- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Léghűtés topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Dell notebook topic
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.e.t.ya.
senior tag
Nekem ilyen EE procim van : [link]
-
lolee
tag
Mesterek!
Tud valaki olyan mATX-es lapot amelyik jó tuningra p4 s478 nw 2.8 fsb 400-hoz?
(l égyszi)
-
mycso
veterán
válasz
Degradator #2494 üzenetére
Nekem volt egyszer egy D0-ás 3gigásom is, a bűvös 4GHz azzal is megvolt /bár itt már nagyon vége volt/ és hát melegedett is jobban, mint ami előtte volt E0-ás.
-
Prego
senior tag
Ezek a processzorok milyenek?
http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=66758
Ezekek a lábkiosztása megegyezik az asztali alaplapok lábkiosztásával? pl az én 848P chipsetemmel
Húzsabb alkalmazások mennek rajta, vagy inkább otthoni passzív hűtésű multimédia PC-nek jók? -
Degradator
tag
most ismerkedem az intelekkel, az egyik konfigom(gyengébbiket) D0 steppinges prescottra cserélem, igazából még sosem votl intelem nekem ez nagyon új
-
Degradator
tag
D0 steppinges prescottal mi a helyzet?
3.0 ghz -
mycso
veterán
válasz
P.e.t.ya. #2492 üzenetére
Kicsit kijavítgatlak
Aprescottok a nagyáltalánosságban jobban húzhatóak
A nw-okból 1-2 spéci széria van, amik jól húzhatóak
Prescottból csak E0 vagy G1 steppingeset érdemes venni --> ezek mégjobban húzhatóak és nem melegednek
Az EE procikat nemigazán ismerem: de a véleményem --> drágák és nemérik meg azt a plussz pénzt, mert az árukért már normálisabb procit is lehet venni
nw vs prescott sebesség-ről pedig: [link] hosszasan foglalkoztam vele, nálam ez jött ki /az első 3 oszlop a lényeg/
Ha még1 kérdés: Northwood 3,4EE@4,2 alapfeszen max 52fok
Most akkor egy telekondis ''EE'' nw-od van vagy egy EE P4-ed???? /mert nagyon nem mindegy/
Ha valóban EE akkor M0 stepping, 2MB L2 cache, stb.... -
P.e.t.ya.
senior tag
Saját tapasztalom szerint(bár nekem csak 3,0ás volt nw-ban és prescottban),a northwoodmagos jobban húzható és alacsonyabb a cpu hő mint prescott társánál.
Northwood 3,0@4,0 alapfeszen max 50fok
Prescott 3,0@3,6 alapfeszen max 65fok
Northwood 3,4EE@4,2 alapfeszen max 52fok
Mind a hármat Zalman 7700Cu hűtötte...illetve az utóbbit jelenleg is most hűti
És érdekes módon a northwoodal 5%-al jobbak voltak a teszteredmények...az EE-ről ne is beszéljünk.4,2Ghz-en vagy 10-12%os a javulás...bár ehhez VGA is kell,h látványos legyen a javulás.
...amúgy ha rámhallgatsz,olyan procit veszel amilyet akarszPeace
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Mi a különbség ezek között???:
1. P4 3,2GHz/3,6GHz (920MHz FSB) Northwood magos proci S478 foglalat
2. P4 3,2GHz Prescott S478 foglalat
3. P4 Extreme Edition 3,4GHz S478 foglalat
Ha a 1.-est 100%-nak veszem, a többi mennyi hozzá képest? -
P.e.t.ya.
senior tag
Nem szerver lesz,csak 1 ''sima'' PC. Mondhatni újretró
Már csak valami fasza alaplapot kell hozzá találni...mert sajna az IS7-esembe nem fér bele két proci
-
Degradator
tag
már mindegy
túltettem magam rajta, a hangok is megmondják. -
Prego
senior tag
válasz
Degradator #2485 üzenetére
Nyugi, tőlem is alkudnak rendesen. A 2,8 Cerkámat 5-7 ért akarták vinni, más meg magkapja érte a 10et is.
Rengeteg a viszonteladó itt a PHn, és még a saját résüket rá akarják tenni.
