Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
válasz
UnConnecteD #21165 üzenetére
ROFL!
Ezt fel kéne rakni a hivatalos fórumra! -
Domonkos
addikt
válasz
daniel1996 #21000 üzenetére
Kawanával jobb driftelni, de a drift módot nem egyból kapod meg! Ráadásul a kifejezetten drift kocsiknak nincs akkora szintkövetelményük... (Én a lion-t választottam) De nem akarlak egyikre sem rábeszélni
-
Domonkos
addikt
válasz
daniel1996 #20994 üzenetére
Üdv!
Ha csak most jön le akkor a játékra még várhatsz mert vagy 3-4 órát is képes update-olni...A felhasználónévvel kell majd bejelentkezned, de játékon belül majd meg kell adnod egy olyan nevet amit a többiek látnak majd. Szerintem a játék maga nem lenne rossz ha nem az AG-é lenne
-
Domonkos
addikt
Off Ha el lenne lopva a kliens akkor én tuti, hogy futtatnék saját szervert! Nem privátot, csak sima publikusat. (Lehetne fun szerver is) Nemtudom, hogy ti mennyire ismeritek a runescape nevű MMORPG-t. Na arról aztán simán lehetne példát venni! (Igaz, talán azt lopkodják a legtöbben de akkor is vagy 100x hangulatosabb!)
Azért, hogy legyen egy kis pozitív hsz.-m is:
Most nagyon tetszik az irányítás -
Domonkos
addikt
válasz
Ricco_hun #20547 üzenetére
Nekem maxos és nagyon aratok vele... only cl3-as szobák most vannak dögivel. Az fps-em feltolom 250 fölé és megy mint a karikacsapás!
Ezzel a mostani xp/rp rendszerrel én sem vagyok megelégedve
Nameg ott a CTF - az irányításról nem is beszélek, talán legnagyobbat az f1-es fékek rontják rajta
A fionának a legnagyobb hibája az irányítás!!! -
Domonkos
addikt
Amit eddig újnak látok:
-Új ligon képernyő/amináció
-kisebb betűméret
-egy új menü: match list
-nincs szerverválasztás!!!
-újfajta missionablak + némelyik missonért lehet gift-et kapni!
-túl kontrasztos színek(új grafika)
-timeout (bár nem biztos...) afk-nál kidob!
-És a kocsikat nagyon elkeverte!!! (a shopban)Cobra nincs!
-ki lehet lépni a szobából még mielőtt teljesen betöltene!
-az egér ráhúzásával lehet a kocsi stat-ját megnézni!
-új pályatöltés!!!!!!!
-új fizika!!!
-újra jó f5 kameranézet!
-nagyon erős fékek!
-mission és a license egybeolvadt
- + az egeret is sikerült megcsinálni,igaz nem mindig
Egyenlőre ennyi! Versenyt még nem mentem
-
Domonkos
addikt
Végre! Itt az új folt! Mióta is ígérgették? csak kíváncsiságból... Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoz és mit vesz el!
de remélem lesz valami teljesen új!
Ha lejött akkor írok, hogy milyen!
-
Domonkos
addikt
Nem tudom, hogy volt-e már, de szerintem nagyon ott van [link] És talán még egy kicsit a témába is vág! Nézzétek HD-ben!
-
Domonkos
addikt
válasz
ABnormal #20295 üzenetére
Mostanában egyre kevesebben sim-eznek, mindenki áttér inkább explorerre amég lehet. Szerintem ha "elcseszik" az explorert akkor nem fog mindenki visszamenni a sim-hez! Sőt még kevesebben fognak játszani a játékkal. Inkább a sim-et kéne felerősíteni, mint a explorert lehúzni. A játékosoknak az a bajuk a játékkal, hogy nagyon sok xp kell a fejlődéshez! Szerintem mindenki sokkal szívesebben játszana akármlyen játékmódot, ha gyorsabban fejlődne!
Szerintem az volt a játék és a fórum aranykora mielőtt még bejött volna a morello! Akkor nem voltak klánok, nem volt ekkora széthúzás, akkor a szintek még elfogadhatóknak tűntek és nem szarakodtak a kocsikkal... Remélem hamarosan rájönnek majd, hogy ez így nem lesz hosszútávon jó! -
Domonkos
addikt
-
Domonkos
addikt
válasz
Creative997 #20218 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
És ha veszem azt persze egyből fel is tudom használni?
Mikor lesz a kövi. 50%os bónusz vásárlásra? -
Domonkos
addikt
Az megoldható, hogy 1 paypal acc-ról 2 ember vesz ap-t? és az, hogy 1 ember kettő különbözőről?
Köszi! -
Domonkos
addikt
Akik kaptak AP-t azok közül mindenki vett előtte már pénzért?
-
Domonkos
addikt
Lan-ban tényleg sokkal jobb lenne...(Laggmentes játék stb.)
De akkor már biztos megjönnének a cheater-ek is! (levelhack-kel meg a kutyájuk fülével)
Szerintem kiadhatnák a játékot licenszelt cuccok nélkül!Lan-partyban:
-összejön a csapat 1 helyre (mindenki hozza a saját gépét)
-összegyugizzák a PC-ket és játszanak...
Tömören ennyi. Tehát maga a játék csak net nélkül... -
Domonkos
addikt
CTF-re WRX vagy az EVO a jobb?
Most így felmerült bennem...
-
Domonkos
addikt
válasz
Mariann294 #20081 üzenetére
Szerintem is megjött csak még nincs bent a shop-ban... ugyanúgy mint a morello. De valaki javítson ki, ha tévedek
-
Domonkos
addikt
Jött valami kis update!!!
(csak tudnám mit csinált...)
-
Domonkos
addikt
Nem lenne rossz de nekem a GTA4-é sokkal jobban bejön...
(pl: kaszni rágyűrődik a kerékre akkor simán leblokkolja) De tényleg nagyon kéne valami kis újítás! Nekem a roncsderbizés tetszene
mindenféle repair meg miscmentesen! Akinek a kocsija mondjuk 40% alá törik annak game over
Másnak is van ilyesmi elképzelése?
-
Domonkos
addikt
válasz
UnConnecteD #19933 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy te már beírtál egy kódot ebbe az eventbe (és valószínű, hogy már meg is kaptad a cuccokat!)
Amit Ndruu írt az meg azt jelenki, hogy ezt a "kulcsot" már használták! -
Domonkos
addikt
Nem panaszkodhatok...
Spingfiendbe pedig: -
Domonkos
addikt
Érkezett ma egy új autó class 6-ba!!!
Valami Mazda (Ami eléggé érdekes, mert a class 2-es autóknak vannak ilyenek az adatai...) Kipróbáltam, és igen hól kezelhető! "Csak" 700AP az ára, de nem hiszem, hogy sokan meg fogják venni, még 6-os calassban van...
-
Domonkos
addikt
Ez a szintlevitel meddig fog még maradni? Vagy ez már végleges?
(Mert igazából már szombaton le kellett volna járnia)
-
Domonkos
addikt
Ez gyors volt! Benéztem 1 kicsit a PT-be és látom, hogy már megjött a twittwr-es eventért az AP!!!
Más: Melyik kocsit érdemesebb megvenni? Gyűjtsek Corvettre vagy vegyem meg az EVO-t? (pannyim már van) -
Domonkos
addikt
válasz
Creative997 #19616 üzenetére
Ok. Eddig nekem is világos. De az 5. lépés nem az, hogy várd meg amég visszajelölnek? És honnan tudom, hogy visszajelöltek-e? És még egy: Hogyan tudod direct message-t küldeni?
-
Domonkos
addikt
válasz
Creative997 #19614 üzenetére
Most ha jól értem akkor azt akarja, hogy regisztráljak, nyomjak rá az aeriás follow gombra várjam meg amég visszajalölnek? (ezt nem nagyon értem) utána küldjek 1 üzit ott nekik azzal a szöveggel és accountommal. És ennyi? Valaki javítson ki ha bármit is rosszul írtam!
Előre is köszönöm! -
Domonkos
addikt
Nem is olyan régen szó volt arról, hogy a street kocsik a tuningok során egyre lejjebb, még az offroad-ok egyre feljebb fekszenek... Kicsit unatkoztam és megcsináltam az alap és a kimaxolt buggy hasmagasságát szemléltető képet
Ha érdekel titeket akkor itt van: [link]Remélem tetszik
(esetleg még megcsinálhatom pár másik kocsival is)
-
Domonkos
addikt
Hamár itt tartunk! Kinek mi a kedvenc nézete? (f1-f6)
Én személy szerint f1 nézetből megyek, gyakran hátrakacsintgatok és néha kikukkantok f5-be -
Domonkos
addikt
Mostanában egyre több embernél látok Evo-t. Tényleg ennyivel jobb lenne a WRX-nél?
-
Domonkos
addikt
válasz
Creative997 #19590 üzenetére
A corall miért olyan jó kocsi?
A hexan simán legyorsulja...
-
Domonkos
addikt
válasz
aborbely #19581 üzenetére
Hello!
A két leggyorsabb fejlődési formáttól éppen most fosztanak meg bennünket...Az egyik a wangan sim-ben amitől ma búcsúztunk. A másik az explorer (csak combo-kkal) amit várhatóan a következő héten húznak majd leA jó street kocsihoz minden 4esre kell tuningolni
(én először a handling-et szoktam fejleszteni (beleértve a body-t is)),de hogy Te mit fogsz csinálni az csak rajtad múlik...
Sok sikert!
-
Domonkos
addikt
Nézegettem az OBB fórumát és láttam, hogy panaszkodnak, hogy kihalófélben van a PH...de az övüké sem megyeget... Ezzel a hsz.-szel nem az a célom, hogy mégjobban szétszakítsam társaságot, hanem pont az ellenkezője! Én midkettő "csoportot" megértem.
Megértem a PH-sokat, mert tényleg túlzottan nagy aláírásnak nincs értelme... Szerintem a 19x350-es csík is kiválóan alkalmas, hogy megmutasd,hova tartozol.
Másrészt megértem az OBB-seket is, mert ahol nem kedvelnek már oda tényleg nem érdemes menni... Sajnálom, hogy csak azt a megoldást találtátok, hogy csináljatok egy csak OBB-s fórumot
Ez a háborúskodás nem fog semmire sem vezetni és soha sem vezetett!
Ez a fórum régen nagyszerűen ment! (Olvasgassatok vissza)Én csak ennyit szerettem volna hozzászólni ehhez. Köszönöm annak aki megért és egyetért velem!
-
Domonkos
addikt
Ma teljesen kifulloztam a buggy-m!
Az XP csajt is kibontottam, hátha jövőhéten már "szájbarúgják" az explorert. És elértem a 32-es szintet -
Domonkos
addikt
Segítség kéne, de nagyon sürgősen!!!
Egyik frissítés után beléptem pt-be mondom gyakorolok a 30-31es licenszre és látom, hogy készen van...Na mondom megspóroltam 1400RP-t. Igenám de most, hogy elértem és meg kéne csinálnom nem lehet. Practice-t tudok menni de még ha aranyra is csinálom meg akkor sem enged tovább. Kéne szólni valami kedves GS-nek, hogy adjon még 1XP, vagy zázja le nekem ezt a licenszet, mert beragadtam!!!
Vagy esetleg van valakinek valami más ötlete?
Talán megcsinálhatnám a 35-36osat, de azzal sem lennék sokkal előrébb... -
Domonkos
addikt
válasz
JackShephard #19384 üzenetére
"Régen" ezt úgy lehetett találni, hogy AP-t írt ki helyette
(de zöld kulcs volt abban is)
-
Domonkos
addikt
Ma kaptam meg az Alexa-s eventre egy emailt, hogy megnézték a képet és "jónak találták".
Pár napon belülre ígérik az AP-t -
Domonkos
addikt
-
Domonkos
addikt
Valaki írjon 1 nagyon jó buggy balance-ot! nagyon kéne!
Köszi!
-
Domonkos
addikt
Akinek van skype-ja az legyen szíves vegyen fel engem!
skype nevem: ("ittenei nick").bence <- remélem nem bonyolultha többet talál akkor a pécsi vagyok
-
Domonkos
addikt
válasz
[pH]Lacika #18646 üzenetére
Ez nem veszélyes? Vagyis nem kaphatsz ezért ban-t? Ja és mennyi jön be 1 ilyen futamból?
Bocsi, hogy mindig ennyit kérdezek...
-
Domonkos
addikt
válasz
Creative997 #18613 üzenetére
Tud valaki biztosat mondani erről a morello-ról? Ez most véglegesen bent fog maradni, vagy mire összegyúlne rá a pénzem megint kiveszik? Ja és ezt a 400k áremelést "kicsit" sokallom...de mondjuk hol van az még nekem...
És had kérdezzem meg, hogy ezért a 60 körös TA-zásokért mennyit kaptatok? Előre is kössz!
-
Domonkos
addikt
-
Domonkos
addikt
Lécci segítsetek nekem ezzel a kódos valamivel mert és még mindig nem kaptam!
Vagy ezt hol lehet kérni? És egyáltalán hogy néz ki? Kössz elóre is!
-
Domonkos
addikt
Köszönöm a jó kommenteket! a rosszakat meg elviselem. (bár némelyik azért kicsit erős volt)
Azt elismerem, hogy régen a stat-ra hajtottam. Kész, ez van. Most már kezdek rászokni az explorerre mert nekem is sokkal jobban megéri. A stat az most hátul áll... Nem akarok senkibe belekötni és nem akarom, hogy bárki is belém kössön emiatt. Remélem megértetek.Más: Az hogy lehet, hogy nekem 29-es szinten kész van a 30-31-es licensz? pedig meg se cxsináltam
Köszi előre is!
-
Domonkos
addikt
Sziasztok!
Én még új vagyok itt de a fórumot már régóta olvasom. PT-n most lvl29-es vagyok, szeretek játszani és jól is megy. Aki akar vegyen fel barátnak! nick: Domonkos
Na egyenlőre ennyi, de nyugodtan kérdezhettek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Outlook topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest