Hirdetés
- ASUS notebook topic
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
válasz
Blackhole13
üzenetére
Nemtom, de szerintem, ha egy adott lap támogatja az adott procit, onnantól szerintem már nem kellene olyannak lenni amit írtál h esetleg a proci meg a ram nem megy együtt..
Próbáld meg egy modullal, esetleg másik rammal, meg mondjuk egy új chipsetdrivert is nézhetnél.
Azt még megnézheted, hogy másik portba dugod a vinyót ha satás illetve a biosban vannak vmilyen ide, sata meg nemtom milyen módok azokat is próbálgathatod.
Elsőkörben azért megnézhetsz minden csatlakozó a helyén van rendesen, nem lazult ki vmelyik táp vagy adatkábel.Tuning nélkül xp-vel egyszerűbb a helyzet, csak így meg pláne nem értem a dolgot...
A múlt héten nekem is volt egy "kis" lassolós dolgom a vinyó sebessége lecsökkent 1-2 Mb/sec-re a 60+ ról, aztán kicsit variáltam a kábelezésen, igazgattam, meg a házat is oldalról mérgemben aztán jó lett
, de azt se értettem miért volt
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de azt se értettem miért volt