Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
cappa72
üzenetére
Jaja, én is jobban tartok általában a hosszabb utaktól... itt a város környékén a mentést is könnyebb leszervezni, mint 120km-re a gát tetején
sört vittünk az útra, annyira nem vagyok boros... soha nem nyaraltunk eddig a dunaparton, szép nagyon... csak hát annyi szúnyog van, amennyit soha nem láttam eddig: lemégy naplemente környékén a partra és 10perc=2dl vérveszteség... vastagon fújtam magam ilyen sprékkel, jó büdös lettem és a szúnyogok ugyanúgy támadtak... legközelebb valami nyugisabb állóvíz is jó lesz, ahol kevesebb a szúnyog és nincs akkora sodrás, ami elviszi+akasztja a horgászcuccot...
egy kezemen meg tudom számolni, mennyi halat fogtam (azt is úszóssal, mert vízközt lebegtetve ez legalább nem akadt be semmibe)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
sört vittünk az útra, annyira nem vagyok boros... soha nem nyaraltunk eddig a dunaparton, szép nagyon... csak hát annyi szúnyog van, amennyit soha nem láttam eddig: lemégy naplemente környékén a partra és 10perc=2dl vérveszteség... vastagon fújtam magam ilyen sprékkel, jó büdös lettem és a szúnyogok ugyanúgy támadtak... legközelebb valami nyugisabb állóvíz is jó lesz, ahol kevesebb a szúnyog és nincs akkora sodrás, ami elviszi+akasztja a horgászcuccot...
egy kezemen meg tudom számolni, mennyi halat fogtam (azt is úszóssal, mert vízközt lebegtetve ez legalább nem akadt be semmibe)