Meg éehetne próbálni mondjuk az apronet.com -ot -
Prego
senior tag
válasz
P.e.t.ya. #2486 üzenetére
Felőlem viheted az EE-t, engem is csak haverom győzköd, hogy inkább kisegít, de vegyem meg. Az a 102,9W TDP kissé riasztó számomra, mert sokszor otthagyom a gépet töltögetni (ezért is szerettem volna Cool 'n Quite es AMD-t).
Ha már 3,4 Prescott, akkor inkább egy G1 Steppinges.
Szóval még rágódom rajta, 3 Ghz-s procikból viszont dömping van, 15-16k körül már hozzámvágják hűtővel, 17-19 ért meg már boltban is kapok.
Szóval sztem még Hétfőig még sokminden el fog dőlni.
Duálban? Mire használnád? Szervernek? Mert ha a TDP-t vesszük, inkább egy C2D-re dobnám össze a lét (najó, az érzelmek látom téged is megkavarnak, bár megjegyzem a csajok nem tudják értékelni
)
-
P.e.t.ya.
senior tag
Prego!Te is igényt tartasz a hirdetések közötti 3,4EE-re? Mert az az igazság,h nekem minden pénzt megérne,mivel dualban szeretnék összerakni 2db ilyen cpu-t(és eggyel már rendelkezem)Viszont ha érdekel,van elfekvőben egy 3,0-ás nw
-
Degradator
tag
igen...
viszont van még valami:
ha egy procira megnő a kereslet PH -n, akkor ott nyilván sok ember sokat alkud. aztán másik felteszi a hirdetést X FT ért akkor jön a vevő és dobja a linket h nézzd má' itt X - 5
k ért van ugyanilyen...
én 68 ezer forintért vettem a clawhammer 3500+ os procimat 2005 december elején!fetettem 15 ért hűtővel együtt, aztán sorra jöttek alkudni és végül 2 hét után fájó szívvel de elment 12 ezerért. de majdnem sírvafakadtam. vagyis akkor még nem mikor átadtam a procit, inkább csak akkor amikor mondta a srác hogy a 2500+ os bartonját 12 ezerért adta el.
akkor most hogy van ez?
ennyire jó a barton vagy ennyire szar az A64? egyikse?
[Szerkesztve] -
Prego
senior tag
válasz
Degradator #2482 üzenetére
Hát igen!
Nekem a múlt hetem ráment arra, hogy a jelenlegi konfigomat lecseréljem egy 3500+ PCIe konfigra. Mivel csak a különbözet összeg volt a zsebemben, kénytelen voltam előbb megválni a régitől, aztán megvenni az ''újat''. Ámde a biznisz napján jött a levél, hogy mégsem tartanak igényt a régi cuccaimra, így kénytelen voltam hosszas halogatás után lefújni az egészet.
Így maradt a 478 asomban a procicsere lehetősége, mert bizony, amikor befejezem az irodai munkát (amire elég), bizony beülök a virtuális pilótafülkébe, és mivel Microsoft kiegészítő ...
Az árak és a tendenciák valóban érdekesek.
A C2D bevezetésére az AMD az árak drasztikus csökkenésével reagált.
És az is érdekes, hogy amikor A64-P4 vita volt még csak, mindenki Intel párti volt, most meg hogy a C2D veri az X2-t (mondjuk ezen is lehet vitatkozni), mindenki Intel párti lett, attól függetlenűl, hogy az A64 jobb mint a Prescott. -
Degradator
tag
3.0 ghz, HT -s.
igen de az az érdekes megnézed a 64 bites procik sokkal jobbak jövőállóság szempontjából, főleg hogy 939 és az alaplap még X2 t is kezeli.
a 478 meg egy kihaló socket, mégis drágább az alaplap+proci, akarom mondani magasabb az ára PH -n ,de nem hiszem hogy valójában többet ér.
érdekes nem?
3500+ os A64 et adtam el 2 hete 12 k ért!!! 12!! egy 3.0 478 P4 ért meg 17-18 at kérnek!félreértés ne essék nem a P4 et ócsárolom csak furcsának tartom ezeket a dolgokat.
bár lehet amire nagy a kereslet arra a sok alku miatt alacsonyabb PH s ár alakul ki. ( ? )
szóval ami többe kerül nem biztos hogy teljesítményben több, még itt PH -n sem
azért szeretnék P4 et mert még sosem votl P4 em és második konfignak jó lenne, főleg 500 as ramokkal agyonhúzva
(bocs a regényért) -
P.e.t.ya.
senior tag
A nw 800FSB-s és 512kB L2-es.Nekem is van egy ilyen,csak 3,0Ghz-esben...jövő7en tervezem az eladását(ha összejön 30k-ba az EE...és akkor 2x3,4EE CPU
).Egész jól húzható.Alapfeszen 3,6Ghz-et visz,picit lökve a V-on 4,0Ghz-en atomstabil és nem megy 50fok fölé(Zalman 7700Cu-val).
-
ANT
őstag
Ja, elsőre elég barátinak tűnt az ára. De ahogy látom ez D0-s. E0 jobb lenne a melegedés miatt. Nekem 3,4-es Prescott van (E0-s), Freezer4-el nem megy 60 fok fölé. Igaz, tuning csak módjával. És a NW-ról mit lehet tudni? 800 FSB-s vagy 533-as? Mekkora a cache?
Szerk: bár azt a D0-s Prescottot is kordában tudod tartani egy jó hűtővel.
[Szerkesztve] -
Prego
senior tag
Aham
Ezt az ár/érték arány miatt mondod, vagy van valami más oka is?
Nem sokat játszom, de az a néhány, név szerint Microsoft Flight Simulator 2004, igencsak gépigényes. Állandóan vitatkozunk azon, hogy miylen konfig kell alá, és attól függetlenül, hogy a VGA a szűk keresztmetszet, azért 2,8->3,06 tuninggal ki tudok belőle hozni néhány plusz FPS-t, tehát szerintem az én gépemben a proci is kevés.
A 15k-s 3,0 Prescott D0 steppinges.
[Szerkesztve] -
Qkackca
őstag
-
Prego
senior tag
Megéri manapság foglalakozni még Northwoodos procival?
Van most egy csomó a használt piacon:
Prescott 3,0: 15k
Prescott 3,4: licitálni kell, 19k,28k, EE verzió licitje 30k
Northwood 3,4 25k dobozzal
Sajna a 3,4 Prescottok sokat isznak, és nem tudom tudnak valamit, ami megéri.
Szerintetek melyikre érdemes cserélni a 2,8as Cerkámat?
Mostani konfig a leírásomban -
mycso
veterán
válasz
Degradator #2469 üzenetére
Ok, de:
HT-s vagy nem??
Hány MHz-es???
Ha 3gigás, akkor kb 1 szint a mostani prociddal. /de ha 1:1-ben megy a dolog, akkor megéri a csere már csak az árkülönbségek miatt is/ -
Degradator
tag
igen, csere egy az egyben. prescott proci 1 mega chachel
-
mycso
veterán
válasz
Degradator #2467 üzenetére
Hát talán akkor érdemes, ha 0-ra kitudod hozni a cserét, illetve nemtom milyen p4 prociról van szó.
-
Degradator
tag
szerintetek megérné váltani egy 3000+ os proci(venice) + asrock combo z alaplapot egy MSI lap + P4 prescott 478 ra?
albis gépem lenne az ''áldozat'' gondolkodom teszteket is néztem de hátha valakinek közelebbi tapasztalata van P4 gyel(nekem ne mvolt intelem sosem)!
szóval érdemes vagy nem? -
Stench
csendes tag
Bocs, lehet hogy nem vág ide, de nem találtam jobb topikot. Szerintetek ha celeron procit cserélek P4-re ami nem hyper threading-es, akkor újra kell telepíteni a windoze XP-t?
-
mycso
veterán
Annyit lehet kihozni belőle, ameddig megy!!!!
Addig menj ameddig megy stabilan extrémebb melegedés nélkül!!!
Ajánlom figyelmedbe az 1hsz, ezen részét:
Mielőtt rátérnénk a tuning mikéntjére, olvassátok ezt el:
Kérjük mellőzzétek az olyan kérdéseket, hogy: ''ilyen meg olyan proci meddig húzható?'', Minden rendszer egyedi, senki sem tudja, hogy meddig lehet az adott esetben húzni. ''Nem vagyunk jósok''. Ki kell próbálni mit megy bír egy adott konfiguráció. Archív témában lehet szemezgetni milyen eredmények születtek. -
luci
aktív tag
hi
d820 om van ,megfér itt a topikba ?
Mennyit lehet kihozni belőle ?Azért nem fa lapot tettem alá ,egy AW8 -MAX kelti életre !
Meddig merjek menni ? -
apro
senior tag
hali nekem is úgyan ilyen a procim 3751mhz megy húzva coolink hűtővel és alapon 46-47C
[Szerkesztve] -
ANT
őstag
válasz
M_zolee #2458 üzenetére
Mi a procid ''sSpec Number''-je? Az alapján megkereshetnéd itt[link] Vagy itt [link]megkeresheted egyéb tulajdonságai alapján. (csíkszélesség, cache méret stb.)
Szerk: amúgy - típustól függetlenül - sztem kicsit sok az az 51 C. Nekem 3,8-on 44-46 fokos a proc. terheletlenül. Jól van feltéve a hűtőd? Milyen a házad szellőzése?
[Szerkesztve] -
M_zolee
csendes tag
Szerintetek mennyit ''ehet'' (W-ban) a 3GHz-es S478 prescottom 3,75Ghz-en 1,43V-on? Alapjáraton 51°C-os, pedig Zalman 7000Cu van rajta és az szinte max. fordulaton jár.
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Nem tudok dönteni...
Melyik a jobb rásegítés (pl. egy 3DMark 2006-hoz, CPU Score)?
1. 3,2 GHz-es Northwood
2. 3,2 GHz-es Prescott
3. 3,2 GHz-es Extreme Edition? -
mycso
veterán
89w az a84w.
Van 3.2-esből is olyan ami 103w-ot eszik és van 3.4-esből is olyan ami 89w-ot eszik.
Szerintem az apróban nézzél szét aztán keress egy E0 vagy G1 steppinges 3 gigásat vagy 15k környékén --> ezeket húzni is lehet, mint állat és nem melegszenek.
Egyébként semmit nam tud pluszba attól, hogy többet fogyaszt, csak régebbi kiadású proci.
3.4 --> g1 steppinges eszik kevesebbet
3.2 --> az egyik e0 és a g1 steppinges eszik kevesebbet.
Itt: [link] utánanézhetsz. -
Prego
senior tag
Sziasztok
Procicsere előtt állok (Celeron -> Pentium). Lapot nem akarok cserélni, tehát marad az S478 Prescott.
Alábbi lehetőségek vannak:
3,0 Prescott 19k, TDP:84W
3,2 Prescott 24k, TDP:84W
3,4 Prescott 28k, TDP:103W
Hiába húz a szívem a csúcsmodell felé, ami egyébként nagyon jól tartja az árát, mert nagyon ritka, a hatalmas fogyasztás és az evvel járó állítólagos gyors alaplap tönkremenetel miatt a józan eszem a 3,2es felé húz (a 3,0 ból rengeteg van a használt piacon, ezért nagyon leértékelődött).
A kérdésem viszont az lenne, hogy mit tud ez a 3,4 hogy ekkora a TDP különbség a társaitól?
Talán mégis megéri? (Csóró villanyszámla)
Egyébként 2*512 RAM és 6600GT (AGP, 128 MB) mellé menne. A tápom egy Chieftech 350W, remélem bírná
[Szerkesztve] -
várnarancs
addikt
Mi volt akkor a gond, amikor a memeket 320-ról 400-ra raktam? Elsötétül minden nem hajlandó képet adni. 10 perc off után jó, de van egy 3-4 seces holttér amikor nemtom mit csinál. Persze 320-on mennek most is! Nem teljesen értem h mi volt a baj!
-
Gucunya
tag
sziasztok.
szerintetek mekkora különbséget jelentene a játékoknál ha a D531 3,06Ghz 800fsb 1M ás procimat lecserelném egy alap dual corera, pl D820 2,8Ghz 533 2X1M???? -
Qkackca
őstag
Már megtettem, de sok infót nem találtam róla:
Elpida DD2508 AMTA - 5B az 5B azt jelenti (3-3-3), létezik 5C is az (3-4-4). Vagyis létezett, mert kb 2005 óta nem gyártják ezt a típust...
A feszültségéről 2.6 +/- 0.1 V ír.
Van ilyen is h cl2-t simán, a cl3-at meg nem?
Ok, még próbálkozom. -
mycso
veterán
-
Qkackca
őstag
válasz
Qkackca #2444 üzenetére
Mostmár kezd nekem is gyanús lenni...
