Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen alaplapot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Igen az LGA p4-ek nagyja HT-s. ITT nézelődj
A pentium D és a Dual Core procik nem HT-sek, ellenben 2 magosak.
A C2D-k szintén nem HT-sek.
-
mycso
veterán
válasz
Mz/ts250@300 #4093 üzenetére
Kicsit kiegészítelek ha nem baj.
Az i865pe is tudja a PAT-ot.
Ha az asus lap egy p4p800-e vagy deluxe lenne, akkor egyértelműen azt az ic7 helyett, így viszont lapból tényleg az Abit IC7 a jobb választás. (hiába 875-ös, ebből a szériából az abitnak a MAX3 volt aminek "volt értelme" az viszont irreálisan drága még most is)Prociból a prescott a jobb választás.
VGA-ból a 7300GT ha DDR3 rammal van szerelve, ha csak DDR2 akkor inkább az x1650-et válaszd.
Most látom asus a 73gt is, az asusnak van AGP 7300GT-je???? -
Mz/ts250@300
tag
Ja igen játékok alatt a doom 3 erős kivétel(ott a prescott jobb a +cache végett)
-
Mz/ts250@300
tag
-
Mz/ts250@300
tag
válasz
Khelben #4094 üzenetére
Az eo nem rossz annál már csak a g1 jobb de iggy is jóval kevesebett eszik egy eo-s proci mint az elötti stepingü-ek.
Én a northwoodot ajánlom ,ha húzod a procit akkor prescott.
IttVan egy táblázat csak kiválasztod a programot és megmutatja melyik proci a gyorsabb(jelenlegi link a Far Cry alatti fps-t mutatja) -
Khelben
nagyúr
válasz
Mz/ts250@300 #4093 üzenetére
a prescott e0 steppinges, a northwood d0.
ami terheli az játék meg delphis adatbázis melók. -
Mz/ts250@300
tag
válasz
Khelben #4092 üzenetére
Alaplapból az abit ugyanis azon 875-ös chipsett van, ami valamivel gyorsabb (és tudja a pat-ot) mint a 865-ös(asus)
A proceszor az már kérdéses (jó lenne tudni a prescott procinak a stepingjét,és,hogy mire akarod használni)
A prescotban ugyan 1mbL2 van de az lasabb mint a nortwi 512-je.
A prescottok joval töbett Fogyasztanak,és melegednek is ,de viszont már van bennük sse 3 és a Ht-is hatékonyabb,valamint jól huzhatók
Nekem volt egy 3ghz prescotom (g1steping)terheletlenűl 20-25w-al töbett evett mint a 3,2 northwodom.terhelten nincs nagy különbség(5-8w)
Játékokban ahogy tapasztaltam a nortwi gyorsabb egy picitt,viszont konvertálásba a prescott a jobb.
A vgá-ból az x1650-prot rakd a gépbe valamivel gyorsabb mint a 7300gt -
Khelben
nagyúr
Üdv!
A következő dolgok fekszenek előttem az asztalon: 2 alaplap, asus p4p800x és abit ic7, 2 proci, p4 3.0/800/512L2 northwood és p4 3.0/800/1ML2 prescott, és 2 vga kártya, asus x1650pro és asus 7300gt. melyik a legjobb konfig, ami ebből összejön? -
djyuri
őstag
Üdv ismét Skacok
Egy-két apró kérdéssel fárasztanék csak
A Dual Core procikban nincs hyperthreading? A sima egymagos LGA-kban meg van?
Ezekszerint a Core 2 Duo (ami szintén két magos) az annyiban különbözik főként,hogy ott már szintén van magonként hyperthreading?Köszi
-
pityeszka
őstag
Na piszkáltam én is egy kicsit a biosban,mert már nem bírtam magammal
Feszt belőttem fix 1.4-re,memóriát viszavettem 320-ra(by spd),agp/pci frekit pedig 66/33-ra!! Na most itt tartok!A ninja nagyon jól teszi a dolgát,50fok felé nem nagyon engedi a hőm.Most játékokkal tesztelem vagy 2-3 órát,aztán próba-cseresznye tovább...
-
pityeszka
őstag
Ennél a procinál most 1.25 az alapfesz,mert a lapom azt írja hogy 1.4-et kap
-
AMD46
csendes tag
pctuning.eof.hu jelentkezzetek
-
GoldRiot
csendes tag
Most a 192 Mhz-en üzemelő memoriák időzítése : 2.5-3-3-7 . Most sztem auton van, és a frekvencia visszaosztásával szorosabb lett az időzítés. Majd megprobálom fokozatosan elérni a 250-es fsb-vel a 200Mhz -et és evvel az időzítéssel.
-
alex89
senior tag
Hy all!
Lehetséges az hogy nem lehet lefixálni az AGP freki-t ?
,egy régi s478-as ASRock lapom van és sehol sincs ilyen beállítási lehetőség.
-
mycso
veterán
válasz
GoldRiot #4076 üzenetére
Amit itt az everest kiír, azzal ne foglalkozz (az ilyen elméleti szarság, hogy melyik frekin mi lenne a jó)
Everest --> alaplap/lapkészlet alatt látod az aktuális időzítéseidet.
ITT tudod állítani az időzítéseket.
Hát igazából, hogy mire állítsd az a ramodtól illetve a MHz-től függ.
A névlegestől kisebb frekvencián üzemelő ramhoz általában szigorúbb (alacsonyabb) időzítések állíthatók.
Illetve vannak ramok, ahol a gyárilag megadott időzítések is szigoríthatóak.Általában a noname, brand, stb 400-as ramok 3-4-4-8 vagy 3-3-3-8 esetleg nagyon ritkán 2.5-3-3-6 ilyesmi időzítésekkel működnek, tehát próbálkozz, melyikkel stabil a gép.
És hogy mire jó és mi mit jelent, azt hosszú lenne leírni, klikk ide.
-
mycso
veterán
-
plangton
csendes tag
Hi
Nekem asus p4p8x-em van, benne P4 2Ghz (100x20) húzva: 3Ghz (150x20).
memória-fsb arány: 5:4 (a memória javára)Hogyan lehetne elérni, hogy a memóra 400(200Mhz)-en menjen, mert most csak 375(187Mhz)-en megy. (dual ddr 512x2)
Érdemes lenne egyáltalán? mikor az fsb eléri a 150-et, a memóriabeállítás engedi a DDR333 beállítást. A DDR400-at csak 200-nál engedi. Van rá más mód is hogy feljebbtoljam?előre is köszi
-
-
Qkackca
őstag
válasz
GoldRiot #4074 üzenetére
Igen, a fokozatosság nemárt. A memó időzítéseire vigyázz (most mennyi?), feszt akkor kéne adnod mikor már fagy, 2,75V-ot adhatsz a ramnak azt még külön hűtés nélkül is simán bírnia kellene. A procinak meg szintén, mikor fagy akkor egy kicsit adsz még neki de terhelve ne legyen azért 70 fok fölött.
-
GoldRiot
csendes tag
Sziasztok!
Megprobáltam visszaosztani a memoriákat. Az 1:1 -ről raktam 3:2-re, FSB-t pedig 225-ről felraktam 235-re. Na most így pl Fifában rögötn kifagyott a rendszer. Ezután FSB-t 233-ra tettem memóriát pedig 5:4 arányra. Így proci 3500 MhZ-en megy, memória pedig 186 Mhz-en nem volt eddig fagyás, a max hőmérséklet 65 fok és érdekes módon megszűntek a képhibák.
Így szerintetek fokozatosan probáljak még emelni az FSB-n , hogy legalább a memória a 200 Mhz közelébe kerülne ismét ? Feszt mikor kell neki többet adnom ?
Válaszaitokat előre köszönöm!
-
Qkackca
őstag
válasz
GoldRiot #4068 üzenetére
Nekem a TDU csinál érdekeset, de az a memória állapotára ill a beállításaira érzékeny. Fut több program egyszerre mellette meg játszok, akkor az indítás után előjön pár érdekes textúra, de ha alt-tab-bal visszalépek a win-be majd vissza a játékba akkor jó. De ezt se mindig csinálja.
-
GoldRiot
csendes tag
Sikerült elkapnom egy ilyen képhibát! Nincs kizárva h a táp a gond csak akkor a régi vga-val is ugyanez fordult volna elő? Nemtudom, hogy az mennyivel fogyaszthatott kevesebbet? Esetleg megprobáljam egy másik tápkábellel, mert az ugyanaz maradt mint a réginél??!! Vkit megpróbálok megkérni, hogy adja kölcsön a tápját.
-
GoldRiot
csendes tag
Semmi Bios mod nem volt, a procin gyári hűtő van. A tápom mondjuk nem túl acélos 350w-os Huntkey, de mint már említettem ugyanezt csinálta a régi vga-mmal is.(X800 GT)
-
mycso
veterán
válasz
GoldRiot #4062 üzenetére
Tehát, ahogy fent is írtam ha textúra hibák vannak, az mindenképpp a VGA hibája.
Tehát attól, hogy a procid, ramod túlhajtod nem jelenhetnek meg textúrahibák.
Proci, ram túlhajtásból (ha nem bírja ): újraindulás, fagyás, kékhalál szokott általában lenniTápod milyen van???
Még arra gondoltam, hogy esetleg a túlhajtás miatt ugye nagyobb a cpu-ram áramfelvétele, így esetleg a lap nem tud az AGP fele elegendő mennyiségű kraftot juttatni.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
greatchaos #4061 üzenetére
Teljesen jogos
csak az ár miatt írtam, hogy a3Ghz/800-as proc meg ez kb egy szinten van, persze ezt a régebbi lapok nem támogatják.
-
GoldRiot
csendes tag
Az én biosom ilyen. Sztem itt nem lehet ezt állítani, mert alapból fixen van az AGP/PCI freki. De javíts ki ha tévedek.
66/33-on van. A mostani videokarim pedig Msi Rx 1950 Pro AGP 256MB. A memok (DDR 400)ugyebár 450 Mhz-en mennek most, ezt vszínűleg mér birniuk kéne ??!! Ha tul nagy az órajele a memóriáknak az milyen gondot okoz?
-
GoldRiot
csendes tag
Elvileg fixen van az AGP/PCI freki, mert nem lehet autora rakni, hanem egy fix értéket kell megadni. Ez a minimumon van, tehát 66/33-on. Nem tudom számít e, de az AGP fesz 1.55V.
-
GoldRiot
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a gépem tuningolásában! Az FSB-n kívül semmit nem állítottam a 200 alapról raktam fel 226-ra. Ez az alap 3000 mHZ-ről 3383 Mhz-et jelent. A cpu memoria arány 1:1. A problémám az lenne, hogy játékokban, de nem mindben csíkok jelennek meg bizonyos textúrákról (pl: ember feje) és lehúznak a kép aljára vagy tetejére. A proci nem melegszik tulságosan, alapon kb 45 fok körül mozog, terhelés alatt max 62 fokot éri el. Stabilitási gondjaim sincsenek. Minél többet szeretnék kihozni a prociból, mert elég erős cpu limitem van. A régi VGA-mmal (X800 GT) is előfordult ez, bár nemtom pontosan mennyi emeléstől jön elő ez a jelenség, alapon tudom h nem csinálja. Gondolom a memóriák nem birják el ezt a terhelést és kérdésem lenne h milyen arányban osszam vissza, vagy pontosan mit hogy csináljak h a legjobb teljesítményt tudjam kihozni a gépből! És mit várhatok ettől a configtol kb?
Cpu:
Alaplap:
Spd:
Lapkakészlet:
Biosz:Válaszaitokat előre is köszönöm! Üdv: GoldRiot
-
mycso
veterán
-
Khelben
nagyúr
üdv!
egy p4es prescott mennyire melegszik jobban, mint egy celeron prescott?
van egy 2,66os celeron-d-m, 3,2-n megy, full terheléssel 50-52 fokos.
Ha ugyanez a hűtő (coolink tank breeze) alá berakok egy p4 3.0 prescottot, mennyire lesz meleg? húzhatom valameddig? -
Qkackca
őstag
A tápnak elégnek kéne lennie.Pci-t 33-ra, pci expresst 100-ra, a ramnak is bírnia kéne, de azért nézd meg 1:1-be is. Kezd el emelgetni az fsb-t 5-ével, ha fagy akkor kevesebbel illetve egy kis plusz feszt adhatsz a procinak. A ram mennyi feszt kap? Nincs vmi északi híd fesz is esetleg bár ennyit simán kéne bírnia. Előbb próbáld meg ezt aztán majd meglátjuk.
-
vazimódó
senior tag
Kicsit kevéske az 1,95V alaplapi adható fesz a RAM-oknak.
Ugyanilyen paraméterekkel rendelkező G.Skill-jeim vannak mint neked és 2,25V-on használom őket egészen 1150Mhz-ig felszorozva 5-5-5-15,de 1200Mhz-en is mennek 5-6-6-18. Még egy érdekesség hogy nagyobb fesszel 2,4V viszik 800Mhz-en 3-3-3-4-et is.
Mondjuk a maximálisan adható feszt jelentős mértékben befolyásolja a RAM-on lévő chip-ek milyensége. Ha G.Skill 6400 HZ-ed van akkor valszeg Micron D9 chipek vannak a tiéden is,csak azt nem tudni hogy GMH vagy GKX.
Micron GMH vs GKX -
vazimódó
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #4038 üzenetére
Szia!
Értelek. Ha nem tudsz állítani szorzót akkor ez a része tárgytalan.
Ha az FSB-d 260-on van akkor az effektív órajel csak 520.
Fel vannak szorozva a RAM-jaid rendesen.
Az rendben hogy visszaosztani nem lehet,de szinkron hajtási lehetőség nincs?
A DRAM ratio 1:1 legyen és akkor az 260-as FSB-nél 520Mhz. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
vazimódó #4037 üzenetére
szia!
Időzítések 5-5-5-18-on, fesz 1.95 (alaplapi maximum).Ezt: "Kisebb FSB és magasabb szorzó esetleg?" nem igazán értem...
Szorzót nem tudok állítani. Ahhoz C1 stepping kéne, nekem B1-es van...
A cél pedig az FSB emelése volt.
3dMark06 eredmények:
Ref:4441
FSB 260-on:4160
Újra ref:4498 -
vazimódó
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #4036 üzenetére
Szia!
Ha az időzítéseket 5-5-5-15-re vagy 5-6-6-18-ra állítod akkor sem mennek feljebb a RAM-ok?
Memóriák mennyi feszt kapnak?
Kisebb FSB és magasabb szorzó esetleg? -
TESCO-Zsömle
titán
Üdv mindenkinek!
Az a problémám, hogy az alaplapom (Asus P5B-VM) nem tud visszaosztani memóriáknak (G.Skill 800MHz 4-4-4-12) és azok így 1040MHz-en kezdenek "véget érni".
Hűtés bírja (100%-on 60°C), és a proci (D930) is csak 1,3V-ot eszik a beállított 4 helyett... -
vazimódó
senior tag
válasz
plangton #4033 üzenetére
Szia!
Szerintem a VGA-dat már kihajtja a procid. Érdemesebb új konfigot vásárli.
Ha az intelnél maradsz akkor egy Core2 duo procit érdemes venni egy olcsó p35-ös chipsetű lappal 2x1Gb DDR2 memókkal.Mellé egy 8800GTS vagy 2900proSaccra: 20K+25K+20K+60K. Ez összesen 125ezer pénz. VGA fronton érdemes lehet várni esetleg november,decemberig az újabb sorozat megjelenéséig.Addig csökkennek a prociárak is. -
plangton
csendes tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kikérni, van egy tuningolt gépem és szerintetek megéri-e venni bele egy nagyobb mondjuk P4 3,2 1M s478-as procit teljesítmény szempontjából, vagy legközelebb az egészet cseréljem?
Asus P4P8X i965
P4 2Ghz/512k @ 3Ghz (20x150; 32°C)
Samsung 2x512Mb Dual DDR
Sapphire Radeon 9600XT
WD 250Gb SATA2 -
teebee
csendes tag
Nem teljesen értem, de megpróbálom leírni mi a helyzet. Ugye a proci 2400(100)Hz-en megy. A többi prekvencia is arányokban van megadva a biosban: 100/66/33 CPU/AGP/PCI. És én úgy húztam hogy a 100-at emeltem 110-re és akkor ugye vele nőtt a többi is. Adtam 1 kis plusz tápot is a procinak mert tudtommal tuningnál azt is illik. De a gond hogy ha húzom a hangkártya nem műxik, nincs hang. Ha visszaállítom minden ok. Integrált van benne, megoldaná a problémát 1 külső hangkari vagy mit javasoltok? Az ok amiért húzni szeretném a ram ami csak 266-on megy és 400-as lenne...
-
Harti
senior tag
Sziasztok!
Tegnap próbáltam meg a gépemet egy kis plusszra bírni de nem igazán sikerül!
Nagy megdöbbenésemre az alap 200as CPU FSB már 210-nél nem indult el, most 208on stabilan megy!
Minden más beállítás alapon és automatán van!
Átolvastam a fejtágító írásokat de nem igazán jöttem rá miért is lehet ez az antituning jelenség!
Valaki tudna okosat mondani milyen irányban induljak el?
Konfig az adatoknál!
Köszi
-
teebee
csendes tag
Üdv, nekem egy olyan problémám lenne hogy amikor elkezdem tuningolni a gépem, egyszerűen nem lesz hang, ha visszaálltom ismét lesz...
A gép: Abit IC7-G, 2.4Ghz(400FSB), 2*512DDR 400, 9600pro radeon,
Nem tudom miért lehet talán vmi szar lenne a lapon? 1 másik probléma hogy a 400-as fsb miatt a ramot csak 266-osnak ismeri... Ezért szeretném húzni...
Remélem tudtok vmit segíteni esetleg 1 nagyon olcsó megoldást találni. Mert gondolkodtam hogy veszek 1 külső hangkártyát is és arról hátha lenne hang. Esetleg szerintetek mennyit érdemes/tudnék húzni rajta? Előre is köszi! -
ThePoweR
senior tag
Az alap időzítés 2.5-4-4-8! Vagyis néztem a Geil oldalát és ez a a második az első a 2.5-3-3-6. De elvileg mind1 nemí, Vga mi a külömbség? Theát én megfogom és átállítom az időzítést és kész!? Miközbe ezt írom nézem egy 2005. Januári CHIP újságban a 2.5-3-3-6 időzítésű memót! 229FSB van írva a tuningtesztbe!
-
vitoker
csendes tag
Nem tom jók e az ismereteim, hogy egy adott kategória legkisebb tibusát lehet a legjobban húzni. A D915-meg a 900-as D sorozat legkisebbje. De ebben már 2x2 mega L2 van. No meg az egész gép 1 gb ddr2 533-val 200 gb satával Geforce 6200 256 mb rammal kártyaolvasó, dvd író bruttó 70 e volt. Aztán majd meglátjuk meddig lehet meghajtani.
-
djyuri
őstag
KHM
Egy négypumpás két körös kültéri vízhűtésem van...egy Ford radi,egy watrburg radi és egy mini fűrdőszobai radi
....30-40méter gumicső
....5-7 litykó fagyálló
Ordasi féle legnagyobb blokkBig 5R (asszem ez a neve)
A peltier elemek keményen 5 foikot bírtak nyomni a folyadékon a CPU-hoz képest...viszont a peltierhez ajánlott vízesedésgátló miatt kényszerültem új proci illetve új konfigra
(kiírásom) -
-
djyuri
őstag
Dooby Köszönöm
Qkackca Köszönöm
Akkor nekem megfelel majd a dualcora is....ha lesz pénzem... -
vitoker
csendes tag
Én is most csiptettem egy d915 prockós gépet. két magos 2,8 ghz-s 2x2 mb L2.
A cor procikban az L1-ek 16 kb helyett 32 kb-k.
A kisebb órajelő Core procik jóbbak mint a D-s procik? találok valami összehasonlító táblázatot? -
djyuri
őstag
válasz
Qkackca #4008 üzenetére
Okéka:)
Nemigazán voltam tisztában,hogy a core2 duo és a dual core nem ugyanazt jelenti angolul,hogy két magos:D:D:D
Ok tehát megy,ennek örülök :R
Akkor annyit kérdeznék még hozzá,hogy mondjuk egy régi egy magos hypertreadinges processzorhoz képest a dual core azért mindenképpen duplázáshoz közeli fejlesztés processzorilag?:) :R Tehát egy magból lesz két mag?:) :R
Köszi :R -
Qkackca
őstag
válasz
Sickboy25 #4002 üzenetére
Mondjuk a kezeddel meg tudod nézni, esetleg vmi hőmérővel
.
Hanyas biosod van? 1009-es az utolsó hivatalos bios.
Akkor vmi nem az igazi nálad, mert 2400-on nem kéne ilyen melegnek lennie, nekem is félig van (~1650) és nem megy 50 fok felé se, sőt 42-44 fok inkább, nyugiban pedig 30-32 fok, 1.4V-ot kap a proci. -
djyuri
őstag
Üdv!
Szeretném megkérdezni,hogy az alábbi két proci között mi az alapvető különbség:
(eltekintve az FSB-től)
P4-Dual Core-3,0GHz/800MHz LGA775 2X2MB 64bit (925) 1év
Intel LGA775, P4 Dual-Core, 3,0xx GHz, 800MHz, 2MB x 2 (18-20k körül)
Core2 Duo-3,0GHz/1333MHz LGA775 4MB Box 1év (E6850)
Intel LGA775, Core2 Duo, 3,0xx GHz, 1333MHz, 4MB (60k körül)
És még annyi...hogy a fenti 64 bites procihoz feltudom-e rakni a 32 bites oprendszert?
Köszönöm -
hopimix
tag
Sziasztok!
Van egy Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz 14x200 Northwood Hyper Threading procim, stepping M0. Ezt szeretném húzni, mit várhatok tőle? -
Sickboy25
addikt
válasz
Qkackca #3995 üzenetére
Szia és köszi!
Nincs tuningolva,de nem is lesz ha így melegszik!
Mivel tudnám azt megmérni,hogy valójában annyi a hőmérséklete amit a biosz kiír?
Mivan ha hazudik nekem a bios?
biosfrissítés esetleg?
persze a zalmanom 2400 on pörög a potival maximumra tekerve!!
A másik northwood magos procimat tunningolva félgőzzel lazán lehűti! -
mycso
veterán
válasz
ThePoweR #4000 üzenetére
Lapod jó,
a procid sajnos ''D0'' steppinges (elvileg kisebb tuning és nagyobb hőtermelés az eddigi tapasztalatok alapján, illetve kisebb tuningnál is fesz emelés szükséges)
a ramod: elvileg jó a gyári időzítése 2.5-3-3-6???? Egyébként rengeteg chippel szerelték de általánosságban elmondható, hogy 500MHz környékéig elszaladgáltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest