Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
válasz
csaba0223 #18364 üzenetére
én meg addig gyilkoltam a beállításokat, hogy az első körben nem volt egyáltalán gázom, aztán amikor tankolni mentem, akkor meg fékem nem volt.
más:
ez a rohadt PT saját kénye kedve szerint felülbírál mindenféle külső program által végzett beállítást. tehát hiába van vkinek fasza segédprogramja a controllerjéhez, nagy valószínűséggel a PT le sem fogja szarni. hiába kapcsolom ki a kormány saját segédszoftveréből az FF-et, a PT alatt mégis ráz, mint az állat. sőt hiába frissítettem új driverrel a gamepadot, hiába lett meg a hiányzó negyedik axis a PT-ben, a harmadik eltűnt. külső programot (3rd party) nem találtam még deadzonera, de nem is kár, mert a PT azt is felülbírálná. az Invictussal kell beszélni srácok, mert a controllerek nagyon pocsék módon vannak támogatva.ítt van egy kép controller driver frissítés előtt és után. az alsó vieóból lett kiszedve azért olyan ronda. mindkét megoldás ugyanazt az irányítást takarja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Milyen videókártyát?
- Revolut
- ASUS routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mazda topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged