Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HP notebook topic
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
strar
tag
(előzmények fentebb)
Volt pár érdekes hiba (messengerben az e-mail ikonra kattintva az explorer újraindította a gépet, nem is egyszer), úgyhogy levettem a tuningot, és mivel más dolgokra is gyanakodtam, újraraktam a windowst. Elővettem a régi memtestes bootlemezemet, és lefuttattam dosban, de csak pár percig hagytam futni, mert láttam, hogy ez a 3.2-es verzió. Leszedtem a 3.4-et, és alig fut pár másodpercet, már kidob egy kék hibanaplót, elméletileg hibákkal. Remek, kicseréltem a két 512-es Kingmaxot 2x256-osra, memtest erre is a kiváncsiság kedvéért, és megint leállt pár mp. alatt, és nagyjából hasonló kék jelentést dobott, állítom még a számok is megegyeztek. Ez most akkor mi? Azt tudodm, hogy a memtest nem csak a ramokat nézi, mert lehet akár l2 cache hiba, vagy alaplapi is, de azért mégis elég nyugtalanító... kevés a paszta a hűtő alatt? Raktam rá eleget pedig, szép egyenletesen elkenve, és nem is melegszik. Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eljött a Messenger.com vége
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Napelem
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest