Új hozzászólás Aktív témák
-
Darahian
tag
válasz
csaba0223 #18321 üzenetére
Istenem, mekkorákat pislogok néha ezen a dual actionon
Kiosztottam a baloldali analóg kar vízszintes tengelyére a "look left - look right" -ot, és FOKOZATOSAN tudok vele oldalranézni...igaz, aztán rájöttem, hogy ha inkább duplán kiosztom a fék-gáz megoldást a 8-gáz 7-fék 5-kézifék mellé (kép), akkor pl nem okoz gondot TA -ben beállni a boxutcába.
Hogy a feleségem mennyit nevetett rajtam mikor első alkalmakkor kipördült a kocsi - majdnem tönkretettem a gépen az USB aljzatot, úgy cibáltam a kontrollert oldalra hogy a pályán maradjak
Dokar: nálam egy hajszálnyi mozdítást is érzékel, érdekes módon. Igaz, volt is belőle bajom elég mire megszoktam - a kocsi dúrta az orrát minden felé, csak a jó irányba nem, és nem tudtam miért. Aztán pont TA-ban átváltottam F1 nézetre, és látom ám, hogy mocorog a kormány, pedig épp csak körömheggyel mocorogtatom a kart. Érzékelte a kis mocsok, pár fokos kormány elfordulással jelezte is.
-
dokar
addikt
válasz
csaba0223 #18321 üzenetére
tegyél fel videót (vagy képeket), mert nem értem.
de sztem elbeszélünk egymás mellett, mert winből controller tesztnél is látszik, hogy amikor éppen csak hozzáérek akkor nem történik semmi, majd nyomom tovább és csak 10% körül ugrik a helyére (a 10%-os pozícióra) a kereszt. alatta tehát nincsen semmi, ez a holtjáték. a legtöbb játékban ezért van egy deadzone offset, ami úgy működik (működne PT alatt), hogy amikor beállítok oda 10%-ot, akkor kart 10% alatt megmozgatva nem történik semmi (ahogy amúgy sem), de mondjuk 10,1%-nál kar megmozdításánál 0,1% kormányelmozdítás történne. tehát lehetne nagyon finom mozdulatokat tenni, intimnél ez nagyon jól jönne. ezt te érted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged