- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisvardai
tag
válasz GYURMESZ #3434 üzenetére
szerintem vagy már van ilyen felhasználó vagy rossz ne irj bele., [] ilyen jeleket csak találj ki 1 nagyon 1 szerü nevet a jatekba majd ott 1 szer az elején lehet változtatni!!!és ott lehet majd [].,.?%!"%!/% minden jel csak a regg be nem lehet pl: a neved kis betüvel pl:sanyi
vagy ilyesmi
Remélem sikerükül!!Project Torque nick:kisvardai Level:B-V. www.tarhelymail.extra.hu itt a PT-nek a foruma én meg a haverom csinálta még nincs kész,de reggeljetek!!!!
-
PaJa1
őstag
válasz GYURMESZ #3434 üzenetére
az a baja h tettál a nevedbe szóközt
kisvardai: a Poont érdems fejleszteni, jó auto. Márciusig meg lesz lovéd, bár a poon fejlesztés 550K RPben fáj. Amint írtam a kövi TA kocsikat valszeg meg kell majd venni.
Az aláírásodat a lap tetején az "adataim" nál tudod szerkeszteni[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Ricco_hun
senior tag
válasz GYURMESZ #7433 üzenetére
Gyurmesz nekem is ez a bajom. Én is 4 napja regeltem a bétára de semmi. Egy olyan ímél jött, hogy játszhatok a Richman Online bétájával (vmi ovodás aeriagames-es gém). De én a PT új bétájával akaroooooooooooooook.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
frame>24
addikt
válasz GYURMESZ #7458 üzenetére
teszek egy próbát ezzel a reinstall-al...
Geli: najah, a b-verzió, h a login-ba tesz, most volt épp 15 lap után 30-as versenyből...[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
SSP33DY
aktív tag
válasz GYURMESZ #9969 üzenetére
Bakker.. simán át lehet írni a file-t...Nem kell hozzá nagy tudás.. notepad, azt' jónapot.. Hát nemtom mi jár érte.. De nem merem eljátszani az accosomat.. BÁR! Nics olyan a licence agrement-ben, hogy ne írd át a cfg fileokat..blablabla.. (na majd kapunk Pajától )
EX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!
-
Isten88
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest