Új hozzászólás Aktív témák

• Ricco_hun

senior tag

Ejj, mennyi itt a (fórum) újonc, mennyi jókedv, ötlet, s kezdeményezés. Csak kár, hogy magával a játékkal már nem igen lehet játszani. És ezt úgy mondom, mint simvs-ben néha értelmesen nyomulni akaró nem klántag. Azért azt ti is észrevettétek szerintem az utóbbi időben, hogy csak úgy már senki sem játszik a PT-vel. A profiknak ott vannak a ligák, páran megbeszéltek egy péntek esti TA-party-t (=lagg=veszekedés, bosszankodás), családi kombózások, ha éppen kismillió rp kell.
    Akármikor nézek be simvs-be ezt látom: 20 only class1, 10 only class2, 1db only class5 no bp, 1db sim drift szoba. És ezek úgy 70-80%-ban jelszavasok. Na ennek láttán arról le is tettem, hogy élesben kipróbáljam a stock Camaróm. Mert utolsó senki sem szeret lenni, de ha meg kisebb classokhoz megyek, akkor próbáljam megértetni, hogy az én kocsim stock, vagy szó nélkül kirúgnak mielőtt még akár a szoba betöltődne. Hétvégén sikerült pár kört mennem panny-vel. Hát az nem igaz, hogy ennyi pt-verziót túl él a weigth-bug! Nálam ez úgy jelentkezik (és eddig csak a panamánál tapasztaltam), hogy megtöröm a kocsit, javítok egyet és utána mintha 1,5-szer nehezebb lenne az autó, meg alig akar kanyarodni. Oké lemegyek így pár versenyt, átlagban a 3. helyen végzek (a 3-5 playerből :DDD ). Na mondom ebből elég, sehol sincs kiírva hogy no bp, berakok egy 5% tapadást. Erre belép egy fonzy_77 nevű tag a szobába. Room master: ready? Mindenki leredizi csak fonzy mondja: wait. Már ekkor tudtam, hogy mit csinál a kis g*c*, lecsekkolta a bp-eket. Erre besírja: ricco bp on. Erre a room master: oh nooo. Léptem is ki.
    Az alap probléma, hogy nincs elég játékos és hogy már túl specifikusak a szobák. Régebben volt egy csomó nyitott szoba, amelyikbe beestél ott mentél olyan kocsival amilyennel jólesett. Most meg: lásd fentebb írtam, only ez only az. Meghogy miért kellett a lobbyban összekavarni a szobák sorrendjét. Régebben logikusan elől voltak a nyitott szobák, lejjebb meg az "in progress" szobák. Ááá, nekem egy jóidőre elegem lett belőle, néha benézek, az AP-t gyűjtöm szorgosan (bár kicsit megcsappant, hogy megvettem a camarót). Apropó a videjós eventért valaki kapott már AP-t? Az a vicces, hogy még ennyi idő elteltével is 314 views van a videómon :W . Minden ellenem van. :(((
    Nektek azért jó játékot.

Új hozzászólás Aktív témák