyennek kéne lennie: Pontosan olyannak mint a többi módnak. És itt elsősorban a szoba kezelésére gondolok. Én akarom megmondani, hogy melyik pályán, melyik évszakban, hány körön keresztül és milyen autók ellen akarok megküzdeni azért a pár szem AP-ért. Másrészt kell még bele egy "tét" opció is, hogy necsak 1 tickettel lehessen játszódni. Mindezt úgy, hogy a room leader megszabja a minimumot, de ha vki úgy érzi, hogy ő többet akar, akkor jelezhesse azzal, hogy többet tesz fel és ha ezt mindenki megadja akkor azlesz a tét, ha nem akkor marad a minimum, ill. amennyit megadnak belőle. Asszem nagyjából ennyi.
Ami most van, hogy előre szabott szobák, room leader nélkül sok problémát tud okozni. Mivan ha én stock kawaval akarok küzdeni haverokkal, de betéved egy panama és az istennek (bocsi
) sem tudjuk elzavarni? Jelenleg csak a ticket gyűjtés folyik, azok elhasználása nemkis időbe telik és ezért sokan nemis játszanak challenge-ben, pedig ha nagyobb tétben lehetne ellőni - mondjuk 10 ticketet egyszerre - akkormár sokkal nagyobb lenne az érdeklődés, sztm. (ahh, mégis leírtam mi a bajom...
)
Ha esetleg aerian mar van vmi hasonló topic vki linkelje be, benyögök akkor oda egy agree-t vagy vmit
.
-
Shad0w
senior tag
-
Shad0w
senior tag
10%-al olcsóbb lett minden AP-s tütü!
Ésmost tényleg, nemúgy mint a stallion body upgrade...
Aki ilyen kocsira akar költeni az most tegye meg. Énmár megis vettem a bubumat mindössze 1710 AP-ért!
szerk.: nemtom mérnem működnek a formázos gombok most. namind1...
-
Shad0w
senior tag
Ploki, te milyen köröket mész broadways #2-őn stock tütüvel?
-
Shad0w
senior tag
válasz
Benedicht #7631 üzenetére
Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy az egész szoba rendszer kényelmetlen. Mert ugye voltak olyan problémák, hogy a lobby-ban nemlátszódtak a szoba jellemzői. Ezt sztm maradéktalanul megoldották (ráadásul egész jól
), viszont amit itt hozzáadtak azt a szobában elis vették. Akármit akarok megtudni akkor kattintgatnom kell jobbra-balra, de ha mindent kikattintgattam, akkormeg nemlátszik semmi a háttérben álló kocsikból (amit eleve nemértek, hogy minek vannak), viszont a vidkártyámon meg visít a venti, mert számolgatja a kocsik grafikáját. Ezzel eggyüt azoknak akiknek lassabb gépe van jelentősen megnő azaz idő amialatt belépnek, mert sokat töltöget a gépük. A másik pedighogy a cset ablak nem jelenik meg automatikusan, ha vki ír, kínomban végignyomtam minden gombot mire rájöttem hogy a "z" a nyerő.
Vagy ezt a bugreportba kéne írni?
-
Shad0w
senior tag
Mielőtt beírom bug reportra megakarom kérdezni, hogycsak én nem látom, hogy a szobában ki a room leader? Éshogy ki milyen autóval van, és az kb milyen tuning szinten áll?
-
Shad0w
senior tag
Most direkt írom külön hsz-be...
Szal. Mostmár nem lagos a beta, úgytűnik már mindenki leszenvedte a telepítőt.
Viszont ezzel a rengeteg buggal, faszsággal amit beleraktak nem az én idegeimnek való. Inkább megvárom a nagy patch-et és akkor eldöntöm, hogy tetszik-e (egyelőre nem.) Van még 2 bug, azokat beírom és akkor nekem itt lezárult a béta teszt. Többieknek meg sok sikert és sok bugot kívánok amit majd remélem kiis tudnak és fognak is javítani.
-
Shad0w
senior tag
Ööö, lehet vhogy törölni bug reportot?
-
Shad0w
senior tag
válasz
Benedicht #7589 üzenetére
Lehethogy akkor inkább várok holnapig ezzel a bétával, egyrészt senki nincs fennt, másrészt lassú is. Kilépésnél inkább alt+f4-et nyomtam, remélem majd újra kell telepítenem ilyenkor, mint a simát...
De ha továbbra is ennyire körülményes lesz a használata, akkor lehethogy kimaradok a tesztből, vizsgaidőszakban nemvaló nekem az ilyen. -
Shad0w
senior tag
válasz
Benedicht #7586 üzenetére
Hova kell milyen üzit küldeni? Vagy akár veheted eztis üzinek
. St_Shadow lennék, pár százezer AP elég lesz.
Más: Azhogy ilyen dög lassú, az a teszt server miatt van? Mellesleg elsőre bűn ronda, másodszorra meg megis találtam az első bugomat, bár sztm már jelentve is van, demajd utána nézek, és ha nem akkor jelentem...
Ricco: Ne pipáld be, ha bepipálod akkor szűz accounttal kezdesz.
-
Shad0w
senior tag
Igen. Ez a helyes viselkedés. Sztm.
Azt még az előző postomhoz hozzá szeretném tenni, hogy aki így szélárnyékban spórolgat az ügyeljen arra, hogy az előtte lévő helyezésben is előtte legyen, mert ha egy lekörözött mögött marad huzamosabb ideig, akkor a lekörözött kapja a kék zászlókat és a végén áthajtásos büntit. Szal azért okosan kell csinálni.
-
Shad0w
senior tag
Naneeeee. Ezt kezdem nagyon utálni ebben a játékban. Olyan szabályokat találtak ki a játékosok amiknek semmi alapjuk, pláne joguk nincs. Most miért baj, ha ő üzemanyagot akar spórolni? Nemrég hangoztatták itt páran, hogy rookie-val jobb menni mert lehet taktikázni, erre most kiderül, hogy a faszt lehet, mert ha vki nem az "egyetlen" taktikát (draft) követi, akkor már unfair és bekell neki fékezni, meg jól leszólni, meg mittomén. Most tényleg, addíg amíg nemlök ki senkit, nincs útban senkinek miért baj, ha üzemanyagspórolással 2 kiállásos taktikára pályázik?
De van még1 ilyen "szabály" amivel televan a tököm, ez pedig az, hogy "megkell" várni a lámákat a végén. Könyörgöm, majd ha jobb lesz, akkor betudja fejezni a versenyt és akkor kap több RP-t, addig meg kevesebbet kap. Pont. Persze ha az első megakarja várni a végét akkor természetesen megállok énis... Nagyon fel tudnak idegesíteni azzal amikor stock kawa-val alázom a C-s meg D-s playereket, rájuk verek egy kört, utána persze, hogy nemvárom meg őket, és ilyenkor vagy azért raknak ki mert stock kawa-val aláztam, vagymert nem vártam meg őket. Ahh.
Szerencsére lehet találni hozzám hasonló szinten lévő embereket is akikkel lehet normálisat menni. -
Shad0w
senior tag
válasz
Dr. Romano #7455 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy melyik verzió lesz majd, de ha mégis update-ként lesz, akkor nemcsak azzal a 600-700 MB-al kell számolni, mert mivan azokkal a fájlokkal amik csak módosulnak? Azokat is lekell újra tölteni... De persze figyelembe kell venni aztis, hogy tömörítenek, tehát aza 600-700 MB tömörítve akár 60-70 MB is lehet.
Asszem ZS írt olyant, hogy TA-ban ha vki büntivel fejezi be, akkor diszkvalifikálni kéne. Ez nem lenne szerencsés módszer, mert mivan, ha az utolsó körben a boxbejárat után vki belédrongyol, kapod a büntit és esélyed nincs utána befejezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest