- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboy
tag
sztem nicns vele baj, ugyanis testvérem e4500-as procija ott 3-4fps-el megy enyém 1-2-vel és az övé is kifagyot egyszer. de alapórajelen nem használtam még a 3dmark06ban. nemtudod hogy hogyan lehetne megkerülni ezt a hálókártyás dolgot 4ghz-nél, mert nem szeretnék pci os hlókarit beletenni a gépbe.
-
schumifun5ma
csendes tag
Köszönöm a választ.
Auto esetében 220-as FSB-nél hirtelen felszökött 80 fok fölé a hőmérséklete a procinak. Most 1,375V-ot megadva 63 fölé nem megy 3 órányi orthos futattás mellett sem ugyanezen az FSB értéken.
Furának tartom ezt egy picit.
Minenesetre most örülök ennek a 10% többletnek, amit kifacsartam a gépből. -
schumifun5ma
csendes tag
Köszi!
Konkrétan nem is erre lettem volna kíváncs. Magát a kérdésemet tettem fel hülyén.
Mivel auto-n van a feszültség, ezért be akarom állítani alapfeszültségre manuálisan.
Mindenhol olvasom, hogy alapfeszen így, meg alapfeszen úgy húzta. De hogy az az alapfesz mennyi V, azt persze nem írja le senki.
Intel honlapján rákerestem a procimra, de 1,25-1,5 V-os tág intervallumban adta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 9 9900X 2,5 év garancia
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged