Hirdetés

2010. szeptember 3., péntek

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)

(#1) Pompi

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kérdezgetős topicunk folytatódik.

Előzmények:

Azonnali kérdések órája Archívum I.: [link]
Azonnali kérdések órája Archívum II.: [link]
Azonnali kérdések órája Archívum III.: [link]
Azonnali kérdések órája Archívum IV.: [link]
Azonnali kérdések órája Archívum V.: [link]
Azonnali kérdések órája Archívum VI.: [link]
Azonnali kérdések órája Archívum VII.: [link]
Azonnali kérdések órája Archívum VIII.: [link]
Azonnali kérdések órája Archívum IX.: [link]
Azonnali kérdések órája Archívum X.: [link]
Azonnali kérdések órája Archívum XI.: [link]
Azonnali kérdések órája Archívum XII. [link]
Azonnali kérdések órája Archívum XIII.: [link]
Azonnali kérdések órája Archívum XIV.: [link]
Azonnali kérdések órája Archívum XV.: [link]

At 18.000 revolutions per minute, this isn't music. This is the scream of science.

(#2) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Mivel válasz nélkül maradt és új topic keletkezett, megpróbálom mégegyszer, hátha tud vki segíteni: [link]

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#3) STC Speed

STC Speed
(senior tag)

NEEEWWW :C

Asus P5B|C2D E6750|2 GB RAM|HD 4850 1GB

(#4) pilóta

pilóta
(PH! kedvence)

Wan egy office XP-m. Abban van egy szép nagy 160 oldalas word dokumentum telis-tele lábjegyzetekkel, de töméntelen mennyiségben. A probléma az, hogy nekem ezek egyáltalán nem kellenek. Sajnos csak egyesével lehet törölni őket, ha kijelölöm az összeset, akkor nem engedi törölni.
Ki lehet valahogy törölni könnyen-gyorsan-egyszerűen az összes lábjegyzetet?

Aki él és nem boldog, az téved!

(#5) pilóta

pilóta
(PH! kedvence)

Up

(#6) albgab

albgab
(tag)

Hali!

Van egy ősöreg gép. 4mb- os vga kártyával. Azzal is működik egy tft-s monitor nem??

köszi

(#7) DragonR+ válasza pilóta (#4) üzenetére

DragonR+
(senior tag)

Konvertáld át a lábjegyzeteket végjegyzetekké.
Beszúrás / Hivatkozás / Lábjegyzet... / Konvertálás... / Lábjegyzetekből végjegyzetek / OK / Bezárás
Ez az ötletem. :)

(#8) DragonR+ válasza DragonR+ (#7) üzenetére

DragonR+
(senior tag)

Hopsz!
Én kis naív. :B
Azt hittem, hogy le lehet törölni a végéről.
Pedig nem. :O
Passzolok ... Bocs.
(Pilótának akartam írni)

[Szerkesztve]

(#9) hanka válasza albgab (#6) üzenetére

hanka
(tag)

Működik... :)) Nekem is van egy S3 Trio 3d/2x 4Mb-os videokarim :B és megy vele a Samsung 19'' TFT monitorom.

NYOMTATÓT JAVÍTOK, ELADOK (Epson, Canon) - Tel: 06(20)212-4757

(#10) pilóta válasza DragonR+ (#8) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Köszi, de nem adja magát olyan könnyen :D

(#11) bandus

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hali!
a böngészőmben afolyamatosan az alábbi, töküres link jön be:
http://s2.truth-is-out-there.org/?pid=6001&dt=2007-09-17&v=8

feladatkezelőbe nem tudok belépni, mert azt a rendszergazda letiltotta. a start menüből eltűnt a vzérlőpult ikon, és ha mondjuk a totalcommanderből akarok oda belépni, akkor meg a gépen érvényben lévő korlátozások miatt megszakad a művelet. ez miafenétől lehet :F természetesen én vagyok a fő használója a gépnek, ilyeneket nem állítottam át. szóval várok minden ötletet :)
köszi :R

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || http://gyurasgyik.uw.hu || BME-GPK || Avanti ragazzi!!!

(#12) Shadows

Shadows
(senior tag)

nelem valaki azt mondja meg hogy a *mkv fájl hogy írjam ki hogy jó legyen az asztaliban, az asztali tudja a hd-t meg tv-is csak én nem tom kiírni :W :C

A Microsoft alkalmazottainak 34%-a indiai.

(#13) fuzik válasza bandus (#11) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Csökkentett módban egy életmentő vírusirtás/kémprogramgyilkolászás?

___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

(#14) matheus92

matheus92
(újonc)

Sziasztok!!!
Vettem 1 Genius joystickot és 1 játékba(Trackmania)nem műkodik csak a balrát érzékeli. Más játékon nem probáltam de azt szeretném megkérdezni h be lehet e állitani a windowsba?Vagy valahogy?
Mindenkinek köszönöm!!! :R :R :R

(#15) Shadows válasza matheus92 (#14) üzenetére

Shadows
(senior tag)

elvileg kaptál hozzá szoftvert azzal megismertetni és winben ennyi. :U

az ilyen szarokat a játékban(nek) kell tudni configolni :R

az meg hogy nem megy balra.....logitechet kell venni :DDD

(#16) tsar válasza matheus92 (#14) üzenetére

tsar
(fanatikus tag)

Egyszerűbb joystickokat alapból felismeri a windows. Nekem is van egy Genius F-23-as, ahhoz sem kellett semilyen telepítőprogram.
A vezérlőpult -> játékvezérlők -> tulajdonságok, itt tudod kalibrálni, leellenőrizni a joystickot.

(#17) icons

icons
(őstag)

Lehet vmit tenni az ellen, hogy Style XP kifagyassza a gépet? Persze azonkívül, hogy eltávolítom.
Tehát van vmi tuti megoldás, amivel lehet futtatni úgy, hogy ne cesszen mindent szét?

Most jöttem rá, hogy nem az teszi... tehát a probléma a következő: Fut egy MSN (Plus-sszal a legújabb, TC PowerPack), Opera, Media Player 11es. Ilyenkor történik néha olyan, hogy az exporer.exe hirtelen 80%os procitermelésre ugrik fel, ergó a gép nemcsak lassú, hanem minden, ami az explorer.exe-hez tartozik, állóképet vesz fel...
Az ok, hogy leállítom, újraindítom az exp....exe-t, akkor jó lesz, de mi teheti ezt vele?
(én az Operára gyanakszom, 9.22ss verzió)

[Szerkesztve]

Azt hiszitek, hogy a fejlődő országokat gúnyolni vicces? Hát megmondom, hogy..Vicces, ki mondta? Tömeg van, bűz, meg csóróság ez nem vicc, ez sz*pás.

(#18) greatchaos válasza icons (#17) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

engem nem ez a rossz tulajdonnsága bosszantott fel, hanem hogy iszonyat lassú lett töle az egész bootolási folyamat...

(#19) greatchaos válasza albgab (#6) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

annyi gond lehet, hogy valszínű az s3 nem fogja tudni kihajtani a monitort natív felbontásban, mert erre lehet kevés a 4mb vga ram... (valszínű)

(#20) icons válasza greatchaos (#18) üzenetére

icons
(őstag)

Nekem nem lett lassabb, fura, hogy mindenkinél teljesen máshogy működik...

#17-hez még: de most pl csak 10-15% körül fogyaszt, de a Tálca újra állóképeset játszik, és persze nem is működik....)

[Szerkesztve]

Azt hiszitek, hogy a fejlődő országokat gúnyolni vicces? Hát megmondom, hogy..Vicces, ki mondta? Tömeg van, bűz, meg csóróság ez nem vicc, ez sz*pás.

(#21) Shadows válasza icons (#17) üzenetére

Shadows
(senior tag)

csökkentett mód letörlöd és kész nekem is ez volt ,de ez a lúna valami csodálatos

vagty még a tcpowerpaca azzal is volt fagyós gondom sp2 javításokkal fentvan??
SZERK
vagy próbizd meg hogy nem adsz a gépnek netet és ugy indítod el ha vírusos és csak akkor megy ha net van akkor megvan a gond

[Szerkesztve]

(#22) Rickenstein válasza icons (#17) üzenetére

Rickenstein
(senior tag)

Használj WindowBlinds-ot. Annál nincs ilyen problem [link] Ócsó!

Press any key to continue...

(#23) icons válasza Shadows (#21) üzenetére

icons
(őstag)

Már nem fut a StyleXP, leállítottam, de még mindig gond van.
Akkor megpróbálok egy rendes TCt... persze, hogy, a legújabb cuccokkal együt...
Nemrossz ötlet, megpróbálom, csak az a baj, hogy nagyon sok a hibaforrás, tehát nem keveset kell próbálkozom.

Csak az a szar az egészben, hogy nem mindig csinálja, néha elkezdi, és csakúgy abba is hagyja, minden jel nélkül... És így elég nehéz tesztelni a hibaforrást...
Az egyetlen dolog, hogy sokszor akkor szaródik el az explorer.exe, amikor egy másik programnak is felmegy a prociterhelése...csak azt nem tudom, melyik indul el korábban...

[Szerkesztve]

(#24) Shadows válasza icons (#23) üzenetére

Shadows
(senior tag)

nekem volt olyan tc ami fagyott mint a kuvaisten ami most megy az a 7.0 finál ez zsír nem fagy csak kicsit gondolkozk mikor 100gb-t akarok áthúzni winyórol winyóra de megoldja
:))

(#25) Myers

Myers
(senior tag)

Egy hálózatos kérdés. Van két gép ami között szoktam másolgatni oda-vissza.

Legyen A és B gép. Idáig bármely irányban 4-7 mega/seccel másolt. Most A-ról B-re ugyanennyi, de B-ről A-ra lecsökkent 200k/sec-re. És nem tudom, hogy mitől, pedig egy kanyit nem változtattam semmin.

Nagyon régen volt már ilyen, de már nem tudom mit csináltam, hogy megjavuljon. Kb 1 éve semmi gond nem volt vele.

Volt már valakinek ilyen?

A gép: XpSP2, outpost 3.51, Cfosspeed
B gép: Xp, Kaspersky 6.0..., Cfosspeed leszedve normálisan, tűzfal el sincs már indítva.
Win tűzfal sehol nincs bekapcsolva. A 2 gép routerrel van összekötve, a B gépet távoli asztallal szoktam irányítani A gépről.

Vagy ezt a kérdést hol érdemes feltennem? Windows topikban, vagy hálózatos topikban?

http://www.muszaj.hu/

(#26) asound

asound
(senior tag)

Sziasztok!

Szalagos kameráról szeretném a videóimat felmásolni számítógépre. Ehhez Microsoft Movie Makert használok, sikerült is összekötnöm a gépet a kamerával, csináltam is pár fájlt, amiknek nagyon szép a képe, de a hanggal problémák vannak. Sok fájlon egyszerűen nincs, amelyiken van, azon pedig olyan halk, hogy teljesen élvezhetetlen. A kérdésem az lenne, hogy mi lehet a hiba oka? A programon belül nem találtam semmi olyan beállítást, amivel a kimenő fájl hangerejét változtatni lehetne, se olyat, hogy valamiféle kodekben lehetne turkálni. Van esetleg valami, ami felett elsiklottam volna? Mégis kodeket kell telepíteni hozzá?

Let's get it started

(#27) Fecsy

Fecsy
(tag)

Sziasztok!

Nemrég tuningoltam fel picit a laptopomat (ACER TravelMate 2413NLC) azaz a 256MB memóriához hozzátoldottam még 512őt,a 40GB-os winchestert pedig lecseréltem egy 120GB-osra. Amióta beraktam az új cuccosokat,sokkal jobban melegszik,ennyit számítana a gépnek? :F
Tudom,hogy egy laptopban össze van zsúfolva minden,és egy 4cm átmérőjű ventillátor annyi mint halottnak a csók,de nem lesz probléma belőle? :O (A pontos hőmérsékletet megmondani nem tudom,mert az Everest nem lát semmilyen érzékelőt a gépben... :((( )
Nem veszek észre semmilyen lassulást,lefagyást,stb, csak aggódom...nehogy a jószándékom tropára tegye az egészet,mert nincs pénzem újra... :(

Válaszaitokat előre is köszi! :R

HP Pavilion TX2650 Tablet PC [AMD Turion X2 Ultra Dual-Core 2,2 Ghz @ 3gb RAM @ ATI Radeon HD 3200 @ 320Gb HDD @ WLAN 802.11a/g/n @ Bluetooth @ Card Reader @ Lightscribe @ IntegratedPen @ RemoteController] - Logitech Performance MX - Black 32Gb iPhone 3GS - BL Sennheiser MM50IP - HBH-DS205 - UMID BZ

(#28) Pulsar válasza Fecsy (#27) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem a wincsid melegszik csak jobban? Vagy hol veszed észre a melegedést?

http://vaslepcso.hu/wiitartozekok/

(#29) STC Speed válasza Fecsy (#27) üzenetére

STC Speed
(senior tag)

A notebookokba tényleg nem jó belenyúlni a Ram tuti,hogy jó és az tényleg jót tett,a wincsi melegíti nagyon,de bírnia kell :R

ha pedig annyira túlmelegedne,hogy roncsolná a gépet akkor újraindúl vagy lefagy,amíg ezek nincsenek addig megnyugodhatsz.

[Szerkesztve]

(#30) STC Speed válasza asound (#26) üzenetére

STC Speed
(senior tag)

Egy codec packot érdemes lenne felraknod [link]

De az is lehet,hogy a hangerő a windowsban van rosszul beállítva(tudod az óra mellett),húzz fel mindent :)

(#31) STC Speed válasza Myers (#25) üzenetére

STC Speed
(senior tag)

Ide rakd fel az a biztos[link]

A 2 gép merevlemeze nincs lassan teli?

(#32) Fecsy válasza Pulsar (#28) üzenetére

Fecsy
(tag)

Nekem a wincsi meg a processzor közvetlenül egymás mellett van, a bal ''csuklótámasznál''. Itt érzem a legjobban a melegedést, meg a hűtőbordáknál hátul...nem állandóan ''éget'', van amikor hűvösebb,de sokszor eléggé melegíti a kezem...lefagyást eddig nem tapasztaltam,sem lassulást...remélem nem lesz semmi baj,köszönöm a segítségeteket, kedves Pulsar és STC Speed! :R

p.s.: Egyébként miért nem jó belenyúlni a notebookokba? :F Többet árt vele az ember,mint használ...? :(

HP Pavilion TX2650 Tablet PC [AMD Turion X2 Ultra Dual-Core 2,2 Ghz @ 3gb RAM @ ATI Radeon HD 3200 @ 320Gb HDD @ WLAN 802.11a/g/n @ Bluetooth @ Card Reader @ Lightscribe @ IntegratedPen @ RemoteController] - Logitech Performance MX - Black 32Gb iPhone 3GS - BL Sennheiser MM50IP - HBH-DS205 - UMID BZ

(#33) STC Speed válasza Fecsy (#32) üzenetére

STC Speed
(senior tag)

Nagyon összevan rakva a gyártónak is sok fejlesztésbe kerül,hogy a lehető legjobb módon használják ki a helyet.Most képzeld el ha minden laptop 2 év után tönkremenne :DDD
Nyugodt szívvel használhatod,lefog állni vagy újraindúl,ha túlmelegszik komoly elektronika van benne erre a gondra :R

U.I:nekem is van notebookom hozzá se nyúltam mégis nagyon tud melegedni,de ez természetes

[Szerkesztve]

(#34) Fecsy válasza STC Speed (#33) üzenetére

Fecsy
(tag)

Rendben,megnyugtattál,köszönöm szépen... :R
Ha probléma lenne,hozzád fogok fordulni először :DD Ha meg R.I.P. lenne cegénykémnek,akkor minimum meghívlak egy laptopon sütött tükörtojásra :DDD

(#35) Petdro válasza asound (#26) üzenetére

Petdro
(újonc)

''Sok fájlon egyszerűen nincs, amelyiken van, azon pedig olyan halk, hogy teljesen élvezhetetlen.'' Ahogy leirtad nekem csak annyi tüntki az egészből hogy rosszul játszotad át.
Nekem is sokszor ilyen problémám volt de én a házi vidókat másoltam át videó recorderől. A probléma ami nálam elő fordult hogy a bemeneti hang nem lett beállítva renedesen vagy össze gerjedt a mikrofon bemenetével. nemcsak a Movi Makerben kell beállítani a hangbe menetét hanem a hangkártyán is és a fölösleges kimenteket le kell zárni. Ez is okozhat hang romlást. Hameg néma volt akor meg a hangbemenet egy másik csatornán mentbe.Az átjátzsás mindig Vonalbemeneten történik nálam igy a kép és a hang tökéletes. Igaz rég használtam a Movi Makert most már jobb video készitővel dolgozok az Ulead VideoStudio 11 Plus-t használom. De ha joltudom és még nem feledtem a ha a hangot lemented a videoról wma-ba és modosítod egy hangszerkeztőbe visza is tudod tenni a film allá és az erdetit meg lekapcsolod. Át játszáshoz nem kellenk kodek mivel a felvételt a Movi Maker késziti a saját kodekjeivel. A HDD-cam és a DvD-camhoz kelenek kodekek mert ott egyből tudod szerkeszteni a filmet az 5.1 kamerák meg AC3 filtert használnak mpeg2 es videó fájlban. (legalábis a Sony az tuti)

„Rendre csak a hülyének van szüksége a zseni a káoszban is, kiismeri magát.” Hoppá!!! A gépem az zseni? Vagy csak én vagyok rend szertő?

(#36) STC Speed válasza Fecsy (#34) üzenetére

STC Speed
(senior tag)

Köszi!
Privizz,ha van vmi,megoldjuk :)

(#37) Fonák Tamás

Fonák Tamás
(újonc)

Sziasztok!

Probléma: Hiába installálom az Adobe Flash playert, ahogy rámegyek egy videós oldalra (liveleak, indavideo) egyből mondja, hogy telepítsem, mert hiányzik.

Installálás után volt már reboot, internetbiztonsági beállítások enyhítése, Active-X dolgok beállítása, de ugyanez a helyzet.

Mi lehet a gond :F (XP)

Minél jobb tévék a boltokban - annál szarabb műsorok a tévében

(#38) emitter

emitter
(őstag)

Üdv!

A gépem egyik pillanatról a másikra egyszer csak elhalálozni látszott: win-induláskor a kék kis csíkdarab, ami scrollozik a dobozkájában, megáll, és onnantól csak kikapcsolni lehet a gépet. Van, hogy mikor megáll a csík, olyan hangot ad a gép, mint mikor normálisan leállítod (talán a tápegység reléje cuppan?)
Csökkentett módban belép, azzal nincs gond.

Először vmi vírusra gyanakodtam, ezért nekiálltam újrahúzni a windowst. Amikor túljutott a telepítési fájlok felmásolásán, és újra kellett indítani, hogy elkezdje a tényleges telepítést, akkor megfagyott. Ott tartott, h ''39 perc van hátra a telepítés befejezéséig''.
Újraindítottam a gépet, akkor már el sem jutott a telepítőképernyőig, hanem ugyanúgy, ahogy a reinstall előtt, a kék csíkocskánál fagyott meg.

Mi lehet a probléma - a táp? Egyáltalán hardver?
Kösz előre is minden segítséget!

(#39) Poctar válasza emitter (#38) üzenetére

Poctar
(senior tag)
LOGOUT blog

Hasonló problémám már nekem is volt...

Ekkor darabokra szedtem a gépet. Rendesen kitakarítottam, majd vártam vele pár órát. Ezután összeraktam, A biost ujra beállítottam és elkezdtem a telepítést.
Ha ez nem segített, akkor másik op.rendszert próbáltam, és ha ez sem vált be akkor más hardverekkel próbáltam a telepítést.
Általábban a videokarival voltak problémáim...

Remélem tudtam segíteni, ötlete adni. ;)

(#40) STC Speed válasza Fonák Tamás (#37) üzenetére

STC Speed
(senior tag)

Java,Shockwave(asszem jól írtam) is telepítsd úgy biztos jó lesz :)

(#41) Llew

Llew
(tag)

Sziasztok!

Szaktanácsot kérnék a következők kapcsán:
Úgy néz ki, hogy haver melóhelyéről olcsón hozájutok egy lecserélt 2-3 éves géphez. Még nem tudom pontosan miléyen lesz, csak annyi, hogy P4-es, 512 memóriával. Viszont a későbbiekben szeretnék valami olyan gépet ami pár évig használható egy film, net, játék hármas használatra. Ehhez a géphez azonban mindenképpen kell vennem pár dolgot, hogy használható legyen. Ezért úgy tervezem, hogy veszek egy 20''-os wide TFT monitort (esetleg egy 22''-ost), meg egy 2.1-es hangfalat. Azonban kéne egy videokártya, mert az max integrál lesz a gépben. A kérdésem az lenne, hogy érdemes e egy olyan VGA-t venni ami később átvihető egy másik gépbe és jó lesz 2-3 évig még? Vagy vegyek használtan valamit amivel eljátszhatok ezen a monitoron, gépen most hirtelen, aztán ha az anyagiak engedik rakjak össze valami új gépet? Nem akarok nagyon izmos videokártyát, nem a legújabb FPS-ekkel játszom, és hangkártyára se költenék, az alaplapi nekem elég mindenhez, meg ahoz egy 2.1-es cucc.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.

(#42) STC Speed válasza Llew (#41) üzenetére

STC Speed
(senior tag)

Sajnos ha késöbb játszani akarsz gépet kell venned,a számítógép amit veszel valószínű sőt biztos,hogy a régi csatlakozó felületekkel van ellátva.
Amíg nincs meg a gép nem tudunk mondani előre semmit.
Volt videókártya csatoló váltás is AGP 8x(ez van a gépedben valószínű)-ról PCI-Expressre.
Szinte a jövőben amikor vennéd az új gépet csak PCI-expresses gépet tudsz összrekani,amibe nem megy bele az AGP.

Mellesleg küldök 1 privit :)

(#43) BPFeri válasza Llew (#41) üzenetére

BPFeri
(senior tag)

Szia ! :R

Mivel használt viszonylag régi gépről van szó mindenféleképpen használt cuccokkal fejleszd ! Jó lenne többet tudni róla, hogy milyen alaplap, milyen a P4 -s proci, milyen ramok vannak benne, mennyire bővíthető még ( bővítőhelyek száma ) ?
A VGA -t a konfigod összetétele fogja meghatározni vagyis hogy mekkora videókártyát lesz képes ''kihajtani'' rendesen ! :R

Kellene a több infó akkor jobban, könnyebben lehetne ''okoskodni'' !! :R

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

"A pénz az semmi, a sok pénz az valami !"

(#44) Alg válasza Llew (#41) üzenetére

Alg
(senior tag)

Szia!

Néhány személyes vélemény:
- a nagyméretű monitornak nagy a felbontása, ergo igen erős videokártya kell, ha a játékokat natív felbontásban akarod játszani (ami erősen ajánlott-mármint a nativ felbontás)
- másrészről jó lenne tudni, hogy PCI-express vagy AGP, erősen gyanítom hogy AGP...
- szóval jobb lenne pontosan megnézni mi is van abban a gépben, mielőtt akárcsak terveznél is belevásárolni akármit szvsz... jó esélye van hogy többet érsz ha teljesen új gépet építesz...

////Alg.504//// Hell, It's about time - "Pattanós damage" by Kovsol

(#45) Pulsar válasza Fecsy (#32) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem csak a wincsid melegszik jobban. Elképzelhető, hogy jobban melegedős fajta.
''Egyébként miért nem jó belenyúlni a notebookokba?'' Ez ki mondta? Én az enyimet már többször szedtem szét, mint ahány órát használam, kis túzással. :)
Szóval ne parázz tőle, sőt, külön dícséretes, hogy meg merted csinálni. Valakinek még ez is problémát jelent. :)
Jah, esetleg ha érzel magadban annyi ambíciót, a ventit megnézhetnéd, és kicserélehetnéd egy jobbra.

http://vaslepcso.hu/wiitartozekok/

(#46) V.Stryker válasza Pulsar (#45) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mennyire lehet elmenni belenyulkálás terén ha garis a laptop és hogy ne veszítse el a gariját? Ram, hdd csere, stb -re gondolnék.

Luke Skywalker igazi apja Chuck Norris.

(#47) zsoi válasza V.Stryker (#46) üzenetére

zsoi
(senior tag)

tudtommal ha leveszed a burkolatot, az már gar. vesztést von maga után.

A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)

(#48) V.Stryker válasza zsoi (#47) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És akkor egy ram bepattintásáért fizessek X összeget, amit lehet,hogy én otthon óvatosabban meg tudok csinálni? :F

Luke Skywalker igazi apja Chuck Norris.

(#49) Alg válasza V.Stryker (#48) üzenetére

Alg
(senior tag)

kb. igen... ez van :(
a gariztató céggel kell beszereltetni a memóriát, akkor a szerelést ált. igyen megcsinálják...

[Szerkesztve]

////Alg.504//// Hell, It's about time - "Pattanós damage" by Kovsol

(#50) Llew

Llew
(tag)

STC Speed, BPFeri,Alg:
Kösz a segítséget. Tudom, hogy a nagy felbontás miatt kéne egy aránylag erős VGA, de monitort hosszabb távra tervezem és az anyagiak nem vetnek fel, hogy egy új gépet építsek, amit egy ideig nem kell fejeleszteni. Ha többet tudok a gépről akkor visszatérek tanácsért, hogy egyáltalán érdemes e megvenni, vagy merre induljak vele fejlesztésileg.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.