Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Léghűtés topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
strar
tag
(előzmények fentebb)
Volt pár érdekes hiba (messengerben az e-mail ikonra kattintva az explorer újraindította a gépet, nem is egyszer), úgyhogy levettem a tuningot, és mivel más dolgokra is gyanakodtam, újraraktam a windowst. Elővettem a régi memtestes bootlemezemet, és lefuttattam dosban, de csak pár percig hagytam futni, mert láttam, hogy ez a 3.2-es verzió. Leszedtem a 3.4-et, és alig fut pár másodpercet, már kidob egy kék hibanaplót, elméletileg hibákkal. Remek, kicseréltem a két 512-es Kingmaxot 2x256-osra, memtest erre is a kiváncsiság kedvéért, és megint leállt pár mp. alatt, és nagyjából hasonló kék jelentést dobott, állítom még a számok is megegyeztek. Ez most akkor mi? Azt tudodm, hogy a memtest nem csak a ramokat nézi, mert lehet akár l2 cache hiba, vagy alaplapi is, de azért mégis elég nyugtalanító... kevés a paszta a hűtő alatt? Raktam rá eleget pedig, szép egyenletesen elkenve, és nem is melegszik. Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Cyberpunk 2077
- Minden, ami hőszivattyú
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest