- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Fred K. #18315 üzenetére
Jól hangzik, ha kell leírás vmiről, akkor szívesen segítek.
Egyébként én ritkán használom a cl6os verdáimat, mostanság MR-2vel randalíírozok
Nem tudom, de én látok mindig cl4es szobákat.
A szobák elhelyezése pedig logikus. Legfelül vannak a szavazós szobák. Utána a sima, rendes, kikötésmentesek. Ezekből sajnos kevés van. Utána jönnek a kikötéses szobák, pl h csak ilyen vagy olyan class. Utána jönnek az éppen futó versenyek. És legalul vannak a jelszavas szobák és a futó jelszavas szobák.
Hogy miért nincs sok játékos? Mert az aeria egy pénzéhes dög. Vannak ezek a promók és biztos kapnak pénzt a 3-4-5million membersért, őket csak ez érdekli, meg h minél többet kaszáljank az APs cuccokból. Persze néha vannak jó húzásaik és mostanában minden hétvégén van rush. Korábban nagyon sokáig semmilyen rush nem volt. Habár örülök neki, de nem ezzel kéne megoldani a problémát - és amiért IS kevesen vagyunk - a pontozási rendszer elég karcsú. Már patch előtt is, meg most is írják h meg fogják változtatni, kíváncsi leszek mit, hogyan fognak. Másik a szintek, emiatt is sokan otthagyják és itt kapcsolódik össze a kevés kapott RP a szinthatárokkal. Mondjuk szerintem jó ötlet volt h megemelték a szinteket, korábban is ezt ugattam. De ezek mellett a pontok mellet ne csodálkozzon az aeria h otthagyják a gémet. És mire eljutnának oda h olyan pályán is tudnak menni ahol többet kapnak, már uninstallálták. Nem tudom, lehet h alacsony szinten is van olyan pálya ami jól ad, de unalmas állandóan azon menni. Már csak tudom, anno minden 20-30. versenyem volt csak nem B-Road és később pedig Route 2 adott iszonyat jól, ott gyűjtöttem össze a panimravalót gyakorlatilag, macsekkal. Lehet h öszefüggésben van a 2, kevés RPt kapsz h vegyél APt...
Tömören most ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok