Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Bocsi, későn jutott eszembe
: vagy egy olcsó lappal nem tudom úgy felpiszkálni az E2140-et, hogy megérje Intelt venni? Inkább AMD-t keressek? Mondjuk van rá 30K-m. -
ígyvanferi
addikt
Procit még keresem, hol lehet 14K alatt kapni (ha lehet). RAM-ok OK.
VGA-nak egy 1950GT-t fogok venni 23K-ért. Lappal még mindig gondban vagyok.
Az i945 vagy P31-es chipseteseknél mit jelent az, hogy valamennyire tuningolhatok velük? Tehát a kis E2140-et meddig tudnám felrántani egy 15K körüli lapban? Esetleg valami konkrét példányt tudsz/tudtok javasolni, ami ennyiért kapható újonnan is? -
ígyvanferi
addikt
Igen, erre a négy dologra (proci, lap, RAM, VGA) van szükségem. És férjenek bele 60K-ba. Processzornak mondjuk tökéletes lenne az általad írt E2140. A RAM-ok árai igen kedvezőek, valami márkás 2 GB belefér a keretbe. Már csak a lap és a VGA kérdéses. Ebben segíts/segítsetek!
-
ígyvanferi
addikt
válasz
zsltjkby
üzenetére
Kicsit jobban átgondolva, teljesen igazad van Neked is és Mycsonak is. Valóban hülyeség lenne megmaradni a régi szabványoknál, ha nagyjából ugyanannyi anyagi ráfordítással már alap szinten is sokkal jobb lesz a cucc.
Egyébként ezt amolyan koleszos, netezős, néha WoW-ozós gépnek szánnám. Később lesz pénzem egy jóféle játékgépre, ahogy már említettem.Ezek fényében akkor milyen processzort ajánlotok? Valami tuningosabb változatot szeretnék 12000-13000 Ft-ból. Esetleg valami hozzá passzoló lapot ...

Kössz szépen Nektek a felvilágosítást! Jó, hogy előbb kérdeztem, és nem cselekedtem.

-
ígyvanferi
addikt
Gondoltam, hogy ilyesmi választ fogok kapni.
Nos, lesz hamarosan (január közepe táján) egy komolyabb rendszerem, de nem a mostani gépem helyett, hanem amellé. És ezt nem akarom teljesen kicserélni, maradok az S478 foglalat, AGP-s videókártya, stb. cuccoknál.Tehát visszatérve ennek a fényében a kérdésre...

-
ígyvanferi
addikt
Üdv mindenki!
Sok HSZ-t elolvastam már, de nem sikerült kiszűrnöm belőlük az engem érdeklő dolgot, nevezetesen, hogy érdemes keresgélnem egy E0-ás steppinges P4-est vagy a G1-es steppingű procik is hasonlóan jók? Gondolok itt az átlagosnál kevésbbé melegedésre vagy a jobb tuningolási teljesítményre. 3GHz-eset keresek, esetleg nagyobbat. Tudtommal a 3GHz-esek húzhatók a legjobban.
Apropó, az E betű mit jelöl az órajel után? Itt több, általam keresett típust is elláttak az E betűvel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby rádiós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
: vagy egy olcsó lappal nem tudom úgy felpiszkálni az E2140-et, hogy megérje Intelt venni? Inkább AMD-t keressek? Mondjuk van rá 30K-m.

Nos, lesz hamarosan (január közepe táján) egy komolyabb rendszerem, de nem a mostani gépem helyett, hanem amellé. És ezt nem akarom teljesen kicserélni, maradok az S478 foglalat, AGP-s videókártya, stb. cuccoknál.