- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Opel Astra F Caravan SI motorral szerelve: szerintem még ez is fürge járgány igaz csak 3-an ültünk benne de az a 82(?) LE elegendő volt mozgatni az autót igaz nekem a csepp kadettből átülve szokatlan volt, hogy a visszapillantó tükörben milyen messze van a kocsi hátulja de megszoktam kb 2 perc alatt
(másik szokatlan dolog az elektronyos gázpedál volt amit kb 5 perc alatt szoktam csak meg
)
Hiba: rozsda.... csak úgy mint egy kadettet az f astrát is imádja a rozsda megrágcsálni...
Fogyasztással kapcsolatban nem tudok nyilatkozni
Vásárlás: az előbb említett caravan vásárlásánál én is ott voltam, amit keresni kell az a rozsda... ha nincs akkor sem kell aggódni 1-2 év és lesz
Egyébként az az astra asszem 500e volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(másik szokatlan dolog az elektronyos gázpedál volt amit kb 5 perc alatt szoktam csak meg