Pár kép az előzőhöz:
[link] --> default, így használom most
[link] --> erről beszéltem+ [link]
Na innentől kezd igazán érdekes lenni...
[link] -->kis Everest teszt most
[link] --> ua cak tuning
[link] --> késleltetés 1
[link] --> késleltetés 2
[link] --> pi 1m 'default'
[link] --> pi 1m 'tuned'
és végül amit nem értek... [link]
Ott kezdődik az egész, hogy eddig is 214-es fsb mellett ment a gép csak a memó by spd-n ment ami 3-4-4-8-at jelentett esetemben, így max 221-et ment de 220-on használtam stabilan. Na most azon felbuzdulva h képeket csináljak elindítottam a systoolt meddig bírja a szoros időzítéseket...225 lett a vége!
Ezt magyarázza meg vki! Gyengébb időzítés kissebb fsb, jobb időzítés nagyobb fsb -
apro
senior tag
hali nekem Kingston ramjaim vannak 400Mhz- mennek 1:1.-ben most 500MHZ.huzva
de nekemse mennek cl2-ben 2,5.3.3.6 csak ezt birják cl2.-vel bese butos aszt hiszem igazad lehet ezt csak a prifib ramok tudják ja (és 250fsb-vel)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
mycso
veterán
válasz
szucsinka #2437 üzenetére
Hát a lapod nem valami tuning bajnok, bár a biosát nem ismerem de az tény, hogy ezzel a lappal nemigazán lehetne rendesen meghúzni egy 805-öt.
Hát én amondó vagyok, hogyha nem muszály procit cserélned, akkor ne cserélj: főleg ne pentium D-re.
Gyűjtögess aztán C2d + valami jobb lap. -
Qkackca
őstag
Most viszont lehet én kérdezek hülyeséget...
Ha spd-n hagyom a biosban a ramot akkor a win alatt systool-lal be tudom állítni 2-3-3-6-ra 214-es fsb mellett és stabilan működik, viszont nem menti el a beállításokat, így minden újraindításnál kezdhetném elölről...
Viszont ha a biosba beállítom a 2-3-3-6-ot akkor nem bootol be hiába kap több áramot, akkor sem. De 2,5-3-3-6-on minden oké.
Ha a win alatt megy jobban akkor miért nem indul el ugyanazzal a beállítással?
[Szerkesztve] -
Qkackca
őstag
Ööö...lehet
Gondolom sokan tanulnak & dolgoznak vagy c2d-t hajkurásznak.
[Szerkesztve] -
szucsinka
őstag
mi van
olyan hülyeséget kérdeztem hogy besült a topik -
szucsinka
őstag
helló
szeretnék véleményt,illetve segitséget kérni. intel d 805 procim van és, kinéztem egy,intel d 945 -öst várható számottevő javulás, a cserével? -
mycso
veterán
Talán térjünk vissza a topic eredeti témájához: P4 proci tuning
-
-
Dtomi
őstag
válasz
várnarancs #2425 üzenetére
Ott vmi gebasz van! 1024*768 ba szűrőkkel képcsúszás nélkül 40-50 között kén minimum.
-
Blue@X
senior tag
Hali
Az lenne a kérdésem hogy veszek egy P4 531 3.0 GHZ 1 MB cache-es procit ami elvileg HT-s
Ha az alaplapom támogatja a 800 Mhz-es FSB-t és az LGA-775-ös Procikat is(p4 is) akkor menni fog benne a HT-s proci?
Mert az nincs ráírva hogy HT-t is tud kezelni. -
RECSKA
veterán
Nem akarok gonosz lenni, meg nem is akarok nagyon offolni, de azért ez mond valamit.
[Szerkesztve]
Én is hajtottam 7600GT-t, és 600/1500-on, 2.7GHz-es A64-el, meg 2GB rammal nem agyon volt élvezhető 1280x1024-ben, pedig csak ANISO volt rajta, élsímítást megsem próbáltam...
Mindent összevetve jó kis kari ez, na!
[Szerkesztve] -
Dtomi
őstag
Melyik játék nem megy 1024-768 ba max szűrőkkel 128 megás karival???
-
Dtomi
őstag
válasz
Jostikacska #2403 üzenetére
Hali!
Hasonló gépet hajtok proci u.e
3.7GHz en corsair 667 es ramokat 4-4-4-12 VGA X800GT IceQII vel
Eddíg minden játékkal max grafikával játszottam tökéletes FPS mellett egyedül a fifa07 videoi szaggatnak be egy kicsit.
3.7 fölé nem érdemes vinni nem lesz akkora javulás. -
RECSKA
veterán
válasz
Jostikacska #2409 üzenetére
Pótoltam e téren lévő hiányosságaimat!
Tényleg van, de ettől függetlenül még mindig az a korlátozó tényező a gépben. -
pandamaci
tag
Amikor én állítgattam a memóriám időzítését az alábbira lettem figyelmes:
Memory Timings:
CAS Latency (CL) 4T
RAS To CAS Delay (tRCD) 4T
RAS Precharge (tRP) 4T
RAS Active Time (tRAS) 12T
Row Refresh Cycle Time (tRFC) 35T
Refresh Period (tREF) 7.8 us
Mi az a Row Refresh Cycle Time? Hol tudom állítani az értékét? Miért van ilyen nagy értéke a többihez képest? Számít ez a szám valamit a memória sebességénekk szemszögéből? -
RECSKA
veterán
válasz
Jostikacska #2406 üzenetére
Szerintem nem! A GST-nek csak 128MB ramja van, ami a mostani shaderigényes játékok alatt a nagy textúraméretek miatt azért kevés. De tény, hogy nagyon jó kis kari!
A Proci pedig istenes. Szerintem törekedj a legjobb FSBAM beállításra. Több hasznát veszed egy alacsony időzítésekkel működő, pattogós rendszernek szerintem, mint az órajelnek! Legalábbis Athlonnál én ezt vettem észre...
-
Jostikacska
tag
válasz
várnarancs #2405 üzenetére
Köszönöm RECSKA és várnarancs segítségét.
A GST olyan mint egy GT csak a procija 40 MHz-cel gyengébb de gddr3-as memóriája vanVagyis alig butább mint egy GT és olyan áron van mint 1 GS.
A hűtés 1 Thermaltake BigTyphoonSzerintem elég lenne
Most terheletlenül 29 fokos, terhelve sem nagyon megy 40 fok fölé.
Mégegyszer köszönöm a gyors segítségeteket. -
várnarancs
addikt
válasz
Szia!
Sztem kedz el felfelé nyomni, és majd kiderül h meddig megy. A + órajel mindig jól jön, függetléenül a VGAtól! és sztem szerezz rá egy normális hűtőt, mert tudnak bőven meledegni. Tkazmer 630-as 65 fokig ment fel 7700cuval! -
RECSKA
veterán
válasz
Épp volt nemrég egy teszt itt a ph-n, ahol kiderült, hogy egy 7600GT-t is kihajt egy 3.2-es P4.
Tehát a te GST-det szerintem alapórajelen is kihajtja.Amúgy alapfeszen szerintem 3900MHz-ig jutnál, látványos gyorsulás lenne, de csak a nem annyira VGA-izzasztó játékokban.
Szerintem keresd meg azt az FSB-t , amikor a ramokkat a lehető legjobb időzítéseken tudod hajtani! ( Ezeknek a Kingmaxoknak tudnia kellene a 667-et 4-4-4-12-es időzítésekkel is! ) -
Jostikacska
tag
Sziasztok!
Leírnám a gépem paramétereit. Kérdésem lenne, a legjobb teljesítmény miatt meddig lenne érdemes húzni a procit. (pl. a garafikus kártya teljesítményét max kihasználja).
CPU tulajdonságai:
CPU típusa Intel Pentium 4 630
CPU alias Prescott-2M
CPU stepping R0
CPUID CPU név Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
Alaplap neve
Abit NI8-SLI GR (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
SPD memória modulok:
DIMM1: Kingmax KLCC28F-A8KB5 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
DIMM2: Kingmax KLCC28F-A8KB5 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
Videokártya
nVIDIA GeForce 7600 GST
GPU kódneve G73GS (PCI Express x16 10DE / 0392, Rev A1)
GPU órajele 501 MHz (eredeti: 500 MHz)
Memória órajel 702 MHz (eredeti: 700 MHz)
Segítségeteket előre is köszönöm. -
norbert0002
csendes tag
Köszi a választ mindenkinek.
-
sekli
addikt
válasz
norbert0002 #2398 üzenetére
ClockGen..., azzal még állítani is tudod...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest