- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- NVIDIA® driverek topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
strar
tag
(előzmények fentebb)
Volt pár érdekes hiba (messengerben az e-mail ikonra kattintva az explorer újraindította a gépet, nem is egyszer), úgyhogy levettem a tuningot, és mivel más dolgokra is gyanakodtam, újraraktam a windowst. Elővettem a régi memtestes bootlemezemet, és lefuttattam dosban, de csak pár percig hagytam futni, mert láttam, hogy ez a 3.2-es verzió. Leszedtem a 3.4-et, és alig fut pár másodpercet, már kidob egy kék hibanaplót, elméletileg hibákkal. Remek, kicseréltem a két 512-es Kingmaxot 2x256-osra, memtest erre is a kiváncsiság kedvéért, és megint leállt pár mp. alatt, és nagyjából hasonló kék jelentést dobott, állítom még a számok is megegyeztek. Ez most akkor mi? Azt tudodm, hogy a memtest nem csak a ramokat nézi, mert lehet akár l2 cache hiba, vagy alaplapi is, de azért mégis elég nyugtalanító... kevés a paszta a hűtő alatt? Raktam rá eleget pedig, szép egyenletesen elkenve, és nem is melegszik. Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- EAFC 26
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Hibás Processzorok! 8-14gen, illetve ryzen
- I7 3770K és opciánilásan egy hozzá való top kategóriás Alpenföhn K2 hűtő eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest