Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred K.
tag
válasz
[pH]Lacika #18310 üzenetére
igazából mi nem Team hanem Community lapot szeretnénk összehozni a magyaroknak természetesen olyan formában,hogy ne csináljuk konkurenciát sem a PH-nak sem más oldalnak
nem kívánjuk megosztani a közösséget semmilyen módon!!!fent lenne a game mint letöltés lehetőleg FTP-n
lenne egy folyamatosan bővülő FAQ és GYIK legfőképp a kezdőknek-regisztrációs segítség
-a különbözö versenymódok részletes leírása
-autók leírása
-szintkövetelmények
-friss hírek megjelenítése az areia.com-ról magyar nyelven
-fórumok, on topic,off topic,help és egyéb témákkal
-ill. beépített chat ablak a gyors kommunikációra
-magyar Team oldalak linkjeinek,Bannerjeinek elhelyezésekésőbbi terv esetlegesen egy saját TeamSpeak vagy Ventrillo szerver üzemeltetése az élőhangos kommunikációhoz
röviden ennyi ami eszembe jutott...
-
sepR
csendes tag
válasz
Kiváncsian várom
, a képek alapján fasza kis oldal lesz szerintem , nem cifrázott jól néz ki.
-
.-Blade-.
csendes tag
válasz
nem tudtam, hogy készül egy honlap... reggel óta olvasom csak a fórumot...csak ahogy beírtam google-ba nem adott ki semmi értelmes fun site-ot csak fórumokat és ezért gondoltam, hogy jó lenne egy
De akkor sok sikert! Majd meglátjuk a végét
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest