- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darahian
tag
válasz
csaba0223 #18321 üzenetére
Istenem, mekkorákat pislogok néha ezen a dual actionon
Kiosztottam a baloldali analóg kar vízszintes tengelyére a "look left - look right" -ot, és FOKOZATOSAN tudok vele oldalranézni...igaz, aztán rájöttem, hogy ha inkább duplán kiosztom a fék-gáz megoldást a 8-gáz 7-fék 5-kézifék mellé (kép), akkor pl nem okoz gondot TA -ben beállni a boxutcába.
Hogy a feleségem mennyit nevetett rajtam mikor első alkalmakkor kipördült a kocsi - majdnem tönkretettem a gépen az USB aljzatot, úgy cibáltam a kontrollert oldalra hogy a pályán maradjak
Dokar: nálam egy hajszálnyi mozdítást is érzékel, érdekes módon. Igaz, volt is belőle bajom elég mire megszoktam - a kocsi dúrta az orrát minden felé, csak a jó irányba nem, és nem tudtam miért. Aztán pont TA-ban átváltottam F1 nézetre, és látom ám, hogy mocorog a kormány, pedig épp csak körömheggyel mocorogtatom a kart. Érzékelte a kis mocsok, pár fokos kormány elfordulással jelezte is.
-
dokar
addikt
válasz
csaba0223 #18321 üzenetére
tegyél fel videót (vagy képeket), mert nem értem.
de sztem elbeszélünk egymás mellett, mert winből controller tesztnél is látszik, hogy amikor éppen csak hozzáérek akkor nem történik semmi, majd nyomom tovább és csak 10% körül ugrik a helyére (a 10%-os pozícióra) a kereszt. alatta tehát nincsen semmi, ez a holtjáték. a legtöbb játékban ezért van egy deadzone offset, ami úgy működik (működne PT alatt), hogy amikor beállítok oda 10%-ot, akkor kart 10% alatt megmozgatva nem történik semmi (ahogy amúgy sem), de mondjuk 10,1%-nál kar megmozdításánál 0,1% kormányelmozdítás történne. tehát lehetne nagyon finom mozdulatokat tenni, intimnél ez nagyon jól jönne. ezt te érted?
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- Ryzen 7 5800X / 2x 500GB SSD / 32GB DDR4 3000MHz / RX 9060 XT + Előretelepített Eredeti Win11 PRO
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest