Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
schumifun5ma
csendes tag
Köszönöm a választ.
Auto esetében 220-as FSB-nél hirtelen felszökött 80 fok fölé a hőmérséklete a procinak. Most 1,375V-ot megadva 63 fölé nem megy 3 órányi orthos futattás mellett sem ugyanezen az FSB értéken.
Furának tartom ezt egy picit.
Minenesetre most örülök ennek a 10% többletnek, amit kifacsartam a gépből. -
schumifun5ma
csendes tag
Most beállítottam neki a legkisebb értéket, amit felajánlott a BIOS. Ez 1,375V. Azt hiszem, hogy megtaláltam az előző kérdésemre a választ.

-
schumifun5ma
csendes tag
Köszi!
Konkrétan nem is erre lettem volna kíváncs. Magát a kérdésemet tettem fel hülyén.
Mivel auto-n van a feszültség, ezért be akarom állítani alapfeszültségre manuálisan.
Mindenhol olvasom, hogy alapfeszen így, meg alapfeszen úgy húzta. De hogy az az alapfesz mennyi V, azt persze nem írja le senki.
Intel honlapján rákerestem a procimra, de 1,25-1,5 V-os tág intervallumban adta meg. -
schumifun5ma
csendes tag
Sziasztok!
Egy S478-as P4 3 Ghz-es Prescott proci feszültségét szeretném beállítani.
Most auto-n van, de Everest 1,3-1,4V között mér. (Olvastam, hogy nem szabad neki hinni.)
Gondoltam, hogy adok neki 1,4V-ot, de a megkérdezésetek nélkül nem merek belevágni.
Egy P4P800-X alaplapom van és egy CoolerMaster hűtő a procin. 215-ös FSB mellett 63 fokos.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Alkoholista nevelde
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- darkFlash Shadow Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest