Új hozzászólás Aktív témák
-
tenshun
tag
Hali!
szerintetek mennyi az a hőmérséklet ami már hosszútávon nem egészséges a procinak (terhelésnél) -
Kerienn
csendes tag
válasz
schumifun5ma
üzenetére
Hát igen, ezek a procik nem éppen az alacsony hőmérsékletükről voltak híresek. Hűtőborda legyen a talpán ami normálisan lehűti. A gyári Inteles borda meg úgy felpörög ilyen hőmérsékleteken hogy majdnem elszáll a gép. Bár így kevesebbet kell a szoba fűtésére költeni.

-
schumifun5ma
csendes tag
Köszönöm a választ.
Auto esetében 220-as FSB-nél hirtelen felszökött 80 fok fölé a hőmérséklete a procinak. Most 1,375V-ot megadva 63 fölé nem megy 3 órányi orthos futattás mellett sem ugyanezen az FSB értéken.
Furának tartom ezt egy picit.
Minenesetre most örülök ennek a 10% többletnek, amit kifacsartam a gépből. -
HIJ
őstag
válasz
schumifun5ma
üzenetére
Az AUTO mindenesetben annyit jelent, hogy a processzor gyárilag beállított feszültségét adja le. Tehát nincs értelme MANUAL -ra tenni ha alapfeszen akarod hajtani. Ha manualban a legkissebb értékre teszed, az nem azt jelenti, hogy az a proci ajánlott alapfeszültsége, csupán annyit hogy a lap gyártója ezt határozta meg a minimum értéknek. Ha alapfeszen akarod hajtani, akkor hagyd AUTO -n.
HIJ
-
schumifun5ma
csendes tag
Most beállítottam neki a legkisebb értéket, amit felajánlott a BIOS. Ez 1,375V. Azt hiszem, hogy megtaláltam az előző kérdésemre a választ.

-
schumifun5ma
csendes tag
Köszi!
Konkrétan nem is erre lettem volna kíváncs. Magát a kérdésemet tettem fel hülyén.
Mivel auto-n van a feszültség, ezért be akarom állítani alapfeszültségre manuálisan.
Mindenhol olvasom, hogy alapfeszen így, meg alapfeszen úgy húzta. De hogy az az alapfesz mennyi V, azt persze nem írja le senki.
Intel honlapján rákerestem a procimra, de 1,25-1,5 V-os tág intervallumban adta meg. -
HIJ
őstag
válasz
schumifun5ma
üzenetére
30hszt kellene csak visszaolvasni...
[link]De ha már alapon 63 fok akkor azért meggondolnám a helyedbe a fesz emelését.
HIJ
-
schumifun5ma
csendes tag
Sziasztok!
Egy S478-as P4 3 Ghz-es Prescott proci feszültségét szeretném beállítani.
Most auto-n van, de Everest 1,3-1,4V között mér. (Olvastam, hogy nem szabad neki hinni.)
Gondoltam, hogy adok neki 1,4V-ot, de a megkérdezésetek nélkül nem merek belevágni.
Egy P4P800-X alaplapom van és egy CoolerMaster hűtő a procin. 215-ös FSB mellett 63 fokos. -
AcE punK
csendes tag
Hi.
Lenne egy kérdésem. Egy 3.0 Ghz-s prociról van szó. 200-ról, 220-ra húztam fel az FSB-t gyári hűtővel. Na most, én ehhez majd vennék egy jó, és új hűtőt, ezzel 245-re szeretném felemelni majd az FSB-t, DE!: a memóriát azt hol tudom beállítani mert, nagyon nem tudom beállítani, nem találom a BIOS-ba. Nem tudjátok h ez hol szokott lenni? (tudom más bios és bios de...) pls help.
[IMG
:\bios 003][/IMG] -
Stefa0009
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok adni linket ahol rendelni tudok Pentium4 660 3.6Ghz vagy Pentium4 670 3.8Ghz procit
Mert mindenhol 661-t találok és azt nem támogatja a lapom/Depo-n is/ -
mycso
veterán
válasz
turbodiesel
üzenetére
Mivel 865pe ezért valószínűleg az összes létező p4 procit fogadja (nw+prescott illetve ezel celeronjai..) Esetleg Google???
-
mycso
veterán
válasz
Blackhole13
üzenetére
Hát akkor e szerint megvan a lassulás oka: valami leterheli a procit!
Monitorozd a proci terheltséget (ctrl+al+delete--> feladatkezelővel vagy/és everest naplózás, stb..) és nézd meg, abban az időpontban amikor felterhelődik a procid, ezt melyik progi okozza... (lehet ez akár egy rossz-összeakadó driver vagy codec is...)
mod.: most látom a feladatkezelő már megvolt...
Esetleg egy drivercleaner + utána friss driverek illetve valami regisztry pucoló????
Ha nem jön össze akkor esetleg egy friss win??? -
Qkackca
őstag
válasz
Blackhole13
üzenetére
Semmi baj, ezért van a fórum, ha tudunk segítünk, tapasztalatot cserélünk meg minden

A többiről fogalmam sincs
, írd le a beállításaid a lap topikjában és kérdezz rá mi nem jó, h miért csak 400-on megy, de mi írja h ennyin megy? -
Blackhole13
senior tag
A ramjaimat valamiért csak 400Mhz-snek ismeri fel...

-
Qkackca
őstag
válasz
Blackhole13
üzenetére
Az everest vagy a cpu-z is kiírja.
A fekete slotban jobban megy ha minden igaz.
Ha azonos színű foglalatban van akkor dualban kéne mennie alapból, és mivel SuperTalent ramod van, valószínúleg Ősembertől vetted és kitben
mod: ja és próbáld az alap beállításokat megadni manuálisan.
-
-
Qkackca
őstag
válasz
Blackhole13
üzenetére
Passz, de a lap topikjában már láttam ilyet, más is kérdezte, csak a választ nem tudom
Auto vagy manual a beállításaid? Esetleg próbáld meg a gyári beállításokat manuálisan beállítani. -
Kerienn
csendes tag
válasz
Blackhole13
üzenetére
Kapcsold ki a WINDOWS update-et. Egyébként meg nézd meg a feladatkezelőben h mi zabál sok CPU-t.
-
turbodiesel
csendes tag
Csőváz!
Van egy MSI 865PE Neo2-V alaplapom, ami 400 FSB-ig Northwoodokat támogat, 533-tól meg prescott-okat. Kérdés: A BIOS-ba nincsen HT támogatásra utaló nyom. Előző
ASUS alaplapomba volt egy olyan menüpont a procállításnál, hogy Hyper Threading Technology, és lehetett választani Enable-Disable között. Gondolom nyílván azt jelenti, tudta az a lap kezelni a HT-s procikat. Ennél az MSI lapnál nincs semmi ilyen HT-s dolog a procirészlegbe. Valyon attól függetlenül kezeli, vagy ez halott remény? -
Qkackca
őstag
válasz
Blackhole13
üzenetére
Nemtom, de szerintem, ha egy adott lap támogatja az adott procit, onnantól szerintem már nem kellene olyannak lenni amit írtál h esetleg a proci meg a ram nem megy együtt..
Próbáld meg egy modullal, esetleg másik rammal, meg mondjuk egy új chipsetdrivert is nézhetnél.
Azt még megnézheted, hogy másik portba dugod a vinyót ha satás illetve a biosban vannak vmilyen ide, sata meg nemtom milyen módok azokat is próbálgathatod.
Elsőkörben azért megnézhetsz minden csatlakozó a helyén van rendesen, nem lazult ki vmelyik táp vagy adatkábel.Tuning nélkül xp-vel egyszerűbb a helyzet, csak így meg pláne nem értem a dolgot...
A múlt héten nekem is volt egy "kis" lassolós dolgom a vinyó sebessége lecsökkent 1-2 Mb/sec-re a 60+ ról, aztán kicsit variáltam a kábelezésen, igazgattam, meg a házat is oldalról mérgemben aztán jó lett
, de azt se értettem miért volt -
Qkackca
őstag
válasz
Blackhole13
üzenetére
Szia, szerintem a lap és a ram, de inkább a vinyóval lehet vmi. Tuning van, xp vagy vista?
Egyéb építő jellegű gondolatom nincs
-
Blackhole13
senior tag
Hali,
A napokban vettem egy ASUS P5K-E-t, 2gb 800-as Super talentel,7600GT-vel és a régi gépből visszmaradt 3Ghz-s P4-el, az a gondom, hogy annyira akad ez alatt minden, ha 2alkalmazás között váltok akkor is kell várni vagy fél percet, a régi /sokkal szarabb/ gépemet jobbnak éreztem.
A windowst is újratettem ma.
Lehet a proci és a ram nemigazán tud együtt dolgozni?
Elég sürgős lenne, vkinek vmi ötlete mit csináljak? -
mycso
veterán
-
mycso
veterán
Hát az nagyon sok érte, bár itt ph-n a használtak között is eléggé tartja az árát.
Amúgy lapod van hozzá????
-
mokus1
addikt
Segitsetek egyik barátom szeretne procit venni 478as foglalatba abból melyik a legjobb?16kig.Köszi a segitséget.
-
HIJ
őstag
-
HIJ
őstag
Üdv!
Egy P4 prescottnak mennyi még az egészséges fesz? Mert 1,476 nál stabil a 3430 MHz.
HIJ
-
menalcas
őstag
jap és még annyi hogy a hét vége felé készülök beújitqani 2 db új kinmax 1Gbos ramot.
-
menalcas
őstag
Valószínü ez a kédés már felmerül valakiben , de mivel nincs lelkierőm végignyálaznia az egész fórumot inkább rákérdzek, van 1 P4P800-f alaplapom gyári biosszal,3Ghz/1M/800mhz prescott proci meg 2*512 ram mal dualban amik 400 asok de csak 320 on mennek mer 4:5 hö9z a ddr/fsb arány.
És az kérdésem lenne hogy boisz frissétéssel megleheten csinálni hogy menjen az 5:5 höz arány vagyis 1:1 hez vagy valami haasonló hogy 400 on menjen, vagy pediglen b variáció hogy szintén biosz frissités és a procit huzom x %kal és az huzza magával a ramot , és így lessz sacc 400 as ramom meg kicsit nagyom procim.
Szóval ezt hogy lehet ne szerintetek kivitelezni ??
-
Piet_
tag
Ez egy D1 steppinges telekondis malay gyártmányú 3,4-es northwood. Az alaplap nemtudom mennyire korlátozhatja a dolgot, sztem nem egy rossz darab, MSI 865NEO2 PFS, van rajta gyári tuning lehetőség is ezt valami core cell chip segítségével. Na én ennek a kihagyásával próbáltam mivel semmi jelentős változást nem tapasztaltam, fogtam és elkezdtem az fsb-t feljebb rakosgatni. A ramom se számít sztem gyengusnak Corsair 3200XMS 400as..
Aztán tényleg meglehet hogy a lap a gyárin felül nem valami tuningbarát..
-
Owerlord
tag
Sziasztok!Eléggé kezdő vagyok a témában így hát remélem h tudtok tanácsokat adni.Van nekem egy 2.66 Ghz-rs P4 procim 533 fsbvel és egy Glacialtech Turbine 4500 proc hűtőm.Az a gondom hogyha felhúzom 3.1 GHz-re akkor a prostreetből ujraindul a gép,holott a proci hőmérséklete csak 47-48 celsius.Ez miért lehet?A másik érdekes dolog h nem tudom ugy visszaosztani a fsb-t a memóriának h 400 Mhz menjen hanem csak 166-ot ír.Ez ugye 333 Mhz?Köszönöm.Az alaplap Ai7.üdv
-
mycso
veterán
Ha egy jobb steppingest kifogsz akkor megy 4GHz körül a 3.2-es prescott.
Az enyém is ment 4GHz-et E0 steppinges volt.
Bár ha már a tuning és a plussz MHz-ek számítanak akkor lehet egy G1 steppinges 3 gigás prescott lenne a legjobb választás --> azok mindegyike megy 4GHz-et. Esetleg G1-es 3.2-es prescott, bár az elég ritka....
Viszont ide már jó ram sem árt, illetve egy jó lap sem...Nem lehet hogy nálad az alaplap is korlátozó tényező????
-
strar
tag
(előzmények fentebb)
Volt pár érdekes hiba (messengerben az e-mail ikonra kattintva az explorer újraindította a gépet, nem is egyszer), úgyhogy levettem a tuningot, és mivel más dolgokra is gyanakodtam, újraraktam a windowst. Elővettem a régi memtestes bootlemezemet, és lefuttattam dosban, de csak pár percig hagytam futni, mert láttam, hogy ez a 3.2-es verzió. Leszedtem a 3.4-et, és alig fut pár másodpercet, már kidob egy kék hibanaplót, elméletileg hibákkal. Remek, kicseréltem a két 512-es Kingmaxot 2x256-osra, memtest erre is a kiváncsiság kedvéért, és megint leállt pár mp. alatt, és nagyjából hasonló kék jelentést dobott, állítom még a számok is megegyeztek. Ez most akkor mi? Azt tudodm, hogy a memtest nem csak a ramokat nézi, mert lehet akár l2 cache hiba, vagy alaplapi is, de azért mégis elég nyugtalanító... kevés a paszta a hűtő alatt? Raktam rá eleget pedig, szép egyenletesen elkenve, és nem is melegszik. Ötletek? -
Piet_
tag
igazad van, az már valóban prescott,de már nem tudtam módosítani
A mostanival annyi a bajság hogy nem tudom sehogy 4ghz fölé kergetni, pedig sztem el kéne bírnia, és néha jól jönne az a pár száz mhz plusz.
Nem mintha a 3,2-es prescott-ot lehetne
bár olvastam nem egy esetet, akinél elvben ment.. -
Piet_
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy érdemes lenne-e lecserélnem, jelenlegi P4 northwood procimat (3,4/ 800/ 512/ HT) Egy szintén Northwood de csak 3,2-es viszont már 1mb cache-es.Lenne valami érezhető változás? Vagy hagyjam a francba.. -
strar
tag
Sziasztok!
Van egy IS7-es alaplap, benne egy 3Ghz-s E0-es Prescott, mellette 2x512 Kingmax DDR400. Vettem egy jó hűtőt, ami kellően hűvösre rakta a procimat, indulhat a tuning. Jelenleg 3450Mhz-n vagyok 2 napja, és jópár hibátlanul lefuttatot 3dmark05-ön. A tuning érdekében ki kellett vennem 2x256 mega ramot, így csak kettő modul van benn dualban, 1:1-ben, agp ratio fix stb, tehát minden jó. Igazából nem is játékok alatt veszek észre furcsa dolgokat, hanem pl fileműveletek alatt. Lassabban nyit meg dolgokat, lassabban tömörít ki stb, programok nem hibaüzeneteznek, semmi ilyen, csak néhol érezhető a lassulás a filerendszerben. Ez betudható a -512 ramnak, vagy esetleg a tuning következménye lehet, netán képzelődöm, és mindenképp valami hibát keresek? A hőmérséklet az Everest szerint tökéletes, a tuninggal se haladja meg az előző hűtős alaphőmérsékletet. Képzelődöm, vagy lehet vmi hiba? Mit futtassak még le?
-
Khelben
nagyúr
Sziasztok
Az létezik, hogy a 3.0 GHz-es P4 Northwood procit 3,5 fölé nem lehet húzni? 3,5ön feszemelés nélkül stabilan megy, full terhelésnél 50 fokosan. 3,6on meg fagy, alapfeszültségen is meg emelt feszültségen is, próbáltam neki 1,55 volt helyett (ezt írja ki a cpu-z gyárinak) 1,6ot, 1,63, 1,66-ot is adni, melegedés nincs, csak terhelésre lefagy a gép.
Asus p4p800-x a lap, 2x1 gb kingston ram. -
mycso
veterán
-
Hendry
csendes tag
Hello, az lenne a kérdésem hogy ha van egy p4 3.2ghz-es procim, azt felhúzom 3.6ghz-re(16x225), és 1:1 aránynál így a 400mhz-s ramok elmennek 450mhz-n, vagy lehetnek ebből problémák? Vagy jobb a 5:4-es arány és akkor csak 360mhz-n futanak?
-
nbl2
senior tag
Nekem P5LD2-es van és a PCIE frekit nem mutatja, vagyis mutatja de baromságot mutat!

-
Qkackca
őstag
Van egy legördülő menü a 'Clock Generator' után, ott tudod kiválasztani. A te lapod esetén ICS952607EF (ASUS P4C800/P4P800) kell választani. Aztán a felső csúszka segítségével állíthatod az fsb-t, felette pedig kiírja hogy mennyi az annyi, fsb/agp/pci. A lapodnak tudnia kéne rögzíteni az agp, pci frekit, szóval nem is kéne hogy változzon.
kidpepi: nincsmit, ha tudok legközelebb is

-
Qkackca
őstag
válasz
kidpepi
üzenetére
P4-nél nem is fogod tudni beállítani hogy az fsb-től függetlenül menjenek a ramok. Tudtommal ilyet csak az újabb amd és nvidia chipset tud.
Az fsb-t kellene 200-ra felnoszogatni, cpu : ram 1:1 arány esetén lenne 400-on a ram.
Milyen memória osztókat lehet beállítani?
Hosszabb távon (lehet röveden is) nem lesz egészséges a 38-as pci busz és a 75-ös agp freki, az biztos, sem a videókártyád sem a többi eszközöd számára. Próbáld meg fixre állítani 33.33/66.66-ra.
Ha biztos vagy benne h jó a ram, akkor nem kell memtest, de ha csak azért kérdezed, h egy 400-as ram nem üzemel 400-on akkor nem kell.
Prime az jó prociteszre, de attól függ melyik tesztet választod, megizzasztja a ramokat is. 2 óra futás már jó lehet, de minél több annál jobb (
), de az igazi ha futtatod is aztán megnézed azokkal a progikkal amiket használsz (tömörítés, játék, stb.) -
kidpepi
tag
Segítséget szeretnék kérni!
Most kezdtem tuningolni, és elolvastam pár kezdőknek ajánlott olvasmányt.
A gépem:
alaplap:Asrock 775i65gv
proci: celeron D331 2,66Ghz + vapochill ultra low noise hűtő
memória:2x512 Mb samsung pc3200 400Mhz-es ram (dualban)
vidkari: geforce mx4000
3 db ATA-s winyó
1 dvd író
350W-os kodegány tápA masinát nem is igazából a teljesítménynövekedés miatt kezdtem húzni, hanem inkább kíváncsiságból.
A celeron csak 333-on hajtotta alapból a 400-as memóriákat, és a bios-ban nem lehetett beállítani, hogy fsb-től függetlenül 400Mhz-en menjenek. Gondoltam így emelhetem nyugodtam az fsb-t, a memóriáknak 400 mhz alatt nem lehet bajuk. A bios-ban nem lehetett állítani, hogy a független buszkezelést, ami egy ilyen antituning lap esetében nem meglepő
Szóval elkezdtem növelni szépen az fsb-t 133-ról. 145-nél a nod32 "error inatializing file system monitor" hibával nem indult el, és más is hülyéskedett. De gondoltam meglátom mi lesz, ha tovább növelem, így még 150-ig felvittem. Így viszont minden szépen megy. Bár proci stabilitási tesztet nem futtattam, csak nagyön rövid ideig. A hőmérsékletek rendben vannak.
A kérdésem az lenne, hogy ezzel, hogy most 150 az fsb, és ezért 38 a pci busz és 75 az agp freki, ez nem baj-e. És a winyónak ugye nem lehet-e baja, mert azt féltem a legjobban(valahogy érzem, hogy ez hülye kérdés és "nem" lesz a válasz, de addíg nem vagyok nyugodt, amíg ezt meg-nem kérdezem
).
Valamint mitől lehetett 145 fsb-nél a nod hülyülése?
És memtestet ugye most felesleges futtatni, hiszen a memóriák 400Mhz helyett még mindíg csak 375-ön mennek? És az utolsó: procitesztre jó a prime95? És meddíg kell futtatni?
Elnézést a hosszú szövegért, a tudatlanságomért. Remélem nem írtam túl sok hülyeséget!
A válaszokat előre is köszönöm! -
kory24
őstag
Sziasztok!
A BIOS-ban ez a beállítási opció mit jelent?
CPUID Maximum Value Limt : Disabled vagy Enabled
Köszi
-
mycso
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Az a vga is jó ;)
Hát amd-ből nem nagyon vagyok otthon, de tuti ha azt is húzogatni akarod akkor az alá is kell egy 20k körüli lap...(én c2d-ot vennék és vettem is de ez csakis a saját véleményem)
Nála lapok is, proci is ram is van jó árban.
Konkrét lapot nem igazán tudok mondani, ami nekem van Asus p5ld2-se az még mindíg 15k felett van picivel és egy probléma van vele: 299FSB felett nem lehet fixre rakni a pci-e frekvenciát --> emiatt 350FSB-nél eldobálja a SATA eszközöket a lap.
Én már egy jó ideje 333FSB-n használom eme lapban a 2140-emet gond/probléma nélkül.
Hogy a többi gyártó 945-ös lapja pontosan mit is tudnak, annak a saját topikjaiban kérdezz utána (de valami hasonló lehet a tudásuk, talán kicsit gyengébbek is)
A P31-esek 15k alatt is vannak, és pl a giga p31-es deszkáját dícsérgetik --> ezt szintén a saját topikjában nézd meg/kérdezz rá.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Bocsi, későn jutott eszembe
: vagy egy olcsó lappal nem tudom úgy felpiszkálni az E2140-et, hogy megérje Intelt venni? Inkább AMD-t keressek? Mondjuk van rá 30K-m. -
ígyvanferi
addikt
Procit még keresem, hol lehet 14K alatt kapni (ha lehet). RAM-ok OK.
VGA-nak egy 1950GT-t fogok venni 23K-ért. Lappal még mindig gondban vagyok.
Az i945 vagy P31-es chipseteseknél mit jelent az, hogy valamennyire tuningolhatok velük? Tehát a kis E2140-et meddig tudnám felrántani egy 15K körüli lapban? Esetleg valami konkrét példányt tudsz/tudtok javasolni, ami ennyiért kapható újonnan is? -
mrlan
tag
Sziasztok! feszkót mennyit merjek adni neki? 478-as Celeron D 2,8?
-
mycso
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
proci: E2140 - 13k
ram: pl: 2x1GB kingmax 800-as ddr2 - 11k
vga: 8600gt, 7900gs-gt 20-24k
lap: vagy i945 vagy p31 chipsetes --> olcsó és valamennyire tuningolható (15k alatt)Bár nemtom mekkor vga-t szeretnél, illetve mennyire szeretnél tuningolni...esetleg lapból p35 chipsetes 23k körül vagy VGA-ból erősebb-gyenébb.
A fenti árak új termékekre vonatkoznak, ha itt veszed ph-n használtan akkor még picit olcsóbban megúszhatod.
A lényeg 60-ból simán kilehet hozni egy ilyen konfigot.
-
ígyvanferi
addikt
Igen, erre a négy dologra (proci, lap, RAM, VGA) van szükségem. És férjenek bele 60K-ba. Processzornak mondjuk tökéletes lenne az általad írt E2140. A RAM-ok árai igen kedvezőek, valami márkás 2 GB belefér a keretbe. Már csak a lap és a VGA kérdéses. Ebben segíts/segítsetek!
-
turbodiesel
csendes tag
válasz
Zozzant
üzenetére
Onnan volt nyílvánvaló, hogy elég brutál szoftvere van a Realtek AC97-nek. Nagyon sok mindent tud, csak amikor microphone boostot állítasz minden betorzult. Az összes vezérlés meghülyült. Innen az jött le nekem, hogy valami nem lehet kóser a Driverrel. megkérdeztem haverom, ő ezek mellett azonnal rávágta, h driver. Ezek után úgy gondoltam egy próbát megér. Bejött.
Three Days Grace - Never Too Late -
Zozzant
addikt
válasz
turbodiesel
üzenetére
egyáltalán nem nyilvánvaló, de örülök hogy megjavult, pont.
-
mycso
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Hát írd le, hogy akkor pontosan miket vennél (ha jól vettem ki: lap,ram,proci,vga) és kb mennyi pénzed lenne rá.
pl.: 12-13k körül már kapsz prociból e2140-et!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Energiaital topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Trollok komolyan
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Kés topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

:\bios 003][/IMG]

, írd le a beállításaid a lap topikjában és kérdezz rá mi nem jó, h miért csak 400-on megy, de mi írja h ennyin megy?
, de azt se értettem miért volt
Huzni kéne a E2140est

Three Days Grace - Never Too Late